SDN Fenerbahçe Kulübü

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Alexin gidişine erzurumda dayanamadı kar yağıyor

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Hiç keyfim yok , zaten bu beraberlıkler mağlubiyetlerden zanım sıkkın idi iyice daraldım

http://video.haberturk.com/spor/video/alex-gozyaslarini-tutamadi/67483 bunu ılk defa gordum.. bu adami ikinci kez ağlayınca gordum.. birincisi heykel ikincisi bu inşallah birdaha ağalarsa sevincten ağlar.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Futboldan Sorumlu Asbaşkanımız Sayın Ali Yıldırım tarafından, 5 Ekim 2012 Cuma günü Samandıra Can Bartu Tesislerinde bir basın toplantısı düzenlenecektir.

Gündeme dair değerlendirme ve açıklamaların yapılacağı toplantı, saat 16.00’da başlayacaktır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Kaynak

Bakalım ne diyecek.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ne diyecek ki ayranım ekşidi eski tadı yok diyecek değil!!!

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Futboldan Sorumlu Asbaşkanımız Sayın Ali Yıldırım tarafından, 5 Ekim 2012 Cuma günü Samandıra Can Bartu Tesislerinde bir basın toplantısı düzenlenecektir. Gündeme dair değerlendirme ve açıklamaların yapılacağı toplantı, saat 16.00’da başlayacaktır. FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ Kaynak Bakalım ne diyecek.
verecek gazı dolduracak mılleti baskada bir fos yok ama delıkanlı varsa çıkar hesap sorar babalarının kulubu değil

iyi akşamlar dostlar .

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Sahada ilk 11 sayılırken 9 numara Stoch'dan sonra 11 Numara Kuyt mu diyecek spiker ? Aradaki 10 numara ? Gözler onu aramayacak mı ? Gözleri dolmayacak mı o spikerin , benim , senin.. Ve belkide Brezilya'da koltuğuna yaslanmış Fener'in maçını izleyen Alex'in ? Ne yani ? De Souzaaaa diye bağıramayacak mı o spiker ? Aleeex diye karşılık veremeyecek miyiz biz ? Taraftar "Büyük kaptan"ı tribünlere çağıramayacak mı artık ? O olmayacak mı artık ? Yoo bunu söylemeyin bana.. İçim kanıyor be KAPTAN..

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Alex in sitesinden
The coach gave me the following: "I am the coach and the leadership team, but you're too big and strong. I can not have you against my ideas into the locker room. Therefore made ​​that decision."

Yani kısaca diyor ki, Aykut hoca ben bu takımın lideriyim, sen çok büyük ve güçlüsün. Seni ve fikirlerini karşıma alımam.

Daha basit bir dil ile sen kontrol edemiyeceğim bir güçsün.

Bugün twiter da Aykut Hoca'ya sallarken birden aklıma geldi.

Alex en az 20-30 sene unutulmaz. Aykut Kocaman ise FB ye gelmeden önce bile unutulmaya yüz tutmuştu.
Ancak bu hareketi ile oda unutulmazlar arasına girdi.

Şimdi çok merak ediyorum.
Fenerbahçe önce moşyöblağbaha yenilir sonra BjK'a yenilirse Aykut Kocaman kime saracak?
İstifa edeceğini sanmıyorum, o gitmez ama kimi gönderir?

Hikayenin tamamı
http://translate.google.com.tr/tran...ews/conteudo.asp?id=536&categoria=Fala%20Alex

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Fenerbahçe Ülker 91-59 ErdemirFenerbahçe Ülker için bu sene spor extra paketi alınır süper bir maç çıkardılar adeta antremen maçı havası vardı

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İşte Alex'in yazısı:Fenerbahçe ile sözleşmemin feshine neden olan gelişmeler şöyledir:"Cumartesi Kasımpaşa'ya 2-0 kaybettik. Maçtan sonra teknik direktörümüz soyunma odasına geldi, bağırdı ve istifa ettiğini söyledi. Başkan da birçok şey söyledi. En sonunda oyuncular konuştu.Pazar günü normal idmanımızı yapacaktık. İdmana gittiğimde hoca beni odasına çağırdı ve kadro dışı bırakıldığımı söyledi. Ben de bunun bir disiplinsel gerekçesi olması gerektiğini söyledim ve nedenlerini merak ettim. O ise bana 'Ben bu takımın teknik direktörü ve lideriyim. Ama sen büyük ve güçlüsün. Soyunma odasında benim fikirlerime karşı olmanı kabul edemem. Kararın gerekçesi budur' dedi.Benim cevabım ise basit ve netti: 'Doğru. Kararları başkan alır ve ileride neler olacağını göreceğiz.'Saat 16.15'te başkanın kulüpteki ofisine gittim ve 3 dakikada çıktım. Başkan, kulüpteki 8 senemi 3 dakikada kararlaştırdı.Başkan ise bana 'Konuşabilirsin' dedi. Ben de 'Neden kadro dışı bırakıldığımı ve takımla idmana çıkmamın yasaklandığını bilmek istiyorum' yanıtını verdim. Eski başkanım da bana 'Karar senin. Ya tek başına idman yaparsın ya da gidersin' dedi. Ve konuşma sonlandı. Tek başıma idman yapmayı tercih edemezdim. Çünkü onlar benim soyunma odasında olmamı istemedi.Pazartesi basın toplantısı düzenleyeceğim ve Fener taraftarlarına her şeyi olabildiğince açık şekilde anlatacağım."alıntı..

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İşte Alex'in yazısı:Fenerbahçe ile sözleşmemin feshine neden olan gelişmeler şöyledir:"Cumartesi Kasımpaşa'ya 2-0 kaybettik. Maçtan sonra teknik direktörümüz soyunma odasına geldi, bağırdı ve istifa ettiğini söyledi. Başkan da birçok şey söyledi. En sonunda oyuncular konuştu.Pazar günü normal idmanımızı yapacaktık. İdmana gittiğimde hoca beni odasına çağırdı ve kadro dışı bırakıldığımı söyledi. Ben de bunun bir disiplinsel gerekçesi olması gerektiğini söyledim ve nedenlerini merak ettim. O ise bana 'Ben bu takımın teknik direktörü ve lideriyim. Ama sen büyük ve güçlüsün. Soyunma odasında benim fikirlerime karşı olmanı kabul edemem. Kararın gerekçesi budur' dedi.Benim cevabım ise basit ve netti: 'Doğru. Kararları başkan alır ve ileride neler olacağını göreceğiz.'Saat 16.15'te başkanın kulüpteki ofisine gittim ve 3 dakikada çıktım. Başkan, kulüpteki 8 senemi 3 dakikada kararlaştırdı.Başkan ise bana 'Konuşabilirsin' dedi. Ben de 'Neden kadro dışı bırakıldığımı ve takımla idmana çıkmamın yasaklandığını bilmek istiyorum' yanıtını verdim. Eski başkanım da bana 'Karar senin. Ya tek başına idman yaparsın ya da gidersin' dedi. Ve konuşma sonlandı. Tek başıma idman yapmayı tercih edemezdim. Çünkü onlar benim soyunma odasında olmamı istemedi.Pazartesi basın toplantısı düzenleyeceğim ve Fener taraftarlarına her şeyi olabildiğince açık şekilde anlatacağım."alıntı..
iki kişi alex'i böyle harcadılarsa onlarında harcanması yakındır

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu veda olmadı büyük kaptan :(

YüksekKalite: http://fav.me/d5gkn6k

alex_de_souza_by_meridiann-d5gkn6k.jpg
Galatasaraylı olarak cok uzuldum valla

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ALEX SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

Alex sessizliğini bozdu! Fenerbahçe ile yollarını ayıran Brezilyalı yıldız, kişisel internet sitesi Alex10.com.br'den yaptığı açıklamada, son günlerde yaşanan ve sarı lacivertli takımla yollarının ayrılmasıyla sonuçlanan olayları anlattı.

"KOCAMAN BANA 'SEN ÇOK BÜYÜKSÜN VE KUVVETLİSİN' DEDİ"
Kasımpaşa maçı sonrası Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın soyunma odasında istifa ettiğini ama ertesi gün kendisini tesislere çağırıp "Seni kadro dışı bıraktım" dediğini belirten Alex, şunları anlattı: "Bir futbolcunun kadro dışı bırakılması için ancak disiplin kurallarına aykırı bir tavır olması gerektiğini ileri sürdüm. Ancak böyle bir durum yoktu, olamazdı da bundan dolayı asıl sebebi öğrenmek istedim. Teknik direktör bunun karşısında 'Ben teknik direktörüm ve takımın liderliği bende. Ama sen çok büyüksün ve kuvvetlisin. Seni planlarım içerisine alamam, bundan dolayı böyle bir karar aldım' dedi."

"BAŞKAN 8 YILLIK VARLIĞIMA 3 DAKİKADA KARAR VERDİ"
Alex daha sonra Başkan Aziz Yıldırım'a gidişinde yaşananları da aktardı. "Başkanın odasına 16:15'de girdim, ve 16:18'de de çıktım. 8 yıllık kulüp tarihindeki varlığıma 3 dakikada karar verdi" diyen Brezilyalı yıldızın Yıldırım'dan yazının bir yerinde 'eski başkan' diye bahsetmesi de dikkat çekti.

Alex, önümüzdeki pazartesi günü bir basın toplantısı yapacağını da sözlerine ekledi.

İşte Alex'in sitesinde çıkan açıklamanın tamamı:

"Fenerbahçe'den ayrılmamla ilgili olarak gelişen olayları açıklığa kavuşturmak için böyle bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim.

Cumartesi akşamı Kasımpasa'ya 2-0 yenildik. Maç sonrası teknik direktörümüz soyunma odasına geldi ve istifa etti, bir yönetici birşeyler söyledi, başkan geldi, o da birşeyler söyledi. En son olarak da futbolcular konuştular. Meselenin en üzücü tarafı ise o konuşmaların hiçbiri futbolla alakalı şeyler değildi.
Pazar günü normal antrenmana katıldım. Pazartesi günü ise tesislere gittiğimde teknik direktörün odasına çağrıldım ve benim kadro dışı bırakıldığımı söyledi. Bunun karşısında da bir futbolcunun kadro dışı bırakılması için ancak disiplin kurallarına aykırı bir tavır olması gerektiğini ileri sürdüm. Ancak böyle bir durum yoktu, olamazdı da bundan dolayı asıl sebebi öğrenmek istedim.
Teknik direktör bunun karşısında "Ben teknik direktörüm ve takımın liderliği bende. Ama sen çok büyüksün ve kuvvetlisin. Seni planlarım içerisine alamam, bundan dolayı böyle bir karar aldım" dedi.
Bunun karşısında benim cevabım çok basit oldu. "Tamam öyleyse. Bazı kararların alınması gerekiyor, ama ben başkana gideceğim, bakalım o ne diyor bu duruma" dedim.
Başkanın odasına 16:15'de girdim, ve 16:18'de de çıktım. 8 yıllık kulüp tarihinde ki varlığıma 3 dakikada karar verdi.
Başkan "Evet, konuşabilirsin" dedi. Ben de "Teknik direktörün kadro dışı bırakılmamla ilgili kararını nasıl değerlendirdiğini sordum.
"Karar senin! İstersen ayrı çalışırsın istersen gidersin" şeklinde cevap verdi benim eski başkanım. Böylece de bitti. Zaten onlar istedi diye ayrı çalışmam veya benim takım içinde ki varlığımdan endişelenmelerinden dolayı da böyle bir karar veremem.
Pazartesi günü bir basın açıklaması yapacağım ve böylece Fenerbahçe taraftarına daha açık olacağım. Brezilya'ya gidebilmem için bunları açıkca anlatmak zorundayım."

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/73306/sessizligini-bozdu?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

http://alex10.com.br/tr/news/conteudo.asp?id=537&categoria=Fala Alex

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
3 dk miii!! Cok yazik cooook. Hangi yuzle cikacaksiniz seyircinin karsisina...

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Simone Piangiani ölüyü diriltiyor. Bu sene dehşet olacak. :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bu Taraftar zor zamanlarda Dimdik durdu azizin arkasında.Ama gerektiğinde değil 3 ,1 dakikadada yerin dibine sokmasını bilir Evelallah.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
raDi8.jpg

Sen Sevincimizi,Üzüntümüzü Bizimle Paylaşacak Kadar Bizden Biri idin.
Büyük Kaptan....

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
8 yılın karşılığında 3 dakika konuşabilmiş, yazıklar olsun Aziz sana.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Hasan Kaçanın attığı twiti güzel bence

hasan kaçan ‏@hetenketenabi
azizim Alex, biz böyleyiz kusura bakma. verdiğin futbol zevki için teşekkür ederiz. hataların olmuştur, hangi azizin olmadı ki.....

Fenerbahçemiz, UEFA Avrupa Ligi 2.maçında, Almanya’nın VFL Borussia Mönchengladbach takımı ile 4 Ekim Perşembe günü oynayacağı karşılaşma için yarın (3 Ekim Çarşamba) saat 13.00’te Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan hareket edecek özel bir uçakla Düsseldorf’a gidecek.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman ve bir futbolcumuzun da katılımı ile yarın 19.30’da (TSİ 20.30) Borussia Park Stadı’nda bir basın toplantısı düzenleyecek.

Basın toplantısının ardından, takımımız Borussia Park Stadı’nda saat 20.00’de (TSİ 21.00) maç öncesi son antrenmanını gerçekleştirecek. Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olcak.

B.Mönchengladbach’ın basın toplantısı ise aynı gün saat 18.00’de (TSİ 19.00) gerçekleştirilecek.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Kaynak

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Basketbol Turkiye Kupasi'nda yarin 20.15'te O.Edirne-FB Ulker ve Persembe 19.15'te FB Ulker-GS MP maclari FBTV'den canli yayinlanacak.

Reaksiyon puanı
10,315
AA çetesine huzur yok bundan sonra...
bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak onlar için.
deniz bitti, kara göründü bu adamlara...
bitmişlerdir bizim için.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Ve top sizde. Başarılar Fenerbahçe. Şans yanınızda olsun, eğer varsa öyle birşey.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ne kazanınca sevinesim nede yenilince üzülesim var, sadece Alex'in böyle gönderilmesine gerçekten çok üzüldüm ve hala da üzülüyorum.
Başarılar dilemek bile içimden gelmiyor, tarftarlarımızdan bu konuda özür dilerim :(

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=72151]ahmeta[/MENTION] özür gerektiren bir durum yok kardeşim zira ben dahil çogu Renkdaşlarımız aynı durumdayız.Maçla ilgisi pek olmayan eşim bile Alex in gitmesine o kadar üzüldüki,hep nedenini soruyor bana.Diyeceğim içimiz acıyarak bende bu maçlarda başarı istemiyorum.

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
günaydın renkdaşlar... işte olmasaydım takımı ve aykut'u uğurlamak (!) için sabiha gökçen'e giderdim. gidecek olan var mı ?

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
http://alex10.com.br/tr/news/conteudo.asp?id=537&categoria=Fala Alex selamun aleyküm bunlari okudunuzmu?

[MENTION=72151]ahmeta[/MENTION] özür gerektiren bir durum yok kardeşim zira ben dahil çogu Renkdaşlarımız aynı durumdayız.Maçla ilgisi pek olmayan eşim bile Alex in gitmesine o kadar üzüldüki,hep nedenini soruyor bana.Diyeceğim içimiz acıyarak bende bu maçlarda başarı istemiyorum.
aynen komsularim esim arkadaslarim diğer takımın arkadaslari hala inanamiyor.

Hasan Kaçanın attığı twiti güzel bence hasan kaçan ‏@hetenketenabi azizim Alex, biz böyleyiz kusura bakma. verdiğin futbol zevki için teşekkür ederiz. hataların olmuştur, hangi azizin olmadı ki..... Fenerbahçemiz, UEFA Avrupa Ligi 2.maçında, Almanya’nın VFL Borussia Mönchengladbach takımı ile 4 Ekim Perşembe günü oynayacağı karşılaşma için yarın (3 Ekim Çarşamba) saat 13.00’te Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan hareket edecek özel bir uçakla Düsseldorf’a gidecek. Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman ve bir futbolcumuzun da katılımı ile yarın 19.30’da (TSİ 20.30) Borussia Park Stadı’nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından, takımımız Borussia Park Stadı’nda saat 20.00’de (TSİ 21.00) maç öncesi son antrenmanını gerçekleştirecek. Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olcak. B.Mönchengladbach’ın basın toplantısı ise aynı gün saat 18.00’de (TSİ 19.00) gerçekleştirilecek. FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ Kaynak
inşallah katılım olmaz yada giderler protesto ederler.

http://www.dha.com.tr/aykut-kocaman-ben-artik-kalamam_370641.html

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Günaydın dostlar ,
kafamda bir sürü soru / olay çarpışıp duruyor..
bunları bir ara yazıya dökebilirsem yazacağım.. :)

Reaksiyon puanı
10,315
selamun aleykum...
güne AA çetesiz bir fenerbahçe duasıyla başlamak istiyorum.
başka da sözüm yok.