SDN Fenerbahçe Kulübü

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] Sağolasın abim :) 2035'in Cumhurbaşkanı diye bilinirim mahallemde :D [MENTION=340617]Artvincenter[/MENTION] ilerde bende inşallah yaz kış buralardayım, diyorum ya şu sınav bi bitse, bi kurtulsam şundan :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Az Biraz sonra geliyom.
ahaber'de Subaru Forester tanıtılıyor.
Meraklısına duyurulur.:laugh:

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@friendly Sağolasın abim :) 2035'in Cumhurbaşkanı diye bilinirim mahallemde :D @Artvincenter ilerde bende inşallah yaz kış buralardayım, diyorum ya şu sınav bi bitse, bi kurtulsam şundan :D
Bizde sınav yokmu :D işletme sınavlarım var haftaya hala burdayım :D kalcam kalcam :D usta sohbetınde tatlı bırıne benzıyosun her zaman yazarım sen online ol yeter [MENTION=63117]friendly[/MENTION] abi iyi bilir demi abiii :D [MENTION=47324]mustang[/MENTION] abi hoşgeldin.

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=340617]Artvincenter[/MENTION] Eyvallah, bende senin sohbetini beğenmesem çoktan kaçmıştım zaten buralardan :D

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ya isimleri yazsak bir bir ? İsimlerinizle hitap edebilsem bende size :D Benim ki Bilge Kağan :)
@Korpe ? @friendly ? @mustang ? @masterbaba ? @cobra11 ? @Artvincenter ? @zeroaxa ?

Renktaşlar bendeniz Ersin memleket Aksaray isteyen ismimle isteyen nickimle hitab edebilir bana uyar
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] kardeşim haklısın sohbet her babayiğidin harcı değil hele benim hiç değil beni destek kuvvet olarak olarak düşünün :) darda, zorda, kimse kalmadığında ben çıkarım piyasaya başta [MENTION=74929]Korpe[/MENTION] ve bu sayfayı bu noktaya getiren tüm renkdaşlara sadece yüksek saygılarımı sunabilirim

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ne olsun abim ya,

Gene hesabın bana ödetildiği acı bir mangal travmasından kurtulmaya çalışıyorum @Artvincenter e takılarak :)
Valla Şimdi bende mangal işini yeni bitirdim.
Söylemesi ayıp bu sever Levrek ızgara yaptım.10 numara 5 yıldız oldu.:mrgreen::laugh:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bizde sınav yokmu :D işletme sınavlarım var haftaya hala burdayım :D kalcam kalcam :D usta sohbetınde tatlı bırıne benzıyosun her zaman yazarım sen online ol yeter @friendly abi iyi bilir demi abiii :D @mustang abi hoşgeldin.
Hoşbulduk.Mesutcan.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=79086]HıZLıGoNZaLeS[/MENTION]
[MENTION=340617]Artvincenter[/MENTION] ile muhabbet her babayidiğin harci değildir.. :)
Halimizi gör , anla ve yardımcı ol bize :D

Şu an 20 kullanıcı var. (4 üye ve 16 konuk)

[MENTION=47324]mustang[/MENTION] can ve [MENTION=74929]Korpe[/MENTION] can selamlar, sevgiler sizlerede.. :)

Aleykum selam abimmm

Ya isimleri yazsak bir bir ? İsimlerinizle hitap edebilsem bende size :D Benim ki Bilge Kağan :)
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION] ? [MENTION=63117]friendly[/MENTION] ? [MENTION=47324]mustang[/MENTION] ? [MENTION=10880]masterbaba[/MENTION] ? [MENTION=71554]cobra11[/MENTION] ? [MENTION=340617]Artvincenter[/MENTION] ? [MENTION=64194]zeroaxa[/MENTION] ?

Ben õmer kardesim

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Renktaşlar bendeniz Ersin memleket Aksaray isteyen ismimle isteyen nickimle hitab edebilir bana uyar
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] kardeşim haklısın sohbet her babayiğidin harcı değil hele benim hiç değil beni destek kuvvet olarak olarak düşünün :) darda, zorda, kimse kalmadığında ben çıkarım piyasaya başta [MENTION=74929]Korpe[/MENTION] ve bu sayfayı bu noktaya getiren tüm renkdaşlara sadece yüksek saygılarımı sunabilirim

Sagol abi hep beraber yaptik allah razi olsun aleykum selam bas tacisin...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Dün ki rezilliği gördünüzmü ?

Selamunaleyküm günaydınlar hayırlı günler

aleykümselam kardeşim

Aleykum selam abi hoşgeldin..

aleyküm selam sizler de hoş geldiniz. .

Adamlar kendiler klub başkanı seçiyorlar , başkan olan şahıs bizim yanımız da olmadıklarini söylüyor.

Diğer yandan başkan ilan ediliyor, ve tarafımıza hakaretler klub başkanına hakaretler bu nedir ya ..

Lig şampiyonluğunu ve Avrupa Ligi şampiyonluğunu son dakikalarda yediği gollerle kaybeden Benfica, Lig Kupası'nı da kaybederek 3'te 0 yaptı.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Dün ki rezilliği gördünüzmü ?

aleyküm selam sizler de hoş geldiniz. .

Adamlar kendiler klub başkanı seçiyorlar , başkan olan şahıs bizim yanımız da olmadıklarini söylüyor.

Diğer yandan başkan ilan ediliyor, ve tarafımıza hakaretler klub başkanına hakaretler bu nedir ya ..

Lig şampiyonluğunu ve Avrupa Ligi şampiyonluğunu son dakikalarda yediği gollerle kaybeden Benfica, Lig Kupası'nı da kaybederek 3'te 0 yaptı.
Abi futbol'u kaos'a sürüklüyorlar haberleri yok.
benfica'nın bu sene son maç fobisi vardı galiba abi :D

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Cristian Baroni, Fenerbahçe'den ayrılmıyor... Sezon sonu sözleşmesi bitecek Brezilyalı oyuncu, İtalyan kulüpleriyle anlaşamadı.

NTVSPOR

Abi futbol'u kaos'a sürüklüyorlar haberleri yok.
benfica'nın bu sene son maç fobisi vardı galiba abi :D

Maç sonrasi teknikdrektorü elnin tersi ile iten bir yönetici vardi :) etme bulma dünyası

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın sarı-laciler.. haftanız mükemmel geçsin..

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
fener-e-krali-geliyor-3321166.Jpeg

Fener'e kralı geliyor

Alman basını, Bayern'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Gomez'in F.Bahçe ile görüştüğünü yazdı. Süper golcünün bonservis ücretinin ise en az 20 milyon Euro olduğu belirtildi
27 Mayıs 2013 | 08:57
Alman basını, Bayern'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Gomez'in F.Bahçe ile görüştüğünü yazdı. Süper golcünün bonservis ücretinin ise en az 20 milyon Euro olduğu belirtildi

Alper Potuk bombasını patlattıktan sonra gözünü dış transfere çeviren Fenerbahçe'nin listesine bir dünya yıldızı daha girdi. Alman basının ortaya attığı iddiaya göre Sarı-Lacivertliler, Bayern Münih'in süper golcüsü Mario Gomez'in peşine düştü.

SÜREKLİ OYNAMAK İSTİYOR!
Gazetelere göre bu sezon Mario Mandzukic'e formayı kaptıran 27 yaşındaki forvet, yönetimin Dortmund'dan Lewandowski ile anlaşması sonrasında ayrılık kararı aldı. Sürekli forma giyebileceği bir takıma transfer olmak isteyen Gomez'in geçtiğimiz hafta içinde Fenerbahçe'den menajerler aracılığıyla teklif aldığı öne sürüldü.

FENER'İN TEKLİFİ ÇOK CAZİP
Yıldız futbolcunun İngiltere ve İspanya'dan da talipleri olduğu fakat Fenerbahçe'nin teklifinin daha cazip geldiği de belirtildi. Bayern Münih'e 3 yıl önce Stuttgart'tan transfer olan Mario Gomez'in bonservis ücretinin ise az 20 milyon Euro olduğu gelen bilgiler arasında.

21 MAÇTA OYNADI, 11 GOL ATTI
Bayern Münih'le 2016'ya kadar sözleşmesi olan Gomez, geçtiğimiz sezon 33 maçta attığı 26 golle tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Bu sezon Mandzukic'in varlığı nedeniyle 21 maçta 11 golde kalan Alman futbolcu özellikle hava toplarındaki hakimiyeti ve son vuruş becerisi ile biliniyor. Bayern taraftarlarının 'Süper Mario' dediği Gomez, Alman Milli Takımı'nın da değişilmez ismi.

İSPANYOL ASILLI ALMAN GOLCÜ!
Marıo Gomez, İspanyol asıllı bir ailenin çocuğu... Alman Milli Takımı'nı tercih eden yıldız futbolcu 58 maçta 25 gol attı. KAYNAK