Şaşırmadım.LAZ FIKRASI DEĞİL// PFDK'nın Galatasaray'a 'talimatlara aykırı pankart' sebebiyle verdiği cezaya Trabzonspor itiraz etti.
Selamınaleykum hayırlı cumalar gençler![]()
aleykümselam abiSelamınaleykum hayırlı cumalar gençler![]()
Aleyküm selam hayırlı cumalar reis
böyle bişi ye denk geldim
Galatasaray'ın, Trabzonspor maçında açtığı pankart dolayısıyla aldığı 20 bin TL'lik cezayı Trabzonspor ödemek istiyor.
bu nedir ya
Selamun Aleykum.Hayırlı Cumalar.İyiyim çok şükür @vlkn1907 Sağolasın.
Galatasaray'ın Cezasını Trabzonspor Ödemek İstiyor Peki Burak Yıldırım'ın Katili Yerinede Müebbet Yatacakmısın?
Perez mesajında şu ifadelere yer verdi: "Şahsım ve Yönetim Kurulumuz adına, Türkiye Kupası Şampiyonu olan Fenerbahçeye en içten tebriklerimi iletirim. En sıcak selamlarımla.Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez, Türkiye Kupası'nı kazanması dolayısıyla Fenerbahçe Kulübü'ne tebrik mesajı gönderdi.
bu mesajınızdan sonra geçenlerde yeni mod olmanın verdiği heyecanla şimdi anlamsız ve gereksiz bulduğum şeyler yazmıştım. Huzursuzluk çıkardığım yerde sizden özür diliyorum.
[MENTION=105823]bt38[/MENTION]
Maalesef bu tutumuna devam ediyorsun.sırf galatasaraylı veya diğer takımları tutan arkadaşlara şirin gözükmek.sözde tarafsız gözükmek için.sürekli bizim mesajlarımızı siliyorsun.Kusura bakma.yanlış yanlışla düzeltilmez.Uğraşmayı Bıraksan diyorum.Fenerbahçeli arkadaşlarımızla..En yakın zamanda bu yanlış davranışını düzeltmen dileğiyle...
Perez mesajında şu ifadelere yer verdi: "Şahsım ve Yönetim Kurulumuz adına, Türkiye Kupası Şampiyonu olan Fenerbahçeye en içten tebriklerimi iletirim. En sıcak selamlarımla.
Selam renktaşlar abiler ablalar keyifler nasıl @Korpe naber abi nasılsın görüşmeyeli
bu mesajınızdan sonra geçenlerde yeni mod olmanın verdiği heyecanla şimdi anlamsız ve gereksiz bulduğum şeyler yazmıştım. Huzursuzluk çıkardığım yerde sizden özür diliyorum.
@bt38
Maalesef bu tutumuna devam ediyorsun.sırf galatasaraylı veya diğer takımları tutan arkadaşlara şirin gözükmek.sözde tarafsız gözükmek için.sürekli bizim mesajlarımızı siliyorsun.Kusura bakma.yanlış yanlışla düzeltilmez.Uğraşmayı Bıraksan diyorum.Fenerbahçeli arkadaşlarımızla..En yakın zamanda bu yanlış davranışını düzeltmen dileğiyle...
baba hoşgeldin..
Yarı Finaldeyizzz!!! Türkiye Genç Erkekler Şampiyonası'nda Fenerbahçe Ülker 75 - Darüşşafaka 63 Tebrikler Takım!
- - - Mesaj Güncellendi - - -
aleyküm selam mesutcum sağolasın senden naber ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
İyiyim abi dolanıyorum öyle iş güçbaba hoşgeldin..![]()
Yabo Dayı o bi kereCUMA dan sonra görüşürüz inşallah
Yobo Dayı
Yabo Dayı o bi kere
Baroni'nin açıklamaları üzerine içim rahatladı.
hoşbulduk.Nasıl gidiyor..