SDN Fenerbahçe Kulübü

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
hoş gele :)

ok ?

Fenerbahce.org'dan yapılan açıklama şu şekilde;

Bugün, UEFA resmi sitesinde, Avrupa Ligi’nde mücadele edecek bazı takımların, Finansal-Fair Play prensipleri doğrultusunda yapılan rutin denetlemelerin ardından bir değerlendirme yayınlanmıştır.

Değerlendirmede, aralarında Kulübümüzün de bulunduğu 23 takıma ait UEFA Ödül Paraları’nın bekletildiği ifadeleri yer almıştır.

Takımımızın eski oyuncularından biri ile ilgili alacak-borç müzakerelerinin sürmesi nedeniyle ortaya çıkan bu duruma dair bilgilendirme, alacağın ödendiğini tevsik eden belgenin UEFA’ya ulaştırılmasıyla yapılacaktır.

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Kaynak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Türkiye A Milli Takımı Şükrü Saraçoğlunda Son oynadığı 10 maçın 7sinde galip geldi.Yani %70 yüzdeyle oynuyor. Şükrü Saraçoğlu Kırmızı Beyaz :)

527246_367714359975377_850617756_n.jpg

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
aleyküm selam [MENTION=286034]leroy[/MENTION] :)

Milli takım iyi idik topal da güzeldi genel olarak hatasiz oynadık hocamiz ilk 11 de kadro yu biraz daha janjanlı yapsa idi farkı acardık olsun buda iyi

Reaksiyon puanı
10,327
tamam şimdi anladım 277. olmuşum, saygılar seyyah abimize 2. yazılmış:)

[MENTION=287660]vlkn1907[/MENTION], aslında ben o listenin 116. sırasında idim abim. çünkü o listeyi ilk derleyen ve vücuda getiren benim. ama kimseye torpil yapmadım, kendime bile... kayıt için müracaat eden ilk kişiden başlayarak o gördüğün yüzlerce sayfayı tek tek tarayarak oluşturdum listeyi. fakat daha sonra kişiler adlarını falan bulmada zorlanınca alfabetik yapalım dedik, bir arkadaşımız onu özel bir program yoluyla alfabetik hale getirdi. sanırım nickimin başındaki | işareti sebebiyle ikinci sıraya gelmiş olabilirim. bu işleri tertiplemek, düzene sokmak epey uzun zamanımı aldı, günlerce uğraştım diyebilirim.

galatasaray sayfası pek düzenli ve güzeldi, bizim de öyle olmalıydı dedik ve o günlerdeki gayretlerimizle bugünlere getirdik hamdolsun.
bunda onlarca arkadaşımızın büyük yardımları gayretleri oldu. belki bizler başlattık ama asıl emek ve gayret o arkadaşlara aitti. burada ismini hassaten zikredeceğim epey arkadaşımız var, [MENTION=158637]angel75[/MENTION], [MENTION=47324]mustang[/MENTION] ve daha sonra banlanan bazı arkadaşlarımız en başta olmak üzre...

ve sora sizin gibi onlarca güzel kardeşimiz katıldı aramıza ve sayfamıza yarattığınız sinerjiyle epey yol aldık geldik bugünlere hamdolsun.
bu bölüm bizim evimiz gibidir, yuvamızdır... başka konulara gider misafir oluruz, hatta bazen kavga bile ederiz bazı arkadaşlarla ama burada gelir hiçbir şey olmamış gibi şakalaşabiliriz, unuturuz herşeyi.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bu arada kulübümüzün sayfasında bir bilgi yanlışlığı var. taraftar gruplarında UniFeb değil 1907 UNİFEB olacak isim. [MENTION=84327]deatmania[/MENTION] sana zahmet düzeltirsen :)

Reaksiyon puanı
10,327
selamun aleykum,
hayırlı sabahlar herkese, gününüz aydın, yürekleriniz müreffeh olsun.

cincoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkese günaydın gününüz aydın neşeniz yerinde olur inşallah :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın 12 Numaram... [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION]; asıl ben teşekkür ederim böyle güzel bir arkadaşlıkların kurulduğu, seviyeli olunan kulüpte banada yer verdiğiniz için...

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
@vlkn1907, aslında ben o listenin 116. sırasında idim abim. çünkü o listeyi ilk derleyen ve vücuda getiren benim. ama kimseye torpil yapmadım, kendime bile... kayıt için müracaat eden ilk kişiden başlayarak o gördüğün yüzlerce sayfayı tek tek tarayarak oluşturdum listeyi. fakat daha sonra kişiler adlarını falan bulmada zorlanınca alfabetik yapalım dedik, bir arkadaşımız onu özel bir program yoluyla alfabetik hale getirdi. sanırım nickimin başındaki | işareti sebebiyle ikinci sıraya gelmiş olabilirim. bu işleri tertiplemek, düzene sokmak epey uzun zamanımı aldı, günlerce uğraştım diyebilirim.

galatasaray sayfası pek düzenli ve güzeldi, bizim de öyle olmalıydı dedik ve o günlerdeki gayretlerimizle bugünlere getirdik hamdolsun.
bunda onlarca arkadaşımızın büyük yardımları gayretleri oldu. belki bizler başlattık ama asıl emek ve gayret o arkadaşlara aitti. burada ismini hassaten zikredeceğim epey arkadaşımız var, @angel75, @mustang ve daha sonra banlanan bazı arkadaşlarımız en başta olmak üzre...

ve sora sizin gibi onlarca güzel kardeşimiz katıldı aramıza ve sayfamıza yarattığınız sinerjiyle epey yol aldık geldik bugünlere hamdolsun.
bu bölüm bizim evimiz gibidir, yuvamızdır... başka konulara gider misafir oluruz, hatta bazen kavga bile ederiz bazı arkadaşlarla ama burada gelir hiçbir şey olmamış gibi şakalaşabiliriz, unuturuz herşeyi.

Sizin ve diğer abi ve arkadaşlarımızın eline sağlık asla bir derecelendirme veya sıralama konusu benim için önemli değil buraya yazılmak önemli gerçekten yuvamız gibi bir en önemli olan düzeyli sohbet tabiki tartışmakta önemli bence. Sizlerle olmak güzel tekrardan emeginiz için teşekkürler

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
günaydınlar herkese..

Herkese hayırlı sabahlar.Gününüz aydın olsun.

selamun aleykum,
hayırlı sabahlar herkese, gününüz aydın, yürekleriniz müreffeh olsun.

günaydın dostlar ..

Nasılsınız arkadaşlar?

Herkese Hayırlı Sabahlar

Herkese günaydın gününüz aydın neşeniz yerinde olur inşallah :)

günaydın 12 Numaram... @|SeYYaH|; asıl ben teşekkür ederim böyle güzel bir arkadaşlıkların kurulduğu, seviyeli olunan kulüpte banada yer verdiğiniz için...

herkese ve konuklarada mutlu sabahlar günaydınlar

Aleyküm selam herkes hoş gelmiş iyi günler :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
bu bana yapılmazdı :([/QUOTE @angel75 Kızım 'Pırıl' a kavuştum.:)
Sizin için başını okşadım kızımın.Sözümü yerine getirdim Kardeşim.:crying:

@|SeYYaH| Abim Bu sayfa buralara geldi ise bunda sizin Emekleriniz Büyük.
Ve Burası sayesinde Sizin gibi Bir Abi,Bir Dost edindim.
Rabbim Sizin gibileri Eksik etmesin.

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
sayın mod 'um ( işgüç ) çalışmaya devam mı ?