SDN Fenerbahçe Kulübü

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Zorunlu Açıklama[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

fenerbahce100.jpg

Bugün bazı gazetelerin internet sayfalarında ve televizyonlarda, sosyal medyada; Başkanımız Aziz Yıldırım’ın İspanya’ya gittiğine dair haberler yer almaktadır. Bu haberler gerçek değildir; Başkanımız Aziz Yıldırım, İstanbul’dadır. Tamamen spekülatif amaçlı ve gerçek dışı olan bu haberlere itibar edilmemesini rica ederiz.

Kamuoyuna duyurulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bu saatten İbrahimoviç'i alsa FENERBAHÇE benim için hiç bir anlamı yok.
Nedir bu ya?İstifa et,sonra vazgeç.
Takımı ligden çekerim,digitürk'ten çekerim de.Hiç bir halt yapma.
Kusura bakmasın a efendi benim için bu a'nın fenerbahçe'si bitmiştir.
Bunlar bu takımdan gidene kadar takımın hiçbir maçını izlemem.Formasını ürününü almam.
Sayelerinde Dert Sahibi olacağım yahu.Dünkü çektiklerimi bir ben,Bir de ALLAH Bilir.
Ve de Değerli RENKDAŞLARIM Bu Mesajımda SDN FENERBAHÇE KULÜBÜNE yazmış olduğum son mesajımdır.
Bu a çetesi gidene kadar desteğimi çekiyorum kendi adıma.
Ayrıca Spor bölümündede olmak istemiyorum,çoğu zaman boşu boşuna bu insan artıkları yüzünden kalp kırıyoruz,ah alıyoruz.
Diğer konu başlıkları altında görüşmek dileğiyle.

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bunlar bu takımdan gidene kadar takımın hiçbir maçını izlemem.Formasını ürününü almam.
Sayelerinde Dert Sahibi olacağım yahu.Dünkü çektiklerimi bir ben,Bir de ALLAH Bilir.
Ve de Değerli RENKDAŞLARIM Bu Mesajımda SDN FENERBAHÇE KULÜBÜNE yazmış olduğum son mesajımdır.
Ayrıca Spor bölümündede olmak istemiyorum,çoğu zaman boşu boşuna bu insan artıkları yüzünden kalp kırıyoruz,ah alıyoruz.

tez zamanda dönmeni diliyorum Allah'tan...

ilginç bir habere denk geldim
[link]

Reaksiyon puanı
10,315

yok [MENTION=47324]mustang[/MENTION], burası o bahsettiğin adamın babasının otağı değil, bura bizimdir. biz FENERBAHÇE'lilerin.
burada dertleşeceğiz, muhabbet edeceğiz, birbirimize burada selam verip, hal hatır soracağız.

emin ol, aslında ben bunu senden de önce düşündüm; ama bunun yanlış bir karar olduğunu düşünüp vazgeçtim.
çünkü biz birilerine kızsak da, nefret etsek de kulübümüz onların babasının malı değil ki vazgeçelim.
kulübümüz de, burası da bizlerindir, evimiz, yurdumuz, otağımızdır bizim.
insan bir emanetçiye kızıp evini barkını terketmez.

büyük a küçük a'nın istifasını kabul etmedi, ben de senin istifanı kabul etmiyorum abim!:laugh:

proghakan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Fenerbahçe başkanına büyük a şeklinde yapılan yakıştırmanız hiç yakışmıyor bu forumda birlik olalım diyorsunuz. "aa"lar kelimesi bu birliğe zarar veriyor Fenerbahçe başkanına ve teknik direktörüne kimse bu şekilde konuşamaz konuşmamalı takımları belli olmayan fener düşmanlarını anlarım...bana yanlış gelen bizim taraftarın bunu yapması. çoğu Alexin gönderilmesiyle gerildi onu çok sevmenizden ve sevmemizden dolayı böyle oldu ama unutmayalım ki herkez gelir geçer başkan dahil.. FENERBAHÇE ise gerçeğin ta kendisidir.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Bu saatten sonra bütün sorumluluk aykut kocaman ve futbolcuların değil tek sorumluluk aziz yıldırımındır. Bundan sonra tribünlerdeki istifa seslerini susturamazlar ve aziz yıldırımın eline o mikrofonu aldırmazlar.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
''Meireles'in saç stiline ve dövmelerine bakınca hakeme o hareketi yapması doğal'' diyecek kadar küçülen sadri ş.,tipik bir ayrımcısın.

https://twitter.com/Grup_CK/status/282950446224658432

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
@mustang @|SeYYaH| abimiz istifanı kabul etmiyoruz derken çok doğru konuşmuş,

bizim gibi, şahısları değilde Fenerbahçemizi düşünenler susarsa, ortalık kanunsuz iş yapanlara kalır.
şimdiye kadar büyük a iyi işler yapıyoruz diye çuvalla para kazandı Fenerbahçe'nin üzerinden.
artık bu işlerini taraftarlarımız biliyor ve Aziz Yıldırım'a karşı çıkıyorlar, şimdi bizim gibi karşı çıkanlar susarsak bi 10 yıl daha Aziz efendiye katlanmak zorunda kalırız.
Bu işten dönmek yok Aziz Yıldırım Fenerbahçem den eninde sonunda elini çekmek zorunda kalacak,
bu konudaki tek dileğim tez zamanda olması ve Aziz Yıldırım'ın saygınlığını yitirmeden gitmesi.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar.
Benim gibi kişilere kızıyorsunuz ama asıl gerçeği anlayın lütfen.
Aziz Yıldırım çevresindeki yiyiceleri sayesinde orada.
Zamanında kendi halindeki o adamı yiyip, tüketebilmek adına diktatöre çevirdiler.
Aziz Efendi artık öyle şişti ki kendini tanrı gibi görüyor.
Onu indirmenin tek yolu yiyiyci asalakları tüketmek.
Hiç bir halttan anlamayan bir zavallayı sırf parası için şişirirseniz olacağı budur.
Boşuna gider diye heveslenmeyin.
Onun sırtından en az 200, 300 kişi kene gibi onun kanını içiyor.
Esas problem budur.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Selamun Aleyküm

İyi haftalar olsun KARDEŞLERİM...

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
elhamdülillah. bakalım neler olacak bu hafta. bizimkiler kimleri alacak ?

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Dün aksam NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen de Aykut Kocaman'ın kalacağını söyledi

devre arasında takıma önemli 3 takviye yapmaya hazırlanıyor

[TABLE="width: 634"]
[TR]
[TD="width: 304"][h=1]3 transfer sözü[/h]
24 Aralık 2012 Pazartesi * 08:12

Hem ligde hem kupada hem de Avrupa da yoluna devam eden Fenerbahçemiz'de Aykut Kocaman’ı teknik direktörlük görevinde kalmaya ikna eden başkanımız Aziz Yıldırım’ın devre arasında takıma 3 önemli takviye sözü verdiği iddia edildi.

[/TD]
[TD="width: 330"]
diego-wolfsburg.jpg

superfb_v2.png

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
haber_alt_image.gif

Aykut Kocaman'ı istifadan döndüren başkanımız Aziz Yıldırım devre arasında takıma takviye yapmaya hazırlanıyor.

Milliyet Skorer'den Ahmet Ercanlar'ın haberine göre Sarı lacivertlilerin başkanı, Kocaman’a “Takıma takviye gerekiyorsa bu hafta içinde yaparız” diyerek söz verirken, ikili bugün transfer için bir araya gelecek. Kocaman’ın ikna olmasında belki bu söz tek başına etkili olmadı ama etkenlerden bir tanesi oldu...

İlk hedef Diego

Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmamasına rağmen Kocaman’ın en çok istediği isim uzun yıllardır Avrupa’da mücadele eden Diego. Hem yüksek tekniği hem de çok koşan yapısıyla Kocaman’ın kafasındaki Fenerbahçe için en önemli aday o... Sarı lacivertliler Diego için kısa bir süre içinde harekete geçecek… Sarı lacivertlilerin bu mevki için bir diğer adayı ise Marsilya’da oynayan Valbuena, Aykut Koca-man’ın Fransız futbolcuyu da çok beğendiği biliniyor.

Yeniden Nobre

Fenerbahçemizin diğer arayışı da kulübede de oturmayı düşünen bir santrafor. Bu mevki için şu an için en önemli isim ise Mersin İdman Yurdu’nda Türk statüsünde oynayan golcü Mert Nobre... Türkiye ile Fenerbahçe forması ile tanışan Nobre de sarı lacivertli kulübe gelmek için çok istekli. Son anda bir aksilik olmazsa Brezilyalı futbolcu ligin ikinci devresinde Fenerbahçe forması giyecek…

3. takviyenin ise savunmaya yapılması bekleniyor. Sezon başında sarı lacivertlilere transferi son anda gerçekleşmeyen Portekizli Rolando’nun sarı lacivertlilere gelebileceği belirtiliyor. Sarı lacivertliler bu transferi de gerçekleştirerek, son derece güçlü kadrosuyla ligin ikinci yarısına damgasını vurabilir…

Kaynak

en yaygın konusulan isim nobre ama bence giden oyuncunun gelmesi iyi bir durum değil

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
kulübede oturmayı düşünen değil oturan bir türk forvetimiz var zaten nobreye ne gerek var ki ?

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
ya ortaya 2 tane saglam adam lazım adamlar hala forvet derdinde ayrıca dedigin gibi oturan oyunculari gonderin genclere yer verin gecen macta salihi gordüler adam acılıyor simdi kalkar onu keserse dusun sonra adam ne triplere girer ..

aykut da kukla oldugunu gosterdi klub ıkı kişiye kalmıs bakalım stad da malubiyet alınca ne olacak.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Malaga, Paris SG'de bir türlü mutlu olmayan Lugano'yu transfer etme hazırlıkları yapıyor

http://www.superfb.com/haber/58299/malagada-lugano-sesleri/?utm_source=twitterSFB&utm_medium=twitterfeed&utm_content=daily&utm_campaign=IcerikPaylas

günaydın 12 Numaram.. Gününüz sarı-lacivert olsun :)

günaydın reis :)

Tuhaf bir açıklama ! Sadri Şener Beyaz TV'de, Meireles'le ilgili "Saç stiline ve dövmelerine bakınca aldığı ceza doğal" dedi..

Sadri Şener dövmeye göre kişileri sınıflandırıyorsa, biz onu neyine göre sınıflandıralım?

46466_409726612440818_1496748626_n.png

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
alanzinho ve serkan balcıda bildiğim kadarıyla dövme var. niye almış onları sormak lazım.

ya ortaya 2 tane saglam adam lazım adamlar hala forvet derdinde ayrıca dedigin gibi oturan oyunculari gonderin genclere yer verin gecen macta salihi gordüler adam acılıyor simdi kalkar onu keserse dusun sonra adam ne triplere girer ..

aykut da kukla oldugunu gosterdi klub ıkı kişiye kalmıs bakalım stad da malubiyet alınca ne olacak.

aynen katılıyorum. selçuk şahini bir daha kadroda görmek istemiyorum şahsen yerine salihi oynatalım daha iyi. baroninin yerine alex emre karışımı birşer bulabilirsek çok iyi olur.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
esh4538_6.jpg
++

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sabaha karşı Aykut Kocaman'ı istifa kararından vazgeçirdi.
[h=4]SABAHA KARŞI İKNA ETTİ[/h] Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, dün akşam 3-1 kaybedilen Kardemir Karabük spor maçı sonrası istifa etmişti. İstifa kararı yönetim tarafından kabul edilmeyen, sonrasında futbolcuların Aykut Kocaman'a ziyaretiyle devam eden yoğun gece Aziz Yıldırım'ın sabaha karşı Aykut Kocaman'ı ikna etmesiyle son buldu.
[h=4]KOCAMAN'A FERGUSON MODELİ[/h] Kocaman'a geleceğe dair planlarını anlatan Yıldırım, devre arasında da istediği yıldız transferini yapacağını söyledi. Aykut'u uzun yıllar takımın başında görmek istediğini her fırsatta dile getiren Fenerbahçe Başkanı, dün gece de Kocaman'a bir kez daha aynı şeyleri söyledi. "Fenerbahçe'yi Avrupa Şampiyonu yapmadan gitmene izin vermeyeceğim" diyen Yıldırım, tecrübeli teknik adamı sabaha karşı ikna etmeyi başardı.
[h=4]KAKA HER AN FENERBAHÇELİ OLABİLİR[/h] Öğleden sonra transfer çalışmaları için İspanya'ya uçan Aziz Yıldırım burada Real Madrid yöneticileriyle Kaka için masaya oturacak. Salı günü Türkiye'ye dönecek olan Aziz Yıldırım'ın bu transferi bitirip Kocaman'a müjde vermeyi planladığı belirtildi.

Kaynak
[MENTION=30440]zatura[/MENTION] hoş geldin.
[MENTION=89324]adrasa[/MENTION] hos geldın

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Merhaba arkadaşlar.

Bu sayfa da, diğer takım oyuncularına hakaret etme hakkınız var mı? Lütfen, elinizi vicdanınıza koyup da cevap verin.

Bunlar yüzünde ceza versek, biz mi suç olacağız şimdi?