- Reaksiyon puanı
- 2,136
Arada yaparız. Çok takılmam söyleyeyim.
O kadar gel dedim ben yokken mi geldin?
Arada yaparız. Çok takılmam söyleyeyim.
Hep öyle olur zatenO kadar gel dedim ben yokken mi geldin?
Evet, abi. Sen AFK çukurundaydın.O kadar gel dedim ben yokken mi geldin?
Hoş geldin. ?geldim
Ascensiongeldim
efendimAscension
hoş buldumHoş geldin. ?
kardesimin dersi bitsin 12 gibi girerim
Geçen günlerde planladığımız ve bir süredir üzerinde çalıştığımız Discord grubumuzu açmaya karar verdik. Kanalın oyun amaçlı kullanılmasını planlıyoruz yani forum ile alakalı konuları orada cevaplamayacağız. Kanal amacından saparsa kapatma yoluna gidilebilir. Gruba ilk girildiğinde önce kurallar kısmına bakmanızı tavsiye ederim. Ayrıca güvenliği bir nebze arttırmak amaçlı gruba katılan üyelerin herhangi bir yazı yazabilmesi için Discord üzerinde en az 5 dakika kayıtlı olması gerekmektedir. Grup ile alakalı herhangi bir şikayet ve öneriniz için grupta gerekli yer oluşturuldu oradan iletebilirsiniz. Şimdiden hayırlı olması dileğiyle.
Grup için davet linki: Join the SDN Discord Discord Server!
Arkadaşlar benim veya @BordoKing'in profilinden davete ulaşabilirsiniz.dafetin süresi bitti diyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
yeniden atarmısınız
Yeni davete.Arkadaşlar benim veya @BordoKing'in profilinden davete ulaşabilirsiniz.
Öyle bir sorun olmaması gerekiyor, ban veya mute yemediğinizden emin misiniz?@Görkem Say, sunucuda mesaj yazamıyoruz.
Başlık düzenlensin, grup değil sunucu.
Geçen günlerde planladığımız ve bir süredir üzerinde çalıştığımız Discord grubumuzu açmaya karar verdik. Kanalın oyun amaçlı kullanılmasını planlıyoruz yani forum ile alakalı konuları orada cevaplamayacağız. Kanal amacından saparsa kapatma yoluna gidilebilir. Gruba ilk girildiğinde önce kurallar kısmına bakmanızı tavsiye ederim. Ayrıca güvenliği bir nebze arttırmak amaçlı gruba katılan üyelerin herhangi bir yazı yazabilmesi için Discord üzerinde en az 5 dakika kayıtlı olması gerekmektedir. Grup ile alakalı herhangi bir şikayet ve öneriniz için grupta gerekli yer oluşturuldu oradan iletebilirsiniz. Şimdiden hayırlı olması dileğiyle.
Grup için davet linki: Join the SDN Discord Discord Server!
Bekliyoruz kapımız açıkHala var mı gelmeyen bir discord açın gelin zor değil 1 dk nızı alır bekliyoruz hepinizi
Var.Link atabilirsiniz.
eyw geldimHalâ gelmeyen varsa bekliyoruz.
SDN Forum Discord Sunucusu'na katıl!
Discord'daki SDN Forum topluluğuna göz at, diğer 256 üyeyle takıl, ücretsiz sesli ve yazılı sohbetin tadını çıkar.discord.gg