SDN Fenerbahçe Kulübü

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
548037_372917802788366_1168681466_n.jpg

500. mesajımı buraya yazdım
1000. mesajımı da buraya yazdım :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
gunaydin 12 Numaram...

gununuz cok iyi gecsin.....

cincoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Günaydın 12Numara gününüz aydın olsun herkese sarı-lacivert renklerle dolu bir gün dilerim :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[h=1]Gurur kaynağı Raul Meireles[/h][h=2]5. haftanın 7'si takım, 7'si oyuncu bazında olmak üzere 14 istatistiğinde Fenerbahçe'den sadece “haftanın en çok koşan futbolcusu” olarak Portekizli yıldız yer aldı[/h]
fft104mm1920468.jpg
Haftanın kapanış maçında Şükrü Saracoğlu’nda Trabzonspor ile golsüz berabere kalan Fenerbahçe, ortaya koyduğu futbolla eleştiri alırken, istatistiklerde de kendisine yer bulamadı.

Yayıncı kuruluş Lig Tv tarafından hazırlanan haftanın takım ve oyuncu istatistiklerinde toplam 14 bölümde yer alan tek Fenerbahçeli, Raul Meireles oldu.

7 takım istatistiğinde Kanarya’nın adı geçmezken, futbolcularla ilgili aynı sayıdaki istatistikte “en çok koşan futbolcu” kategorisinde 11 bin 450 metreyle ilk sırayı elde eden Portekizli yıldız, Fenerbahçe’nin gururu oldu.

Bu arada müthiş bir mücadele örneği gösterdiği Trabzonspor maçının uzatma anlarında taç çizgisi kenarındaki bir topu çevirmek isterken, zeminin azizliğine uğrayıp sakatlanan Meireles’in önemli birşeyi olmadığı belirlendi. Yıldız oyuncunun, Kasımpaşa maçında takımındaki yerini alacağı kaydedildi.

Kaynak

[h=1]Girenler - Çıkanlar[/h][h=2]Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kasımpaşa maçında rotasyona gidecek. Tecrübeli hocanın, Kuyt, Krasiç ve Egemen'i sahaya sürerken, Mehmet Topuz, Stoch ile Bekir'i yedek kulübesine çekmeyi planladığı belirlendi.[/h]
fft104mm1920589.jpg
Süper Lig’deki 5 maçının 2’sini kazanırken, 3’ünden beraberlikle ayrılan ve şimdiden puan kaybı 6’ya çıkan Fenerbahçe’de hem fiziksel hem mental yorgunluğu ortadan kaldırabilmek için çareler aranıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın, bu doğrultuda bir yandan oyuncularını Marsilya beraberliğinin yarattığı moral bozukluğundan kurtarmak için motivasyon çalışmaları yaparken, diğer yandan da kadroda revizyona gideceği öğrenildi. Kasımpaşa maçına kadar oyuncularını mental olarak hazırlamaya çalışacak olan Kocaman’ın, gerekirse bire bir görüşmeler yapacağı kaydedildi. Fenerbahçe teknik direktörünün kadroda da bazı değişikliklere gideceği belirtildi. Sakatlıklarını atlatan Dirk Kuyt, Milos Krasiç ve Egemen Korkmaz’a, Kasımpaşa deplasmanınnda ilk 11’de şans vermeyi düşünen Kocaman’ın, performanslarından memnun olmadığı Bekir, Mehmet Topuz ve Miroslav Stoch’u ise kulübede oturtmayı planladığı belirlendi. Ağrısı olduğu için dünkü antrenmana katılmayan Dirk Kuyt’ın önemli bir şeyinin olmadığı, tedbir amacıyla takım çalışmasına alınmadığı belirtildi.

Kaynak

[video=youtube;Ka-x7tVcGh4]http://www.youtube.com/watch?v=Ka-x7tVcGh4&feature=youtu.be[/video]

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
her hafta biri kulubeye. sonraki hafta biri iyi oynuyor ilk 11'e. sonra o iyi oynayan o maç kötü oynuyor yeniden kulubeye. sakatlananlar, gelenler, gidenler derken takım kevgir gibi oldy valla.

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=261544]real madridli[/MENTION]
Kesin @zatura'yı alırdın doğru tahmin di mi?

benim çıraklık için zamanım var….. :)

Bu arada tünaydın dostlar …
Dönüm noktası ( 500 , 1000 gibi ) mesaj haklarımızı kendi forumumuzda kullanıyoruz... içten gelen bir duygu bu...

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=30440]zatura[/MENTION], [MENTION=261544]real madridli[/MENTION]

ilk bunu isteyen [MENTION=71554]cobra11[/MENTION] idi... ama bölümünde ki katkılarından dolayı zatura'yı seçerdim :)

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=261544]real madridli[/MENTION] aramızda kalsın .. o kadar söyledim ama ben yerimi bir yapayım.. sonra seni yanıma aldırırım dedi.:) :)

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
@zatura, @real madridli

ilk bunu isteyen @cobra11 idi... ama bölümünde ki katkılarından dolayı zatura'yı seçerdim :)

Ben de ev elektroniği bölümüne moderatör alımlarına katılmıştım ama [MENTION=158637]angel75[/MENTION] aldı daha iyi oldu:)

@real madridli aramızda kalsın .. o kadar söyledim ama ben yerimi bir yapayım.. sonra seni yanıma aldırırım dedi.:) :)

Yok artık:D Bir de aramızda kalacaksa ne diye burda söylüyorsun özelden at:D

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=261544]real madridli[/MENTION]
bir de aramızda kalacaksa ne diye burda söylüyorsun özelden at
Doğru söze şapka çıkarılır.. şapka çıkarma ikonu nasıl yapılıyordu bulamadım gülücük koyayım onun yerine .. :) :) :)

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
quaresma ile aynı gün doğmuşum yaa :) hiç de sevmem kendisini :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın kendileri hakkında, "Fenerbahçe'nin de geçen yıl bedelli sermaye artırımına gittiği" ifadeleri üzerine bir açıklama yaptı.
bu açıklama neyi ifade ediyor bilen bir arkadaşımız açıklarsa sevinirim

Geçenlerde bir yazı paylasmıstım galatasaray kulubu hakkında ona karsılık bunlari demişler.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
@zatura, @real madridli

ilk bunu isteyen @cobra11 idi... ama bölümünde ki katkılarından dolayı zatura'yı seçerdim :)

okul başladığından dolayı katkıyı bıraktım buraya mesaj yazamaz oldum nerdeyse. :) kim daha iyi katkı yapacaksa zaten o olsun illaki ben olacam yada o olacak demiyorum, kim hakederse inşallahlah senin yardımcın olur [MENTION=158637]angel75[/MENTION] :) tabi öyle bişey varmı onuda bilmiyorum tek mesaja göre göre yorum yaptım. alım varmı acaba :)

Hayırlı akşamlar herkese.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
okul başladığından dolayı katkıyı bıraktım buraya mesaj yazamaz oldum nerdeyse. :) kim daha iyi katkı yapacaksa zaten o olsun illaki ben olacam yada o olacak demiyorum, kim hakederse inşallahlah senin yardımcın olur @angel75 :) tabi öyle bişey varmı onuda bilmiyorum tek mesaja göre göre yorum yaptım. alım varmı acaba :)

Hayırlı akşamlar herkese.

okulda basarilar renkdasim...
yardimci falan alimi yok.. saka yapiyoruz zaten biz...
ama genel olarak bakarsak hepimiz birbirimizin yardimcisiyiz.. oyle degil mi?