Korpe
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 16
Günaydın iyi günler
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe maçı öncesi olay açıklamalarda bulundu.
Yerel medyada yer alan habere göre bordo mavili takımın başkanı Hacıosmanoğlu çok konuşulacak sözler söyledi.
Elimizden geleni yaparız
Başkan Hacıosmanoğlu, 10 Mart Pazartesi günü Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi oyuncularına adeta galibiyet yemini ettirdi. Sosyal medyada yankılanarak gelişen haberin detayındaysa ilginç sözler vardı.
Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu olay sözlerini şöyle sürdürdü: Bizim için UEFA Avrupa Ligi açısından çok önemli bir maç. Elbette çocuklar çıkıp 3 puan için oynayacak ve alacaklar. Ancak Fenerbahçe nasıl bizim şampiyonluğumuzu elimizden aldıysa biz de onların şampiyonluğunu elinden alacağız. Şike olarak algılanmasın ancak Fenerbahçe'nin şampiyon olmaması için elimizden geleni yapacağız.
KaynaK
bu maç öylesine önemli bir hale geldi ki, gidip orada onları yenmek benim için avrupa şampiyonluğundan bile daha değerli hale geldi!
Müslümanlığı seçtiğini ve Abdullah Doğan ismini aldığını söyleyen ünlü futbolcu Coulibaly'dan çarpıcı açıklamalar.
Eski futbolcu Coulibaly, yıllardır Fenerbahçe ile uğraşıldığını ve takımın iyi gitmemesi bazı güçlerin ellerinden geleni yaptığını söyledi.
Uzun yıllar Türkiye'de forma giyen ve Abdullah Doğan ismin alıp Müslümanlığı seçen eski futbolcu Fernand Coulibaly katıldığı bir televizyon programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Coulibaly, "Yıllardır Fenerbahçe ile uğraşılıyor. Herkes Fenerbahçe ve Aziz Yıldırımın peşinde. Ben bu takımı çok seviyorum. Çünkü olay bir takım. Düşünün, Fenerbahçe iyi giderken olaylar var, kötü giderken olaylar var. Ama şu anda Fenerbahçenin iyi gitmemesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu sefer olaylar dışarıdan geliyor. Eskiden bir penaltı varsa bir iki gün konuşulup biterdi. Şimdi ise aylarca konuşuluyor. Bence şu andakiler daha dürüst. Bizim zamanımızda, sahaya çıkarken Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzona karşı yüzde 30 kayıpsın. Başka yolun yok. Çünkü küçük şeylerin peşindeyiz. Paranın peşindeyiz. İstediğin yere git. Hangi futbolcu, Ben futbolu sevdiğimden dolayı futbol oynuyorum, şudur budur dese de yalan. Futbol aşkı yok, para aşkı var. Bence geçtiğimiz hafta Fenerbahçe, hakeme biraz baskı yaptı. Yapmasalar bu iki penaltıyı vermez. Ligde en sağlam takım Galatasaray ama ben Fenerbahçeli'yim. Fenerbahçeyi seviyorum dedi.
"DROGBA BİTMİŞ"
Galatasaray konusunda da açıklamalar yapan Coulibaly, Drogba bitmiş. Bakıyorsun, hadi git, gidemiyor. Motor yanmış. Tabii bir de Melo var. Sahada tekme atar, vurur, her türlü faullu hareketi yapar ama Galatasarayın en sağlam adamı o. Ama onun için de önemli olan paradır. Gol attığı zaman koşuyor, formayı öpüyor ama yalan. Afrika kupasında başarılı oldu ama Türkiyeyi seçti. Çünkü burada vergi yok diye konuştu.
Gün daha yeni başladı ne tünaydınıtünaydın sarı-laciler
Gün daha yeni başladı ne tünaydını
günaydın
Takımımız Trabzon'a varmış.