SDN Fenerbahçe Kulübü

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
LAZ FIKRASI DEĞİL// PFDK'nın Galatasaray'a 'talimatlara aykırı pankart' sebebiyle verdiği cezaya Trabzonspor itiraz etti.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
LAZ FIKRASI DEĞİL// PFDK'nın Galatasaray'a 'talimatlara aykırı pankart' sebebiyle verdiği cezaya Trabzonspor itiraz etti.
Şaşırmadım.
Düşmanımın düşmanı dostumdur kafasındaki sadri ve taifesinden beklenebilecek bir hareket.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Selamınaleykum hayırlı cumalar gençler :)

Aleyküm selam hayırlı cumalar reis

böyle bişi ye denk geldim

Galatasaray'ın, Trabzonspor maçında açtığı pankart dolayısıyla aldığı 20 bin TL'lik cezayı Trabzonspor ödemek istiyor.

bu nedir ya

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Selamun Aleykum.Hayırlı Cumalar.İyiyim çok şükür [MENTION=287660]vlkn1907[/MENTION] Sağolasın.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
fener-de-torres-bombasi--3313956.Jpeg

[h=1]Fener’de Torres bombası![/h][h=2]F.Bahçe yönetimi, Fernando Torres için 13 milyon Euro’yu gözden çıkardı[/h]

24 Mayıs 2013 | 02:30

TRANSFER sezonuna G.Saray’ın elinden Alper Potuk’u alarak hızlı giren F.Bahçe, bir yandan Cheodjou, Andre Santos, Ryan Babbel ve Veysel Sarı için de nabız yoklarken asıl bombayı İngiltere’de patlatmak için çalışmalara başladı.
GELECEK sezon Devler Ligi ön elemesine katılacak olan Kanarya, Liverpool’dan Chelsea’ye 58 milyon 500 bin Euro karşılığında transfer edilen ancak bir türlü beklenen performansa ulaşamadığı için gözden düşen Fernando Torres’i kadroya katmak için girişimlere başladı. F.Bahçe, İspanyol yıldız için 13 milyon Euro bonservis ödemeye hazır.kaynak

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Aleyküm selam hayırlı cumalar reis

böyle bişi ye denk geldim

Galatasaray'ın, Trabzonspor maçında açtığı pankart dolayısıyla aldığı 20 bin TL'lik cezayı Trabzonspor ödemek istiyor.

bu nedir ya

Kardeş kardeş takılıyolar abisi bırak :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Dün ettikleri muhabbetleri unutanlar bu gün kalkmış FENERBAHÇE li KARDEŞLERİME karşi , yapmış olduklari çemkirmeyi göremeyecek kadar saf değiliz fazla zorlamayin yapmacık olmaya gerek yok.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Selamun Aleykum.Hayırlı Cumalar.İyiyim çok şükür @vlkn1907 Sağolasın.

Aleyküm selam abi nasıl oldun
[MENTION=287660]vlkn1907[/MENTION] hoş geldin baba

Galatasaray'ın Cezasını Trabzonspor Ödemek İstiyor Peki Burak Yıldırım'ın Katili Yerinede Müebbet Yatacakmısın?

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın gençler... sabah sabah iyi güldüm sayenizde :)

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
:biggrin:

BLAjilTCYAAZw_l.jpg:large

BK7wa7KCQAE8loM.jpg:large

-kararim-kesin-hocam--3314283.Jpeg

[h=1]‘Kararım kesin hocam’[/h][h=2]Galatasaraylı yöneticilerin Alper Potuk’u, Fenerbahçe’den geri döndürmek için son ana kadar çaba harcadığı,genç yıldızın kendisini bizzat arayan Fatih Terim’e bile “Kararım kesin hocam” yanıtını verdiği öğrenildi[/h]

24 Mayıs 2013 | 02:30

Sürpriz bir şekilde Fenerbahçe’ye imza atan Eskişehirsporlu Alper Potuk’un önceki gün hareketli saatler yaşadığı ortaya çıktı.
Sarı-lacivertli kulübün, Başkan Halil Ünal ile anlaşmasından sonra Alper’in herhangi bir zorlama ile karşılaşmadığı, aksine tercihini Fenerbahçe’den yana kullandığı bildirildi. Maddi olarak Galatasaray ile Fenerbahçe’nin aynı teklifleri sunduğu, genç yıldızın sarı-lacivertli takımda daha fazla şans bulanacağını düşündüğü için tercihini bu yönde kullandığı belirtildi.
İmzadan sonra yakın çevresine “Bu karar tamamen bana ait” diyen Alper’i geri döndürmek için Galatasaraylı yöneticilerin büyük uğraş verdikleri öğrenildi. Eskişehirspor’un Fenerbahçe ile anlaşıldığını açıklaması sonrası hem Galatasaraylı yöneticilerin, hem de teknik heyetin telefon yağmuruna tuttuğu Alper geri adım atmadı. Sarı-kırmızılı yöneticilerin, “Eğer imza atmazsan sonuna kadar arkanda duracağız. Bu transferi mutlaka sonlandıracağız” çıkışı da yetersiz kalınca, Teknik Direktör Fatih Terim’in de devreye girdiği ifade edildi.
Transferini çok istediği Alper ile görüşen ve kendisiyle ilgili planlarını anlatan Terim’e, “Kararım kesin hocam. Herşey için teşekkür ederim” diyerek Fenerbahçe’nin yolunu tuttuğu belirlendi.

kaynak

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
günaydın canlar... transfer haberleri ile coşmak üzere hayırlı cumalar tüm taraftarlara...

bugün günlerden hızlı ve öfkeli ama sinemaya tüplü ve öfkeliyle gidicem :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
CUMA dan sonra görüşürüz inşallah

F.Bahçe'de 34 maçta forma giyen Yobo, sadece 1 sarı kart görerek takımının en centilmen futbolcularından oldu. Tebrikler Yobo Dayı

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Forvete yerli takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe, Cenk Tosun ile anlaşamazsa Umut Bulut'a yönelecek.

Diye bir haber var okuyan varmı?

Monaco, Barcelona'dan kaleci Victor Valdes'i renklerine bağladı.

Cristian Baroni: Fenerbahçe'den ayrılmak gibi bir niyetim yok. Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'ı çok seviyorum.

Cristian Baroni: Barcelona'dan bile teklif alsam gitmem. Fenerbahçe, benim yuvam.

Youness Belhanda: Fransa'da kalmak istemiyorum. Türkiye, benim için iyi bir tercih olabilir. Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde yaeı final oynadı.

Fikret Orman: F.Bahçe, bize her konuda dostça davrandı ve davranmaya da devam ediyor. Diğer büyük kulüpler böyle değil. Dostluk, lafla olmaz

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
şu saatten sonra belhanda gelse fenere zarar getirir sanırım, baroni dersen kararsızım ,cenk tosun çok iyi bence webodan daha iyi olur gibime geliyor???

biran sessizlik oldu :) [video=youtube;aQR4vACJVt0]http://www.youtube.com/watch?v=aQR4vACJVt0&list=UU6wTMPBhikHZq5QHD7GKeqA& index=1[/video]

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez, Türkiye Kupası'nı kazanması dolayısıyla Fenerbahçe Kulübü'ne tebrik mesajı gönderdi.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez, Türkiye Kupası'nı kazanması dolayısıyla Fenerbahçe Kulübü'ne tebrik mesajı gönderdi.
Perez mesajında şu ifadelere yer verdi: "Şahsım ve Yönetim Kurulumuz adına, Türkiye Kupası Şampiyonu olan Fenerbahçe’ye en içten tebriklerimi iletirim. En sıcak selamlarımla.
Selam renktaşlar abiler ablalar keyifler nasıl [MENTION=74929]Korpe[/MENTION] naber abi nasılsın görüşmeyeli

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
bu mesajınızdan sonra geçenlerde yeni mod olmanın verdiği heyecanla şimdi anlamsız ve gereksiz bulduğum şeyler yazmıştım. Huzursuzluk çıkardığım yerde sizden özür diliyorum. :)
[MENTION=105823]bt38[/MENTION]

Maalesef bu tutumuna devam ediyorsun.sırf galatasaraylı veya diğer takımları tutan arkadaşlara şirin gözükmek.sözde tarafsız gözükmek için.sürekli bizim mesajlarımızı siliyorsun.Kusura bakma.yanlış yanlışla düzeltilmez.Uğraşmayı Bıraksan diyorum.Fenerbahçeli arkadaşlarımızla..En yakın zamanda bu yanlış davranışını düzeltmen dileğiyle...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Yarı Finaldeyizzz!!! Türkiye Genç Erkekler Şampiyonası'nda Fenerbahçe Ülker 75 - Darüşşafaka 63 Tebrikler Takım!

Perez mesajında şu ifadelere yer verdi: "Şahsım ve Yönetim Kurulumuz adına, Türkiye Kupası Şampiyonu olan Fenerbahçe’ye en içten tebriklerimi iletirim. En sıcak selamlarımla.
Selam renktaşlar abiler ablalar keyifler nasıl @Korpe naber abi nasılsın görüşmeyeli

aleyküm selam mesutcum sağolasın senden naber ?

bu mesajınızdan sonra geçenlerde yeni mod olmanın verdiği heyecanla şimdi anlamsız ve gereksiz bulduğum şeyler yazmıştım. Huzursuzluk çıkardığım yerde sizden özür diliyorum. :)
@bt38

Maalesef bu tutumuna devam ediyorsun.sırf galatasaraylı veya diğer takımları tutan arkadaşlara şirin gözükmek.sözde tarafsız gözükmek için.sürekli bizim mesajlarımızı siliyorsun.Kusura bakma.yanlış yanlışla düzeltilmez.Uğraşmayı Bıraksan diyorum.Fenerbahçeli arkadaşlarımızla..En yakın zamanda bu yanlış davranışını düzeltmen dileğiyle...

baba hoşgeldin..

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16