welcome derken ?![]()
ok ?
Fenerbahce.org'dan yapılan açıklama şu şekilde;
Bugün, UEFA resmi sitesinde, Avrupa Liginde mücadele edecek bazı takımların, Finansal-Fair Play prensipleri doğrultusunda yapılan rutin denetlemelerin ardından bir değerlendirme yayınlanmıştır.
Değerlendirmede, aralarında Kulübümüzün de bulunduğu 23 takıma ait UEFA Ödül Paralarının bekletildiği ifadeleri yer almıştır.
Takımımızın eski oyuncularından biri ile ilgili alacak-borç müzakerelerinin sürmesi nedeniyle ortaya çıkan bu duruma dair bilgilendirme, alacağın ödendiğini tevsik eden belgenin UEFAya ulaştırılmasıyla yapılacaktır.
Fenerbahçe Futbol A.Ş.
Kaynak
tamam şimdi anladım 277. olmuşum, saygılar seyyah abimize 2. yazılmış![]()
@vlkn1907, aslında ben o listenin 116. sırasında idim abim. çünkü o listeyi ilk derleyen ve vücuda getiren benim. ama kimseye torpil yapmadım, kendime bile... kayıt için müracaat eden ilk kişiden başlayarak o gördüğün yüzlerce sayfayı tek tek tarayarak oluşturdum listeyi. fakat daha sonra kişiler adlarını falan bulmada zorlanınca alfabetik yapalım dedik, bir arkadaşımız onu özel bir program yoluyla alfabetik hale getirdi. sanırım nickimin başındaki | işareti sebebiyle ikinci sıraya gelmiş olabilirim. bu işleri tertiplemek, düzene sokmak epey uzun zamanımı aldı, günlerce uğraştım diyebilirim.
galatasaray sayfası pek düzenli ve güzeldi, bizim de öyle olmalıydı dedik ve o günlerdeki gayretlerimizle bugünlere getirdik hamdolsun.
bunda onlarca arkadaşımızın büyük yardımları gayretleri oldu. belki bizler başlattık ama asıl emek ve gayret o arkadaşlara aitti. burada ismini hassaten zikredeceğim epey arkadaşımız var, @angel75, @mustang ve daha sonra banlanan bazı arkadaşlarımız en başta olmak üzre...
ve sora sizin gibi onlarca güzel kardeşimiz katıldı aramıza ve sayfamıza yarattığınız sinerjiyle epey yol aldık geldik bugünlere hamdolsun.
bu bölüm bizim evimiz gibidir, yuvamızdır... başka konulara gider misafir oluruz, hatta bazen kavga bile ederiz bazı arkadaşlarla ama burada gelir hiçbir şey olmamış gibi şakalaşabiliriz, unuturuz herşeyi.
günaydınlar herkese..
Herkese hayırlı sabahlar.Gününüz aydın olsun.
selamun aleykum,
hayırlı sabahlar herkese, gününüz aydın, yürekleriniz müreffeh olsun.
günaydın dostlar ..
Nasılsınız arkadaşlar?
Herkese Hayırlı Sabahlar
Herkese günaydın gününüz aydın neşeniz yerinde olur inşallah![]()
günaydın 12 Numaram... @|SeYYaH|; asıl ben teşekkür ederim böyle güzel bir arkadaşlıkların kurulduğu, seviyeli olunan kulüpte banada yer verdiğiniz için...
herkese ve konuklarada mutlu sabahlar günaydınlar
bence aralarında fısır fısır konuşuyor gibi geldi kamera çekene komplo düzenleyecekler gibi
bu bana yapılmazdı![]()
Nasılsınız arkadaşlar?
kendi adıma ben iyiyim... siz nasılsınız acaba?![]()
Herkese Günaydın.![]()
bu bana yapılmazdı[/QUOTE @angel75 Kızım 'Pırıl' a kavuştum.
Sizin için başını okşadım kızımın.Sözümü yerine getirdim Kardeşim.:crying:
@|SeYYaH| Abim Bu sayfa buralara geldi ise bunda sizin Emekleriniz Büyük.
Ve Burası sayesinde Sizin gibi Bir Abi,Bir Dost edindim.
Rabbim Sizin gibileri Eksik etmesin.