SDN Fenerbahçe Kulübü

Reaksiyon puanı
10,327
artık bu saatten sonra heyecan da kalmadı yav...
şampiyonluk garanti olunca, bu sahada rakibin kalmayınca...
zirvenin tepesinde yalnız kalmak hakkaten heyecanı törpülüyor.

ama böyle bir yalnızlık da hani herkese nasip olmayacak bir ayrıcalıktır da aynı zamanda.

sen tut drogba, sneijder gibi adamları getir, yeri göğü titret birbirine kat, sonra da dağın eteklerinde ikincilik için soğuk terler dökmeye başla... ı ıh, bu işte bir bit yeniği var aga!

dermişim! :D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
tünaydın canım renkdaşlarım... çok güzel birgün değil mi? :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
İlk yarıda Salih çok iyi idi daha fazla şans bulması lazım ama ikinci yarıda düştü performansı hocada oyundan aldı zaten

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
biz_geliyoruz_fenerbahce_by_meridiann-d4x5tbm.jpg

Reaksiyon puanı
10,327
bu volkanın sakalları muhteşem yüzyıldaki kanuni'nin sakallarına benzemeye başlamış yav! :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[MENTION=158637]angel75[/MENTION], senin etiketlemen işe yaramamış anlaşılan, sanırım bir başka birini gösteriyor, çünkü [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION]'un ismi büyük harflerle yazılıyor.

Reaksiyon puanı
10,327
@|SeYYaH| hatırladın mı 2 ay önce yazdığım bu mesajı.

müneccim misin be mübarek! :D
şaka bi yana hakkaten tahminin, öngörün tam isabetliymiş masterbaba...
ben bu kadar farkın olacağını tahmin etmezdim, ne ki galatasaray'ın bu denli bir düşüş yaşayacağını öngörebilmek hakkaten zordu.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Günaydın, Arkadaşlar siz etiketlemeden önce eklemiştim arkadaşı listeye keşke ilk mesajı bir kontrol etmiş olsaydınız :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
@|SeYYaH|

Abiciğim merhaba.. büyük harf ile yazdığım halde küçük harfe dönüştü.. sonra tıkladığımda Redfoks'un profiline gidince sesimi çıkarmadım..
kontrol ettim yani anlayacağın :)

bu arada son 3 gün... başladı heyecanlanmalar.. :)

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Günaydın dostlar. Ne kadar huzurlu buralar :)

Bu arada nice mutlu senelere [MENTION=158637]angel75[/MENTION] herşey gönlünce olsun :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Günaydın dostlar. Ne kadar huzurlu buralar :)

Bu arada nice mutlu senelere @angel75 herşey gönlünce olsun :)

teşekkürler büyük Fenerli... geçen sene tam bugünün akşamı ne kadar mutlu olmuştuk hatırlarsan... umarım pazar günü de çoook mutlu oluruz... :)

bu arada gerçekten inanılmaz huzurlu burası :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
nice senelere kanarya :) [MENTION=158637]angel75[/MENTION]

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Şampiyonluğa adım adım yürüyen Fenerbahçemizin bu hafta Türk Telekom Arena'da Galatasaray ile oynayacağı karşılaşma öncesi, dün ve bugün bazı basın yayın organlarında başta Fenerbahçe takımının sahaya bayrak dikeceğine ve Galatasaraylı taraftarları provoke edeceğini dair servisler atan, özellikle ülkemizdeki ''saygı ve ahlak'' kavramını unutarak, aileye ve aile bireylerine saygısızlık boyutunu aşarak kahpece başarılı futbolcumuz Caner Erkin üzerine haberler yapıldığını görmekteyiz.Türk basınını sürekli olarak, her derbi öncesi bu tür provokatif haberleri atarak, ortamı geren ve olası çıkacak olaylara zemin hazırladığını, yaşanılan üzücü olaylar sonrası ise, maç öncesi yaptığı haberleri unutarak, olaylar hakkında ülkemiz futbolunu ve taraftarları dünyaya adeta ''terör örgütü'' mensubuna çevirerek tanıttığını hatırlatmak isteriz.

Haberleri yapan site ve altında ''imzası bulunan'' kişileri, o tür haberleri yapmadan önce, kendi eşini ve ailesini düşünerek, bu tür konularda ne kadar hassas olabileceğini bir kez daha unutmadan haber yapmaya, artık taraftar ve taraftar grupları üzerinden oyunlar oynamaya çalışmamaya davet ediyoruz.

O tür haberlerin, ''yetkililerin önlem almaları için'' haber yapıldı gibi bir savunması kesinlikle olamaz. Özellikle atılan başlık kimi hedef alarak o haberin servis edildiğini göstermektedir. Lütfen ''saygı ve ahlak'' değerlerimizi unutmadan haberler yapalım.

Genç FENERBAHÇELİLER

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
çok teşekkür ederim [MENTION=30440]zatura[/MENTION] :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
evet her hafta şampiyonuz demekten yoruldum artık seslerini tamamen çıkarttırmamak için bekliyorum derbiyi.. :)

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Maçı sinirlerine hakim olanın kazanacağını üç yaşındaki çocuk bile biliyor,Emre efendi yaptı yine yapacağını,yazık.