SDN Fenerbahçe Kulübü

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Pendik'e fark atarız. O dönemki durum çok özeldi. Hatta Recep Niyaz oynarsa şov yapar bence.

Reaksiyon puanı
10,315
Aslında CEV Cup'da kolay değil.
Ama fazla para istedi diye rakiplerini 3-0 ile adeta hurdahaş eden ve tek sene ile efsaneleşen kadroyu dağıtırsan, aha durum bu halde olur.
Ligde bile maçları 3-2 filan zor alıyoruz.

Naz Aydemir 1 milyon, Sokolova 900 bin filan isteyince kulübümüzün Voleybol Şube Sorumlusu olan Hakan Dinçay Efendi;
"Bunlar artık Gökhan Gönül ve Mehmet Topuz kadar para istiyor." diye tarihi gafını yapmıştı anımsarsanız.
Bilindiği gibi Gökhan Gönül Şampiyon Kulüpler Şampiyonu olduğumuz kadroda, Mehmet Topuz ise UEFA Kupası aldığımız kadroda yer alan değerli (!) oyuncularımızdır. :D
İşte Fenerbahçe Kulübünde sırtını Diktatöre dayamış ve ne yaptığının farkında olmayan böylesi zihniyetler barındıkça, ki, bunun gibi şahsiyetler, kulübümüzün çoğu branşını maalesef kanser gibi sarmışlarken, kulübümüzün spor dallarında gerekli başarıyı neden yakalayamadığını kolayca idrak edebilirsiniz.
Üstüne üstlük bu şahsiyetler Diktatörlerinden aldıkları ilhamla işi o raddelere vardırmışlardır ki, şampiyon olduğumuz turnuvada kaldığı otelleri beğenmemiş, CEV talimatlarına uymamış ve bizim tekrar Şampiyonlar Ligi oynama şansımızı elimizden almışlardır.
İşte bu ve benzeri kişilere hain denir.
Ama nerede bunu idrak edecek Diktatör Efendi?
Kimsenin günahını almayayım ama, ucuz bir tahminle bu durumu büyük bir olasılıkla beğenmiştir de.
Çünkü O, icraatını saklayan ama bol yağ çekenleri her zaman takdir eder.
Benim naçizane mantığıma göre ise o değeri hakkeden sporcuya hakkı fazlası ile verilmeli, yakalanan başarıların ardından daha ilerilere götürebilecek sporcular için transferler yapılmalıdır.

Dediğim gibi kafa bu olunca, bir beyin faaliyeti beklemek boş çaba olur.
Bu ise çoğu kez yaşanan hüsranların oluşmasının temel etkenidir.
Sadece buradaki dostlarımın değil, tribünleri şenlendiren bir çok sıkı taraftar arkadaşımın bile buz gibi soğuduğunu izliyorum.

Allah sabırlar eyleye.

düne kadar fazla izleyememiştim amatör branş karşılaşmalarını.
dün bir romen takımıyla cev kupasındaki maçını izledim.
adamlar resmen haşat ettiler bizim takımı, çok üzüldüm.
bu takımın şampiyon olma ihtimali çok zayıf gibi göründü bana.
bu hakan dinçay denen kazma belli ki bu işlerin adamı değil.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
düne kadar fazla izleyememiştim amatör branş karşılaşmalarını.
dün bir romen takımıyla cev kupasındaki maçını izledim.
adamlar resmen haşat ettiler bizim takımı, çok üzüldüm.
bu takımın şampiyon olma ihtimali çok zayıf gibi göründü bana.
bu hakan dinçay denen kazma belli ki bu işlerin adamı değil.

Avrupa'da erkek takımımızdan pek bir şey ummuyorum zaten.
Mamafih bayanlar hep daha üstün oyun sergileyebiliyorlar.
Gerçi Avrupa maçları pek yayınlanmasa da, Voleybol Federasyonu resmi sitesinden maçların programlarını bulabilirsin.
Örneğin 18 Kasım Pazar günü saat 14.00'de Eczacıbaşı Vitra maçımız var.
Yayın : NTVSpor.
Bir aksilik olmazsa maça gitmeyi planladım.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar bu akşam 19.00'da Eskişehir maçımı yoksa Pendik maçı mı var?

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
[TABLE="width: 924"]
[TR]
[TD="width: 462, align: left"][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]"Yeşil Pota, Temiz Doğa” ile çocuklar Arena’ya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17 Kasım 2012 Cumartesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f4, align: left"]
2012-08-16_arena446.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f2"][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 17"]
icon_001.jpg
[/TD]
[TD]Basketbol Erkek - Haberler kategorisindeki haberleri görüntüle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]
clearpixel.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
icon_001.jpg
[/TD]
[TD]Tüm haber kategorilerini görüntüle[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f4"]Kulübümüzün, Ataşehir Beldiyesi’nin, ÇEVKO ve Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena’nın katkılarıyla başlatılan "Yeşil Pota Temiz Doğa" projesi kapsamında, Ataşehirli öğrenciler, 18 Kasım Pazar günü, Beko Basketbol Ligi’nin 6.haftasında Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız ile Tofaş arasında oynanacak müsabakayı, Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena’da izleyecek.

10 Ekim 2012 tarihinde yapılan basın toplantısı ile çevre bilincini, basketbol sevgisiyle pekiştirmek amacıyla başlatılan "Yeşil Pota Temiz Doğa" projesiyle Kulübümüz, Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena, Ataşehir Belediyesi ve ÇEVKO işbirliğiyle çocuklar Ülker Sports Arena’da, Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız ile buluşuyor.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Haber ile ilgili diğer fotoğraflar
2012-11-16_v5.jpg

2012-11-16_v4.jpg

2012-11-16_v2.jpg

2012-11-16_v1.jpg

2012-11-16_v3.jpg

2012-11-16_v446kapak.jpg

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]TARAFTARLARIMIZ İÇİN ÖNEMLİ DUYURU(MARSİLYA MAÇI BİLGİLENDİRME)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17 Kasım 2012 Cumartesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f4, align: left"]
2012-11-17_plan446.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f2"][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 17"]
icon_001.jpg
[/TD]
[TD]Futbol Haberleri kategorisindeki haberleri görüntüle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]
clearpixel.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
icon_001.jpg
[/TD]
[TD]Tüm haber kategorilerini görüntüle[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f4"]Fenerbahçemizin Fransa’nın Olimpik Marsilya takımıyla 22 Kasım 2012 Perşembe akşamı oynayacağı UEFA Avrupa Ligi grup karşılaşması, UEFA tarafından yüksek rizikolu maç kategorisine alınmıştır.

Olimpik Marsilya Kulübü, bu maç için Marsilya Velodrome Stadyumu’na gelecek olan taraftarımızın giriş-çıkış noktalarındaki güvenliği ve oturacakları tribüne (GANAY Tribünü) kolaylıkla ulaşabilmeleri için aşağıdaki bilgileri kulübümüzle paylaşmıştır.

Karşılaşmayı Velodrome Stadyum’unda izleyecek olan taraftarlarımızın dikkatine sunarız:

"Değerli FENERBAHÇE taraftarlarının dikkatine,

22 Kasım günü FENERBAHÇE TARAFTARLARINA, GANAY Tribünü ayrılmıştır.

Güvenlik gerekçesiyle ve Fransız makamlarının bu husustaki kararı uyarınca, KONUK TAKIM TARAFTARLARININ, stadın diğer tribünlerine (Jean Bouin Tribünü, Virage Nord ve Virage Sud) girmelerine, ellerinde geçerli bir maç bileti olsa dahi, kesinlikle izin verilmeyecektir.

MİSAFİR TAKIM ALANINA (GANAY TRİBÜNÜ) ULAŞIM PROSEDÜLERİ: (Ekteki kroki)

-Otobüslerle gelen taraftarlar KAPI C’den HALL 7’ye giriş yapacak.

-Yaya gelen taraftarlar Kapı A’dan giriş yapacak.

-Konuk taraftarlar stada alınmadan önce taraftar tribününe çok yakın olan Hall 7 alanında toplanacak. Fransız polisi bu alanda taraftarlarımızın üst aramasını yapacak, Olympique de Marseille (OM) güvenlikleri de bilet kontrolü yapacak.

-Fenerbahçeli konuklarımız taraftar tribününe geçmeden bu alanda 10-15 dakika kadar bekletilecek. Küçük gruplar halinde ve Fransız Polisi eşliğinde OM taraftarlarının kendi tribünlerine giderken kullandığı yoldan karşıya geçecekler. Bu arada, OM taraftarları Polis tarafından bloke edilecek.

-Fenerbahçe taraftarlarının giriş için izleyeceği güzergahı içeren kroki aşağıdadır.
Şiddete ve ırkçılığı çağrıştıracak her türlü sembol ve amblemi barındıran pankart ve bayraklar başta olmak üzere stadyuma sokulması yasaklı maddeler aşağıdaki gibidir:

-Megafon

-Bayrak sopası ve bayrak

-Davul, tokmak vb aletler

-Sis bombaları, lazer, çakmak, maytap, meşale

-Bıçak, kemer, zincir ve sahaya atılabilecek ya da silah olarak kullanılabilecek her türlü obje

-Alkollü içecek, şişe, bardak, teneke

Taraftar gruplarının pankartlarının polis ve güvenlik tarafından kontrol edildikten sonra içeri alınmasına izin verilecektir.

Vélodrome Stadyumu’nun GANAY Tribünü MİSAFİR TAKIM TARAFTARLARINA AYRILMIŞTIR. Bu tribündeki bütün biletler Fenerbahçe SK tarafından satılacaktır.

Stadyumun diğer 3 tribününe (Jean-Bouin, Virage Sud, Virage Nord) Fenerbahçe SK aksesuarları ve sembolleri ile girmek kesinlikle yasaktır ( atkı, forma, pankart, bayrak, şapka..)

Oyunun akışını engelleyen her türlü aşırı harekette bulunan kişi derhal stattan çıkartılacaktır.

Anlayışınız için teşekkürler."

Değerli taraftarlarımızın Olimpik Marsilya Kulübü tarafından yukarıda belirtilen tüm güvenlik unsurlarına uyma konusunda, gereken hassasiyeti göstereceklerine olan inancımız tamdır.

Aynı şekilde maç sırasında taraftarımıza ayrılan tribünlerde meydana gelebilecek en küçük bir olay, Kulübümüze yönelik ağır cezai yaptırımları gündeme getirebileceğinden, taraftarımızın bu konuda da son derece dikkatli ve özenli davranması, her zaman olduğu gibi yine büyük önem taşımaktadır.

Fenerbahçe Spor Kulübü
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
fenerbahce-demba-ba-nin-pesinde--2801190.Jpeg

[h=1]Fenerbahçe Demba Ba'nın peşinde![/h][h=2]Fenerbahçe'nin Premier Lig ekibi Newcastle United'ın forvet oyuncusu Demba Ba'nın peşinde olduğu belirtildi.[/h]

17 Kasım 2012 | 15:37

SKORER

Sarı-lacivertli ekibin Demba Ba için oyuncunun sözleşmesinde bulunan 7.5 milyon £'a serbest kalıyor maddesini devreye sokarak müzakerelere başlaması bekleniyor.
Newcastle menajeri Alan Pardew, Demba Ba'nın sözleşmesinde bulunan serbest kalma maddesinin kötü olduğunu ve onlaır savunmasız bıraktığını belirtti.
Takımın diğer golcüsü Cisse'nin 13 gol atmış olması ve Demba Ba'nın yedek oturmaktan sıkılmış olması onu takımda tutmayı dahada zorlaştırıyor.
son vergilerden sonra oyuncunun kazancının 1.5 milyon €'ya düşmesinin ancak şuan 3.2 milyon € kazanan oyuncunun Fenerbahçe'ye gitmesiyle kazancını ikiye katlayabileceği belirtildi.
Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Sow'un Milli Takım'dan yakın arkadaşı olan Ba'nı transferinde etkili olacağı düşünülüyor

KAYNAK

birçok transfer haberi çıkar ama bu olmasını isterdim niang genç hali

Reaksiyon puanı
10,315
birçok transfer haberi çıkar ama bu olmasını isterdim niang genç hali

hiç belli olmaz volkancım, bu oyuncu birçok yerde bahsediliyor, fenerbahçenin peşinde olduğuna dair.
kulübüyle anlaşma sağlamamış, yeni anlaşma olmadığı için kulübü onu ucuz pahalı elden çıkarmak zorunda kalabilir.
musanın arkadaşı, hemşosu olduğuna göre de sanırım fenerbahçe kaçırmayacaktır bu oyuncuyu.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
hiç belli olmaz volkancım, bu oyuncu birçok yerde bahsediliyor, fenerbahçenin peşinde olduğuna dair.
kulübüyle anlaşma sağlamamış, yeni anlaşma olmadığı için kulübü onu ucuz pahalı elden çıkarmak zorunda kalabilir.
musanın arkadaşı, hemşosu olduğuna göre de sanırım fenerbahçe kaçırmayacaktır bu oyuncuyu.

"musanın arkadaşı, hemşosu olduğuna göre...":D bende diyorum musa kim diye sow kanka olursa daha deli oynar ama defans oyuncusu şart sanırım

Reaksiyon puanı
10,315
"musanın arkadaşı, hemşosu olduğuna göre...":D bende diyorum musa kim diye

bu çocuk adam gibi müslüman ve dindar biri. adı tam müslüman da, soyadı bize sanki öyle gözükmüyor.
bizim basın da, işin müslüman olan tarafından pek hazzetmez volkan, yabancı tarafını gösterirler hep.
ben de ona inat onu hep ön ismiyle, yani tam müslüman olan tarafıyla anıyorum hep. :)

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Fenerbahçe, bu sezon deplasmanda oynadığı beş karşılaşmadan sadece tek galibiyet alabildi.

Bakalım bu akşam devam edecek mi kötü gidişat. :D

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
abi bende biliyorum müslüman olup baya hayır işlediğini ama musa yazmanız çok hoşuma gitti birde anelka vardı onu oynatamadık bari musayı oynatalım baya yetenekli bir forvet bana göre inşallah adamı köreltmeyiz biliyorsunuz bizim teknik direktörler köreltiyorlar

Reaksiyon puanı
10,315
abi bende biliyorum müslüman olup baya hayır işlediğini ama musa yazmanız çok hoşuma gitti birde anelka vardı onu oynatamadık bari musayı oynatalım baya yetenekli bir forvet bana göre inşallah adamı köreltmeyiz biliyorsunuz bizim teknik direktörler köreltiyorlar

anelka büyük oyuncuydu, fenerbahçe ona biraz sanırım dar gelmeye başlamıştı. bir veya iki yıl oynadıktan sonra sıkılmaya, mutsuzluğunu çok fazla belli etmeye başlamıştı. ve gitti.

ama musa hem iyi oyuncu, hem karakterli bir çocuk. ona mutlu olacağı bir vasat temin edebilirsek çok faydalı olacağına inanıyorum.
hele de şu demba adlı oyuncuyu getirebilirsek ikisi birden uçurur feneri bi iznillah.