SDN Fenerbahçe Kulübü

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Raul Meireles, Cristian Baroni, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Moussa Sow.

gene caneri almış, stoch biraz iyi oynasın yeter hemen kesiyor arkadaş.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Sanki yeniyormuşuz gibi birde yavaş çıkıyor baroni

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bu nedir ya.
Tamam 10 kişisin sahadada.
Beraberliğe niye razısın be kardeşim.
Adamların puan kaybettiği haftada gitti bizim 2 puan,hemde bağıra bağıra.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
her zaman diyorum şu caner bu takımın oyuncusu değil. stoch varken canerin oynaması futbol ayıbıdır.

canerin küfrünü duyan hakem, tellonun sezer attığı dirseği görmedi ya ne diyelim, bide 4. hakemin yanındaydı.

yıllardır aradığımız golcüyü bulduk ama gel görki takımı kaybettik bu seferde...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Sezerinde kaşı fena açıldı.
Ne şanssızlık bu adamdakide.
Oyuna girdi.10 dakika oynamadı yani.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
her zaman diyorum şu caner bu takımın oyuncusu değil. stoch varken canerin oynaması futbol ayıbıdır.

canerin küfrünü duyan hakem, tellonun sezer attığı dirseği görmedi ya ne diyelim, bide 4. hakemin yanındaydı.

yıllardır aradığımız golcüyü bulduk ama gel görki takımı kaybettik bu seferde...

Caner, çocuğunun üzerine yemin ediyor ben küfretmedim diyor.
O pozisyonda Veysel küfür ediyor. Arkası dönük olan hakem Caneri atıyor.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Caner ne ara küfür etmiş ki o pozisyonda.
Fırat Aydunus yaptı yapacağını yine.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Caner, çocuğunun üzerine yemin ediyor ben küfretmedim diyor.
O pozisyonda Veysel küfür ediyor. Arkası dönük olan hakem Caneri atıyor.

ben orda hakeme gönderme yapmak istemiştim aslında :) yanlış yazmışım sanırım okuyunca bende sizin gibi anladım şimdi :)

SON DAKİKA// Veysel Sarı: "Caner'in küfür ettiğini duymadım."

Kuyt: "6 yıl Premier Lig'de oynadım böyle bir şey görmedim."
Kuyt: "Yüzde 100 emin olmadan, ne olduğunu tartışmadan direk kırmızı kart verildiğini daha önce görmedim."

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Kuyt: Takımımız gerçekten savaşçı ve mücadeleci bir takım. HİÇ KİMSE BİZİ AŞAĞI ÇEKMEYE ÇALIŞMASIN, ASLA BAŞARILI OLAMAYACAKLAR.

arkadaş bizde bunu istiyoruz. böyle takım olduğumuz sürece tek yumruk oluruz karşımıza gelene bi tane çakarız geçeriz. sıkıntı olmaz.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
caner: 20 kamera var, hepsine baksinlar, ağzimdan tek kelime çiktiysa ben lisansimi yirtmaya hazirim, bu kadar net konuşuyorum!

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
savaşsınlar, çiğerimi yesinler.
güzel oynasınlar, yenilsinler hiç önemli değil.
ama o son dakikalar neydi yaa, resme 1-1 in üzerine yattık ben bunu kabul edemem.
ikinci yarıyı Galatasaraylı arkadaşlarımla izledim son dakikalarda utancımdan yüzlerine bakamadım, olmaz böyle.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Aykut Kocaman fena patladı

7jSfu.jpg

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman maçtan sonra hakem Fırat Aydınus'un kararlarına isyan etti..

Aykut Kocaman maçtan sonra yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Değerlendirme yapmayacağım. Merkez Hakem Kurulu ve hakem yapmalı. Böyle bir şey yok.. Fenerbahçe'nin 3 temmuzdan beri cezası bitmedi. Bu olay bayrağı taşıran son damla oldu. Maçı bırakıp gitmeyi düşündüm. Fenerbahçe hep eziliyor. Ne maçı, ne sezon değerlendirmesi. Bir ceza var, çok net gözüken bir ceza var. Maçı terk edip gidecektim. Sadece maçı değil futbolu terk etmek istiyor insan. Aydınus iyi hakem olabilir ama önyargılı. Bir takımın kaderiyle böyle oynanamaz. Ayıp, yazıklar olsun."

Kaynak

Bu işlere Küçük a gibi bir buz adam, tepki veriyorsa bu işte bir şeyler var.
Ama son dakikalarda beraberliğe razı olmak nedir ya.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Aykut Kocaman snirden ağlayacaktı lig tv yayınında neredeyse. MHK Hakeme söz hakkı vermeli. Maçlarda ayrıca sahadaki sesler hassas mikrofonlarda kayda kaçar. Lig Tv nasıl oluyor da bu kadar safa yatıyor anlamıyorum.
Hakan Şükür'ü de Lig Tv'de dinlemek zorunda kalmaktan acayip sıkıldım. Gitsin mecliste aldığı paranın hakkını versin. Bu kadar paraya tapılmaz. Spor Bakanı olamayınca başımıza kaldı herif ya.
Fenerbahçe her geçen gün daha da başrılı bir takım haline gelmeye başladı. 10 kişi ynadığı maçta tek bir an fiziksel düşme yaşamadı. Demek ki antrenman yorgunluğuna çare bulunmuş. Yedek kulübesinin de kalitesi arttı. Aykut Hoca artık Recep Niyaz'ı takıma ufak ufak sokmalı. Ortadan ileri gidecek yaratıcı futbolcu eksiğimiz bizi frenliyor.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Aykut hoca saydı saydırdı, şansal beyde biz devam edelim dedi hiç bişey yokmuş gibi devam etti... yazık çok yazık..

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
283394_10151267967378188_1088117886_n.jpg

Maç öncesi üşüyen çocuğa montunu veren Gökhan GÖNÜL!

Reaksiyon puanı
10,315
evet, maçın sonunda beraberliğe yatmak,
gol yememek için korkup, kale önü duvarı örmek.

bizim aykutla olan bütün meselemiz bu işte.

korkularını takıma sirayet ettirmek.

diğer bütün meseleler çözülür de bunun dermanı yok.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Aykut hocaya o kadar şey söylüyoruz ama dün yaptıklarından sonra Fenerbahçe için herşeyini verecek çok nadir insanlardan biri olduğunu anladım, Aykut hoca nın genede teknik yönden eksikleri hala var ve bitmeyecek gibi ama o içimizden biri be arkadaş, her ne olursa olsun KOCAMAN UMUTLARIMIZIN SAHİBİ...

[video=youtube;4jd8B04ffy4]http://www.youtube.com/watch?v=4jd8B04ffy4[/video]

Reaksiyon puanı
10,315
Aykut hocaya o kadar şey söylüyoruz ama dün yaptıklarından sonra Fenerbahçe için herşeyini verecek çok nadir insanlardan biri olduğunu anladım, Aykut hoca nın genede teknik yönden eksikleri hala var ve bitmeyecek gibi ama o içimizden biri be arkadaş, her ne olursa olsun KOCAMAN UMUTLARIMIZIN SAHİBİ...

fenerbahçeliliğine kimse söz edemez. futbol bilgisi, teknik, taktik ustalığındaki kusurlarını da tolore edebiliriz de...
bizim affedemediğimiz tarafı "korku"larıdır [MENTION=71554]cobra11[/MENTION].

bizi zora sokan, utandıran, hatta nefes alamaz hale getirip boğan sıkıntımız bu.

kurduğun 100 bilmem kaç milyon euro'luk kadronla senin A2 takımın seviyesinde dahi olmayan sıradan takımları karşısında çanakkaleyi oynadın mı, senin bütün artılarını alır götürür...

bu öyle bir kusur ki, tek başına bu yanlış bütün doğrularını götürebilecek öneme haiz.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34

[video=youtube;4jd8B04ffy4]http://www.youtube.com/watch?v=4jd8B04ffy4[/video]
Onun FENERBAHÇELİLİĞİNE Kimsenin diyebileceği bir şey yok.
Ama Kafa olarak hala Ankarasporda olduğuna falan zannediyor hala kendini.
Elindeki takımın değerini,neler yapabileceğini bilmiyor.
Belkide Özgüveni eksik.
Yoksa Efendiliğine,Duruşuna diyecek lafımız yok.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
fbyandex.com.tr yarın 11:00dan itibaren çalışacakmış sanırım

debir

Asistan
Reaksiyon puanı
2
herkese iyi haftalar renktaşlarım.... nasılsınız

cumartesi rengimizi soldurmaya çalıştıklarından bu yana kötüyüm:thumbdown: