SDN Fenerbahçe Kulübü

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Volkan
Gökhan-Yobo-Egemen-H.Ali
Kuyt-Meireles-M.Topal-Krasiç
Alex - Sow

Böyle çıksın ve Alex'e 90 dk dokunmasın bu iş tamamdır :)

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
erjan kardeşim ne yaptın sen böyle başarılı bir kadro çıkarmışsın tebrikler :)

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
"Tecrübeli çalıştırıcı, skor avantajı yakalandığı taktirde ise Marsilya maçındaki hatanın tekrarlanmamasını istedi. Kocaman, "Skor avantajını elde ettikten sonra geriye yaslanma hastalığı nüksetmesin. Topu ayağımızda tutup farkı artırma çabasında olmalıyız. Savunmaya çekilmek rakibin ekmeğine yağ sürer" dedi."

Allahım sana geliyorum :mrgreen:

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
"Tecrübeli çalıştırıcı, skor avantajı yakalandığı taktirde ise Marsilya maçındaki hatanın tekrarlanmamasını istedi. Kocaman, "Skor avantajını elde ettikten sonra geriye yaslanma hastalığı nüksetmesin. Topu ayağımızda tutup farkı artırma çabasında olmalıyız. Savunmaya çekilmek rakibin ekmeğine yağ sürer" dedi."

bunu Aykut mu demiş? :):)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62

Kıyamet yaklaşıyor galiba :D

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bunu Aykut mu demiş? :):)

Bir BjK 'lı olarak Samet Aybaba'yı beğenmiyorum ama onun bile vizyonu Aykut Kocaman'dan geniş.
Biz büyüğüz diyen takımın Barcelona, Real Madrid, ManU, ManC... gibi dünya devlerine karşı oynamıyorsa geri yaslanmasına karşıyım arkadaş.
100-200 milyon€ luk kulüplerin defans yapmasına ben karşıyım. O sebepten Bern Schuster dönenimin BjK'ını çok beğeniyordum.
Maç 3-0 iken bile 6-7 hucüm yapıyor defans hattı orta çizgide oluyordu.

İşte bizim memleketdeki sıkıntı şu.

BjK maçını izleyen X yorumcu. Defans çok önde bu böyle olmaz arkaya atılan her top risk yorumunu yaparken.
Aynı sistemi Barcelona yapınca, müthiş oynuyorlar, defans öne çıkıyor, rakibin top yapmasını engelliyorlar... Tek kelime ile muhteşem diyor.

Bu memleket de spor dahil bir çok konunun gelişememesinin sebebi yazılı ve görsel medyadır.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ne trabzonsporlular gördüm;dokunmatik telefonunun ekranına Şampiyonluk KUPAsını koyup, dokunmaya çalışan..Çayı bardakta mi KUPAda mi içersin sorusuna ağlayan.

=) haydi Fenerbahçe'm bugün iyi bir futbol oynarız kötü dönemlerimizde bile trabzonu yenmeyi bildik gene yeneriz diye düşünüyorum

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0

bu kadar tepkide bunu söyledi şimdi uygulayabilcek mi yeni bir mourinho doğuyor

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
:) :)
541294_372400149506798_1020278858_n.jpg

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Fenerbahçe'de Trabzonspor karşılaşmasına sayılı saatler kala, sakatlıkları bulunan Kuyt ve Krasic'in kadroya alınmadığı iddia edildi.

dirk_kuyt_45654.jpg

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak dev mücadeleye sayılı saatler kala her iki ekip de hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye koyuldu. Karşılaşma ile ilgili günün flaş iddiası ise (adını anmak istemediğim) Gazetesi'nden geldi: Sakatlıkları devam eden Kuyt ve Krasic Trabzonspor maçı kadrosunda yer almayacak!

İşte o haber:

"Fenerbahçe'de zorlu Trabzonspor maçının hazırlıkları dün akşam yapılan son idmanla tamamlandı. Sarı-lacivertliler'de en çok merak edilen konu ise Milos Krasic ve Dirk Kuyt'ın bugünkü maçın kadrosunda olup olmayacaklarıydı. Teknik Direktör Aykut Kocaman, iki yıldızıyla dün akşamki idman sonrasında görüşerek, "Durumunuz nasıl?" diye sordu.
Her iki oyuncu da iyi olduklarını ancak maça çıkacak durumda olmadıklarını belirterek, "Maç oynayacak durumda değiliz" yanıtını verdiler. Bunun üzerine Krasic ve Kuyt'ın bu düşüncelerini öğrenen Aykut Kocaman, yaptığı konuşmanın ardından iki yıldızını bugünkü maçın kadrosuna almadı.

SAVUNMADA PANİK

Bu arada savunmadaki oyuncuların durumu ise can sıkıyor. Bu isimlerin başında da Joseph Yobo geliyor. Nijeryalı yıldızın her iki dizinde de sıvı birikimi var. Bunun için de ciddi ağrılar çekiyor. Normal şartlarda dinlenmesi gerek ancak yoğun maç trafiği nedeniyle oynamak zorunda kalıyor. Bunun yanı sıra Egemen ise sakatlıktan yeni çıktı ve maç eksiği var. Bekir İrtegün hem formsuz hem de moralsiz. Serdar Kesimal ise kimsenin anlayamayacağı bir şekilde uzun süredir sakat ve hala iyileşemedi. Bu görüntüde savunmanın hali ister istemez Aykut Kocaman'ı endişelendiriyor."

Kaynak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Bir BjK 'lı olarak Samet Aybaba'yı beğenmiyorum ama onun bile vizyonu Aykut Kocaman'dan geniş.
Biz büyüğüz diyen takımın Barcelona, Real Madrid, ManU, ManC... gibi dünya devlerine karşı oynamıyorsa geri yaslanmasına karşıyım arkadaş.
100-200 milyon€ luk kulüplerin defans yapmasına ben karşıyım. O sebepten Bern Schuster dönenimin BjK'ını çok beğeniyordum.
Maç 3-0 iken bile 6-7 hucüm yapıyor defans hattı orta çizgide oluyordu.

İşte bizim memleketdeki sıkıntı şu.

BjK maçını izleyen X yorumcu. Defans çok önde bu böyle olmaz arkaya atılan her top risk yorumunu yaparken.
Aynı sistemi Barcelona yapınca, müthiş oynuyorlar, defans öne çıkıyor, rakibin top yapmasını engelliyorlar... Tek kelime ile muhteşem diyor.

Bu memleket de spor dahil bir çok konunun gelişememesinin sebebi yazılı ve görsel medyadır.

bazı yerler de haklısın..

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
kuyt-ve-krasic-kadroda-yok-2655278.Jpeg

[h=1]Kuyt ve Krasic kadroda yok[/h][h=2]Fenerbahçe'de Trabzonspor karşılaşmasına sayılı saatler kala, sakatlıkları bulunan Kuyt ve Krasic kadroya alınmadı.[/h]

24 Eylül 2012 | 15:27

Skorer Özel
Sarı Lacivertli ekipte, Trabzonspor ile oynanacak dev randevuya saatler kala flaş bir gelişme yaşandı. Yıldız futbolcular Kuyt ile Krasic kadroya alınmadı.
Fenerbahçe'de Trabzonspor karşılaşmasına sayılı saatler kala, sakatlıkları bulunan Kuyt ve Krasic kadroya alınmadı.
Fenerbahçe'de Trabzonspor ile oynanacak karşılaşma öncesi en çok merak edilen konu Kuyt ile Krasic'in kadroya alınıp alınmayacağıydı. İki futbolcunun da durumunun iyi olduğu ancak maça çıkmaya hazır olmadıkları için kadroya alınmadıkları öğrenildi.
Muhtemel 11'ler şöyle:
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Egemen, Yobo, Hasan Ali, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Meireles, Caner, Alex ve Sow.
Trabzonspor: Onur, Serkan, Mustafa, Bamba, Emerson, Barış, Zokora, Sapara, Yasin, Olcan ve Halil.
109. maç
Fenerbahçe ile Trabzonspor, bugün yapacakları maçla birlikte 109. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki 38 yıllık rekabette, sarı-lacivertliler 42 galibiyet alırken, bordo-mavililer 37 kez kazandı.
Taraflar 29 maçta eşitliği bozamadı. Fenerbahçe’nin toplam 133 golüne, Trabzonspor 126 golle cevap verdi. İki ekip lig tarihinde ise 78 kez karşı karşıya geldi. Lig maçlarında Fenerbahçe 32, Trabzonspor 22 galibiyet alırken, 24 karşılaşmada eşitlik bozulmadı.

kaynak

Şok şok şok flaş gelişme habere bak

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9

bi dakika arkadaşlar, Aykut akıllanmaya başladı.:D
hadi be Aykut tekrar umutlandır bizi.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
benim anlamadığım şu var yedeklerin çıkıp çatır çatır top oynaması lazım her oyuncu sakatlanabilir cezalı duruma düşebilir her oyuncunun yerinin dolması lazım bende boş boş konuşuyorum pazartesi sendormu yaşıyorum kusura bakamayın

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Başarılar FENERBAHÇEM....
iyi akşamlar 12 Numaram

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Maşallah her yerde bayan arkadaşlarimiz var :)

Ulann aykut .. bakalım ne yapacaksın..

Muhtemel 11'ler şöyle:

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Egemen, Yobo, Hasan Ali, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Meireles, Caner, Alex ve Sow.

Trabzonspor: Onur, Serkan, Mustafa, Bamba, Emerson, Barış, Zokora, Sapara, Yasin, Olcan ve Halil.

Kuyt ile Krasic kadroya alınmadı.