Militarist
Dekan
- Katılım
- 4 Mayıs 2008
- Mesajlar
- 7,615
- Reaksiyon puanı
- 130
- Puanları
- 243
bu saatten sonra Aykut KOCAMAN abimize hiçbir laf söylemem adamı zorla tut sonra başarı bekle adam psikolojik olarak bitmiş bana göre yönetim+oyuncular başka şuçlu bulmam oyunculardanda birkaçına laf demem adam gibi oynayın isterseniz küme düşün desteklemeyenin ta
Kapıyı açık bırakmayalım.
Hayırlı akşamlar herkese...
+1907 ünifebhafızalarımızdan biran önce silmek istediğimiz karabük maçı içerisinde tribünde gelişen ve maç sonrası tartışmaları beraberinde getiren bir takım konular hakkında açıklama zorunluluğu doğmuştur.
Sahada ne yaptığını bilmeyen ve fenerbahçe formasının ağırlığını hissetmeyen futbolcuların varlığı ile oluşan öfke, beraberinde demokratik tepkileri de beraberinde getirmiştir.
Istifa seslerinin sorumluluğunu sadece bir gruba yüklemek doğru değildir.bu seste bir takım münferitlerle beraber bizlerinde dahil olduğu her gruptan kitlelerin de payı vardır.zira bu ses grup isimlerini aşarak ayrı ayrı her bireyin özgür iradesinden çıkmıştır.var olan sorunların çözümüne odaklanmak yerine ,bu konuda hedef yaratmak reel gerçeklikle bağdaşacak bir durum değildir.
Bununla birlikte çeşitli sosyal platformlarda yazılan ve aslı olmayan bir takım değerlendirmeler oldukça düşündürücüdür.
Maçtan önce tribüne çağrılan gökhan gönülün tribüne gelmesi sonrası söylenen bestelerin gözardı edilmesi, keza aynı şekilde protestoların olduğu dakikalarda girilen fenerbahçe tezahüratı sonrası girilen bestenin duymamazlıktan gelinmesi bu tür eleştirilerin objektifliğine gölge düşürmektedir.
Fenerbahçenin içerisinde bulunduğu buhranlı dönemin aşılması yaratılan sorunlarla değil, var olan sorunların değerlendirilmesi ile gerçekleşecektir.
Vamos bien - grup ck
Aykut Kocamanin kimseyi dinlemeden gitmesi lazimdi.. Bu kadar istifa edip, geri donmesi icin kandirilan bir insan kesin cok kotu bir sekilde gonderilecektir.. yazik olacak..
Büyük a ispanya ya gitmis kaka içinişte şimdi sıvama zamanı