SDN Forum artık gözümden düştü...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SDN Okuru Kishira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru Kishira

SDN Okuru
Konu wpa_supplicant'tan çalıntı ama sebep aynı, hesabım aylar önce durduk yere banlandı ve sebebine "multi" denildi, ne kadar söylensem de inatla açmadılar, sonradan gördüm ki diğer üyeleri de sebepsiz yere banlıyormuşsunuz, tek diyeceğim şey yazıklar olsun.

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Konu wpa_supplicant'tan çalıntı ama sebep aynı, hesabım aylar önce durduk yere banlandı ve sebebine "multi" denildi, ne kadar söylensem de inatla açmadılar, sonradan gördüm ki diğer üyeleri de sebepsiz yere banlıyormuşsunuz, tek diyeceğim şey yazıklar olsun.
Kullanıcı isminizi rica edebilir miyim?

Toprak Kokusu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,139
Duyduklarının hiçbirine gördüğünün yarısına inanmali derler. Ortada bir yanlış anlaşılma olabilir. Bence direk "yazıklar olsun" ları okumanıza gerek yoktu.. Bakın mod'umuz zaten yardımcı olmaya çalışıyor. Düşmesin hemen gözünüzden Forum ?

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Bir kez küfürden yedim. Kalanları kendi isteğimdi. Kaldı ki 4658 mesaj için normal olduğunu düşünüyorum, yönetimde doğrulayabilir. Yalan borcum yok.
Üstteki arkadaşlar haklıdır. Arada canımız sıkılınca ban atıyoruz. Elimiz falan kaşınıyor biz de foruma girip ban atmak ile kendimizi tatmin ediyoruz çünkü arkada çözeceğimiz raporlar, denetimler ve yazacağımız konular bulunmuyor.

BMW_M4

Doçent
Reaksiyon puanı
1,159
Üstteki arkadaşlar haklıdır. Arada canımız sıkılınca ban atıyoruz. Elimiz falan kaşınıyor biz de foruma girip ban atmak ile kendimizi tatmin ediyoruz çünkü arkada çözeceğimiz raporlar, denetimler ve yazacağımız konular bulunmuyor.
Bu da ne demek oluyor?

Son düzenleyen moderatör:
O

OzkanK..

SDN Okuru

Üyenin mesajını düzenleyerek çözülebilecek bir sorunda ban atılıyorsa sırf bu üyenin söylemlerini beğenmiyorum veya özelden bir iki kişiden mesaj geldi diye ban oluyorsa orada art niyet olmuyor mu ?

Mesela nerede çokluk orada ...( Devamını yazmayam şimdi gene banlanırım flan. ) yazmıştım bir kişiye hakaret değil bir üyeye söylenmiş bir şey değil. ( Sorduğum çoğu eski moderatör ben olsam mesajı düzenler geçerdim demesine rağmen 1 hafta ban atıldı. ) Bu ban sevdalılığı olmuyor mu ?

Veya HP hazır sistem soran üyeye BENCE alınmaz dedim diye sen moderatörün alınabilir dediği sisteme nasıl alınmaz dersin der gibi 2-3 gün gerekçesini bile yazmadan sorularıma cevap verilmeden hatta soru sordum diye IP ban atılarak 1 hafta ban aldım. ( Gerekçe yanlış bilgi vermekmiş. ) İçinde bence bana göre ben olsam almazdım geçen bir mesaj nasıl yanlış bilgi vermek oluyorsa ?

Son aldığım 15 gün ban ise bana göre tam komedi o konuya hiç girmeyim.

O

OzkanK..

SDN Okuru
Not: Bu arada konuyu başlatan ben değilim neden benim mesajımın sağ üst köşesinde konuyu başlatan yazısı çıktı ?

Başka zaman açtığım konular görünmez yazdığım mesajlar siliniz yazılmaz ama bu sefer açmadığım bir konuda konu sahibi olmuşum :)

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Üyenin mesajını düzenleyerek çözülebilecek bir sorunda ban atılıyorsa sırf bu üyenin söylemlerini beğenmiyorum veya özelden bir iki kişiden mesaj geldi diye ban oluyorsa orada art niyet olmuyor mu ?

Mesela nerede çokluk orada ...( Devamını yazmayam şimdi gene banlanırım flan. ) yazmıştım bir kişiye hakaret değil bir üyeye söylenmiş bir şey değil. ( Sorduğum çoğu eski moderatör ben olsam mesajı düzenler geçerdim demesine rağmen 1 hafta ban atıldı. ) Bu ban sevdalılığı olmuyor mu ?

Veya HP hazır sistem soran üyeye BENCE alınmaz dedim diye sen moderatörün alınabilir dediği sisteme nasıl alınmaz dersin der gibi 2-3 gün gerekçesini bile yazmadan sorularıma cevap verilmeden hatta soru sordum diye IP ban atılarak 1 hafta ban aldım. ( Gerekçe yanlış bilgi vermekmiş. ) İçinde bence bana göre ben olsam almazdım geçen bir mesaj nasıl yanlış bilgi vermek oluyorsa ?

Sanırsam uyarı gönderenler @wittroc veya @Jarvisit yöneticilerimizdi. Kendileri de konuya dahil olup size nedenini belirtebilir.

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237

Cümleye "BENCE" ekleyerek yanlış bilgilendirme yapmanız ve açıklamaları çarpıtarak fikrinizi belirtmeniz yanlış bilgilendirme yaptığınız gerçeğini değiştirmez. Gidip konu içerisinde bahsi geçen sisteme kıyasla daha zayıf bir sistem atar ve "BENCE" diyerekten kendi attığınız sistemin daha iyi olduğunu belirtirseniz bu fikir belirtmeye girmez, yanlış yönlendirmeye girer. Yapılmış açıklamayı çarpıtarak forum içerisindeki mesajınızda paylaşırsanız bu yanlış bilgilendirmeye, algıya girer. Tabii size sayfalarca açıklama yapsak yine yemez, kendisini kusursuz gören biri karşımızda olunca.

O

OzkanK..

SDN Okuru
Sanırsam uyarı gönderenler @wittroc veya @Jarvisit yöneticilerimizdi. Kendileri de konuya dahil olup size nedenini belirtebilir.

Belirtmiyorlar işte hocam YANLIŞ BİLGİ deyip geçiyorlar. Hangi yazdığım yanlışmış doğrusu neymiş söylenmiyor ki. Mesajım kopyalanır bak burası yanlış doğrusu bu denir konu kapanır ama neyse zaten cezam bu gün bitiyor. 10x zam konusunda söylediğim ne çıkmadı mesela halen bilmiyorum :) Sonuç benim dediğime geldi ve o muhabbet belediye meclisine bile getirtilemedi... Zaten sadece Suriyelilere o zam yapılamaz anayasal olarak mümkün değil tüm yabancılara yapmaktan akıl karı değil.

Sonuç olarak Son 1 aydır 29 gündür banlıyım :) ( 1 ay 30 gün :D zaten )

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503

Madem mesaj düzenleyerek çözülebiliyorsa sen de o hatayı yapma? Nasıl fikir?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Cümleye "BENCE" ekleyerek yanlış bilgilendirme yapmanız ve açıklamaları çarpıtarak fikrinizi belirtmeniz yanlış bilgilendirme yaptığınız gerçeğini değiştirmez.

Nasıl değiştirmez :) Bence içinde markası bilinmeyen bir PSU olan veya mezar gibi her yeri kapalı kasa olan veya Anakartın markası modeli bilinmeyen RAM frekansı kaçtır belirtilmemiş bir hazır sistem alınmaz diye KENDİMCE GEREKÇELERİMİ yazdığım halde nasıl yanlış bilgi vermek oluyor.
Sende çıkarsın bunlar gereksiz önemsiz tek önemli şey ekran kartıdır onun markası modeli kaç fanlı flan olduğuda belirtilmemiş ama olsun oyun istiyorsan ekran kartı önemli dersin konuyu açan arkadaş ikimizin yazdığınıda okur kendi kafasında tartar irdeler ve karar verir. Sen benim yazdığım bloklayıp silip veya bana ceza verip arkadaşa iyilik mi yapmış oluyon ? Burası bir forumda her görüşü okuyabilmeli konuyu açan kişi. Sonuçta herkes kendi kafasında tartıp karar verecek zorla bunu al veya alma diyen mi var ! Ben ayrıntılı görüşümü yazmışım hiç bir şeyi bilinmeyen 3060 Tİ bir sistem alıp 10-15 FPS fazla almaktansa gerek görüntü gerekse marka olarak başka sistem alıp 10-15 fps az alırsın demişim bu KİŞİSEL FİKİR değil mi !

Yanlış bilgi nedir söyleyim adama 1050 Tİ al RTX 3060 tan daha iyi FPS verir dersen bak bu yanlış bilgi
olur işte. Böyle yazan adama ne ceza verirsen ver. ( bence o bile cezalandırılmamalı ama neyse altına yanlış notunu düşersin doğrusun yazar geçersin. Üye harcamak yerine mantıklı olan budur bence. )

Yapılmış açıklamayı çarpıtarak forum içerisindeki mesajınızda paylaşırsanız bu yanlış bilgilendirmeye, algıya girer. Tabii size sayfalarca açıklama yapsak yine yemez, kendisini kusursuz gören biri karşımızda olunca.

Hangi yapılmış açıklamayı çarpıtmışım ya :) Bolu belediye başkanının 2018 yılı açıklamalarınıda biliyom ben daha önceki söylemlerinide sende biliyorsun derdi yabancılar ile flan değil sadece Suriyeliler ile. Kendi evinde yabancı bakıcı çalıştırıyormuş çünkü. Benim yazdığımdada en ufak bir yanlış bilgi veya çarpıtma yok. Açıklamasını baştan sona dinle anlarsın Ama 15 gün ceza verebiliyorsunuz işte. Ne oldu sonuç olarak bu zam kararına tüm siyasi partiler karşı çıkmadı mı? Bak bu ay ki meclis gündemine bile aldıramadı kendi belediye meclis üyeleri bile gündeme getirtmedi yüzde 99 bu kararı geçiremiyecek. Geçirse bile anayasa mahkemesinden döner bunları yazmak YANLIŞ BİLGİ VERMEK OLMUYOR. Keşke banlamak yerine karşılıklı konuşma tartışma ortamı yaratabilseniz. Benim yazdığımı kendi yazdığınız ile çürütebilseniz.

S

SDN Okuru1867

SDN Okuru
Not: Bu arada konuyu başlatan ben değilim neden benim mesajımın sağ üst köşesinde konuyu başlatan yazısı çıktı ?

Başka zaman açtığım konular görünmez yazdığım mesajlar siliniz yazılmaz ama bu sefer açmadığım bir konuda konu sahibi olmuşum :)
Ben de bir an özkan abi açtı zannettim :)
Kullanıcı isminizi rica edebilir miyim?
Uçuşan Üyeler BHA'nın "multi"den uçurduğu "Yandere". "babapuro" kimdir çözemedim bir ara "abi pro" falan diye gezindi sonra gitti.