SDN Fenerbahçe Kulübü

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
Aziz ve Aykut artık ellerinizi Fenerbahçemin üzerinden çekin, bu taraftar sizin saçmalıklarınızı izlemek zorunda değil.
hiç kimse Fenerbahçe'den üstün değil diyenlere aynı lafı hatırlatmak isterim,
Hiç kimse Fenerbahçe'den üstün değildir, ne Aziz ne de Aykut.
Artık başarılı olamıyorsunuz çekin gidin işte.

ayneenn sana katılıyorum sabrı taşdı taraftarın

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
her maça bir umutla başlıyorum, ilk 10 dk da tüm yaşama sevincimi kaybediyorum. ağzımıda bozdun ya aykut bişey demiyorum sana.

bi s... git artık aykut!!!

hadi iyi geceler herkese..

320353_10151084310917058_1162596688_n.jpg

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Maç sonu aykutun açıklamalarını merak ediyorum

ben malın tekıyım demesını beklıyorum yerse tabiiiiiii

bu maç şampiyonluğa etkileyecek demedı demeyın bak

Aziz ve Aykut artık ellerinizi Fenerbahçemin üzerinden çekin, bu taraftar sizin saçmalıklarınızı izlemek zorunda değil.
hiç kimse Fenerbahçe'den üstün değil diyenlere aynı lafı hatırlatmak isterim,
Hiç kimse Fenerbahçe'den üstün değildir, ne Aziz ne de Aykut.
Artık başarılı olamıyorsunuz çekin gidin işte.

ben saatler once soyledim bunu..

Bugün 14:40 #9576
Korpe
user-online.png

profv.png
Üyelik tarihiAug 2009Mesajlar3.774

[h=2]
icon1.png
[/h] Ben Aykutun açıklamalarını merak ediyorum..

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
soyunma odasında toplantı yapıyorlarmış!! umarım açıklama falan yapmazda haberlerden duyarız müjdeyi

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Çok şey yazmak istedim ama yazdım yazdım sildim.
Sonuç:
KOCAMAN Bir '0' ız şu anda.
Değil Avrupa,Bu kafayla biz ligde bile kalmamız mucize.
Bunları yazarken içim acıyor ama.
Görünen köy kılavuz istemez.
Sayelerinde Hafta sonunun gelmesini istemiyorum niye, acı çekiyoruz yahu kardeşim.
FENERBAHÇE yi seviyorsa bu Yönetim, Teknik Adamıyla birlikte gitsinler.
Bu TARAFTARA Bunları yaşatmak kimsenin Haddine Değil.......

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar, sorun Aykut değil, sorun Aziz Yıldırım,
Aykut Kocaman haftalar önce istifa etmeye hazırım dedi Aziz vazgeçirdi.
Birisi gitmek istediği biryerden hatır gönül ayağına kalırsa böyle ruhsuz bir takımın olması çok normal.
Bunları yılların tecrübesi Aziz Yıldırım'ın bilmesi lazımdı.
kimse bu taraftara bunları yaşatamaz, eğer yaşatıyorlarsa Fenerbahçe'nin selameti için görevden ayrılmalarını isteriz.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ne yazılsa hakikaten boş. memleket kötü yönetiliyor, futbol berbat bu kadar sıkıntılı dönemlerde iki dakika nefes aldıracak bir eğlence arıyorsun o bile burnundan geliyor. çok yazık.

sinovax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kasımpaşa 2 - 0 Fenerbahçe Goller: Alex, Aykut Kocaman

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Aziz Yıldırım, Ali Yıldırım da inmiş soyunma odasına. Onlarda toplantı yapıyorlarmış

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
O soyunma odasından çıkacak sonuç şu,
Biz Hocamızın arkasındayız.
İnşaallah Ben yanılırım.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
yapsalar ne olacak ? DELIKANLI yonetici araniyor taraftarları 2 ye bolen yonetici değil.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
istedikleri kadar toplantı yapsınlar, Aziz Aykut'u görevden alsa ne olacak sanki,
bizdeki olay ayaklanma çıkacağında esad'ın suriye hükümetini görevden alması gibi bişi olur.
temelden değişmezse, yine eskisi gibi 1 yıl şampiyon oluruz 2-3 yıl üzülürüz, sonra yine şampiyon yine 2-3 yıl başarı yok, Türkiye'de istikrar olmazsa zaten avrupada başarı gelmez, bizde Aziz ne zaman ölecek diye beklemeye başlarız.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Git Aziz Yıldırım.
Şu an git.
Biz Seni Efsane Başkanlarımızdan birisi olarak Hatırlamak isteriz.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Aykut Kocaman, canlı yayına çıkmadı; basın toplantısına da katılmadı.

Aykut Kocaman, Kasımpaşa yenilgisinin ardından LİG TV'nin yayınına ve basın toplantısına katılmadı. Onun yerine Antrenör İsmail Kartal konuştu. İsmail Kartal şunları söyledi:

"Rakibi tebrik ediyoruz. Kasımpaşa maçı kazanmayı hak etti. Biz de mağlup olduk. Takım olarak ders bu yenilgiden ders çıkarmalıyız. Taraftarlarımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok Kötü oynadık."

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Birde oradan ceza yiyeceğiz.

Toplantıya katılım sağlayamadığımızdan dolayı

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Taraftar maça gitmesin ozaman görürüz ders almayı..

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Volkan: Kimse kimseye yardım etmedi. Durumun farkındayız. Bu durumu en iyi nasıl atlatırız onu konuştuk. Ümit ediyorum ki bir daha bu durumu vermeyeceğimizi tahmin ediyorum Zaten verirsek konuşacak bir şey kalmıyacak

Lig tv İstatistik

UT40N.jpg

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
hemen hazir zaten bahane sizin bişi yapmaniza gerek yok sızı zaten yonlendiren birisi var.. yedekler ne iş yapti pardon?

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
yeminle mactan önce şu kasımpaşaya yenilmesek bari dedim. takıma güvenim kalmadı ya ne hallere düştük

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
kılavuzu karga olanın burnu b... kurtulmazmiş .. iyi geceler iyice sıkıldım bu adam dan

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Söylenenlere göre aykut istifa etmek istemiş ama aziz yıldırım kabul etmemiş diyorlar.

Kalecimiz Volkan Demirel, Kasımpaşa karşısında alınan mağlubiyetin, beklenen oyunu oynayamadıklarından dolayı alındığını belirterek, "Beklenen oyunu oynayamadık. Beklenen düzeyde değiliz" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kalecimiz Volkan Demirel, maç ile ilgill düşüncelerini "Bugün iyi bir oyun sergileyemedik. *Maçtan sonrada bunu konuştuk, ilerleyen dönemlerde daha sorumluluk alacağız. Bir daha bu görüntüyü vermeyeceğiz. Bunu da sahaya yansıtarak göstermeliyiz. Fenerbahçe formasının nasıl taşınması gerektiğini bilmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bugün kimse birbirine yardım etmedi, böyle bir görüntü vardı" şeklinde ifade etti.

Başkanımız Aziz Yıldırım ve Asbaşkanımız Ali Yıldırım’ın maç sonunda soyunma odasına inerek Takımımızla bir konuşma yapmasına da değinen Volkan Demirel; "Bugünkü konuşmalardan sonra sahaya yansıyacak daha farklı şeyler olacak. Bugünkü maç için söylenecek bir şey yok. Ancak soyunma odasında konuşulanlardan sonra, bir daha böyle bir görüntü çizmeyeceğiz. Ve biz bunun farkındayız, bunu nasıl atlatırız onu konuştuk. Başkanımız olsun, hocalarımız olsun bizim içimizde olan şeyler. Soyunma odasında konuşulanlar, sahaya yansıyacağını ve bugünkü görüntümüzden uzaklaşarak iyi bir grafik yakalayacağımızı düşünüyorum. Önümüzde iki maç var ve çok önemli. Kazanacağımızı düşünerek sahaya çıkacağız. İki hafta sonra farkı şeyler konuşacağımızı ümit ediyoruz. Bugünkü konuşmadan sonra daha iyi olacaktır" açıklamasında bulundu.

Taraftarımızın verdiği desteğe karşın, ne söylense az olacağını da belirten Kalecimiz Volkan Demirel, "Taraftarlarımıza bir şey söylemek doğru olmaz. Çünkü tatmin olmayacaklardır. Bize destek oldular. Desteklerinden doalyı onlara ne söylesek azdır. *Ancak iki hafta daha bekleyelim diyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Demek ki Aziz Bey gitmeden bu işler düzelmez.
Ama Aykut ta zerre kadar akıl varsa kimseye bakmaz gider.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Demek ki Aziz Bey gitmeden bu işler düzelmez.
Ama Aykut ta zerre kadar akıl varsa kimseye bakmaz gider.
yav ben diyorum işte, adamı ikna ederek takımın başında tutmaya çalışıyor Aziz efendi
adam gitmek istiyor işte bırak gitsin, ama yok illa Aziz de efsaneliğini kaybedecek.
herkes kendini düşünsün, bir ortamdayız, ortamı sevmediniz şartlar sizin aleyhinize ve siz gitmek istediniz, arkadaşınızda kalmanız konusunda ısrar etti, sizde kıramayıp kaldınız.
şimdi duruşünüz nasıl olur, herkes normalken siz sormurtursunuz, ruhsuz olursunuz, çünkü orda olmak istemiiyorsunuz.
Sizin bu durumunuzun sorumlusuda size o ortamda kalmanız konusunda ısrar eden arkadaşınızdır.
Fenerbahçe'deki olay bu, Aykut gitmek istiyor Aziz bırakmıyorsa ruhsuzluğun sorumlusu Aziz dir.
Aziz Yıldırım acilen istifa.

Reaksiyon puanı
10,315
ben epeydir zaten konuşmuyorum da fenerimiz yine düzelmiyor be arkadaşlar!
farkındaysanız trabzon maçında kendi evimizde ezilmemize, haşat edilmemize rağmen tek kelime etmedim.
aykuttan bu yana nerdeyse ruh sağlığımı kaybettim.
artık vazgeçtim bundan, veselinoviç gibi gol atmaktan başka düşüncesi olmayan saldırgan bir hoca gelinceye kadar sabretmeye, dişimizi sıkmağa devam edeceğiz anlaşılan.

aykuta olan sözüm aldığı sonuçlar için değildir hiçbir zaman.
korkaklığı içindir.
oldum olası sevmem, korkak insanları.
korku bir insanın genlerine sindiğinde ondan hayır gelmez artık.

bundan sonra belki kazanacaktır, üç-beş maç alacaktır, tabii olarak.
ama bu onun hakkındaki görüşlerimi asla değiştirmeyecek.

ya bana niye kızıyorsunuz arkadaşlar, biz 83 milyon euro harcamışız transfere,
galatasaray ise 60 milyon euro!

onlar çıkıp MANU'yu kendi sahalarında tiril tiril titretirken biz 3. lig takımları önünde bile defans yapar hale gelmişiz.
artık bu saatten sonra konuşsak ne konuşmasak ne...

o yüzden ki sustum, müspet menfi hiçbir yorumda bulunmamaya karar verdim,
birgün köklü bir değişimin olacağı günlerin hayali ve umuduyla, duasıyla bekliyorum.

bugün saat 14 50'de yazmıştım bu yorumu.
aykut için yazdıklarımdan müşteki olan arkadaşlar için yazmıştım bu yorumu.
yo hayır, "ben demiştim" demeyeceğim!
bu kolaycılıktır,
ama, bi kez olsun beni haksız çıkaraydı bu adam ya,
bi kez olsun.
yazdıklarımdan utanaydım, özürler dileseydim.
beni hep haklı çıkardığı için teşekkür mü borçlu hissedeyim kendimi,
şaşırıp kaldım valla...

evet, artık aziz yıldırım'ın da miadı dolduğuna inanıyorum artık.
güzel şeyler yaptı bugüne kadar, onu hep yaptıklarıyla hatırlamak istiyoruz.
ama bu saatten sonra artık kulübümüze yük olmağa başladı.
insanlar selamını, muhabbetini kesmeden ayrılmalı...

kulübümüzü sırtlayacak çok önemli kişiler mevcuttur, aziz yıldırımı hiç aratmayacak, belki daha ilerilere taşıyabilecek çapta adamlar bunlar. sadece aziz yıldırımın küstürdüğü adamlar bile dönse kulübe yeterlidir. sadettin saran gibi, hamdi akın gibi, hakan bilal kutlualp gibi üst düzey ve elit yöneticiler bunlar. yani bu konuda en zengin kulüp biziz çok şükür.

ve bu arada sevgili [MENTION=47324]mustang[/MENTION], [MENTION=158637]angel75[/MENTION] ve diğer istanbulda yaşayan SDN'li arkadaşlar, eğer cenabı Mevlam bir gün bizlere özlediğimiz mutlu günleri gösterirse hayattaki en büyük arzum sizlerle bir arada ve şöyle keyifle bir maçı beraberce izlemektir. aykutsuz, aziz yıldırımsız ve önüne çıkan rakibinin feleğini şaşırtan, hop oturtup hop kaldıran bir takımımız olduğu zaman, inşaallah.

bu mesajımı Asla unutmayın, belki önümüzdeki yıl, belki daha sonra... bu günleri mutlaka göreceğiz inşaallah.

o gün çektireceğim fotoğraf hayatımın en anlamlı, en güzel mutluluk fotoğrafı olacak, eğer ki mevlam ömür verirse.

çok mu hayalperestim yoksa?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
bugün saat 14 50'de yazmıştım bu yorumu.
aykut için yazdıklarımdan müşteki olan arkadaşlar için yazmıştım bu yorumu.
yo hayır, "ben demiştim" demeyeceğim!
bu kolaycılıktır,
ama, bi kez olsun beni haksız çıkaraydı bu adam ya,
bi kez olsun.
yazdıklarımdan utanaydım, özürler dileseydim.
beni hep haklı çıkardığı için teşekkür mü borçlu hissedeyim kendimi,
şaşırıp kaldım valla...

evet, artık aziz yıldırım'ın da miadı dolduğuna inanıyorum artık.
güzel şeyler yaptı bugüne kadar, onu hep yaptıklarıyla hatırlamak istiyoruz.
ama bu saatten sonra artık kulübümüze yük olmağa başladı.
insanlar selamını, muhabbetini kesmeden ayrılmalı...

kulübümüzü sırtlayacak çok önemli kişiler mevcuttur, aziz yıldırımı hiç aratmayacak, belki daha ilerilere taşıyabilecek çapta adamlar bunlar. sadece aziz yıldırımın küstürdüğü adamlar bile dönse kulübe yeterlidir. sadettin saran gibi, hamdi akın gibi, hakan bilal kutlualp gibi üst düzey ve elit yöneticiler bunlar. yani bu konuda en zengin kulüp biziz çok şükür.

ve bu arada sevgili @mustang, @angel75 ve diğer istanbulda yaşayan SDN'li arkadaşlar, eğer cenabı Mevlam bir gün bizlere özlediğimiz mutlu günleri gösterirse hayattaki en büyük arzum sizlerle bir arada ve şöyle keyifle bir maçı beraberce izlemektir. aykutsuz, aziz yıldırımsız ve önüne çıkan rakibinin feleğini şaşırtan, hop oturtup hop kaldıran bir takımımız olduğu zaman, inşaallah.

bu mesajımı Asla unutmayın, belki önümüzdeki yıl, belki daha sonra... bu günleri mutlaka göreceğiz inşaallah.

o gün çektireceğim fotoğraf hayatımın en anlamlı, en güzel mutluluk fotoğrafı olacak, eğer ki mevlam ömür verirse.

çok mu hayalperestim yoksa?

Fenerli değilim, biliniyor ama imza atarım.

Umarım o maç, Galatasaray maçı olur ve ben de sizinle beraber izlerim.

İmkansız görünüyor ama, bir dilek işte.

=)

Reaksiyon puanı
10,315
Fenerli değilim, biliniyor ama imza atarım.

Umarım o maç, Galatasaray maçı olur ve ben de sizinle beraber izlerim.

İmkansız görünüyor ama, bir dilek işte.

=)

sevgili [MENTION=52555]by efsane[/MENTION], kurduğum hayali taçlandırdın abim!
evet sahiden yav, bir Fenerbahçe-Galatasaray maçını Şükrü Saraçoğlunda galatasaraylı arkadaşlarla izlemek...
dostça, kardeşçe...
tıpkı eski yıllarda olduğu gibi...

umarım Cenab-ı Mevlam o günleri gösterir bize...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
sevgili [MENTION=52555]by efsane[/MENTION], kurduğum hayali taçlandırdın abim!
evet sahiden yav, bir Fenerbahçe-Galatasaray maçını Şükrü Saraçoğlunda galatasaraylı arkadaşlarla izlemek...
dostça, kardeşçe...
tıpkı eski yıllarda olduğu gibi...

umarım Cenab-ı Mevlam o günleri gösterir bize...

Amin diyelim abi, umalım ki kabul olsun. :)

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Sevgili [MENTION=1416]seyyah[/MENTION]

Güzel ütopyana limon sıkmak istemem, lakin bizim yaşadığımız yıllarda, o tür olaylara sebep, insanlığın henüz ölüp, gömülmüş olmadığındandı.
Daha dost, daha kültürlü bir toplumken artık remen cahilane yıllara itildik.
Ver ara gazını, bas pompayı, yıksınlar dünyayı.
Nedendir, nasıldır aramadan hem de.

Çevrene bir bak.
Toplumun inatla yürüdüğü uçurumu görebiliyorsan mesele yok.
Bu toplum artık raydan çıktı, hem de öyle ki, sanırım ben'im diyen bir daha raya sokamaz.

O dileklerine katılmakla birlikte, gerçekleşmesi şu senaryo ile olabilir.
Herhangi bir kafe'de bir araya gelip, anılardaki tatlı anlar paylaşılabilir.

Yoksa bu, insanlıkla beraber elimizden rahatlıkla sökülüp alınan, birlikte ve beraber kavramları, ayrı takımı tutan öz kardeşinle bile gerçekleşemez.
İşte bizi o denli birbirimize düşman ettiler.
Eh! Halkımızda bu yemi sazan gibi yuttu, hatta sindirdi bile.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Aykut hoca bugün çıkıp masal anlatmadığı için düzgün uyuyamadım :D

Gerçekten antrenman yapıyorlar mı acaba

UEFA Avrupa Ligi’ndeki ikinci maçında 4 Ekim Perşembe günü saat 22.05’te Borussia Park Stadı’nda Almanya temsilcisi B.Mönchengladbach ile karşılaşacak olan Takımımız, hazırlıklarına 30 Eylül Pazar günü, Can Bartu Tesisleri’nde saat 11.00’de yapacağı antrenmanla başlayacak. Antrenman basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.