Sdn Forum Avatarları?

Durmusalican87

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
:excl:Sdn Forum Avatarları için bi fikrim var... Siz nasıl düşünüyorsunuz Bilmiyorum paylaşmak istedim...:excl:

SDN LOGOLU avatar olsa nasıl olur ve gerçek isminizde altında yazacak Örnek verecek olursam...

sizce nasıl olur hem forumda düzenli bi avatar olmuş olur... bu bi öneri düşünün fikirlerinizi yazın... ben şimdiden ekledim kendi avatarımı... bakalım kaç kişi benimle aynı fikirde...

"Psd Formatında İndirmek için TIKLAYINIZ"

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Bugüne kadar SDN yönetiminin önerileri dikkate aldıgını görmedim :icon_-1:

Durmusalican87

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
yok zaten SDN yönetimiyle ilgili değil sorun bu Kullanıcılarla ilgili. Sen yapacaksın bu özelliği... Yönetimin bi rolu yok açıkcası... Hem forum için görsellik olur hemde kullanıcı için güzel olur diye düşündüm...

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Resmini değiştirmişin de bide ismini değiştirsen.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Anlamadım,benim ismim soyismim zaten Onur Bolatcan? neden ismimi değiştiriyimki... nickim gscikilom, Onur Bolatcan yazmak istedim onu yazdım... isteyen nickini yazsın
Arkadaş Fenerli o yüzden. :D

lepiska

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önerileri dikkate almama konusunda bişey diyemem ama bence sundugun fikir mantıklı degil çünkü herkesin içinde kendini buldugu veya cok hosuna giden bi avatar koyuyor buraya. Senin yaptıgın örnek sey benim hiç ilgimi cekmedi mesela çünkü herkezin kendine göre bi tarzı var.. Burası herkesin bilgi vb. paylasımlarda bulundugu kaliteli, özgür bi platform ilkokul da degilizki tahtanın önüne cıkıp okul resmi çektirirmişçesine vesikalık havasında avatarlar olsun..

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Gslisin ya şanlı, soylusun yani onun için cikilom gitmemiş diyorum yani

Durmusalican87

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Gslisin ya şanlı, soylusun yani onun için cikilom gitmemiş diyorum yani

nick işte 12 yıllık nick değiştiremiyorumki bagımlılık yaptı.. :)

Önerileri dikkate almama konusunda bişey diyemem ama bence sundugun fikir mantıklı degil çünkü herkesin içinde kendini buldugu veya cok hosuna giden bi avatar koyuyor buraya. Senin yaptıgın örnek sey benim hiç ilgimi cekmedi mesela çünkü herkezin kendine göre bi tarzı var.. Burası herkesin bilgi vb. paylasımlarda bulundugu kaliteli, özgür bi platform ilkokul da degilizki tahtanın önüne cıkıp okul resmi çektirirmişçesine vesikalık havasında avatarlar olsun..

Benim ki sadece bi öneri hoşuna giden arkadaşlarımız olabilir görselliği hoşuna gidebilir belki kendisi için çok güzel gelebilir(benim hoşuma gittiği gibi) olabilir bu fikirde olanlar yapabilir onu demek istedim PSD formatını ekliyeceğim birazdan isteyen indirip yapar...

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Clanların Kullandığı Memberrahmanlara Benzemiş=)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Ben Yaptım Valla :D
Nası Olmuş :D

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
ama benim avatarım hareketli ve ben böyle olmasını istiyorum
napcaz?

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
kaberdey'e yapmaya çalıştım aslında gif olarak da kaydettim verdim ama foruma koymaya çalışınca daha doğrusu foruma koyunca oynamıyo :(