SDN Fenerbahçe Kulübü

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Günaydın renkdaşlar abiler,ablalar,beyler,bayanlar.
günaydın mesut ıyı hafta sonları olsun

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Emenike'nin sakatlık raporunu inceleten FB Yönetimi, Nijeryalı golcünün sağlık durumunda endişelenecek bir durum olmadığı sonucuna vardı.

Serdar Kesimal, Kayseri Erciyesspor'a kiralık gidebilir.

Fenerbahçe'ye gitmek istemediğini menajerine söyleyen Umut Bulut, Galatasaray'a "Bonservisimi alın" çağrısı yaptı.

Milliler antremanda

970439_482872771792868_7744489_n.jpg

936148_482872781792867_1314266095_n.jpg

423940_482872748459537_1623813349_n.jpg

936238_482872808459531_2094859683_n.jpg

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
S.A renkdaşlar

hayırlı hafta sonları

herkes piknikte galiaba tükan boş kalmış :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=64194]zeroaxa[/MENTION] hoşgeldin usta tükan bana emanet :D [MENTION=74929]Korpe[/MENTION] saolasın abi sanada iyi hafta sonları dilerim.
nerde bu millet ? :D

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Biri nerde bu millet mi dedi ? :D Buralardayız ya, sessiz takipteyiz sadece :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=79086]HıZLıGoNZaLeS[/MENTION] usta az ses ver canlansın buralar bide bişey dicem şu nickname'yi yazana kadar ömrümden ömür gidiyor :D

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=340617]Artvincenter[/MENTION] 750 mesajı geçince değiştiririm ya, üye olurken ergendim, böle bişi almışım zamanında :D

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
[MENTION=79086]HıZLıGoNZaLeS[/MENTION]
[MENTION=340617]Artvincenter[/MENTION] ile muhabbet her babayidiğin harci değildir.. :)
Halimizi gör , anla ve yardımcı ol bize :D

Şu an 20 kullanıcı var. (4 üye ve 16 konuk)

[MENTION=47324]mustang[/MENTION] can ve [MENTION=74929]Korpe[/MENTION] can selamlar, sevgiler sizlerede.. :)

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] yükünüzü hafifleticem abi ben sizin, şu sınav bir geçsin, [MENTION=340617]Artvincenter[/MENTION] muhabbetten bıktırıcam :D

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ya isimleri yazsak bir bir ? İsimlerinizle hitap edebilsem bende size :D Benim ki Bilge Kağan :)
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION] ? [MENTION=63117]friendly[/MENTION] ? [MENTION=47324]mustang[/MENTION] ? [MENTION=10880]masterbaba[/MENTION] ? [MENTION=71554]cobra11[/MENTION] ? [MENTION=340617]Artvincenter[/MENTION] ? [MENTION=64194]zeroaxa[/MENTION] ?

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=79086]HıZLıGoNZaLeS[/MENTION] Kağan usta ben mesut tanıştıgıma memnun oldum sohbet edelim sohbet candır yeterki bıktırın :D :D [MENTION=63117]friendly[/MENTION] abi kalbimi çöplüğe çevirdin :D :D benim sohbetimin neresi zormuş hiçte bile :D

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
bekir-futboldan-sogudum-3319742.Jpeg

Bekir: Futboldan soğudum
Fenerbahçe'nin savunmacısı Bekir İrtegün, yoğun maç maratonunda futboldan soğuduğunu söyledi.

Fenerbahçeli milli oyuncu Bekir İrtegün, Milli Takımın hazırlık kampında TRT Spor'da yayınlanan Gökhan Telkenar ile İşte Goool programına çok önemli açıklamalarda bulundu.

- "Uzun lig maratonundan çıktınız? Sezonu nasıl değerlendirirsin?"

-Benim için genel olarak iyi geçti. Zaman zaman performans düşüklüğü de yaşadım ama genele baktığımda ben kendi adıma iyi bir sezon geçirdim. Ama Bekir'in performansından çok Avrupa Ligi'nde iyi sezon geçirdik, Türkiye Kupası'nı kazandık. Şampiyonlukta biraz daha iddiamızı devam ettirebilirdik ama her şey adına başarılı bir sezon geçirdik diye düşünüyorum. Yorucu geçti ama sadece maç yoğunluğundan değil. Futbol dışı şeylerden çok yoruldum ben. Üzücü olaylar yaşadık. Bu üzücü olaylar sonrasında belki şuan benim yaptığım gibi herkes bir şeyler söyledi. Ama bizim ülkemizde hep fikirler söyleyip o fikirler doğrultusunda bir şeyler olmaması. Bunlar beni çok yordu. Zaman zaman futboldan soğuduğum da olmuştur. Ama iyisiyle kötüsüyle bir sezonu bitirdik. Burdayız, milli takım kampındayız. Geçen sene de sezon sonu kampımız vardı. Şimdi aynı ortam yine var. İnsanlar buraya gelince rahatlıyor sanırım.

- "Elmander ile ilk maçta yaşadığınız Fair Play çok güzeldi. Biz hep böyle ortamlar görmeliyiz"

-Elmander ile benim aramda anlık bir şeydi. Aslında inanın her futbolcu aynı zihniyette, aynı yapıda. Bizi o kadar çok geriyorlar ki. Yanlış anlamayın basını da yapıyor, yöneticisi de yapıyor, taraftarı da yapıyor. Türkiye'de futbol içinde o kadar unsur var ki hepsi yapıyor. Kimse birbirinden daha temiz değil. Ama zaman zaman gerginlikten ne yazık ki o aldığımız öz, ahlaki değerleri unutuyoruz. Rekabet aslında bunları gerektirmiyor. İnşallah seneye insani değerler adına adım atmış oluruz. Futboldan önce insani değerlerimize önem veririz.

- "Dünya Kupası finalleri hakkında görüşlerin neler?"

-Zor olacağı kesin. Çıkmadık candan umut kesilmez. Biz küçük de olsa o şansa inanıyoruz. Futbolda her şey olabiliyor. Her şey olabilir. Bir gerçek var tab ki zor, kolay değil. Şampiyonalar sürekli olmalı. Türk Milli takımı her zaman oralarda olmalı. Ama olmalı derken de bunu hayata geçirmek lazım. Kulüp bazında Avrupa'da bir atmosfer yaşadık. O kadar güzel duygular yaşanıyor ki orda kazanılan maçlarda. Düşünün ki bunu Milli takımla yaşıyorsunuz. Bu anlamda umudumuzu koruyoruz.

(TRT Spor)

krasic-f-bahce-nin-elinde-kaldi--3319664.Jpeg

Krasic F.Bahçe'nin elinde kaldı!
F.Bahçe yönetimi geçen sezon 7 milyon Euro’ya aldıkları Krasic’i elden çıkartmak için Rusya’da her kapıyı çalsa da Sırp yıldızı ne alan var ne de ilgilenen.

Sezon başından beri özel kondisyonerle çalışmasına rağmen bir türlü form tutamadığı gibi takıma adapte olmakta bile güçlük çeken Milos Krasic, tabir-i caizse F.Bahçe’nin elinde kaldı.

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın yıllardır hayâlini kurduğu Sırp futbolcuyu bundan tam bir sene önce Juventus’tan 7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadroya katan sarı-lacivertli yönetim, şimdilerde ise ‘Nasıl olur da Krasic’ten kurtuluruz?’ diye kara kara düşünüyor..

Kulüple 3 senelik daha sözleşmesi bulunan ve kalması halinde her yıl 2 milyon 300 garanti ve 12 bin 500 bin Euro da maç başı ücret kazanacak olan deneyimli oyuncuya bu paraları ödemek istemeyen sarı-lacivertliler, Rusya’da çalmadık kapı bırakmadı.. Futbolcunun menajeri Joksimovic’le de sürekli olarak irtibatta olan F.Bahçeli idareciler, en geç 1 ay içinde bu büyük sorunu çözüme kavuşturmanın planlarını yapıyor.

KİRALIK DA GÖNDERİLEBİLİR
Minumum zararla elden çıkartmak istedikleri sorunlu yıldıza Rusya’dan bir talip çıkmaması yöneticilerin umutsuzluğa kapılmasına neden olurken, sarı-lacivertlilerin para saçan Katar takımlarına da teklif götüreceği öğrenildi.
Krasic'in yabancı kontenjanındaki şişkinlik göz önünde bulundurulduğunda bonservisiyle birlikte birlikte gönderilememesi halinde ise kiralık olarak başka bir kulübe verilmesi de gündemde.

(Vatan)

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=340617]Artvincenter[/MENTION] aynen bende severim muhabbeti, biraz daha iyi tanıdık mı birbirimizi tamamdır :D Gecelere akarız artık yazın :D

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Ya isimleri yazsak bir bir ? İsimlerinizle hitap edebilsem bende size :D Benim ki Bilge Kağan :)

Çok güzel ismin varmış gerçekten.
Geleceğin Yazar, Edebiyatçı ismi gibi bir çağrışımı oldu bende... :)

Bu isimden sonra ben kendi ismimi söyleyip olmayan karizmamı yerle bir edip etmeme konusunda kararsız kaldım.. :)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=79086]HıZLıGoNZaLeS[/MENTION] Ben yaz kış farketmez sabahcıyım :D sohbet'in belini kırarız ayıpsın :D [MENTION=63117]friendly[/MENTION] abi bilir beni abi yanlışmıyım ? :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=52925]friendy[/MENTION] abi :D neyse bayern hakettiydi aldı kupayı hayırlı olsun diyelim fatih abi :D :D