Edirneli
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 15
Emenikeeeee
Çok Haklı sebepleri var.6 saat sonra şampiyonluğu ilan ediyoruz artık :mrgreen: @Korpe hocam sen neden ayrıldın acaba ?
Çok Haklı sebepleri var.
Böyle Bir Üye Sdn'ye küsebiliyorsa,Yönetim ve Yönetimdekilerin Şöyle Bir Kendilerine Bakmaları gerekir.
İşte Olay Bu. [MENTION=38650]neet[/MENTION]Yönetime sallamaktan ne zaman vaz geçeceksiniz acaba? hani bilmesem ne oldu gene diyecem kabak tadı verdi artık.
Neyse,
Fenerbahçe'nin Çanakkale Sancağı
İşte Olay Bu. @neet
paylaşımda bir şey göremedim ben , ama olayın perde arkasını da bilmiyorum.
korpe hocam bana göre iyi bir insan.bu akşam da beraber bir kutlama yapabilirdik forumda. @REDFOKS bana ise mesajınız yönetimle ilgili bir problemim yok.yanlış anlaşılma olmaya.
merakımdan bir soru sordum.
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, "UEFA'nın TFF'ye şike olaylarıyla ilgili yaptırımda bulunacağı"na ilişkin açıklamalarının aktarılması üzerine de Infantino, "Hacıosmanoğlu'nun UEFA Disiplin Kurulu'nun değil, Trabzonspor Kulübü'nün başkanı olduğunu" kaydetti. Gianni Infantino, ülke federasyonlarının, UEFA'nın şike ve ırkçılık konularında aldığı kararlara uyması gerektiğini vurguladı.
Fark yine 1'e inmişken şampiyonluk yakın, meşaleyi yakın diyoruz.
hoşgeldin @Whisper1907.. nasılsın görüşmeyeli? sarı-laci bir günün olsun inşallah...