SDN Fenerbahçe Kulübü

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Buralarda bir yerde iki A dan kurtulmak dileği ile yazmıştım küçüğü gitmiş büyük olan hala buralarda :)

Ne zaman bal işine girdiniz yahu balıdamat falan :D

Maç günü bal satıcaz :D hahah

- - - Mesaj Güncellendi - - -

M. denizli gelirse :D ne olur.

FENERBAHÇE KULÜBÜ'NDEN AÇIKLAMA : Başkanımız Aziz Yıldırım'ın "Ne istifası ? İkisini de ben kovdum." sözleri doğru değildir.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA : Asbaşkanımız Abdullah Kiğılı'nın söylediği iddia edilen "İçimizdeki temizlikle uğraşıyoruz" ifadeleri gerçek dışıdır.

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=34998

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Sportif Direktörümüz Rıdvan :) hayırlı olsun

@Korpe çok tehlikelisin :) sen

:) yok be patron

Bu gece oynanacak Young Boys - Basel macında Basel şampiyonlugu garantilerse Fenerbahce'miz kuraya seribası olarak girecek.

Aykut Kocaman'ın istifasının ardından FB Yönetimi, Kayserispor teknik direktörü Robert Prosinecki ile bir ön görüşme yaptı.

SON DAKİKA !! Fenerbahçe Yönetim Kurulu, teknik direktör Aykut Kocaman'ın istifasını kabul etti.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
SON DAKÎKA | Yönetim Kurulu, Sn. AYKUT KOCAMAN'ın istifasını kabul etti!
:P korpe hocam benden önce davranmış

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Farkedermi kardeşim :)

Abdullah Kiğılı: Yeni hocamız ve yeni transferlerimizle birlikte tam kadro olarak 1 Temmuz'da sezonu açacağız.

Abdullah Kiğılı: Yerli mi yoksa yabancı teknik direktörle mi çalışacağız bunu şimdi söylemek güç.

Abdullah Kiğılı: hafta-10 gün içerisinde yeni teknik direktörümüz belli olur diye düşünüyoruz.

Abdullah Kiğılı: Yeni bir teknik direktör arayışına geçeceğiz. En kısa zamanda yeni hocamızı belirleyeceğiz.

Abdullah Kiğılı: Bu ayrılıkta Başkanımızın ve Yönetim Kurulu'muzun herhangi bir dahli olmamıştır.

Abdullah Kiğılı: Aykut Kocaman, görev yaptığı süre içinde son derece başarılı olmuş çok değerli bir isimdir.

Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı: Aykut Kocaman'ın istifasını kabul ettik. Yeni hoca arayışlarına başladık.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçeli taraftarlar, teknik direktör Aykut Kocaman'a veda etmek için başarılı çalıştırıcının evine gidiyor.

Yeni teknik direktör Mustafa Denizli. Hayırlı uğurlu olsun :)

Onu ben söledim :D ama gelmesin

BLcLvBNCQAAxJtC.jpg:large

olaya bak :o

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman’ın kulübümüze ilettiği istifa dilekçesi yönetim kurulumuz tarafından kabul edilmiştir.

Sayın Hocamıza, kulübümüze kazandırdığı değerler ve başarılar için sonsuz teşekkür ederiz.

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Allaha Emanet Olun ...

Gökhan Gönül twitter da profil resmni değişti ...

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Selamün Akeyküm dostlar...

Fenerbahçeli taraftarlar, teknik direktör Aykut Kocaman'a veda etmek için başarılı çalıştırıcının evine gidiyor.

Onu ben söledim :D ama gelmesin

BLcLvBNCQAAxJtC.jpg:large

olaya bak :o

Allah yolunu açık etsin, İki taraf içinde en hayırlısı oldu bence.

Baya olmuş boyatmayalı :mrgreen:

Biri banlasın şu banlı abimi ya :D :D :D

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman’ın kulübümüze ilettiği istifa dilekçesi yönetim kurulumuz tarafından kabul edilmiştir.

Sayın Hocamıza, kulübümüze kazandırdığı değerler ve başarılar için sonsuz teşekkür ederiz.

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Allaha Emanet Olun ...

Gökhan Gönül twitter da profil resmni değişti ...

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın yerine arayışlar başladı. Sarı-lacivertlileri daha önce şampiyon yapan Mustafa Denizli ve halen Eskişehirspor'u çalıştıran Ersun Yanal’ın isimleri ön plana çıktı.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/88744/f-bahcede-denizli-ve-yanal-on-planda?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Hayırlı olur inş arkadaşlar

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Selamün Akeyküm dostlar...

Allah yolunu açık etsin, İki taraf içinde en hayırlısı oldu bence.

Biri banlasın şu banlı abimi ya :D :D :D

Aleykum selam kardesim

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın yerine arayışlar başladı. Sarı-lacivertlileri daha önce şampiyon yapan Mustafa Denizli ve halen Eskişehirspor'u çalıştıran Ersun Yanal’ın isimleri ön plana çıktı.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/88744/f-bahcede-denizli-ve-yanal-on-planda?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Hayırlı olur inş arkadaşlar

Donme dolap gibisin sabah ayri oglen ayri aksam daha ayri cozdum diyordum gene yanilmisim neyse sana her sey sebest

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Aleykum selam kardesim

Donme dolap gibisin sabah ayri oglen ayri aksam daha ayri cozdum diyordum gene yanilmisim neyse sana her sey sebest

sabah ne demişim korpe nereye ne yazmışım

sabah ne demişim korpe nereye ne yazmışım

istifaya kötü birşey yazmışmıyım @Artvincenter sor bakalım ilk tepki verecek o olurdu benim yazdığım sadece ALİ KOÇ gibi iyi bir insanın birinin Fenerbahçe gelmesi bir kaç tartışmamız olabilir ama taraftarlıkdan cok burda arkadaşız bir slmız var bir birimize burdan yukardaki haberi son dakika olduğu icin paylaşmak istedim size neyse kendinize iyi bakın

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Sagol kardesim silinen mesajindaki gonderme neydi peki

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Sagol kardesim silinen mesajindaki gonderme neydi peki

direk benden bir gönderme değildi kardeşim aziz yıldırım ve ali şen söylediği bir lafa aykut kocamını da ekledim ama eleştiri değil espiriydi ortam gerilmişti belki değişirdiye ama ama on farkına vardım daha cok gerilirdiye iyiki @AliA sildi bilerek yaptığım bir şey değildi ben bir fanatik galatasraylı olarak herzaman fenerin kötü olmasını istemem kötü bir Fenerbahçe ve Galatasaray olamaz yoksa bu futbollun tatı kalmaz ben burak yıldırım olayından sonra cok etkilendim volkan ve sabrinin yaptığınada katılmadı 2 si de hatalıydı ben sadece güzel tatlı bir rekabet olmasını istiyorum boş boğaz yöneticlerin artık gitmesi lazım hem sizden hem bizden kendi ismimi hecelediğim den beri futbol bildiiğimden beri bir futbol sevdalısıyım ayrıca kendim oynamış biri olarak almanyada okul takımı kasaba takımı ilce takımı son olarak bayer leverkusenin alt yapısı olan vfl leverkusen u14 oynayan biri olarak ben sadece futbol olmasını istiyorum futbol aşık biriyim ama ne yazıki türkiyede bazen insanlar insanı futbolda yanlış yerelere cekiyorlar yani ayak aydurduk buraya bazen istemede olsa tartışmalara giriyoruz ama o anlık kin beslemem hiç kimseye ne taraftara ne takıma umarım ne demek istediğimi anlamışındır.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Ben holiganim valla sen iyi dusunmussun ama direkten donmusun

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=70615]Banlıdamat[/MENTION] [MENTION=74929]Korpe[/MENTION] burada ne oluyor böyle :D

Yakarım bu gezegeni, yakarımm :D

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
sağlam hırslı bir menajer ve Kocaman'ın gidişi ile sadece demek istediğim , Şimdi 'Onlar' düşünsün!!! :devil:

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Basel kazandı; Fenerbahçemiz ŞL 3. öneleme turunda seribaşı.

muhtemel rakipleri: Salzburg, Nordsjaelland, Zulte Waragem, Atromitos/PAOK

579473_10151411385522027_1210393007_n.png

Ne demişti aziz efendi ?

Aziz Yıldırım: 'Ben olduğum sürece Aykut takımın başında!'

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Selamunaleyküm Günaydınlar Herkese :clap:

Ne demişti aziz efendi ?

Aziz Yıldırım: 'Ben olduğum sürece Aykut takımın başında!' Aziz taraftarı kandır sen bakalım olan Alex'e oldu

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
BLfZTxfCcAAgp_R.jpg:large

Aykut Kocaman'ın istifasından sonra kurban kestiler :))

günaydın 12 Numaram.. gününüz çok iyi geçsin..

günaydın başkannnnn

Ne demişti aziz efendi ?

Aziz Yıldırım: 'Ben olduğum sürece Aykut takımın başında!' Aziz taraftarı kandır sen bakalım olan Alex'e oldu

Aleyküm selam ...

Olan ıkısıne oldu tek Alex değil Aziz hala yerinde

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19

Ne demişti aziz efendi ?

aslında alex takımın başına cağırsa cok güzel olur alex gibi efendi ve dürüst biri fenerbahçe yakışır başkan da
ALİ KOÇ olsun

Günaydın bu arada arkadaşlar

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
hyces (ismini bile söyleyemiyorum)bu adamdan bir cacık olmaz ama kondisyonumuz fırlar sanırım :D

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
U20 Milli Takımımız, 2013 FIFA Dünya Kupası öncesi 4-12 Haziran günleri arası Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesislerinde kamp yapacak.