SDN Fenerbahçe Kulübü

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Büyüklük sözüne katılıyorum, sormak istediğim bu değil.

Daha dün, gece gündüz metris kapılarında bekleyen taraftar (başka örnekte verilebilir, kale almayın) bugün ne oldu da gitsin diyor, sormak istediğim bu.
Başkan eski başkan değil.Bence çok büyük hatalar yapıyor.Bakalım Alex olmadan nasıl oynayacağız.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
km hatasını kabul eder ki?

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Fenerbahçe ve / veya diğer takımların yöneticileri taraftardan üstün değildir.Bence başkanın bu olaylar nedeniyle değil , taraftarı anons ile uyarması sebebi ile gitmesi gerektiğini düşünüyorum.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
hava alanında kı tepikler yerinde idi..

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Sadece şaşıyorum dostlar, bu adamı omuzlarda taşıyan bu taraftardı.Neyse fazla kurcaladım ben.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Aziz Yıldırım şunun farkında değil. Fenerbahöe taraftarı onu Aziz Yıldırım olduğu için değil, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı olduğu için o süreçte destekledi. Kimse Fenerbahçe'den büyük değildir cümlesindeki o Fenerbahçe vurgusu Aziz Yıldırım vurgusudur. Aslında kimse benden daha büyük değildir demek istiyor. Yaptığı açıklamadan görüldüğü üzere bir panik havası var nedense. Aziz Yıldırım artık şu bağırarak konuşma üslubunu değiştirmeli.
Alex gider gitmez çok da mühim değil bu saatten sonra ama artık ne Aziz Yıldırım ne de Aykut Kocaman'ın da koltuğu bu saatten sonra garanti değildir. Bugünkü yapılan açıklamalar insanı gerçekten rahatsız eden bir üsluptaydı.
Aykut Kocaman'a söyleyecek tek lafım yok artık kendisi eziğin önde gideni olduğunu bu süreçte gösterdi. Madem Alex dahi olsa Fenerbahçe'nin çıkarları devreye girdiğinde bir kalemde silinebiliyorsa Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım da bunu asla unutmasın.
Bu taraftar M.Gladbach maçında da Beşiktaş maçında da Bursa maçında da ve gelecek süreçte de gerekli cevabı stadda verecektir bundan eminim.
Ekranda artık Aziz Yıldırım'ı ve Aykut Kocaman (!)'ı görünce kanal değiştiriyorum. 3A'dan biri gitti. Kalan ikisi de en kısa zamanda kulüp üzerinden ellerini çekmelidir.Burası Muz Cumhuriyeti değil Fenerbahçe Cumhuriyeti!

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Aziz Yıldırım şunun farkında değil. Fenerbahöe taraftarı onu Aziz Yıldırım olduğu için değil, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı olduğu için o süreçte destekledi. Kimse Fenerbahçe'den büyük değildir cümlesindeki o Fenerbahçe vurgusu Aziz Yıldırım vurgusudur. Aslında kimse benden daha büyük değildir demek istiyor. Yaptığı açıklamadan görüldüğü üzere bir panik havası var nedense. Aziz Yıldırım artık şu bağırarak konuşma üslubunu değiştirmeli. Alex gider gitmez çok da mühim değil bu saatten sonra ama artık ne Aziz Yıldırım ne de Aykut Kocaman'ın da koltuğu bu saatten sonra garanti değildir. Bugünkü yapılan açıklamalar insanı gerçekten rahatsız eden bir üsluptaydı. Aykut Kocaman'a söyleyecek tek lafım yok artık kendisi eziğin önde gideni olduğunu bu süreçte gösterdi. Madem Alex dahi olsa Fenerbahçe'nin çıkarları devreye girdiğinde bir kalemde silinebiliyorsa Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım da bunu asla unutmasın. Bu taraftar M.Gladbach maçında da Beşiktaş maçında da Bursa maçında da ve gelecek süreçte de gerekli cevabı stadda verecektir bundan eminim. Ekranda artık Aziz Yıldırım'ı ve Aykut Kocaman (!)'ı görünce kanal değiştiriyorum. 3A'dan biri gitti. Kalan ikisi de en kısa zamanda kulüp üzerinden ellerini çekmelidir.Burası Muz Cumhuriyeti değil Fenerbahçe Cumhuriyeti!
Göz boyama çalışmaları bunlar kendilerini haklı çıkartana kadar Alex i yerden yere vuracaklar. zaten bekledigim bişeydi taraftarları kışkırtıp kendi taraflarına çekecekler illaki.
Tercüman konuşurken gözlerine bakın, korku içinde.
Telefonla oynadığı twit attığı anlamına gelmez nerden görmüş karşısında oturan adamın twit attığını? Şu dakkadan sonra ağzınla bir Alex yakalasn dahi taraftardan çok çekeceksin Aziz Yıldırım!
Her şeyi anladım da bacak bacak üstüne atması ne alaka? Türkiye ile Brezilya'nın gelenekleri aynı mı? Allah bilir elini de öptürmüştür Alex'e
Arkadaşlar sizleri tebrik ederim çok iyi şeyleri görmüşsün daha bir cok şey var eklenecek bu adi insanlar kendilerini haklı çıkarma yolunda bunlara en güzel cevabı delıkanlı taraftarlar verecek (paralı asker değil gercek taraftarlar)

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Daha zor bir süreç başlıyor B.Monchenglandbach sonra Beşiktaş ve sonra Bursa hepside zor maç bu maçların hepsini kazanabilecekmi yada şöyle sorayım Sayın Aykut Kocaman bu maçların hepsini kazandırabilecekmi?
1 tanesini bile kaybetse ki hepsi kıymetli maçlar biri Avrupa Ligi diğerleri süper lig hangisini kaybetse dibe batacak, kazanırsa üste çıkacak ama 1 maç bile kaybedildiğinde çekecekleri sıkıntı katlanarak artacak bu durumda kimi suçlayacaklar birinde Christian'ı gönderecek sonraki maçta da Stoch'umu gönderecek!
Düşünsenize her kaybedilen maçta 1 kişi gönderse ilk yarıyı tamamlayacak kadro kalmayacak :) neyse işin şakası bir yana ne diyecekler ki Alex'in takım üzerindeki etkisi hala devam ediyor bu yüzden de maçları kaybediyoruz üzerimizdeki bu etkiyi zamanla atarak maçları kazanmaya başlayacağız bunu da orta sahamızın yeni yıldızı meireles yapacak (adam daha doğru düzgün pas veremiyor takıma alışamadı keza krasich de öyle) böyle olaylar devam ettiği sürece ne kadar uyum sağlarlar

Reaksiyon puanı
10,315
Kaç gündür sormak istiyorum ama tutuyordum kendimi.

Sevgili Fenerbahçe taraftarı;

Başkanınız Metris de yatarken hepiniz arkasındaydınız.Uğruna neler yapmadınız.

Şimdi ne oldu da, gitsin gitsin diye tutturdunuz? Gerçekten merak ediyorum.

(tartışmak istemiyorum, belirteyim)

iyi bir soru!
"dün niye öyle, bugün niye böyle?"
sevgili [MENTION=84327]deatmania[/MENTION], aslında bunu sizin de anlamanız mümkün,
aziz yıldırım dün mazlum pozisyonunda idi bizim için, haliyle arkasındaydık.
ama bugün o bir zalim pozisyonunda!
vaktiyle kendisi de aynı gadre uğramış olan antrenörünün egosu yüzünden fenerbahçe camiasıyla et ve tırnak gibi bütünleşmiş sembol bir efsaneyi hiç düşünmeden, hiçbir vefa hissi duymadan taşlaşmış bir surat ile kapının önüne koyabiliyor.

biz Türk'üz abim, biz de vefa sadece bir semtin adı değildir.
bu toplumun manevi değerleri her ne kadar yozlaşmış olsa da, o kadar da değil artık.
insanların vicdanları kabul edemedi bunu...
bizler başkanımızın on yılı aşkın bir süredir menfi-müspet bütün icraatlarında hep arkasında olduk.
onca başarısızlıklar yaşasak da onu hep sevdik, saydık, onun şahsi manevisine bir kusurda bulunmadık.

ne ki tarih boyunca hep tekerrür ettiği gibi, tebaasının sevgisiyle şımarmış nice tiranlar gibi o da kendini artık lâyüsel zannetmeye başladığı an film orada kopuverdi işte.

çavuşeskular, saddamlar, mübarekler de hep aynı hataya düşmüşlerdi.
milletinin yanında oldukları sürece insanlar bilâ kaydu şart desteklemişlerdi onları...
ne ki onlar kendilerini yanlış-doğru istediğini yapabilecek bir tanrı yerine ikame etmeye başladıklarında rüzgârlar tersine dönmeye başlıyor işte... zaten bu ilâhi kanundur, zulme meyledenlere Allah Teala asla müsaade etmiyor.
belâlarını buluyorlar nihayetinde...

aykut kocaman meselesine gelince...
bizim ondan nefretimiz, aldığı sonuçlar değildir abim, avrupadaki berbat istatistikleri hiç değildir.
onun bir türlü yenemediği korkularıdır,
ve korkularıyla beraber gemleyemediği egosudur.

bu dünkü alex'in açıklamasında da var zaten: "sen güçlü bir adamsın, senin planlarım içinde yerin yok" diyor adam.
yani oyun planıma uymuyorsun demiyorda, güçlü bir adamsın, senin olduğun yerde ben küçük kalıyorum demeye getiriyor.

galatasaray manu'ya yeniliyor, bragaya yeniliyor ama adam gibi oynuyor, korkmuyor, saldırıyor, adamların ödünü koparıyor.
fenerbahçe korkarak, çanakkale zihniyetiyle şampiyon olacağına galatasaray gibi oynayıp ligden düşsün!
inanın bizim için daha makbüldür. adam bizi rezil etti yav, 80 milyon euro transfere harcıyor, ama üçüncü sınıf takımlar önünde çanakkaleyi oynuyor, siz olsanız bu adamı sever, tasvip eder misiniz?

işte aziz yıldırım bu adam için milyonların sevgilisi bir futbolcuyu üç saniyede harcadı ve bizim bütün değerlerimizi mahvetti.

bizi bu noktaya getiren durum bu, en azından benim için böyle...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
esh6818_3.jpg

Kaynak

esh4622_4.jpg

fenerbahceye-taraftar-protestosu-2012-10-03.html

tam okuyamadım ama bakıcam insallah

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
TT ARENA'DA İLGİNÇ TEZAHÜRAT; "SEN KAL ALEX BİZ YİNE 6 YİYELİM"

Galatasaraylı taraftarlar dün Braga maçında Fenerbahçe’den ayrılan Alex’i de unutmadılar.

99f_f4894.jpg

Türkiye’de gerek futbolu gerekse centilmenliğiyle de tüm takımların taraftarlarının kalbinde taht kuran Alex için G.Saraylılar dün akşam ‘Sen kal, biz yine 6 gol yiyelim’ diye tezahürat yaptılar.

Medyaradar

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] söylediklerinizde tabi ki haklısınız ama bu kadar kısa sürede böyle bir yaklaşım olunca insan şaşırıyor.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Aziz Yıldırm Havaalanında açıklamalarda bulunmuş, Alex Fenerbahçe başkanının üzerine çıkarsa ya Alex gider ya başkan gider diye!
Messi Barcelona başkanının üzerinde değilmi hangimiz başkanı tanıyor Messi'nin oynadığı futbol herkes tarafından takrir görüyormu evet eee Barcerum lona başkanı çıkıpda Messi benim üzerime çıktı gitmeli diyebilirmi yada dermi?
Ne saçma sapan açıklamalar bunlar yaa zaten heykel olayı bence son nokta oldu yıllardır yaptıklarımla kimse heykelimi dikmedi Alex'in heykeli dikildi, bırak başkan bunları deki tamam artık eskisi gibi değildi bende sana güzel bir uğurlama ile veda etmek istiyorum bize faydalı olamıyorsun artık taraftarın sana güzelce veda etsin niye denilmedi!!!

Reaksiyon puanı
10,315
TT ARENA'DA İLGİNÇ TEZAHÜRAT; "SEN KAL ALEX BİZ YİNE 6 YİYELİM"

Galatasaraylı taraftarlar dün Braga maçında Fenerbahçe’den ayrılan Alex’i de unutmadılar.

99f_f4894.jpg

Türkiye’de gerek futbolu gerekse centilmenliğiyle de tüm takımların taraftarlarının kalbinde taht kuran Alex için G.Saraylılar dün akşam ‘Sen kal, biz yine 6 gol yiyelim’ diye tezahürat yaptılar.

Medyaradar

ne kadar da ihitacımız vardı böyle haberlere, doğrusu çok etkilendim.
hani kalbinden yakalanmak derler ya, sarı-kırmızılı camia öylesine yakaladı bizi kalbimizden.
Cenab-ı Allah bu güzel insanlardan razı olsun.
onların bu asil tavırlarının gelecekte oluşacak -tıpkı eskisi gibi- güzel dostluklara temel taşı olmasını temenni ederim.

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
meireles, kuyt , krasich diyormudur acaba ; .. ben nereye düştüm acep ...:) adam 8 yılda takıma bir sürü başarı kazandırmış , maç kurtarmış vs 3 dakikada ipini çektiler... bana kimbilir ne yaparlar ... :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Alex de Souza ; "Türkiyede bir çok şeye anlam veremedim. 2010'da 3.000. golü atınca kulüp bana 300 Bin Euro prim verdi. Bende o dönem Mehmetçik Vakfına bağışladım. Bunun üzerine Aziz başkan bana bunu neden yaptığımı, böyle şeylerin benim görevim olmadığını söylemişti. Çok şaşırdım. Oysaki herkes bana çok iyi bir davranış yaptığımı söylemişti."

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18

hala şunu anlayamadınız... ısrarla... biz Aziz'in değil Fenerbahçe'nin arkasındaydık... Aziz Yıldırım'ın şu şekilde arkasındaydık: suçu ispat edilmemişti.. suçu ispat edilmeyenin herkes arkasında olmalıydı...

ben şahsen gitsin diyorum.. çünkü Aziz Yıldırım'ın tanıdık bir şahısa yaptığı çirkinliği öğrendim..

Reaksiyon puanı
10,315
Alex de Souza ; "Türkiyede bir çok şeye anlam veremedim. 2010'da 3.000. golü atınca kulüp bana 300 Bin Euro prim verdi. Bende o dönem Mehmetçik Vakfına bağışladım. Bunun üzerine Aziz başkan bana bunu neden yaptığımı, böyle şeylerin benim görevim olmadığını söylemişti. Çok şaşırdım. Oysaki herkes bana çok iyi bir davranış yaptığımı söylemişti."

alex'in ipini çeken önemli ipuçlarından biri daha. bunu bilmiyordum, iyi oldu öğrendiğim.
alex bu davranışı ile toplumun sevgisini kazanınca bundan rahatsızlık duyuyor adam,
onu anlayabiliyorum ama... bi zamanlar bu tür hastalıklı kişilerin psikolojik analizini konu alan bir tez okumuştum.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9

[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] abimiz çok doğru birşekilde açıklama yapmış, birde benim eklemek istediklerim var.
Daha önce yazmıştım, Aziz 2008 e kadar 2 doğru 1 yanlış şeklinde gitti, o zamana kadar, diğer kulüplere göre biraz daha iyi yönetiliyorduk ama Aziz kendini çok büyük görmeye başladı, bunlarda yanlışları getirdi, daha sonraki yaptığı yanlışlar 2008 den önceki kredisi sayesinde olabilir denildi, ama şimdi kredisi bitti ve Aziz yanlış yapmaya devam ediyor.
Hapisde olduğu süre zarfında biz Aziz'e haksızlık yapıldığını düşündük, yargılanma sürecindeki saçmalıklar olsun, sonrasındaki olaylar olsun biz haklı olduğunu düşündüğümüz kişinin yanında olduk ama bu adam bizim desteğimizi sonsuz sandı ve Fenerbahçe'yi daha iyi eleğeçirmeye çalıştı.
Paralı askerleri sayesinde tribünleriki kontrolü aşırı arttı, bazı gruplar buna karşı çıkmaya başlamıştı zaten.
En sonunda yanlışlara devam ederek, kendi başarısızlıklarını takımın üstüne yıktılar, ee tabi taraftar bunun farkındaydı.
Aykut'un geçen günkü açıklaması Aziz'in bu günkü açıklaması gösteriyorki Alex'den korktukları için adamı gönderdiler ve kendini Fenerbahçe'den üstün görüyordu imajı vermeye çalıştılar, bunlarıda taraftar yemedi.

yani şimdiki Aziz karşıtlığı 1-2 haftada oluşmadı bardağı taşıran son damla 1-2 hafta içinde bardağa düştü, şimdiye kadarki katlandıklarımızıda taraftar hatırlamaya başladı.
Aziz'in şu yaptıkları bizi bağlamaz artık, Fenerbahçe'ye 8 yıl hizmet etmiş birine bu şekilde davranmaz taraftar, Bu taraftar Alex'i sevdi ve bunun göstergesi olarak heykelini dikti.
Bundan sonra Aziz ve yönetimi Fenerbahçe'de görmek istemiyorum.
Benim düşüncelerim bunlardır, Saygılarımla.

Reaksiyon puanı
10,315
@|SeYYaH| abimiz çok doğru birşekilde açıklama yapmış, birde benim eklemek istediklerim var.
Daha önce yazmıştım, Aziz 2008 e kadar 2 doğru 1 yanlış şeklinde gitti, o zamana kadar, diğer kulüplere göre biraz daha iyi yönetiliyorduk ama Aziz kendini çok büyük görmeye başladı, bunlarda yanlışları getirdi, daha sonraki yaptığı yanlışlar 2008 den önceki kredisi sayesinde olabilir denildi, ama şimdi kredisi bitti ve Aziz yanlış yapmaya devam ediyor.
Hapisde olduğu süre zarfında biz Aziz'e haksızlık yapıldığını düşündük, yargılanma sürecindeki saçmalıklar olsun, sonrasındaki olaylar olsun biz haklı olduğunu düşündüğümüz kişinin yanında olduk ama bu adam bizim desteğimizi sonsuz sandı ve Fenerbahçe'yi daha iyi eleğeçirmeye çalıştı.
Paralı askerleri sayesinde tribünleriki kontrolü aşırı arttı, bazı gruplar buna karşı çıkmaya başlamıştı zaten.
En sonunda yanlışlara devam ederek, kendi başarısızlıklarını takımın üstüne yıktılar, ee tabi taraftar bunun farkındaydı.
Aykut'un geçen günkü açıklaması Aziz'in bu günkü açıklaması gösteriyorki Alex'den korktukları için adamı gönderdiler ve kendini Fenerbahçe'den üstün görüyordu imajı vermeye çalıştılar, bunlarıda taraftar yemedi.

yani şimdiki Aziz karşıtlığı 1-2 haftada oluşmadı bardağı taşıran son damla 1-2 hafta içinde bardağa düştü, şimdiye kadarki katlandıklarımızıda taraftar hatırlamaya başladı.
Aziz'in şu yaptıkları bizi bağlamaz artık, Fenerbahçe'ye 8 yıl hizmet etmiş birine bu şekilde davranmaz taraftar, Bu taraftar Alex'i sevdi ve bunun göstergesi olarak heykelini dikti.
Bundan sonra Aziz ve yönetimi Fenerbahçe'de görmek istemiyorum.
Benim düşüncelerim bunlardır, Saygılarımla.

al benden de o kadar!

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
12 numaraya bak sen antu yu kotülüyor adiler.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu Bir Veda Değil

Küçüktüm be kaptan, hayal meyal hatırlıyorum bu camiaya gelişini. Ama sonrası tamamen kazılı hatıralarımda. Anbean! Ben seninle büyüdüm. Yüreğimi hoplatan gollerinle, ismin mabette defalarca söylenirken tüylerimin diken diken oluşuyla...

Bir adam var; Fenerbahçe için yıllarca sırtındaki 10 numaralı formayı terletmiş. Bir adam var; en zor anlarımızda ipi göğüsleyip alnının akıyla çıkmış tüm zorluklardan. Bu adam ki heykeli dikilmiş kalemize. Saracoğlu yokuşlarını her arşınladığımızda göğsünü gere gere bize bakıyor olacak.

Bu bir veda değil kaptan.

Ben şanslı olanlardanım. Çünkü ben gözyaşlarımla izledim seni. Fenerbahçe tarihine tanıklık eden akıttığın her damla teri canlı canlı izledim! Bu gururu benim gibi milyonlarca taraftarın hep taşıyacak kalplerinde. En çok da neyi özleyeceğim biliyor musun? Çok önemli bir maçı kaybetmek üzereyiz. Boğazım alev alev yanıyor tezahüratlardan. Elim kolum bağlı, birinin sahneye çıkıp Fenerbahçe olduğumuzu tüm dünyaya kanıtlamasını bekliyorum. Ve top sana geliyor o anda. Birden heyecanlanıyorum. İçimden "Hadi kaptan bunu en iyi sen başarırsın" sesleri yükseliyor. Sadece benim değil, stattaki taraftarın tamamı, ekran başında seni izleyen herkes aynı duyguları paylaşıyor. O top o an sana geldiğinde milyonlarca insanı titretiyorsun kaptan. Ve sonra... Ağları deliyor vurduğun top. Delicesine fırlıyor yerinden herkes. Birbirine sarılıyor, bağırıyor, zıplıyor... Yorgunluktan bitap düşmüş seslerimiz alevleniyor! Megafondan bir ses yükseliyor önce;

"Fenerbahçe'mizin golü 10 numaralı formasıyla, DE SOUZA! " diye...

Ardından binlerce insan "ALEX" diye inletiyor mabedi.

Bir kere değil, defalarca bağırıyoruz. Defalarca seni yaşıyoruz kaptan. O gece yatağıma yattığımda senin bana verdiğin mutlulukla kapatıyorum gözlerimi.
Şimdi onca şeyin ardından söylenmiş ve söylenecek çok şey var. Ama sözlerin anlamını yitirdiği noktadayız. Sen tarihin sayfalarına Fenerbahçe efsanesi olarak kazındın. O 10 numaraya senin de adın yazıldı bir kere. Gidişin omuzlarımızda ağır bir yük bıraktı. Bu yük özleminle birleşip her zaman seni hatırlatacak.

Yolun açık olsun.
Kaynak
Efsaneler unutulmaz Büyük Kaptan Alex de Souza![/SIZE]

Selin ÖNER - Ankara Üniversitesi
1907 ÜNİFEB - Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Başkanın konuşmasını seyretim.. tercüman sameti dikkatlice izlemek lazım , bazı ipuçları onda .. vücut dili , söylemleri ile uyuşmuyor gibi..Uzman değilim ama ... :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
ALEX DE SOUZA SENDEN NEFRET EDİYORUZ

Bu ülkeye her yıl bir sürü oyuncu, yorumcu, teknik direktör gelip giderken tam 8 yıldır aynı takımın lideri olduğun için ve buna rağmen başkanımızın 'İstikrar' misyonuna yeteri kadar iyi bir örnek olamadığın için herkesin pes ettiği yapayalnız ve çok zor bir sezonda bizi play off'lara kadar taşıdığın için ve o sezonda bizi gerçek bir şampiyon hissettirdiğin için ve kaybettiğimizde, bunun bir spor olduğunu, dünyanın sonunun gelmediğini hatırlattığın için bununla da yetinmeyip ezeli rakibimizin elini sıktığın için. Çocuklarımıza mükemmel bir örnek olduğun için iyi bir kaptan, iyi bir baba, iyi bir eş olduğun, unuttuğumuz aile değerlerimizi bize yeniden hatırlattığın için heykelinin dikildiği gün yüzünde bir gülümseme olduğu için ve en çok da Fenerbahçe için dökülen gözyaşları için... Sana tahammülümüz yok artık. Git ve bu kulüp sana hazır oluncaya kadar geri gelme sakın.

mano_8.jpg

Reaksiyon puanı
10,315
Başkanın konuşmasını seyretim.. tercüman sameti dikkatlice izlemek lazım , bazı ipuçları onda .. vücut dili , söylemleri ile uyuşmuyor gibi..Uzman değilim ama ... :)

yahu adam ortamı öylesine bir terörize etmiş ki, tercümanı da, çaycısı da, taraftarı da... herkes, ama herkes tedirgin. hele ki o tercüman gibi yanında çalışanlara Allah kolaylık versin. işleri zor gerçekten. onun vücut dilinin anlattığı şu: "şu anki duruşumu da, konuşmalarım da, demeçlerim de... içimde hissettiklerimle aynı değildir" demek istiyor.

eğer inanmadığın bir üslup içinde hissediyorsanız kendinizi, vücut diliniz sizi ele verir, yakalanırsınız.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Öyle güzel kurmuşlarkı tezgahı herkese sattırıyorlar adamı

UEFA Avrupa Ligi mücadelesi için Borussia M'gladbach deplasmanına giden Fenerbahçe, Almanya'da şok bir olayla karşılaştı.
Fenerbahçe, Borussia Mönchengladbach ile yapacağı UEFA Avrupa Ligi C Grubu maçı için Almanya'nın Düsseldorf kentine geldi.
Düsseldorf Havalimanı'na bugün akşam saatlerine gelen Fenerbahçe kafilesini bir grup taraftar tepkiyle karşıladı.

Taraftarlar, başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör Aykut Kocaman aleyhine tezahüratlar yaparak, kendilerini istifaya davet etti. Taraftarlar, Alex de Souza lehine de uzun süre tezahürat yaptı.

Bu arada Fenerbahçe kafilesi, güvenlik önlemleri nedeniyle otobüsle direkt olarak aprondan çıkış yaparak konaklayacağı otele gitti. Takımı taşıyan otobüsün camlarının siyah olması ve içerisinin gözükmemesi de dikkat çekti.

Kaynak

Tek ülkemizde olmuyor.Görüldüğü gibi bazı kesime kapak olsun heryerde GERÇEK FENERBAHÇELİ taraftarlar var.!!!

http://www.sporaktif.com/isk-eyigungorden-aziz-yildirima-elestiri-son-dakika-haberi_193993.html