Hayırlı akşamlar arkadaslar 12 numaraya nickimi kaydettirmek istiyorum yapmam gereken birsey var mı
Sent from my iPhone using Forum Runner
ikametgah ilmuhaberi, savcılıktan temiz kağıdı, sağlık raporu, fenerbahçe formalı vesikalık, 2 ekmek 1 süt
buralarda ol yeter kayıt tutuluyor mu bilmiyorum. varsa başkan [MENTION=158637]angel75[/MENTION] gereğini yapar![]()
eren derdiyok fotvet için olabilir türk ve görece genç. orta sahaya sneijder gibi birisi olsa iyi olur. defansa ömer toprak
Ben Aykut'un yerinde olsam bundan sonra savunma değil saldırı takımı yaratırım. 2 forvet oynarım. 3-0 yensemde çekilmem saldırırım. Sonuç kötü gidiyor. Çıkar basın açıklaması yaparım taraftar böyle istedi sonuç bu diye. En azından gözümüz doyar. Helal olsun uğraştılar deriz.
Transfer olarakta. 10 numara şart, Baroni iyi pas atamıyor. Ayrıca defans'a adam şart. Forvet'e de yazdıkları gibi Higuain gelirse olur. Ama Nobre gelecekse yedeğe insan gerekmiyor. Semih var
![]()
seni ntv ye alalım iyi laf yapıyorsun)))))
tüh beni çağırsaydın aracı olrdum dermişimmmmRıdvan'ın yerine seni alalım dediler de para da anlaşamadık![]()
+1.Ben Aykut'un yerinde olsam bundan sonra savunma değil saldırı takımı yaratırım. 2 forvet oynarım. 3-0 yensemde çekilmem saldırırım. Sonuç kötü gidiyor. Çıkar basın açıklaması yaparım taraftar böyle istedi sonuç bu diye. En azından gözümüz doyar. Helal olsun uğraştılar deriz.
Transfer olarakta. 10 numara şart, Baroni iyi pas atamıyor. Ayrıca defans'a adam şart. Forvet'e de yazdıkları gibi Higuain gelirse olur. Ama Nobre gelecekse yedeğe insan gerekmiyor. Semih var
![]()
Hayırlı akşamlar arkadaslar 12 numaraya nickimi kaydettirmek istiyorum yapmam gereken birsey var mı
Sent from my iPhone using Forum Runner
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION] arkadaslari eklersen seviniriz.beyler bundan sonra alacaginiz kararlarda once sakin olmaniza dikkat edin sonra karar alin bizde destek verelim. listeye beni de eklerseniz mutesekkir olacagim
Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, futbol takımı oyuncularından Recep Niyaz'ın, burun tıkanıklığı şikayetiyle gittiği Medical Park Hastanesi'nde ''septoplasti'' ameliyatı olduğu bildirildi.
Açıklamada, Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi Kulak Burun Boğaz Uzmanı Doç. Dr. Ünal Bayiz'in genç futbolcunun ameliyatının başarılı geçtiğini ve yarın sabah taburcu olabileceğini ifade ettiği kaydedildi.
Kimse sabrımızı sınamasın...