SDN Fenerbahçe Kulübü

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Teknık adam bundan sonra nasıl bir kısılıkte olur (aykut) düsünemiyorum taraftar ile arasi iyi değil yönetici ve futbolcular ile arasi zaten bomba :) sonuç ne olacak çok merak ediyorum

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Teknık adam bundan sonra nasıl bir kısılıkte olur (aykut) düsünemiyorum taraftar ile arasi iyi değil yönetici ve futbolcular ile arasi zaten bomba :) sonuç ne olacak çok merak ediyorum

sonuç şu olacak: bizler bunları konuşurken arka planda - Türkiye gündeminde çok farklı şeyler olacak..

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
fft96mm2052457.jpg

fft104mm2052437.jpg
İstifa kararı sonrası başta başkan Aziz Yıldırım ve futbolcular olmak üzere birçok kişiden kararını değiştirmesi için baskı gören Aykut Kocaman’ın geri adım atması bekleniyordu. Ancak teknik adam dün de herhangi bir açıklama yapmadı. Kulübün resmi sitesinden yapılacak açıklamayı bekleyen taraftarlar, belirsizliğin ortadan kalkması için umutlu bir bekleyiş sürdürüyordu. Akşam saatlerinde ise flaş bir gelişme yaşandı. Bir dönem Fenerbahçe teknik kadrosunda da yer alan ve şu anda NTVSpor’da yorumculuk yapan teknik direktör Önder Özen, twitter’dan taraftarı üzecek bir açıklama yaptı. Özen’in, Aykut Kocaman’ın yakın arkadaşı Mehmet Şen’le görüştüğü izlenimi uyandıran twitter mesajı şöyleydi: “Aykut hoca yakın arkadaşı Mehmet Şen’e dönmeyeceğini söylemiş millet.”

Şen eski takım arkadaşı

Özen, gelen tepkiler sonrası mesajı sildi. Teknik adam, takipçilerinden kendisine yöneltilen sorulara da yanıt vermedi. Bir süre öncesine kadar menajerlik yapan Mehmet Şen ile Kocaman’ın dostluğu ise çok eskiye dayanıyor. Kocaman ile Şen, Sakaryaspor’da aynı takımda forma giymişti. İkili, 1986-87 sezonunda o zamanki adıyla 2. Türkiye Ligi’nde şampiyon olan Sakaryaspor’un 11’inde düzenli yer buluyordu. İkilinin 25 yıldan daha fazla bir süredir dostluğu bulunuyor.

fft30mm2052458.jpg

Kaynak

[h=1]Karar anı![/h][h=2]Tahkim Kurulu, bugün ikinci kez toplanacak ve Meireles'in itirazını karara bağlayacak. Yayıncı kuruluşun gönderdiği görüntüleri izleyen kurul üyelerinin genel görüşünün, cezanın indirilmesinden yana olduğu belirlendi.[/h]
fft104mm2052059.jpg
Galatasaray derbisinde ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartın ardından maçın hakemi Halis Özkahya’ya gösterdiği tepki nedeniyle 11 maç oynamama cezasına çarptırılan Raul Meireles için kader günü. Karşılaşmanın hakemi Özkahya’nın, “Bana tükürdü, kendi dilince bir şeyler söyledi, ‘gay’ işareti yaptı” raporu sonrası PFDK’nın verdiği cezanın kaldırılması için Tahkim Kurulu’na itirazda bulunan Portekizli yıldız, kesinlikle tükürmediğini söylemişti. TRT Spor’da yayınlanan görüntülerde de, Meireles’in böyle bir eyleminin olmadığı açıkça görülüyordu.

Kanaat tükürme olmadığı yönünde

Tahkim Kurulu, cumartesi günü yaptığı toplantıda, yayıncı kuruluştan yayınlanan ve yayınlanmayan tüm maç görüntülerini isteyip, bugün bir kez daha toplanma kararı almıştı. Yayıncı kuruluşun kendisinden istenen tüm görüntüleri gönderdiği, Kurul üyelerinin toplantı öncesi bunları izlediği öğrenildi. İzlenen görüntüler sonrasında üyelerin genel olarak, Raul Meireles’in itirazını haklı bulduğu ve tükürme eyleminin gerçekleşmediği yönünde kanaate vardıkları belirlendi. Tahkim Kurulu’nun bugünkü toplantısında, Portekizli yıldıza verilen 11 maçlık cezanın tükürük eyleminden verilen 8’inin kaldırılması bekleniyor.

Kaynak

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Kulübümüz Disiplin Kurulu’na sevk edildi[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

fenerbahce100.jpg

Türkiye Basketbol Federasyonu, 19.12.2012 tarihinde İstanbul’da oynanan Fenerbahçe Ülker – Galatasaray Medical Park Beko Basketbol Ligi müsabakasının 1., 2., ve 4., periyotlarında taraftarlarımızca karşılaşmanın aksamasına neden olan uygunsuz söz ve davranışlar nedeniyle Kulübümüzü Disiplin Kurulu’na sevk etmiştir.

Demekki yenince böyle oluyor ben nedense maçın durduğunu hatırlamıyorum sadece bir kere anons yaptılar

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
herkese S.A

bağlantı sorunu yüzünden bir kaç gündür giremiyorum ama aldığımız kararları yinlemek istedim

sadece bu başlık altında yazma fikrimiz diğer konularda diğer(tüm) takımları tutan arkadaşlarımızın(bir kaç istisna hariç)kışkırtıcı,saldırgan,önyargılı yorum ve polemikleriden uzak durma isteğimizden dolayı doğmuştur

ne yazıkki bir kaç arkadaş sırf bundan zevk alıp bundan beslendiği için bu başlığa girip ortamı germe çabasından dolayı bu tür yorumlara cevapvermeme, alıntı yapmama kararı aldık

gerekli durumlarda mod arkadaşları bilgilendirmek ve bu tür kişileri görmezden gelmekden başka bir tepkimiz yoktur

daha öncelerdede belirttiğim gibi bu tür konulardan değerli kardeşlerimizin ceza almasını ve hatta forumdan uzaklaşmasını artık ne ben nede bir başkası kaldıramaz, bu sebeptendirki bu sayfa fenerbehçenin ve fanatik,önyargılı, fitnecierin giremeyeceği, girerlersede hakettikleri gibi onları yok sayma tepkimizden başka bizden görecekleri bir tepki yoktur, olmamalıdır

bu sebepten kimseye polemik yapmamaya ve aldığımız kararları uygulamayı yeniden hatırlatmak istedim
@mustang kardeşimede kararını yeniden gözden geçirmesini ve normalde fazla aktif olmayan arkadaşlarımızıda bu başlık altında desteğe davet ediyorum

Fenerbahçemiz nasıl sıkıntılı günler geçiriyorsa forumdaki renkdaşlarımızda benzer sıkıntılarla karşı karşıya bu durumda en büyük destek birlik olmaktır

yeni katılan tüm arkadaşlar hoşgeldi bu arada hayırlı forumlar :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[h=1]Eski bir Galatasaraylının Aykut Kocaman'a maili...[/h] Eski bi Galatasaray’lı, 3 Temmuz 2011 itibariyle ölümüne FENERBAHÇE’li biriyim. Elimden geldiğince bütün maçlarını izler, param varsa da maça gitmiştim. Toplasan 5 ya da 6 maç. Her alanda her koşulda sonuna kadar savunur, herkesle çataçat kavga ederdim. Doğuştan GS liydim ben. Aklım ermeye başladığında da alışkanlık olmuştu benim için GS.
Yıllardır hayatımda olan bi aşktı. Ama yıllar geçtikçe tükenen, vazgeçmek istesemde alışkanlıklarım yüzünden bırakamadığımdı. Bırakırsam insanlara ne derdim ki.
Demezler miydi bana ‘Hani o sonuna kadar arkasında durduğun sevdana noldu?’ diye.. derlerdi. Nitekim dedilerde.
Biz 5 kız kardeşiz. Anne koyu GS li baba koyu FB’ liydi.
52 yaşında olan annem futbolla ilgili bi’ çok erkeği cebinden çıkaracak kadar bilgilidir.
Küçükken radyodan takip edermiş, TV gelincede elinden geldiğince TV den izlemiş GS’ sini.
Ama bigün olsun maça gitmemiştir. Canım benim, hasrettir hep gidip izlemeye. Ah’ dım var ama götürcem bigün onu Arena’ ya.
Geç saatlere kadar dışarda gezmeme kızan annem GS maçlarından geç dönmeme bişey demezdi.
Biz 5 kız kardeşiz demiştik ya.. Annem hepimizi Gs lı yapmıştı.
Babam da çoğunluğun içinde azınlık olduğu için garibim bi kere bile evde ne galibiyet sevincini nede mağlubiyet hüznünü yaşayamamıştır.
Annem hepimizle oturup futbol konuşabiliyoken babam ağzını bile açamazdı.
Annem yüzünden mi yoksa Gs lı duruşu olduğu için midir bilemem hep nefret etmişimdir Fenerbahçe’ den.
Renklerine tahammül edemezdim. Marşına bestesine kıl olurdum.
Ama itiraf edeyim, 100. Yıl marşına içten içe bayılmıştım :)
2009-2010 sezonunun 2 inci yarısında ligin 31 inci haftasıydı. GS Bursa maçına gitmiştim arkadaşlarımla. Maç Sami Yen’ deydi.
Maç 0-0 bitmişti. Ligde artık bi iddiamız kalmamıştı, ilk 3 teydik ama rakiplerimizle puan farkımız yüksekçeydi. Maçın sonlarına doğru kazanamayacağımız belliydi. Bursa ne atıyor ne attırıyordu. En azından Bursa’ ya yenilinde FB şampiyon olmasın, Bursa puan kazansın demiştim hep içimden. Böyle bi düşmandım ben.
Ogünden sonra bitti dedim. Kaldırdım Gs ye dair herşeyi. Tabi ki annem küstü, kızdı, bağırdı, çağırdı. İyigün taraftarısın dedi. Sütümü emeğimi helal etmem dedi. Zamanla yumuşadı tabi ama yinede söylenmekten vazgeçmedi.
Aradan 1 yıl geçti. 3 Temmuzda Antalya’ dan Fenerbahçe’ li arkadaşlarımla döndüğümüzde Sabiha Gökçen’ de öğrenmiştik haberi. Oh olsun dedim. Sevindim.
Aradan günler geçmeye başlayınca, gazeteleri okudukça FB’ li arkadaşlarımın inançlarını, sizin dik duruşunuzu, futbolcularımızın klübün ve başkanın arkasında durduklarını görünce oturup araştırmaya başladım.
Araştırdıkça GS ve TS'ye beddua etmeden alamaz olmuştum kendimi. Medya'ya da tabii.
Eski GS li diye hitab ettiklerinde artık utanır olmuş ve Fenerbahçe’ yi savunur olmuştum. Yürüyüşlere katıldım, Çağlayan’ a gittim, Biber gazı yedim, polisten kaçtım. Yürekten bağlı olan her Fenerbahçe’ li gibi benim içinde HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENERBAHÇE’ ydi. Tabi o zamanlar ben artık Fenerbahçe’ liyim diyemiyodum. Sormuyodum kendime de ama bu sevdanın peşinden sürüklenip gider olmuştum artık. Bilinçsizce, sorgusuzca, hesapsızca ve karşılıksız.
Sonra bigün bi baktım maçlarını takip edip izleyip, gidebiliyosam stadta gidemiyosam FB’ liler Derneği’nde, evde, cafe de maçları izler olmuş, marşları besteleri gururla söylemeye başlamıştım. Haftasonlarım belliydi. Kadıköy’ e gidilecek, arkadaşlar buluşup dernekte yada onlarla gidebiliyosam stadta maçlar izlenicekti. Sonra bi baktım Fenerium’ dan forma almışım.
Arkadaşım FB li atkı almış. Doğum günü pastam Fenerbahçe’ li. Şimdi büyük bi gururla Fenerbahçe’ liyim diyorum. Ve GS lı olduğum günlere baktığımda ben taraftar değilmişim, ben aslında mecburen sevmişim diyorum. Hatta utanıyorum.
Ben hiç bu kadar gururlu olduğumu hatırlamıyorum.
Seni ise çok seviyorum.
Çok başka seviyorum.
Bu yaşıma kadar hissetmediğim baba sevgisini nedense sende buluyorum. Arkadaşlarımla oturup çataçat konuşmasamda içimden derinden yürekten seviyorum seni.
Belkide futbolcularınla olan dialoğun içindir. Ama aslında herşeyden çok ADAM GİBİ ADAM olduğun için. Gerçekten bi aile babası olup, bizden biri olduğun için. Egoların olmadığı için. Gol sevinçlerini suratındaki küçük ama KOCAMAN tebbessümün için. Bende ki daha doğrusu camiada ki herkes içinde ADAMlığın tanımı olduğu için. Çok seviyorum, çok seviyoruz be hocam seni..
Öyle ki istifa haberini duyduğumda evde oturup bağırmak istedim ama yapamadım. Senin gibi hüznümü içimde yaşamak zorunda kaldım. Senin gibi güçlü olmaya çalıştım. Allah’ ım dedim nolur geri dönsün kararından. Bunları hep içimden yaşadım çünkü annem hala bilmiyor. Taraftar kartımı cüzdanımda saklıyorum, formam atkım arkadaşlarımda. Maç günleri onlar getirip götürüyolar :)
Sen ki camianın bütün pisliklerine oyunlarına aldatmacalarına iftiralarına karalamalarına göğüs geren KOCAMAN yürekli adamsın.
N’olur BABACIM bırakma bizi..
Fenerbahçe camiasına girdiğimde sende bulduğum baba sıcaklığını alıp gitme.
Elimi, elimizi bırakma.
Şampiyonluk, kupa umrumda değil.
Senden tek isteğim 3-5 çapulcunun lafına kulağını tıkayıp yüreğini dinlemen ve bizimle kalman.
Futbolun senin gibi adamlara ihitiyacı var. Fenerbahçe’ nin sana olan ihtiyacının dışınd, futbolun temizlenmesi için sana ihtiyacı var.
N’ olur be babam, bırakma bizi. Gitme.
Kendi babamın dışında ilk defa birine BABA diyorum ve bunu ilk defa içten kullanıyorum.
Hadi be BABACIM..
Sen kal yeter ki, biz gereriz göğsümüzü her zorluğa.
Söz veriyorum her zaman her yerde KOCAMAN yüreğimizle SENİNLEYİZ.
Ve gün gelecek saçına düşürtülen her beyazın öcünü alacağız!
Tek isteğimiz GİTMEMEN!
İyi akşamlar KOCAMAN YÜREKLİ ADAM.
Nida Ornek

Kaynak

****************************************************************************************************************
Hukuki platformlardaki bazı başvurularımızın sonuçları, RTÜK’ün resen verdiği cezalar ve yeni başvurularımız konusunda kamuoyunu bilgilendirmek isteriz.
Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü

- TELEGOL isimli programın, 30.09.2012 tarihli yayınında; 6112 sayılı yasanın 8. maddesinin birinci fıkrasının (m) bendindeki; dilin düzeysiz, kaba ve argo kullanımına yer verilemez hükmünün ihlali nedeniyle şikayetimiz üzerine, RTÜK tarafından UYARI CEZASI verilmiştir.

- TELEGOL isimli programın, 04.11.2012 tarihli yayınında; 6112 sayılı yasanın 8. maddesinin birinci fıkrasının (ç) bendindeki; insan onuruna ve özel hayatın gizliliğine saygılı olamaz, kamu kurum ve kuruluşlarını küçük düşürücü yayın yapılamaz ilkesinin ihlali nedeniyle RTÜK tarafından resen 19.873 TL PARA CEZASI verilmiştir.

- TELEGOL isimli programın, 28.10.2012 tarihli yayınında; 6112 sayılı yasanın 8. maddesinin birinci fıkrasının (m) bendindeki; dilin düzeysiz, kaba ve argo kullanımına yer verilemez hükmünün ihlali nedeniyle RTÜK tarafından resen UYARI CEZASI verilmiştir.

- TELEGOL isimli programın, 18.11.2012 tarihli yayınında 6112 sayılı yasanın 8. maddesinin birinci fıkrasının (m) bendindeki; dilin düzeysiz, kaba ve argo kullanımına yer verilemez hükmünün ihlali nedeniyle RTÜK tarafından resen UYARI CEZASI verilmiştir.

- BEYAZ FUTBOL isimli programın, 18.11.2012 tarihli yayınında; 6112 sayılı yasanın 8. maddesinin birinci fıkrasının (ç) bendindeki; insan onuruna ve özel hayatın gizliliğine saygılı olamaz, kamu kurum ve kuruluşlarını küçük düşürücü yayın yapılamaz ilkesinin ihlali nedeniyle RTÜK tarafından resen 17.896 TL PARA CEZASI verilmiştir.

25 Aralık 2012 itibariyle yapılan başvurularımız;

- 23.12.2012 tarihinde Haber Türk Televizyonunun, SPORTÜRK isimli programında "Aziz Yıldırım kanlı mı gidecek?" sözleriyle sporda şiddeti özendirici yayın yapılması, kişilik haklarının ihlal edilmesi ve Sn.Aziz Yıldırım’ın, diktatörlere benzetilmesi nedeniyle yayıncı kuruluş RTÜK’e şikayet edilmiştir.

Aynı program nedeniyle, yorumcu Serdar Ali Çelikler ve program sunucusu Faik Çetiner hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusu yapılmıştır.

- Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol isimli programda; Sn.Aziz Yıldırım’ın Arap diktatörlere benzetilmesi nedeniyle yayıncı kuruluş RTÜK’e şikayet edilmiştir.

Aynı program nedeniyle, yorumcular Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusu yapılmıştır.

-23.12.2012 tarihli Beyaz Futbol programında, futbolcumuz Raul Meireles’e yönelik ırkçı açıklamalar nedeniyle, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener’in PFDK’ya sevk edilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu’na şikayet dilekçesi verilmiştir.

Kaynak

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
gerçekten çok iyi yorumlamışsın kardeşim şimdi taraftarlar olarak yıldız oyuncu derdine düştük gibi

Reaksiyon puanı
10,315
Önceki haftasonu oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde gördüğü kırmızı kartsonrasında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan 12 maç men cezası alan Raul Meireles için sarı-lacivertli yönetim, Tahkim Kurulu'na gitmiş, Portekizli yıldız da geçtiğimiz hafta içerisinde Tahkim Kurulu'na giderek savunmasını vermişti.

Şimdi en çok merak edilen konu, Meireles'in cezasında indirim yapılıp yapılmayacağı ve ilgili kararın ne zaman açıklancağı.
Türkiye Futbol Federasyonu cephesinden alınan bilgilere göre; bugün açıklanması beklenen karar yüzde 80 ihtimalle Perşembe günü netleşip, resmi site aracılığıyla açıklanacak.

Fenerbahçe Kulübü, Portekizli oyuncuya verilen ceza da indirim beklerken, bu indirimin de 6-8 maç aralığında olması gündemde.

kaynak

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Hukuki platformlardaki bazı başvurularımızın sonuçları, RTÜK’ün resen verdiği cezalar ve yeni başvurularımız konusunda kamuoyunu bilgilendirmek isteriz.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü

• TELEGOL isimli programın, 30.09.2012 tarihli yayınında; 6112 sayılı yasanın 8. maddesinin birinci fıkrasının (m) bendindeki; dilin düzeysiz, kaba ve argo kullanımına yer verilemez hükmünün ihlali nedeniyle şikayetimiz üzerine, RTÜK tarafından UYARI CEZASI verilmiştir.

• TELEGOL isimli programın, 04.11.2012 tarihli yayınında; 6112 sayılı yasanın 8. maddesinin birinci fıkrasının (ç) bendindeki; insan onuruna ve özel hayatın gizliliğine saygılı olamaz, kamu kurum ve kuruluşlarını küçük düşürücü yayın yapılamaz ilkesinin ihlali nedeniyle RTÜK tarafından resen 19.873 TL PARA CEZASI verilmiştir.

• TELEGOL isimli programın, 28.10.2012 tarihli yayınında; 6112 sayılı yasanın 8. maddesinin birinci fıkrasının (m) bendindeki; dilin düzeysiz, kaba ve argo kullanımına yer verilemez hükmünün ihlali nedeniyle RTÜK tarafından resen UYARI CEZASI verilmiştir.

• TELEGOL isimli programın, 18.11.2012 tarihli yayınında 6112 sayılı yasanın 8. maddesinin birinci fıkrasının (m) bendindeki; dilin düzeysiz, kaba ve argo kullanımına yer verilemez hükmünün ihlali nedeniyle RTÜK tarafından resen UYARI CEZASI verilmiştir.

• BEYAZ FUTBOL isimli programın, 18.11.2012 tarihli yayınında; 6112 sayılı yasanın 8. maddesinin birinci fıkrasının (ç) bendindeki; insan onuruna ve özel hayatın gizliliğine saygılı olamaz, kamu kurum ve kuruluşlarını küçük düşürücü yayın yapılamaz ilkesinin ihlali nedeniyle RTÜK tarafından resen 17.896 TL PARA CEZASI verilmiştir.

25 Aralık 2012 itibariyle yapılan başvurularımız;

• 23.12.2012 tarihinde Haber Türk Televizyonunun, SPORTÜRK isimli programında "Aziz Yıldırım kanlı mı gidecek?" sözleriyle sporda şiddeti özendirici yayın yapılması, kişilik haklarının ihlal edilmesi ve Sn.Aziz Yıldırım’ın, diktatörlere benzetilmesi nedeniyle yayıncı kuruluş RTÜK’e şikayet edilmiştir.

Aynı program nedeniyle, yorumcu Serdar Ali Çelikler ve program sunucusu Faik Çetiner hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusu yapılmıştır.

• Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol isimli programda; Sn.Aziz Yıldırım’ın Arap diktatörlere benzetilmesi nedeniyle yayıncı kuruluş RTÜK’e şikayet edimiştir.

Aynı program nedeniyle, yorumcular Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusu yapılmıştır.

• 23.12.2012 tarihli Beyaz Futbol programında, futbolcumuz Raul Meireles’e yönelik ırkçı açıklamalar nedeniyle, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener’in PFDK’ya sevk edilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu’na şikayet dilekçesi verilmiştir.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Ya her yerde hakkımızı aramamiz lazim FENERBAHÇE li olduğumuzdan :)

Gelecek yıldan itibaren deplasman yasaklarının kalkması gündemde. Bu konuda 'tek' başına mücadele eden Fenerbahçe tarftarına teşekkrüler...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe 3-0 Sivas 4 Eylül Belediye (Gençler Ligi)

Takımımızın maç fikstürü: 27.12.2012 | TSİ 15:30 FBÜ-Brose Basket, 28.12.2012 | TSİ 12:30 Virtus Siena-FBÜ, TSİ 21:30 FBÜ-Virtus Bologna

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Kimi zaman direniş, kimi zaman bekleyiş..
Sonuç her zaman KOCAMAN Sevinç..

[video=youtube;_efov8QETTQ]http://www.youtube.com/watch?v=_efov8QETTQ[/video]

Hocamız bizle devam edecek sanırım. Görüyoruzki bizim bu durumumuzu fırsat bilenler var. Artık her ne olursa olsun Aykut Hocaya, o içimizden birine, o adam gibi adama desteğimizi her zaman vermeliyiz. Fırsat kollayanlara fırsat vermemeliyiz.

SON DAKİKA! Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Samandıra Tesisleri'ne geldi.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=64194]zeroaxa[/MENTION] naber abi halen Eskişehir demisin? [MENTION=158637]angel75[/MENTION] bu gün ortalıkta yoksun?

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
yo ben her yerdeyim :)
çok işim var Korpe.. yıl sonu olduğu için sürekli bir rapor hazırlama halindeyiz.. ama merak etmeyin herşeyi okuyorum ben :)

Anladım benımde oyle aslında ama su aralar umursamiyorum :P sayım vs olck edıcek ay sonu gelıor faln gözlerimiz ariyor seni ona göre :)

kolay gele başkan :) (bu arada bu sözcük senin oldu)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=71554]cobra11[/MENTION], [MENTION=74929]Korpe[/MENTION]; aslında lige ara verildi diye girmiyorum artık :)
şaka bir yana eskiden yılbaşına 1 hafta kala çok mutlu olurdum.. ama şimdi işten güçten dolayı keyifsiz oluyorum.. ama yılbaşında bana gelecek fenerium ürünlerini düşününce suratıma bir gülümseme yayılmıyor değil hani :):)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Hayırlı olsunnnnnnnnnnnn güle güle giy :)

Aykut Kocaman’ın, Fenerbahçe yönetimi ile Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kulüp binasında yaptığı görüşme sona erdi. Kocaman stattan ayrılırken, istifa kararıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Kararın, ilerleyen saatlerde açıklanması bekleniyor.