CuMaAli
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2

500. mesajımı buraya yazdım
1000. mesajımı da buraya yazdım

@angel75stadımızda bundan sonraki maç Beşiktaş ile değil mi arkadaşlar?
Hayırlı Olsun [MENTION=142183]CuMaAli[/MENTION]![]()
500. mesajımı buraya yazdım
1000. mesajımı da buraya yazdım![]()
Kesin @zatura'yı alırdın doğru tahmin di mi?
@real madridli
benim çıraklık için zamanım var ..
Bu arada tünaydın dostlar
Dönüm noktası ( 500 , 1000 gibi ) mesaj haklarımızı kendi forumumuzda kullanıyoruz... içten gelen bir duygu bu...
@zatura, @real madridli
ilk bunu isteyen @cobra11 idi... ama bölümünde ki katkılarından dolayı zatura'yı seçerdim![]()
@real madridli aramızda kalsın .. o kadar söyledim ama ben yerimi bir yapayım.. sonra seni yanıma aldırırım dedi.![]()
![]()
Doğru söze şapka çıkarılır.. şapka çıkarma ikonu nasıl yapılıyordu bulamadım gülücük koyayım onun yerine ..bir de aramızda kalacaksa ne diye burda söylüyorsun özelden at
Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın kendileri hakkında, "Fenerbahçe'nin de geçen yıl bedelli sermaye artırımına gittiği" ifadeleri üzerine bir açıklama yaptı.
bu açıklama neyi ifade ediyor bilen bir arkadaşımız açıklarsa sevinirim
@real madridli
Doğru söze şapka çıkarılır.. şapka çıkarma ikonu nasıl yapılıyordu bulamadım gülücük koyayım onun yerine ..![]()
![]()
![]()
paylaştığın yazıyı hatırladım ama ben ne yaptığımızı anlamadım onun için sormuştumGeçenlerde bir yazı paylasmıstım galatasaray kulubu hakkında ona karsılık bunlari demişler.
paylaştığın yazıyı hatırladım ama ben ne yaptığımızı anlamadım onun için sormuştum
Aynen.Bugün buralar sessiz.sakiniz bu gün
@zatura, @real madridli
ilk bunu isteyen @cobra11 idi... ama bölümünde ki katkılarından dolayı zatura'yı seçerdim![]()
okul başladığından dolayı katkıyı bıraktım buraya mesaj yazamaz oldum nerdeyse.kim daha iyi katkı yapacaksa zaten o olsun illaki ben olacam yada o olacak demiyorum, kim hakederse inşallahlah senin yardımcın olur @angel75
tabi öyle bişey varmı onuda bilmiyorum tek mesaja göre göre yorum yaptım. alım varmı acaba
Hayırlı akşamlar herkese.