angel75
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 18
tünaydın 12 Numaram..
Aslında CEV Cup'da kolay değil.
Ama fazla para istedi diye rakiplerini 3-0 ile adeta hurdahaş eden ve tek sene ile efsaneleşen kadroyu dağıtırsan, aha durum bu halde olur.
Ligde bile maçları 3-2 filan zor alıyoruz.
Naz Aydemir 1 milyon, Sokolova 900 bin filan isteyince kulübümüzün Voleybol Şube Sorumlusu olan Hakan Dinçay Efendi;
"Bunlar artık Gökhan Gönül ve Mehmet Topuz kadar para istiyor." diye tarihi gafını yapmıştı anımsarsanız.
Bilindiği gibi Gökhan Gönül Şampiyon Kulüpler Şampiyonu olduğumuz kadroda, Mehmet Topuz ise UEFA Kupası aldığımız kadroda yer alan değerli (!) oyuncularımızdır.
İşte Fenerbahçe Kulübünde sırtını Diktatöre dayamış ve ne yaptığının farkında olmayan böylesi zihniyetler barındıkça, ki, bunun gibi şahsiyetler, kulübümüzün çoğu branşını maalesef kanser gibi sarmışlarken, kulübümüzün spor dallarında gerekli başarıyı neden yakalayamadığını kolayca idrak edebilirsiniz.
Üstüne üstlük bu şahsiyetler Diktatörlerinden aldıkları ilhamla işi o raddelere vardırmışlardır ki, şampiyon olduğumuz turnuvada kaldığı otelleri beğenmemiş, CEV talimatlarına uymamış ve bizim tekrar Şampiyonlar Ligi oynama şansımızı elimizden almışlardır.
İşte bu ve benzeri kişilere hain denir.
Ama nerede bunu idrak edecek Diktatör Efendi?
Kimsenin günahını almayayım ama, ucuz bir tahminle bu durumu büyük bir olasılıkla beğenmiştir de.
Çünkü O, icraatını saklayan ama bol yağ çekenleri her zaman takdir eder.
Benim naçizane mantığıma göre ise o değeri hakkeden sporcuya hakkı fazlası ile verilmeli, yakalanan başarıların ardından daha ilerilere götürebilecek sporcular için transferler yapılmalıdır.
Dediğim gibi kafa bu olunca, bir beyin faaliyeti beklemek boş çaba olur.
Bu ise çoğu kez yaşanan hüsranların oluşmasının temel etkenidir.
Sadece buradaki dostlarımın değil, tribünleri şenlendiren bir çok sıkı taraftar arkadaşımın bile buz gibi soğuduğunu izliyorum.
Allah sabırlar eyleye.
düne kadar fazla izleyememiştim amatör branş karşılaşmalarını.
dün bir romen takımıyla cev kupasındaki maçını izledim.
adamlar resmen haşat ettiler bizim takımı, çok üzüldüm.
bu takımın şampiyon olma ihtimali çok zayıf gibi göründü bana.
bu hakan dinçay denen kazma belli ki bu işlerin adamı değil.
Aleykümselam korpe kardeşim Loki Rulez eskişehirle maçımız varSelamun Aleykum günaydın..
Arkadaşlar bu akşam 19.00'da Eskişehir maçımı yoksa Pendik maçı mı var?
maçımız var
maçınız var.
bir kelime, bir işlem...
renkler meydanda!:laugh:
çok dikkatlisiniz abibir kelime, bir işlem...
renkler meydanda!:laugh:
birçok transfer haberi çıkar ama bu olmasını isterdim niang genç hali
hiç belli olmaz volkancım, bu oyuncu birçok yerde bahsediliyor, fenerbahçenin peşinde olduğuna dair.
kulübüyle anlaşma sağlamamış, yeni anlaşma olmadığı için kulübü onu ucuz pahalı elden çıkarmak zorunda kalabilir.
musanın arkadaşı, hemşosu olduğuna göre de sanırım fenerbahçe kaçırmayacaktır bu oyuncuyu.
"musanın arkadaşı, hemşosu olduğuna göre..."bende diyorum musa kim diye
abi bende biliyorum müslüman olup baya hayır işlediğini ama musa yazmanız çok hoşuma gitti birde anelka vardı onu oynatamadık bari musayı oynatalım baya yetenekli bir forvet bana göre inşallah adamı köreltmeyiz biliyorsunuz bizim teknik direktörler köreltiyorlar
ben sesli izleyemiyorum ama donan adam dumura ugrauyor gs 1-2 defa kaybetsin o adam kesin gider:mrgreen: bir diğer adam alışmış ya durumdan