SDN Fenerbahçe Kulübü

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Aslında Dün akşam Aykut Kocamana çok kızdım ama kızmıyorum şimdi

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
310509_371246579622155_380433674_n.jpg

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Öncelikle herkese selamlar hayırlı cuma lar dün maç başlamadan önce hadi aykut beni şaşırt demiştim .. helal olsun gene aynısını yaptın alışmış kudurmuştan beterdir.Taraftara helal olsun oyuncular da süperdi artık bu takımı kaldıramiyorsun defol git aykut kocaman..

http://www.sporaktif.com/haberdetay.asp?Newsid=193338 bunlari görmüyormu okumuyormu duymuyormu bu adam?

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
günaydın dostlar , dün akşam GS ile oyandığımız maçta yaptığı hatayı yine yaptı aykut efendi , takım 2-0 galip , takımı geriye çek ve maçı 2-2 bitir.. hata bir kez yapılır 2.kez aynı hatayı yaptıysan bu tercihtir.
Ama birde öbür taraftan bakalım , bekir çizgiden topu çıkarsa idi.Bunları konuşacakmıydık..:)

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Aykut Kocaman'a Barcelona'yı verin, Çemişgezek Belediyespor karşısında 5-0'dan maçı verir. Muazzam bir yetenek.

Alıntı : twitter

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Aykut bildigin aykut ya. Degisecek diye umutluydum artik hic umut kalmadi ,
anlasildiki degismeyecek.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
"İnsanın tüyleri diken diken oluyor"

Fransız basını, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda dün oynanan Fenerbahçe - Marsilya maçına geniş yer ayırdı. Marsilya'nın beraberliği hak ettiğini yazan Fransız basını, Fenerbahçe taraftarından da övgüyle bahsetti. Basında yer alan satır başları şu şekilde:

Le Phoceen: "Marsilya hak etti. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki o müthiş ambiyanstan etkilenmeyerek, hemen maçın havasına giren Marsilyalı futbolcular, hak ettikleri beraberliği aldı. Hatta maçın hemen başında kaçırılan gol fırsatları değerlendirilmiş olaydı, bu müthiş maçtan galip bile çıkmak mümkün olacaktı."

l'Equipe: "Futbolcuların, hakemin çaldığı düdüğü bile duymadığı Saracoğlu'nun o müthiş havasında, Marsilya hak ettiği sonucu aldı. Marsilya'yı ipten son saniyelerde Ayew aldı. Maçın sonucu Türkler için çok acımasızca, fakat mantıklı."

Öte yandan Fenerbahçe taraftarı, maçı yayınlayan Fransız kanalının spikerlerini çok etkiledi. Karşılaşmanın skorunun 2-0 olduğu sırada tüm taraftarın yaptığı tezahüratlardan çok etkilenen spikerler, "Bunu nasıl yapıyorlar? Hayatta bir kere yaşanması gereken ve dünyanın başka hiçbir yerinde yaşanamayacak bir duygu. İnsanın tüyleri diken diken oluyor" ifadesini kullandı.

Kaynak :
http://skorer.milliyet.com.tr/-insa...-oluyor-/fenerbahce/detay/1599920/default.htm

Bu da meşalelerin yandığı an :)
[video=youtube;Wea2T-0yQXY]http://www.youtube.com/watch?v=Wea2T-0yQXY&feature=player_embedded#![/video]

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
"İnsanın tüyleri diken diken oluyor"

Fransız basını, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda dün oynanan Fenerbahçe - Marsilya maçına geniş yer ayırdı. Marsilya'nın beraberliği hak ettiğini yazan Fransız basını, Fenerbahçe taraftarından da övgüyle bahsetti. Basında yer alan satır başları şu şekilde:

Le Phoceen: "Marsilya hak etti. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki o müthiş ambiyanstan etkilenmeyerek, hemen maçın havasına giren Marsilyalı futbolcular, hak ettikleri beraberliği aldı. Hatta maçın hemen başında kaçırılan gol fırsatları değerlendirilmiş olaydı, bu müthiş maçtan galip bile çıkmak mümkün olacaktı."

l'Equipe: "Futbolcuların, hakemin çaldığı düdüğü bile duymadığı Saracoğlu'nun o müthiş havasında, Marsilya hak ettiği sonucu aldı. Marsilya'yı ipten son saniyelerde Ayew aldı. Maçın sonucu Türkler için çok acımasızca, fakat mantıklı."

Öte yandan Fenerbahçe taraftarı, maçı yayınlayan Fransız kanalının spikerlerini çok etkiledi. Karşılaşmanın skorunun 2-0 olduğu sırada tüm taraftarın yaptığı tezahüratlardan çok etkilenen spikerler, "Bunu nasıl yapıyorlar? Hayatta bir kere yaşanması gereken ve dünyanın başka hiçbir yerinde yaşanamayacak bir duygu. İnsanın tüyleri diken diken oluyor" ifadesini kullandı.

Kaynak :
http://skorer.milliyet.com.tr/-insa...-oluyor-/fenerbahce/detay/1599920/default.htm

Bu da meşalelerin yandığı an :)
[video=youtube;Wea2T-0yQXY]http://www.youtube.com/watch?v=Wea2T-0yQXY&feature=player_embedded#![/video]

dün herşey çok güzeldi, ama aykut'u hesap edemedik malesef...

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Futbolcumuz Bekir İrtegün, İnternet Sitemize aşağıdaki açıklamayı yapmıştır:

"Dünkü Marsilya maçının devre arasında, soyunma odasında, Kaptanımız Alex de Souza ile aramızda bir tartışma hatta kavga yaşandığı yönünde, bugün bazı gazetelerde birtakım haberler yer almıştır.

Bu ’haberler’ kesinlikle doğru değildir. Gerek benim gerek kaptanımızın futbolcu kişiliğini bilenlerin, bu yalan haberleri ciddiye almayacaklarından eminim. Ancak ben yine de bir açıklama yapma ihtiyacı duydum.

Dün sahada yaşananlar, herkesin televizyonlarından tanıklık ettiği kadardır, saha içinde yaşanıp bitmiştir. Biz, Alex ile haberlerde iddia edilenin tam aksine soyunma odasında sarılıp, anlaştık ve 2. yarı için gereken hazırlıkları yaptık.

Ben zaten bugüne kadar hiçbir takım arkadaşımla da bu tarz bir olay yaşamadım; futbol karakterim ve kişiliğim gereği, yaşamam da mümkün değildir.

Kamuoyunun bilgisine sunarım."

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=30869

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
[MENTION=250890]aquess1999[/MENTION] bırak sabah sabah kafaları güzel heralde :mrgreen:

Günaydın gençler :)

cincoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Günaydın 12Numara Fenerist bir açıklama yapmış siz ne dersiniz

Aykut Kocaman'a neden sahip çıkılmalı...

Uzun yazıyı millet olarak sevmedigimizden kisa maddeler halinde yazmaya calisicam. lutfen 3 dk ayirin ve okuyun.

Aziz Yildirim zamaninda ne dedi ? Galatasaray'in UEFA kupası tesaduftur. Ancak bizim @ ​liselimedya bunu carpitti ve baska yerlere cekti. Oysa Baskan ne demek istemisti ? Alt yapin ( Stad , Yayin geliri , Sponsor , Store vs... gelirleri ) oturmadan gunluk kadro ile bu basari gelebilir ancak uzun vadede baska bir sey olmaz. peki o Galatasaray 12 senedir nerede ? Bir tane avrupa basarisi var mi ?

Aykut Kocaman sezon basidna ne dedi ? " Alex ile bu takim 5 yilda bir sampiyon oluyor" Yine carpitildi , sunduruldu. Peki hoca ne demek istedi ? Alex ile oynayabileceginiz sistem cok kisitli. Alex'in merkez oldugu sistemde oynarsak yapabileceklerimiz kisitli. Peki ne oldu ? Medya dahil herkes ayaga kalkti. Oysa ayni medya Alex'in olmadigi maclarda Fenerbahcenin mac kazanamamasindan dolayi sikayet etmiyor muydu ? Alex'siz sizdeme alismamiz gerektigini soyleyen yazarlar bile ilk yedek ciktigi macta hocaya vurdu.

Şimdi dönelim en cok tartisilan tweetime. Ne demistim ben ? Hocanin gitmesini en cok rakipler ister... Peki neden ister ?

Hoca Tavan maas sistemi , Futbolcularin maas harici isteklerini ( Ev , Araba , Bakıcı , Yardımcı vs... ) kaldirdi. Bunun oyuncu basina kulube maliyeti senelik yaklasik 250.000 €... 8 yabanci dendiginde yaklasik 2 milyon €... Yonetim kulube + 1 TL nasil kaynak saglarim diye ugrasirken Tavan ucretin 3.500.000 Eurolardan 2.850.000 ye cekilmesi ve diğer kısıtlamalar ile hoca tek basina ortalama 10.000.000 + bir kaynak saglamis oldu. Kaldi ki bunu yaparken kulube kazandirdigi adamlar Sow , Krasic , Kuyt , Stoch , Topal , Meireles...

Peki bu ne demek ? Hamit'e 3.000.000 Euro , Buraga 3.000.000 Euro , Melo'ya 1 senelik kiralama bedeli dahil 8.500.000 Euro Para odeten ( ustelik kulubun tum alacaklari 2030 yilina kadar temlik altindayken ) Fatih Terim olasi bir başarisizligi ( Fenerbahcenin Sampiyon olmasi ) kabullenebilir mi ? Imparator Fatih Terim algisinin yikilmasini ister mi ? 1 yil icin olsa sorun olmaz ama Aykut Hocanin kurdugu bu sistemde Fenerbahce basarili olursa Imparator Fatih Terim topa koyulur.

Diğer konu Koşan mı yoksa pas yapan mi... Hoca gecen sene pas yapan takim uzerine calisti. Pas kaliesini arttirmak... Basin ne yazdi ? Fenerbahce yan pastan ölecek. Kimse giden kaliteli ayaklari konusmadi... Bu oyuncularla bu kadar yapilabiliyordu zira elindeki malzeme daha fazlasina musade etmedi. Ya bu sene ? Sol kanat Chelsea , Sağ kanat Juve , Gobekte Valencia ve Chelsea , İlerisi Lille ve Liverpool... Üstelik maliyetleri Galatasarayin maliyetlerinin belki yarisi. Dolayisi ile Hocanin kafasindaki seyler oturmaya basladi. Kalitesi pas ve rakip kaleye 6-7 Saniyede inen bir takim yatarma... Peki bunu Fatih Terim ister mi ?

Galatasaray bir oyuncu alamayinca Fatih Hoca istemedi , Aykut Hoca Hamit'i perdormans/Maliyet kriterinden istemeyince Fenerbahçe alamadi , Fatih Terim bir telefonla isi bitirdi diye lanse eden bir @ liselimedya ... Bunlarin sunumundan daha acisi 3 Temmuz surecini tek yumruk halinde atlatan Fenerbahcelilerin bu oyuna gelmesi. Zaten istenen , amaclanan tezgah bu.

3 Temmuzda yikilmayan , bizlere hedef gösteren Aykut Hocayi yipratip yollamak. Boylece hersey daha kolay... Hocanin 2.5 sene emek verdigi her seyi yok et. Bu sene cope gitsin... Gelecek gitsin. Bu o kadar kolay degil iste...

Her insan hata yapabilir. Ancak bir seyi unutmayin. Aykut Kocaman 1 yilda bembeyaz yaptigi saclari ile , Bursa maci sonrasi Tribunlerin onunde egilmesi ile , 3 Temmuz surecinde kulubu ve takimi ayakta tutusu ile , bu kulubun sanli tarihine adini yazdirmistir. Futbolculugunu hic yazmiyorum. Acin youtube dan golleri izleyin. Futbolcuyken bile verdigi demeclere , roportajlara bakin. Ne kadar sakin , dingin , efendi...

3 Temmuz surecinde kufur ettiginiz , yanli buldugunuz medya agzi ile bugun hocayi elestirmek olmuyor arkadaslar. Elestiri her zaman olmali , elestirinin olmadigi yerde ileri gitmek mumkun degil ancak kufur ve hakaret hakedecek ne yapti Aykut Kocaman ? Kaldi ki sosyal medya da yazilan her seyden haberi oluyor...

Son olarak ben Hocanin manevi evladi , akrabasi , arkadasi , dostu falan degilim. Benim savunmama da ihtiyaci olmadigina eminim. Ancak yapilan bu saygisizlik beni buna zorluyor. Oysa benim de merak ettiklerim var. Elestirecegim yerler var.

Hep beraber hocaya sahip cikalim. Zaten sezon sonu basarisiz olursa kendisi gider ancak suanda hocaya vurmak hem stres yaratir hemde odaklanmasini zorlastirir. Rahat birakalim hoca giderse bu sene zaten kaybolacak. Gecen sene hic bir sey beklemedigimiz bir takim vardi. Cogumuz ligi bile seyretmeyecegini soyledi. Ama o takim son mac sampiyonlugu kaybedip 29 sene sonra kupa aldi. Gecen sene tanidigimiz opsiyon bu sene gecerli olsun. İnanin bana kazanan biz oluruz...

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Günaydın arkadaşlar, hepimize güzel ve hıyırlı bir gün olsun...

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Fenerbahçe - Trabzonspor | 24.09.2012 | 20:00 | Lig TV

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Hayırlı günler son havadisler nelerdir.? ts nin saçmalamaları dışın da? bişi varmı

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Tünaydın renkdaşlar. :)

Marsilya resmi internet sitesinden...

483115_371627816250698_389653937_n.jpg

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ts'liler gene rüyadalar resmi internet sitelerinden 2010-2011 şampiyonu takımımız diye haber yayınlayacak kadar şizofrenik bir takım =)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[h=1]Fenerbahçe - Marsilya | Tribün Show[/h]
[video=youtube;sz9hVPwvYhM]http://www.youtube.com/watch?v=sz9hVPwvYhM[/video]

Samanyolu

[video=youtube;nygmEaPTt-o]http://www.youtube.com/watch?v=nygmEaPTt-o[/video]

Pınarbaşı

[video=youtube;8fttQh7gXwk]http://www.youtube.com/watch?v=8fttQh7gXwk[/video]

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Kocaman giderse, F. Bahçe biter

Fenerbahçe'nin Marsilya beraberliğinden sonra spor medyası ve sosyal medyada adeta linç kampanyası başlatıldı.

fft104mm1916206.jpg
Skor yazarları yeniden ortaya çıktı. Marsilya maçı 2-2 bitince bazıları sert şekilde Kocaman'ı eleştirirken bazıları da "sevimli yorumlarla" Kocaman'ın Kanarya'nın iyiliği için bırakması gerektiğini söylediler.

Twitter'daki futbolu bilmeyen, bırakın çim sahayı, halı sahada bir kere maç yapmamış 18 yaş altı çocuklar da linç kampanyası başlattılar. Buna taraftarın yıllardır severek takip ettiği bazı internet siteleri de alet oldu. Burasının Fenerbahçe olduğunu, Malatya ya da Ankaraspor olmadığını belirttiler.

Kocaman'a yapılan eleştiriler nedir? Cristian'dan asla bir Alex olmayacağı. Bu takımın 11 kişi geri çekildiği zaman yıllardır gol yediği. Yani halk tabiriyle "maça yatmayı" bilmediği.... Alex varken bu takımın 10 numarasının, baş adamının o olduğu. O olmadığı zamanlarda takımın, bırakın ileride top tutmayı, 2 pas bile yapamadığı...

Bu eleştiriler doğru. Ancak bu hiçbir zaman Sarı Lacivertliler'in hocasına "Aykut" deme hakkını, "Futbolu bilmiyor, gitsin, istifa etsin" deme hakkını kimseye vermez. Hele internette ağızlara sakız yapma hakkını hiç vermez.

KOCAMAN GİTSİN DE KİM GELSİN?

Herkes "bu takımın 3. sezonu" diyor. Böyle 3. sezon mu olur? Andre Santos, Niang, Emenike, Lugano gidecek, tüm takımın dengesi bozulacak. Psikoloji alt üst olacak. Sanki hiçbir şey olmamış gibi, 3. sezonda da istikrar olmadığından bahsedilecek. Şaşmamak, gülmemek elde değil.

Takımın en zor senesinde kaçıp gitmeyen, "ben bilmem büyüklerim bilir" demeyen insana verilen karşılık bu mu olmalı?

Aragones'li Fenerbahçe, Kayserispor'a Kadıköy'de 4-1 kaybettiğinde Aziz Yıldırım "Şimdi 10 sene geriye gittik" demişti. Yürüye yürüye şampiyonluk için Aragones'i getiren Aziz Yıldırım demişti bunu.

Şimdi Kocaman'ı göndersin Fenerbahçe. Kim gelecek? Daum, Lucescu mu? Lippi, Capello? Yoksa Türk bir teknik adam mı? Bir stajyer mi bulsak yoksa? Yeni teknik adam kendi oyuncularını getirecek, yeni sistemi kuracak. Misal, Kuyt'ı beğenmeyecek. "Meireles'i ben istemedim" diyecek. Oturacak sil baştan kadro yapacak. O zaman kaç sene kaybedecek Fenerbahçe?

kaynak

Reaksiyon puanı
10,315
selamun aleykum,
bir haftalık tatilin ardından buradayım, sizlerden ayrı kalmak zor gerçekten.
özlemişim burayı yav! :)