Koca Adam
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 13
Alexin gidişine erzurumda dayanamadı kar yağıyor
Alexin gidişine erzurumda dayanamadı kar yağıyor
verecek gazı dolduracak mılleti baskada bir fos yok ama delıkanlı varsa çıkar hesap sorar babalarının kulubu değilFutboldan Sorumlu Asbaşkanımız Sayın Ali Yıldırım tarafından, 5 Ekim 2012 Cuma günü Samandıra Can Bartu Tesislerinde bir basın toplantısı düzenlenecektir. Gündeme dair değerlendirme ve açıklamaların yapılacağı toplantı, saat 16.00da başlayacaktır. FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ Kaynak Bakalım ne diyecek.
The coach gave me the following: "I am the coach and the leadership team, but you're too big and strong. I can not have you against my ideas into the locker room. Therefore made ​​that decision."
iki kişi alex'i böyle harcadılarsa onlarında harcanması yakındırİşte Alex'in yazısı:Fenerbahçe ile sözleşmemin feshine neden olan gelişmeler şöyledir:"Cumartesi Kasımpaşa'ya 2-0 kaybettik. Maçtan sonra teknik direktörümüz soyunma odasına geldi, bağırdı ve istifa ettiğini söyledi. Başkan da birçok şey söyledi. En sonunda oyuncular konuştu.Pazar günü normal idmanımızı yapacaktık. İdmana gittiğimde hoca beni odasına çağırdı ve kadro dışı bırakıldığımı söyledi. Ben de bunun bir disiplinsel gerekçesi olması gerektiğini söyledim ve nedenlerini merak ettim. O ise bana 'Ben bu takımın teknik direktörü ve lideriyim. Ama sen büyük ve güçlüsün. Soyunma odasında benim fikirlerime karşı olmanı kabul edemem. Kararın gerekçesi budur' dedi.Benim cevabım ise basit ve netti: 'Doğru. Kararları başkan alır ve ileride neler olacağını göreceğiz.'Saat 16.15'te başkanın kulüpteki ofisine gittim ve 3 dakikada çıktım. Başkan, kulüpteki 8 senemi 3 dakikada kararlaştırdı.Başkan ise bana 'Konuşabilirsin' dedi. Ben de 'Neden kadro dışı bırakıldığımı ve takımla idmana çıkmamın yasaklandığını bilmek istiyorum' yanıtını verdim. Eski başkanım da bana 'Karar senin. Ya tek başına idman yaparsın ya da gidersin' dedi. Ve konuşma sonlandı. Tek başıma idman yapmayı tercih edemezdim. Çünkü onlar benim soyunma odasında olmamı istemedi.Pazartesi basın toplantısı düzenleyeceğim ve Fener taraftarlarına her şeyi olabildiğince açık şekilde anlatacağım."alıntı..
Galatasaraylı olarak cok uzuldum valla
bu foto adamligini belli ediyor turkiye anca adam harcarr zaten![]()
Sen Sevincimizi,Üzüntümüzü Bizimle Paylaşacak Kadar Bizden Biri idin.
Büyük Kaptan....
aynen komsularim esim arkadaslarim diğer takımın arkadaslari hala inanamiyor.[MENTION=72151]ahmeta[/MENTION] özür gerektiren bir durum yok kardeşim zira ben dahil çogu Renkdaşlarımız aynı durumdayız.Maçla ilgisi pek olmayan eşim bile Alex in gitmesine o kadar üzüldüki,hep nedenini soruyor bana.Diyeceğim içimiz acıyarak bende bu maçlarda başarı istemiyorum.
inşallah katılım olmaz yada giderler protesto ederler.Hasan Kaçanın attığı twiti güzel bence hasan kaçan ‏@hetenketenabi azizim Alex, biz böyleyiz kusura bakma. verdiğin futbol zevki için teşekkür ederiz. hataların olmuştur, hangi azizin olmadı ki..... Fenerbahçemiz, UEFA Avrupa Ligi 2.maçında, Almanyanın VFL Borussia Mönchengladbach takımı ile 4 Ekim Perşembe günü oynayacağı karşılaşma için yarın (3 Ekim Çarşamba) saat 13.00te Sabiha Gökçen Havalimanından hareket edecek özel bir uçakla Düsseldorfa gidecek. Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman ve bir futbolcumuzun da katılımı ile yarın 19.30da (TSİ 20.30) Borussia Park Stadında bir basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından, takımımız Borussia Park Stadında saat 20.00de (TSİ 21.00) maç öncesi son antrenmanını gerçekleştirecek. Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olcak. B.Mönchengladbachın basın toplantısı ise aynı gün saat 18.00de (TSİ 19.00) gerçekleştirilecek. FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ Kaynak