• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sdn Forum Avatarları?

:excl:Sdn Forum Avatarları için bi fikrim var... Siz nasıl düşünüyorsunuz Bilmiyorum paylaşmak istedim...:excl:

SDN LOGOLU avatar olsa nasıl olur ve gerçek isminizde altında yazacak Örnek verecek olursam...

sizce nasıl olur hem forumda düzenli bi avatar olmuş olur... bu bi öneri düşünün fikirlerinizi yazın... ben şimdiden ekledim kendi avatarımı... bakalım kaç kişi benimle aynı fikirde...

"Psd Formatında İndirmek için TIKLAYINIZ"

Bugüne kadar SDN yönetiminin önerileri dikkate aldıgını görmedim :icon_-1:

yok zaten SDN yönetimiyle ilgili değil sorun bu Kullanıcılarla ilgili. Sen yapacaksın bu özelliği... Yönetimin bi rolu yok açıkcası... Hem forum için görsellik olur hemde kullanıcı için güzel olur diye düşündüm...

Resmini değiştirmişin de bide ismini değiştirsen.

Önerileri dikkate almama konusunda bişey diyemem ama bence sundugun fikir mantıklı degil çünkü herkesin içinde kendini buldugu veya cok hosuna giden bi avatar koyuyor buraya. Senin yaptıgın örnek sey benim hiç ilgimi cekmedi mesela çünkü herkezin kendine göre bi tarzı var.. Burası herkesin bilgi vb. paylasımlarda bulundugu kaliteli, özgür bi platform ilkokul da degilizki tahtanın önüne cıkıp okul resmi çektirirmişçesine vesikalık havasında avatarlar olsun..

Gslisin ya şanlı, soylusun yani onun için cikilom gitmemiş diyorum yani

Gslisin ya şanlı, soylusun yani onun için cikilom gitmemiş diyorum yani

nick işte 12 yıllık nick değiştiremiyorumki bagımlılık yaptı.. :)

Önerileri dikkate almama konusunda bişey diyemem ama bence sundugun fikir mantıklı degil çünkü herkesin içinde kendini buldugu veya cok hosuna giden bi avatar koyuyor buraya. Senin yaptıgın örnek sey benim hiç ilgimi cekmedi mesela çünkü herkezin kendine göre bi tarzı var.. Burası herkesin bilgi vb. paylasımlarda bulundugu kaliteli, özgür bi platform ilkokul da degilizki tahtanın önüne cıkıp okul resmi çektirirmişçesine vesikalık havasında avatarlar olsun..

Benim ki sadece bi öneri hoşuna giden arkadaşlarımız olabilir görselliği hoşuna gidebilir belki kendisi için çok güzel gelebilir(benim hoşuma gittiği gibi) olabilir bu fikirde olanlar yapabilir onu demek istedim PSD formatını ekliyeceğim birazdan isteyen indirip yapar...

Clanların Kullandığı Memberrahmanlara Benzemiş=)

Ben Yaptım Valla :D
Nası Olmuş :D

ama benim avatarım hareketli ve ben böyle olmasını istiyorum
napcaz?

kaberdey'e yapmaya çalıştım aslında gif olarak da kaydettim verdim ama foruma koymaya çalışınca daha doğrusu foruma koyunca oynamıyo :(