SDN Fenerbahçe Kulübü

Reaksiyon puanı
10,315
beşiktaş maçından sonra sonuçlar ne olursa olsun istifa edecekmiş küçük a

yok ağam, duyda inanma!
büyük A artık bırakmaz onu.
onun yüzünden alex'in başını yiyen adam, öyle kolay bırakır mı hiç?
şimdi burada mesele küçük a'nın başarısı yahut başarabileceği umudu yahut da fenerbahçenin geleceği değil, mesele şahsi egolar.

hoşbulduk [MENTION=74929]Korpe[/MENTION], teşekkür ederim abim.
yukarıda linkte verdiğin yazıyı okudum.
ben alex'e inanıyorum, hem de yüzde bin.
çünkü öyle bir adamın böyle bir yalana ihtiyacı yoktur.
affedersiniz ama, g.t kurtarma savunması derler buna.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
yok ağam, duyda inanma!
büyük A artık bırakmaz onu.
onun yüzünden alex'in başını yiyen adam, öyle kolay bırakır mı hiç?
şimdi burada mesele küçük a'nın başarısı yahut başarabileceği umudu yahut da fenerbahçenin geleceği değil, mesele şahsi egolar.

hoşbulduk @Korpe, teşekkür ederim abim.
yukarıda linkte verdiğin yazıyı okudum.
ben alex'e inanıyorum, hem de yüzde bin.
çünkü öyle bir adamın böyle bir yalana ihtiyacı yoktur.
affedersiniz ama, g.t kurtarma savunması derler buna.

ALex daha oncekı konusmalarin da acıklamalarında hep acık ve net idi dobra dobra art niyet bile yok ıdı aslına bakarsaniz kaybedecek birşeyi de yok boyle bu kadar oyuna geldı ve adamin üzerine oynadılar adam da fazla dolandirma dan ve uzatmadan efendiliği ile birakti aslında birakmaya bilirdi uzatabılırdi aziz ve saz arkadaslarini süründürebilirdi ama oyle bir insan değildi o alex idi o bir efsane idi kalitesini gosterdi ve bunu tüm taraftar grublarida gordü ve ALLAH da biiliyor. inşallah 2 yakalari 1 araya gelmez.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
fft96mm1930049.jpg

kAYNAK

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Ayhan Şahenk'te çalışan Boston Celtics'in basına ilk demeci: Çemberler yamuk yae :(

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Beşiktaş karşısında zaten Fenerbahçe'ye başarı dilemem ama mösyöbılağbah karşısında başarı dilesem mi hayırlı, dilemese mi hayırlı işin içinden çıkamadım.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16

bi zahmet artık...

günaydınlar herkese,

p.be gün ki maça hiç heyecan yok sanki maç yokmuş gibi sezon bitmiş gibi bende, umut da yok zaten. bu ne saçma sezon oldu arkadaş ya..

bilgicagi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mesajları okuyunca insanın gerçekten gelecek ümitleri bitiyor. Geçen yıl başarılamayan birlik beraberliği bozma savaşını maalesef rakipler kazandı veya kazanmak üzere. Bu oyuna gelemeyen ve gelmeyecek tüm F.B. taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Eğer kutuplaşma olur da bu iş tribünlere yansırsa çok arasınız bu başkanı. Hani 10-15 sene önce bir söz vardı. "Ne olacak bu Fenerin hali" diye. Böyle giderse şimdiden o günleri düşünmeye başlayın derim.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Beşiktaş karşısında zaten Fenerbahçe'ye başarı dilemem ama mösyöbılağbah karşısında başarı dilesem mi hayırlı, dilemese mi hayırlı işin içinden çıkamadım.

Arkadaş hiç bişe dileme de görelim biz aziz ve saz arkadaşlarinin surat ifadesini bizimkıler gol bile atsa sevinmesinler istiyorum tepkı olarak yada golden sora forma altında alex tshirt i

Mesajları okuyunca insanın gerçekten gelecek ümitleri bitiyor. Geçen yıl başarılamayan birlik beraberliği bozma savaşını maalesef rakipler kazandı veya kazanmak üzere. Bu oyuna gelemeyen ve gelmeyecek tüm F.B. taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Eğer kutuplaşma olur da bu iş tribünlere yansırsa çok arasınız bu başkanı. Hani 10-15 sene önce bir söz vardı. "Ne olacak bu Fenerin hali" diye. Böyle giderse şimdiden o günleri düşünmeye başlayın derim.

zaten taraftar grublarının bir kısminin arasi açık aziz yıldırımın paralı askerleri legend ve 12numara adlı yandaşları herseyi gösterdi. aziz yıldırım yapmış bişiler daha once bu adam olmadan da FENERBAHÇE var idi.

bi zahmet artık...

günaydınlar herkese,

p.be gün ki maça hiç heyecan yok sanki maç yokmuş gibi sezon bitmiş gibi bende, umut da yok zaten. bu ne saçma sezon oldu arkadaş ya..

Aynen ya haberlere bile bakmak istemiyorum bu gün istifa etmiştir diye uyandim 3-5 satlık uykumuz var yeterınce stresliyiz

delikanlı olsaydi en basinda giderdi zaten.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Arkadaş hiç bişe dileme de görelim biz aziz ve saz arkadaşlarinin surat ifadesini bizimkıler gol bile atsa sevinmesinler istiyorum tepkı olarak yada golden sora forma altında alex tshirt i

zaten taraftar grublarının bir kısminin arasi açık aziz yıldırımın paralı askerleri legend ve 12numara adlı yandaşları herseyi gösterdi. aziz yıldırım yapmış bişiler daha once bu adam olmadan da FENERBAHÇE var idi.

Aynen ya haberlere bile bakmak istemiyorum bu gün istifa etmiştir diye uyandim 3-5 satlık uykumuz var yeterınce stresliyiz

Futbolcular tepki gösteremez, en nihayetinde hepsi sözleşmeli birer işçi bugün varlar yarın yoklar.
Aralarında bugün gitse takımdaki dengeleri bozacak birtek Volkan varki oda Alex in yaptığı etkinin 3de1 ini yapamaz.

Ben taraftalardan tepki bekliyorum. tezahürat yapmama olur, baştan sonra sırtı dönük oturma olur, gitmeme olur, 90dk küfür olur bişey olur yani... Daha doğrusu olması lazım.
Ben BjK taraftarından da böyle bir tepki bekliyorum, Çarşı ilk İnönü de yapılacak maçta pankart asacaktır mutlaka.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Futbolcular tepki gösteremez, en nihayetinde hepsi sözleşmeli birer işçi bugün varlar yarın yoklar.
Aralarında bugün gitse takımdaki dengeleri bozacak birtek Volkan varki oda Alex in yaptığı etkinin 3de1 ini yapamaz.

Ben taraftalardan tepki bekliyorum. tezahürat yapmama olur, baştan sonra sırtı dönük oturma olur, gitmeme olur, 90dk küfür olur bişey olur yani... Daha doğrusu olması lazım.
Ben BjK taraftarından da böyle bir tepki bekliyorum, Çarşı ilk İnönü de yapılacak maçta pankart asacaktır mutlaka.

cristian stoch serkan türübüne cıkti diye cezza yemişlerdi bence cristian yapar bişiler artık Beşiktaş taraftari güzel şeyler yapar eminim bundan zamanında da yıldırım demirören yeter diye bağırmışlardı arkalarını donmuslerdi falan paralı asker dogru diyorsun millet tutucu olursa yapacak birşey kalmaz.. ozaman gorürler hepsi

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
merhaba 12 Numaram... kusura bakmayın da ben Alex'den nefret ediyorum...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
UEFA Avrupa Lig'inde yarın Möenchengladbach ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe Futbol takımını Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan uğurlamaya gelen taraftarların geçen maçların aksine 7-8 kişi kadar olması dikkat çekti.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar şuan biz Fenerbahçe Sevdalıları olarak yapmamız gerekenler bana göre sabır gösterip takımımızın daha iyi yerlere gelmesi için savaşarak desteğimizi asla ama asla bırakmamamız.Bu takıma kimler geldi kimler geçti, kalıcı olanın Fenerbahçe olduğunu unutmayalım ve ona göre davranalım.Allahın izniyle başaracağız ve Dünyanın en iyi takımı olma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz inşallah.Selametle.

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Biz Alex'i sevdiğimiz için Fenerli olmadık, Fenerbahçe'de oynadığı için Alex'i sevdik. Her ilişkinin bir sonu vardır ve her ayrılık zordur.Kalıcı olan Fenerbahçedir bu işi fazla abartmayalım takımımıza destek olalım oyunlara gelmeyelim.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Bu aziz efendi de olmasa gülemicez acıklamalara bak sen..

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Alex'in gitmesine üzüldüm... 8 senedir külübüne hizmet etmiş birinin 3 dakikada takımdan gitmesine hala bir anlam veremedim...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Kaç gündür sormak istiyorum ama tutuyordum kendimi.

Sevgili Fenerbahçe taraftarı;

Başkanınız Metris de yatarken hepiniz arkasındaydınız.Uğruna neler yapmadınız.

Şimdi ne oldu da, gitsin gitsin diye tutturdunuz? Gerçekten merak ediyorum.

(tartışmak istemiyorum, belirteyim)

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar şuan biz Fenerbahçe Sevdalıları olarak yapmamız gerekenler bana göre sabır gösterip takımımızın daha iyi yerlere gelmesi için savaşarak desteğimizi asla ama asla bırakmamamız.Bu takıma kimler geldi kimler geçti, kalıcı olanın Fenerbahçe olduğunu unutmayalım ve ona göre davranalım.Allahın izniyle başaracağız ve Dünyanın en iyi takımı olma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz inşallah.Selametle.

dünyanın en iyi takımı olmak için yıllara yayılan bir futbol ekolümüz, düzgün işleyen bir altyapı sistemimiz,vs,vs,vs... olmalı. bu tarz yöneticiler olduktan sonra türkiyede bunun olması çok zor

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Bu da doğru...

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0

Şu an meşgulüz... daha sonra tekrar arayınız ... :)

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Aykut'da açıklama yapmış

Aykut Kocaman: "Gidenler, kalanların içini acıtmaya çalışmamalı"

Başkan Aziz Yıldırım’ın sözlerinin üzerine fazla bir şey söylemeye gerek duymadığını belirten Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman ise Alex’le aralarında geçen konuşmalar arasında bir ifadenin doğru olmadığını aktardı. Aykut Kocaman şunları söyledi:

"Bu işlerin üzerine çok girmek istemiyorum. Fenerbahçe teknik direktörünü bir futbolcuyla karşı karşıya getirmek istiyorlar ve bu konu ısıtılıp ısıtılıp önümüze sürülse de bunun dışında kalmak istiyorum. Alex’in anlattıkları genelde doğru Ama bir cümle beni çok rahatsız etti. Onunla yaptığım birebir konuşmalarımda asla ’Sen çok büyüdün seni idare edemiyorum’ gibi bir cümle kullanmadım. Evet Alex büyük oyuncuydu, Fenerbahçe’de büyük oyuncular var Alex’le olduğu gibi onlarla da bir arada olmaktan zevk alıyorum. ’Sen çok büyüdün’ cümlesi bana ait değildir. Böyle bir şey asla söz konusu olmadı. Buradan ayrılan insanlar, ayrılırken diğer insanların canını acıtmamak için çaba göstermeli. Teknik direktörün, kurumun, başkanın içini acıtmaya çalışması doğru değil. Buna dikkat etmeli. Ali Bey Cuma günü basın toplantısı yapacak. Ben de orada olayım dedim. Zamanı gelince herkese doğruları göstereceğiz. Ali Bey’e rica edecektim ama o toplantı olmayacak, Başkan konuşacak gibi görünüyor. Alex’in söylediği cümleler bana ait değil"

Kaynak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Bazılari gerçekleri halen göremiyor.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Fenerbahçe kulübünü takip eden biri değilim, taraftar da olmadığım için içerikleri bilmem.

Sadece bir ay öncesine kadar (belki de daha az) başkanı için ölüp biten taraftar, bugün ne oldu da gitsin diyor?

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159

''Fenerbahçe bir kurumdur, Aziz yıldırım bir şahıs'' : )
Kimse Fenerbahçe'den büyük değildir.Zamanı gelince herkes gider.Bana göre Aykut K. ve Aziz Yıldırım'ın da gitme vakti geldi. :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16

Ben aziz hakkında hiç böle şeyler sarf etmedim.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
''Fenerbahçe bir kurumdur, Aziz yıldırım bir şahıs'' : )
Kimse Fenerbahçe'den büyük değildir.Zamanı gelince herkes gider.Bana göre Aykut K. ve Aziz Yıldırım'ın da gitme vakti geldi. :)

Büyüklük sözüne katılıyorum, sormak istediğim bu değil.

Daha dün, gece gündüz metris kapılarında bekleyen taraftar (başka örnekte verilebilir, kale almayın) bugün ne oldu da gitsin diyor, sormak istediğim bu.

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Büyüklük sözüne katılıyorum, sormak istediğim bu değil.

Daha dün, gece gündüz metris kapılarında bekleyen taraftar (başka örnekte verilebilir, kale almayın) bugün ne oldu da gitsin diyor, sormak istediğim bu.
[MENTION=250890]aquess1999[/MENTION] buna cevap ver bakalım.