- Reaksiyon puanı
- 6,931
Ben çok eskiden katılmıştım. Galiba yanlışlıkla sunucudan çıktım.
Ben sunucudaydım, çıkmışım galiba. Konudaki bağlantı geçerli değil. Davet bağlantısını atabilecek var
Haa dur o zamanBen çok eskiden katılmıştım. Galiba yanlışlıkla sunucudan çıktım.
Dostum anlamıyorsun galiba. Link geçerli değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca yetkili olan kişi sınırsız link oluşturabilir mi? @Görkem Say
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
Büyük bir ihtimal Görkem Say iptal etti. Birazdan kalıcı linki güncelleyecektir. İlk mesaja baktığımız zaman linki kaldırdığını görüyoruz.Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
Linki güncelleyeceğiz de benim yetkim alınmış grupta Ufuk Abi darbe falan yapılacak diye düşündü sanırım Yakın zamanda güncelleyeceğiz davet linkini.Büyük bir ihtimal Görkem Say iptal etti. Birazdan kalıcı linki güncelleyecektir. İlk mesaja baktığımız zaman linki kaldırdığını görüyoruz.
Eğer resmi sunucu ise Partnerlik alınabilir mi peki?Linki güncelleyeceğiz de benim yetkim alınmış grupta Ufuk Abi darbe falan yapılacak diye düşündü sanırım Yakın zamanda güncelleyeceğiz davet linkini.
Resmi sunucudan ziyade forum için oluşturduğumuz eğlence amaçlı bir yer maalesef. Yani site tarafının bir alakası yok. Yine de bir çıtlatırız bu durumu ama değişiklik olacağını sanmıyorum.Eğer resmi sunucu ise Partnerlik alınabilir mi?
Tamamdır abi.LİNK DÜZELTİLDİ
Ben yine giremiyorum geçersiz diyorLİNK DÜZELTİLDİ
Biz daha suncuya kayıt olmadık. Görüyorum ki sen sohbet odasına girmişsin çoktan.Sohbet etmek isteyenleri discord kanalına beklerim.
Edelim.Biz daha suncuya kayıt olmadık. Görüyorum ki sen sohbet odasına girmişsin çoktan.
Yok ya, bir daha ki sefere artık
Aynen öyle. çok eğlendik.Ekli dosyayı görüntüle 124364
Çok güzel bir ortam vardı. Sohbette olan herkese teşekkürler.
Murat abi de geldi ama fotoğrafta çıkmamış.
SDN Discord Sunucusu Linki;
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Katılmayanlar varsa linkten katılabilir.
Sıkıntı değil abi. Kendini belli etsen yeter.Arada yaparız. Çok takılmam söyleyeyim.
Sınav olmasa bende gelecektim
Abi sesin fena değildi aslında.Mikrofon buydu kameranın ki.
Ekrandaki anime ayrıntısı gözüme çarptı. ?Mikrofon buydu kameranın ki.
Evet animeciyim anime izlediğim sitelerin kısayolları varEkrandaki anime ayrıntısı gözüme çarptı. ?