SDN Fenerbahçe Kulübü

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
İyi günler Sarı Kanaryalar.
Yine biz bize, diz dize, kafalarda elli bin soru ile bir maç arifesi.

Aykut problemi hala çözülemedi.
Aykut Alex problemi hala çözülemedi.
Merieles (yanlış yazmış olabilirim, anladınız neticede) :) bende hiç de ahım şahım bir oyuncu imaji yaratmadı.
Mehmet Topuz, Selçuk Şahin problemleri hala çözülemedi.

Özetle bu yıl bu futbol takımı bizi hiç bir alanda mutlu sona ulaştıramayacak gibi, vakta ki bir mucize olsun.

Yani adam olacak çocuk, şeyinden belli olduğu gibi, görünen köy de kılavuz istemez.

Bu satırlarda mutlu şeyler yazmayı dilerdim, fakat zorla güzellik de olmuyor.

haklısın arkadaş. meireles konusunda izlediğim kadarıyla bir appiah,emre havası yok bence. iyidir kötüdür demiyorum. yıllardır oynamaya çalıştığımız oturmuş bir oyun sistemi, bir klüp geleneği yok aziz başkan oturdu bırakmıyor. tamam bu kulübe iyi bir çok şey kattı ama artık sırasını salması lazım. oyuncular iştah,ruh,hırs,vs... duydularını kaybetmişler gibi görünüyor. biri esc'ye bassa da oyuna en son save'den devam edebilsek...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Allahın rahmeti bereketi selamı üzerinize olsun ..Hayırlı sabahlar..Hayırlı cumalar..

İyi günler Sarı Kanaryalar.
Yine biz bize, diz dize, kafalarda elli bin soru ile bir maç arifesi.

Aykut problemi hala çözülemedi.
Aykut Alex problemi hala çözülemedi.
Merieles (yanlış yazmış olabilirim, anladınız neticede) :) bende hiç de ahım şahım bir oyuncu imaji yaratmadı.
Mehmet Topuz, Selçuk Şahin problemleri hala çözülemedi.

Özetle bu yıl bu futbol takımı bizi hiç bir alanda mutlu sona ulaştıramayacak gibi, vakta ki bir mucize olsun.

Yani adam olacak çocuk, şeyinden belli olduğu gibi, görünen köy de kılavuz istemez.

Bu satırlarda mutlu şeyler yazmayı dilerdim, fakat zorla güzellik de olmuyor.

Noktasına kadar haklısın..

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Tünaydın büyük taraftar. :)
Hayırlı cumalar. :)

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
tünaydın dostlar , bugün buraya uğramadan başka bir sayfada ilk mesajımı yazdığım için kendimi kötü hissediyorum... :)

Reaksiyon puanı
10,315
ekonomik yatırımlar projesi tutar mı bilmem ama, tutarsa eğer bi kaç yıl sonra kocaman bir holding haline gelebiliriz.
valla aziz başkan futbol işinden başka herşeyden anlıyor mübarek, eminim bunu da başaracaktır!!! :)

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Hayırlı akşamlar gönül dostlarım.
Eyvallah kardeşim [MENTION=71554]cobra11[/MENTION]

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
:)

[video=youtube;259ejbo2HAw]http://www.youtube.com/watch?v=259ejbo2HAw&feature=related[/video]

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
:P

[video=youtube;FoPe5EB5O0s]http://www.youtube.com/watch?v=FoPe5EB5O0s[/video]

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=23713]Karargaht[/MENTION] senin bu paylaşımınla şimdi Galatasaray sayfasına bende bir Türkü eklemeye hak kazanmış oluyorum değil mi? :)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Ekleyebilirsin sıkıntı yok.Biz yenmeyi de yenilmeyi de bilen taraftarız, taşkınlık çıkarmayız :P

Reaksiyon puanı
10,315
puan farkını şimdi kapattık diyesim var ya, ı ıh... aykut engeli var, diyemiyorum!

maalesef!

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Hayırlıs sabahlar günaydınlar bol puanlı bir hafta sonu olur inşallah

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
gokhan-in-tek-rakibi-bolt--2670174.Jpeg

Gökhan'ın tek rakibi Bolt!

Trabzon maçının 83. dakikasında Olcan’ın boş kaleye vurduğu topu çıkaran G.Gönül’ün bu pozisyonda 74 metrelik depar attığı ve 34.7 km/s hıza ulaşıp rekor kırdığı ortaya çıktı

ALİ CAN
29 Eylül 2012 | 02:30

F.BAHÇE bu sezon ligde hâlâ namağlupse, evindeki yenilmezlik serisi 46 maça çıktıysa bunda Gökhan Gönül’ün Trabzon derbisindeki olağanüstü çabası 1 numaralı etken... Sarı-lacivertlilerin tecrübeli sağ beki, Trabzon derbisinde ulaştığı sürat ile F.Bahçe’nin bu sezonki rekorunu kırmayı başardı. Üstelik bunu yorgun olduğu bir anda, mücadelenin 83. dakikasında yaptı.
POZİSYON ise maçı izleyenlerin hafızasındadır. Olcan, Halil’in pasıyla defansının arkasına sarkmış, karşı karşıya kaldığı Volkan’ı da geçmiş ve topu boş kaleye yollamıştı ki araya giren Gökhan, golü önlemişti. İşte maçın koşu analizleri dün Samandıra’ya ulaşırken, Gökhan’ın bu pozisyonda 74 metrelik bir depar attığı ve 34.7 km/s hıza ulaşıp takımın bu sezonki rekorunu kırdığı ortaya çıktı.
BOLT’UN? ORTALAMASI 36.7!
SARI-LACİVERTLİLERDE oyuncular 30 km/s hıza yaklaşıyordu. Gökhan, bu barajı fazlasıyla aştı. Gökhan’ın derecesinin değeri esas Usain Bolt’la karşılaştırıldığında anlaşılıyor. Jamaikalı sprinter 2009’da 9.58’le 100 metre dünya rekorunu kırarken 36.7 km/s ortalama hıza ulaşmıştı

kaynak

Reaksiyon puanı
10,315
selamun aleykum,
hayırlı sabahlar sevgili renkdaşlarım, gününüz güzel ve uğurlu geçsin inşaallah.
hayırlar, güzellikler, sevgi ve muhabbbetler sizlerin olsun.

sevgili [MENTION=287660]vlkn1907[/MENTION] o haber bana biraz abartı gibi geldi. 74 metrede o dereceyi yapmak, hele ki bolt'u geçmek imkân ötesi bişey.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
selamun aleykum,
hayırlı sabahlar sevgili renkdaşlarım, gününüz güzel ve uğurlu geçsin inşaallah.
hayırlar, güzellikler, sevgi ve muhabbbetler sizlerin olsun.

sevgili @vlkn1907 o haber bana biraz abartı gibi geldi. 74 metrede o dereceyi yapmak, hele ki bolt'u geçmek imkân ötesi bişey.

Aleykümselam abi ilk önce haber abartılı olabilir onda hem fikirim ama sonuçta oda insan onu da geçen olacaktır bence

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Günaydın arkadaşlarım.
Bugünkü maçta Fenerbahçemize başarılar diliyorum.
Birde dün akşam Twiter'da tt vardı #GalatasarayaOrduGirdi çok güldüm çoook :D

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Besiktas'in Net Borcunun 520 Milyon Tl. yuh

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=30957

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
fenerin maçı var bugün iyi bi galibiyet yi oyun bekliyorum. SEYYAH aykuta laf yok düzelecek merak etme :D