beşiktaş maçından sonra sonuçlar ne olursa olsun istifa edecekmiş küçük aselamun aleykum... güne AA çetesiz bir fenerbahçe duasıyla başlamak istiyorum. başka da sözüm yok.
beşiktaş maçından sonra sonuçlar ne olursa olsun istifa edecekmiş küçük aselamun aleykum... güne AA çetesiz bir fenerbahçe duasıyla başlamak istiyorum. başka da sözüm yok.
Aleyküm selam hoş geldin abicimselamun aleykum... güne AA çetesiz bir fenerbahçe duasıyla başlamak istiyorum. başka da sözüm yok.
Aleykum Selam Abi.selamun aleykum...
güne AA çetesiz bir fenerbahçe duasıyla başlamak istiyorum.
başka da sözüm yok.
Keşke..beşiktaş maçından sonra sonuçlar ne olursa olsun istifa edecekmiş küçük a
beşiktaş maçından sonra sonuçlar ne olursa olsun istifa edecekmiş küçük a
http://www.superfb.com/haber/56154/...d&utm_content=daily&utm_campaign=IcerikPaylas
Aleyküm selam hoş geldin abicim
yok ağam, duyda inanma!
büyük A artık bırakmaz onu.
onun yüzünden alex'in başını yiyen adam, öyle kolay bırakır mı hiç?
şimdi burada mesele küçük a'nın başarısı yahut başarabileceği umudu yahut da fenerbahçenin geleceği değil, mesele şahsi egolar.
hoşbulduk @Korpe, teşekkür ederim abim.
yukarıda linkte verdiğin yazıyı okudum.
ben alex'e inanıyorum, hem de yüzde bin.
çünkü öyle bir adamın böyle bir yalana ihtiyacı yoktur.
affedersiniz ama, g.t kurtarma savunması derler buna.
Beşiktaş karşısında zaten Fenerbahçe'ye başarı dilemem ama mösyöbılağbah karşısında başarı dilesem mi hayırlı, dilemese mi hayırlı işin içinden çıkamadım.
Mesajları okuyunca insanın gerçekten gelecek ümitleri bitiyor. Geçen yıl başarılamayan birlik beraberliği bozma savaşını maalesef rakipler kazandı veya kazanmak üzere. Bu oyuna gelemeyen ve gelmeyecek tüm F.B. taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Eğer kutuplaşma olur da bu iş tribünlere yansırsa çok arasınız bu başkanı. Hani 10-15 sene önce bir söz vardı. "Ne olacak bu Fenerin hali" diye. Böyle giderse şimdiden o günleri düşünmeye başlayın derim.
bi zahmet artık...
günaydınlar herkese,
p.be gün ki maça hiç heyecan yok sanki maç yokmuş gibi sezon bitmiş gibi bende, umut da yok zaten. bu ne saçma sezon oldu arkadaş ya..
Arkadaş hiç bişe dileme de görelim biz aziz ve saz arkadaşlarinin surat ifadesini bizimkıler gol bile atsa sevinmesinler istiyorum tepkı olarak yada golden sora forma altında alex tshirt i
zaten taraftar grublarının bir kısminin arasi açık aziz yıldırımın paralı askerleri legend ve 12numara adlı yandaşları herseyi gösterdi. aziz yıldırım yapmış bişiler daha once bu adam olmadan da FENERBAHÇE var idi.
Aynen ya haberlere bile bakmak istemiyorum bu gün istifa etmiştir diye uyandim 3-5 satlık uykumuz var yeterınce stresliyiz
Futbolcular tepki gösteremez, en nihayetinde hepsi sözleşmeli birer işçi bugün varlar yarın yoklar.
Aralarında bugün gitse takımdaki dengeleri bozacak birtek Volkan varki oda Alex in yaptığı etkinin 3de1 ini yapamaz.
Ben taraftalardan tepki bekliyorum. tezahürat yapmama olur, baştan sonra sırtı dönük oturma olur, gitmeme olur, 90dk küfür olur bişey olur yani... Daha doğrusu olması lazım.
Ben BjK taraftarından da böyle bir tepki bekliyorum, Çarşı ilk İnönü de yapılacak maçta pankart asacaktır mutlaka.
Arkadaşlar şuan biz Fenerbahçe Sevdalıları olarak yapmamız gerekenler bana göre sabır gösterip takımımızın daha iyi yerlere gelmesi için savaşarak desteğimizi asla ama asla bırakmamamız.Bu takıma kimler geldi kimler geçti, kalıcı olanın Fenerbahçe olduğunu unutmayalım ve ona göre davranalım.Allahın izniyle başaracağız ve Dünyanın en iyi takımı olma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz inşallah.Selametle.
Kaç gündür sormak istiyorum ama tutuyordum kendimi.
Sevgili Fenerbahçe taraftarı;
Başkanınız Metris de yatarken hepiniz arkasındaydınız.Uğruna neler yapmadınız.
Şimdi ne oldu da, gitsin gitsin diye tutturdunuz? Gerçekten merak ediyorum.
(tartışmak istemiyorum, belirteyim)
Aykut Kocaman: "Gidenler, kalanların içini acıtmaya çalışmamalı"
Başkan Aziz Yıldırımın sözlerinin üzerine fazla bir şey söylemeye gerek duymadığını belirten Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman ise Alexle aralarında geçen konuşmalar arasında bir ifadenin doğru olmadığını aktardı. Aykut Kocaman şunları söyledi:
"Bu işlerin üzerine çok girmek istemiyorum. Fenerbahçe teknik direktörünü bir futbolcuyla karşı karşıya getirmek istiyorlar ve bu konu ısıtılıp ısıtılıp önümüze sürülse de bunun dışında kalmak istiyorum. Alexin anlattıkları genelde doğru Ama bir cümle beni çok rahatsız etti. Onunla yaptığım birebir konuşmalarımda asla Sen çok büyüdün seni idare edemiyorum gibi bir cümle kullanmadım. Evet Alex büyük oyuncuydu, Fenerbahçede büyük oyuncular var Alexle olduğu gibi onlarla da bir arada olmaktan zevk alıyorum. Sen çok büyüdün cümlesi bana ait değildir. Böyle bir şey asla söz konusu olmadı. Buradan ayrılan insanlar, ayrılırken diğer insanların canını acıtmamak için çaba göstermeli. Teknik direktörün, kurumun, başkanın içini acıtmaya çalışması doğru değil. Buna dikkat etmeli. Ali Bey Cuma günü basın toplantısı yapacak. Ben de orada olayım dedim. Zamanı gelince herkese doğruları göstereceğiz. Ali Beye rica edecektim ama o toplantı olmayacak, Başkan konuşacak gibi görünüyor. Alexin söylediği cümleler bana ait değil"
Kaynak
''Fenerbahçe bir kurumdur, Aziz yıldırım bir şahıs'' : )Kaç gündür sormak istiyorum ama tutuyordum kendimi.
''Fenerbahçe bir kurumdur, Aziz yıldırım bir şahıs'' : )
Kimse Fenerbahçe'den büyük değildir.Zamanı gelince herkes gider.Bana göre Aykut K. ve Aziz Yıldırım'ın da gitme vakti geldi.![]()
[MENTION=250890]aquess1999[/MENTION] buna cevap ver bakalım.Büyüklük sözüne katılıyorum, sormak istediğim bu değil.
Daha dün, gece gündüz metris kapılarında bekleyen taraftar (başka örnekte verilebilir, kale almayın) bugün ne oldu da gitsin diyor, sormak istediğim bu.