SDN Fenerbahçe Kulübü

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Volkan Demirel,
Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Hasan Ali Kaldırım,
Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Raul Meireles, Miroslav Stoch,
Alex de Souza, Moussa Sow.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Volkan Demirel,
Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Hasan Ali Kaldırım,
Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Raul Meireles, Miroslav Stoch,
Alex de Souza, Moussa Sow.

Nedendir bilemiyorum ama bu maçtan fazla bir ümidim yok. :)
Yine de başarılar Fenerbahçe'm. :)

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
429314_10151034763962027_1244614023_n.jpg

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Yatsın kalksin volkana dua etsin.. teknık adam..

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Artık Bizleride maçlardan zevk alamaz,bir yorum yazamaz hale getirdin ya Aykut.
Ne diyeyim sana ve destekçine ben bilemedim.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
hiç umudum yok idi mactan once keyfimde yok idi izlemedim de ..

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Recep Niyaz: “Önümüzdeki maçlara bakacağız”

Oyuncumuz Recep Niyaz, Spor Toto Süper Lig’in 5.haftasında Trabzonspor ile oynadığımız maçın zor geçtiğini belirterek, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Üst üste zorlu maçlar oynadık. Bir an önce toparlanıp, önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Recep Niyaz; "Trabzonspor ile zorlu bir maça çıktık. Sahada elimizden geleni hatta daha fazlasını yapmaya çalıştık. Ancak üst üste yoğun bir maç trafiği yaşadık. Fizik ve mental olarak bizi zorlayacak bir maç olacağını biliyorduk. Ancak bir an önce toparlanıp önümüzdeki maçlara bakarak, galibiyet için mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

Recep Niyaz, Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman’ın kendisine olan güveniyle ilgili de şu açıklamayı yaptı: "Hocaman teşekkür ederim. Aslına bakarsanız diğer maçlara göre daha rahattım. Şans bulduğum sürece elimden geleni yapacağım. Hocamın bana olan güvenini boşa çıkarmamak için en iyi şekilde mücadele edeceğim. İnşallah da birgün gol atarak daha iyi işler yaparım."

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=30905

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Geçen sene 4 maçın 3 ün de mağlup ettiğimiz takımı yenemedik KENDİ SAHAMIZDA ki geçen seneyle bu sene arasında çok fark var psikolojik ve oyuncu yönünden.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
hayırlı akşamlar herkese

okuldan yeni geldim sayılır, maça bakamadım bu yüzden, hiç merak ettim mi hayır, böyle daha mutluyum şimdilik !

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Volkan Demirel: "Fenerbahçe, taraftarı olduğu sürece kuvvetlidir. Biz ne yaptığımızı biliyoruz, biraz daha şansa ihtiyacımız var.Taraftarımız sabırlı olsun, sadece bizi dinlesin, bize inansın.""

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Volkan, Kapılma Aykut Efendi nin Rüzgarına bence.
Bu Rüzgar Bizi uçuruma götürüyor bilesiniz.

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
gün nasıl aydın olsun ? takım kötü gider kahrını biz çekeriz. eller paralarını alıp profesyonel davranır gönülden bağlı olduğumuzdan acıları yine biz çekeriz. nereye kadar sürecek bu durum ?

"taraftarız biz çekeriz cefa,
aykut hoca bizi çıldırtma !"

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın 12 numaram...

Aykut, Alex'in 90 dakika oynaması gerektiğini anlamıştır herhalde... bence kötü oynamadık.. bazı paslaşmalar çok güzeldi.. Alex'in zekasına bir kere daha hayran oldum....

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
kuytun maçı idi sow tek basına bir sey yapamadi ... semihi de sıkısınca aldı ama iş işten geçti aykut bey..
.
Bayan Arkadaslarimiza bakın..

aykut_kocaman1.jpg

[h=4]"KAYBETMEYE İLK DEFA BU KADAR YAKINDIK"[/h] Kocaman maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'nda Olympique Marsilya karşısında 2-0 öndeyken 2-2 berabere kaldıkları maçın oluşturduğu psikolojinin etkilerini yaşadıklarını anlatarak, ''Bu maç, göreve başladığım günden bugüne değin içeride oynadığımız maçlarda kaybetmeye ilk defa en yakın olduğumuz maç olarak görünüyor. Sırtımızda bir kambur olarak görünen psikolojik bir durum vardı. Bu Olympique Marsilya karşısında maçı 2-0'dan beraberliğe getiren durumumuzdu. Bu zihinsel yükle maç öncesi Samandıra'da maç konsantrasyonu çok yüksek görünmüyordu. Endişe verici bir durumdu, ancak maç böyle olmadı'' diye konuştu.
Karşılaşmanın ilk 10 dakikalık bölümünün, her iki takım için de sert bir şekilde oyununu kabul ettirmeye çalıştığı dakikalar olarak, geçtiğini anlatan Kocaman, mücadeleyi şöyle değerlendirdi:
''Maçın başında çok genişledi oyun. İki taraf da hemen sayıyı bulabilirdi. Rakibimiz karşısında etkili oyunumuzu ortaya koymaya başladık, topa daha fazla hükmetmeye, pas yapmaya, kenarlara doğru gitmeye başladık. İlk yarının sonuna kadar kontrolü elimizde tuttuk.
İkinci yarı bu oyunu tutabilmekti temel amaç. Böyle olmadı, rakibiz önde baskı yaratmaya çalıştı. Sonra tekrar oyunu kontrol etik ve rakip kaleye gitmeye başladık. Son 15 dakikalık periyotta kendi ayağımızdaki toplarla Trabzonspor'un en etkili hücum şekli olan hızlı hücum için hatalı davranışlarda bulunduk. Her iki takımın da galibiyete çok yüksek arzu duyduğu, yeterli pozisyon ürettiği ancak zaman zaman beceri noksanlığı zaman zaman da kalecilerin becerisiyle elde edemediği bir maç oldu.''
Olympique Marsiyla maçından sonra Trabzonspor karşısında alınan beraberlikten dolayı futbolcularına herhangi bir sitemde bulunmanın anlamı olmadığını kaydeden Kocaman, ''Çünkü çok güçlü bir şekilde mücadele ettiler'' dedi.
[h=4]"ŞAMPİYONLUĞA SAYGI DUYMALARI ONLARI DAHA DA YÜCELTİR"[/h] Geçen hafta içinde Trabzonspor'un resmi internet sitesinde ''2010-2011 sezonunun şampiyonuyuz'' şeklinde açıklama yaptığı ifade edilerek düşünceleri sorulan Kocaman, ''Trabzonsporluların, Fenerbahçeli futbolcuların özellikle sahada büyük performans ortaya koyarak elde ettikleri şampiyonluğa saygı duymaları bence daha da büyütür onları'' cevabını verdi.
Daha önce yaptığı basın toplantısında konuyla ilgili düşüncelerini maçları tek tek ortaya koyarak anlattığını hatırlatan Kocaman, şunları kaydetti:
''Sahada her şeyimizi ortaya koyarak çok değerli bir rakibe karşı değerli bir şampiyonluk kazandık. 82 puan bu ligde yapmak çok kolay değil. Trabzonspor da başardı. O takımın önemli oyuncuları aynı şekilde Galatasaray'da da sürdürüyorlar. Sonunda Mert'in kurtardığı ya da Colman'ın atamadığı penaltı sonucunda ikili averaj farkıyla şampiyonluğu elde ettik. Sahada oynadık ve kazandık şampiyonluğu elde ettik. Şampiyonluğumuz çok temiz ve hak edilmiş bir şampiyonluk. Federasyonun bütün kurulları bunu artık tescillemiş durumda. İlk zamanlar Trabzonsporluların serzenişlerinde belki de haklı olarak bir takım sözleri söylüyor, isteklerde bulunuyordu. Ancak olaylar kapanmıştır. Bundan sonra Trabzonsporluların da Fenerbahçeli futbolcuların özellikle sahada büyük performans ortaya koyarak elde ettikleri şampiyonluğa saygı duymaları bence daha da büyütür onları.''
[h=4]"ZAMANI GELDİĞİNDE SEVEREK AYRILACAĞIM"[/h] Aykut Kocaman, Fenerbahçeli bir taraftar sitesinde kendisine yönelik yer alan ''Severek ayrılalım'' yazısının sorulması üzerine, konu hakkında bilgisi olmadığını, polemik yaratmak istemediğini kaydederek, ''Zamanı geldiğinde severek ayrılacağımdan herkes emin olabilir'' şeklinde ifade kullandı.
Kocaman düşündüğü kadronun ne zaman sahaya yansıyacağı sorusu üzerine de, bir aydır bunu dillendirmeye çalıştığını ancak ülkedeki futbol ikliminden dolayı kabul görmediğini anlatarak, ''O an ve skor önemli. Skor istenildiği gibi değilse burun kıvrılıyor. Arka arkaya 11'inci maçımızı oynadık. Bu maçlar sadece fiziksel değil zihinsel olarak da yıprattı. Yeni transferlerden de tam verimli şekilde yararlanma fırsatı bulamadık. 1 veya 1,5 aylık periyot alacak gibi görünüyor. UEFA Avrupa Ligi'nde gruplardan belki zorlanarak da olsa çıkacaktır bu takım. Bu zorlu periyotta bunu başarabildiği takdirde takımımız hem ligde şampiyonluğun hem de Avrupa kupasının iddialı takımlarından birisi olacaktır. Ancak buraya gelirken büyük dikenler ve büyük eşikler var gibi görünüyor'' şeklinde ifadeler kullandı.

Kaynak

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION]; izdiham videosunu izledim de.. o mu izdiham? çıkmış herifin biri velveleye veriyor ortalığı.. her maçta böyle falan diyor.. arkadaş mesai saati çıkışlarında görsün bakalım o durağı...

bu izdiham ise ben her akşam savaşa giriyorum demek ki!!!

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Herşeyde böyle üç beş kendini bilmez çıkıyor.

Bu adamin zaman anlayişinida merak ediyorum..

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
"Arka Arkaya Sert Maçlar Oynadık"

Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman, Trabzonspor karşılaşmasının ardından skoru ve son dönemde yaşadıkları kayıpları değerlendirdi.

Yayıncı kuruluş Lig TV`ye konuşan Kocaman, "Maç öncesinde belirttiklerimi tekrarlıyım. Kaçıncı maç olduğunu bilmiyorum, hatırlamıyorum, yanlış bir şey söylemiyim. İçeride oynadığımız maçlarda, karşılaşma öncesinde en riskli maç olduğunu belirttim. Bunun ilk nedeni; arka arkaya zihinsel açıdan da fiziksel açıdan da sert maçlar oynadık. Kulüp olarak zor günlerden geçiyoruz.

Maçların üzerimizdeki olumsuz tahribatı zor oluyor. Diğer neden ise bizim 2-0`dan 2-2`ye gelen maçın ardından yaşadıklarımızı iyi gözlemleyerek oynadılar. Düşüşü tahmin ettiler. Trabzonspor özellikle ikinci yarıda çok baskılı oynadı. Hücuma giderken; kaptırdığımız toplar kalemizde büyük sıkıntı yarattı. Her iki takım da maçı çok istediğini oynadıkları futbolla gösterdi. Marsilya maçındaki 2 puan çok ciddi bir kayıp. Bu maçın ardından da yaşanan kayıplar üzücü olarak nitelendiriliyor. Son dakikalardaki pozisyonları da düşününce çok olumsuz konuşmak istemiyorum." dedi.

"Benim için anormal ama ülkemiz için normal"

Son dakikalarda kalelerinde her maç pozisyon vermeleri hakkındaki eleştirilere cevap veren Aykut Kocaman, "Bu eleştiriler yanlış. Doğru yerden bir eleştiri değil. Marsilya maçında 2-1 olunca skor, topu sürekli ileri vurduk. Bugünkü maçta aynı durum söz konusu değil. İsim vermeyelim ama kaptırdığımız toplardan kontralar yedik. Top bizim ayağımızdaydı, kaybedilen toplarla atak yedik. Ülkemizde özellikle yerli teknik adamlarla ilgili şeyler söylenir. Benim için anormal ama ülkemiz için normal bir şey" diyerek sözlerini noktaladı.

Takımımızın, son dakikalarda rakip takım adına pozisyon vermesine yönelik yapılan eleştirilere ise şu şekilde cevap verdi: "Bu eleştiriler yanlış. Doğru yerden bir eleştiri değil. Marsilya maçında 2-1 olunca skor, topu sürekli ileri vurduk. Bugünkü maçta aynı durum söz konusu değil. İsim vermeyelim ama kaptırdığımız toplardan kontralar yedik. Top bizim ayağımızdaydı, kaybedilen toplarla atak yedik. Ülkemizde özellikle yerli teknik adamlarla ilgili şeyler söylenir. Benim için anormal ama ülkemiz için normal bir şey."

Basın toplantısında sorulan bir soru üzerine konuyla ilgili düşüncelerini maçları tek tek ortaya koyarak anlattığını hatırlatan Aykut Kocaman, şunları kaydetti:

"2010-2011 sezonunda sahada her şeyimizi ortaya koyarak çok değerli bir rakibe karşı, değerli bir şampiyonluk kazandık. 82 puan yapmak bu ligde çok kolay değil. Bunu Trabzonspor da başardı. Sonunda Mert’in kurtardığı ya da Colman’ın atamadığı penaltı sonucunda ikili averaj farkıyla şampiyonluğu elde ettik. Sahada oynadık ve kazandık şampiyonluğu elde ettik.

Şampiyonluğumuz çok temiz ve hak edilmiş bir şampiyonluk. Federasyonun bütün kurulları bunu artık tescillemiş durumda. İlk zamanlar Trabzonsporluların serzenişlerinde belki de haklı olarak bir takım sözleri söylüyor, isteklerde bulunuyordu. Ancak olaylar kapanmıştır. Bundan sonra Trabzonsporluların da Fenerbahçeli futbolcuların özellikle sahada büyük performans ortaya koyarak elde ettikleri şampiyonluğa saygı duymaları bence onları daha da büyütür ."

Kaynak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Adam daha maç öncesi bahaneyi baslatiyor, sonra devam ediyor duruma göre de çevirme yapiyor.

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Geçen sene ile bu sene arasında hangi farklar var sizce

1- Takımda birlik olma duygusu kaybolmuş sanki...
2- Alex bir yaş daha yaşlanmış .. :)