SDN Fenerbahçe Kulübü

cincoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
50153760.jpg

buda benim kızım :)

Abiler,ablalar,kardeslerim :)

Çok şeker Maşallah ALLAH nazar değdirmesin... :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=194915]cincoz[/MENTION] kardesim sagol , sen kendini ilk sayfadakı listeye eklettinmi?

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
420098_409329339128734_397835146_n.jpg

bizimkıler bunlara güzel karsılama yaparlar.

enerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön eleme Play-Off ilk maçında Emenike'nin takımı Spartak Moskova’ya Rusya'da 2–1 mağlup olarak tur şansını İstanbul’a bıraktı.

Mücadelenin ikinci yarısında yaşananlar ise Fenerbahçe’nin bir ihtimali daha olduğunu akıllara getirirken, Spartak Moskova’yı UEFA tehdidiyle karşı karşıya bıraktı. İkinci 45 dakikanın başlama düdüğüyle birlikte yakılan meşaleler yüzünden sahada oluşan duman Rus temsilcisini zorda bıraktı.
Spartak Moskova bundan iki yıl önce Şampiyonlar Ligi'nde MSK Zilina ile oynan maç sırasında taraftarların hem meşale yakması hem de saha içinde güvenlik görevlileriyle yaşadığı arbede nedeniyle 75 bin Euro ceza ve bir maç saha kapatma cezası almıştı. Ancak UEFA, 2 yıl boyunca bir daha tekrar etmemesi şartıyla bu cezayı ertelemişti.

UEFA’nın yaşanan bu olaya seyirci kalmayacağını düşünen Rus basını, Fenerbahçe maçında yakılan meşaleler nedeniyle bu cezanın uygulamaya gireceğini ve takımlarının direkt Şampiyonlar Ligi'nden diskalifiye edilebileceğini yazdı.
SPARTAK MOSKOVA TARAFTARLARINDAN BÜYÜK AYIP
Bu arada Spartak Moskovalı taraftarlar, maç sırasında üzerinde camii figürü olan pankartı ve Türk bayrağını yakmaları büyük tepkiye yol açtı.

Kaynak

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
50153760.jpg

buda benim kızım :)

Abiler,ablalar,kardeslerim :)
Hay MAAŞALLAH Kardeşim.:flowers:
Çok Şirin ve tatlıymış Yeğenimiz.:)
RABBİM Analı Babalı Büyütsün.
Erkek Adamın,Erkek Damadı olur ha [MENTION=74929]Korpe[/MENTION]:)
Adını Bağışlarmısınız?:)

[h=1]Yazarlara göre Alex'siz Fenerbahçe[/h]
[h=2]Kocaman, Alex'siz bir Fenerbahçe'nin ipucunu sezon başında vermişti. Ancak çoğunluk bu değişikliği dün akşamki gibi kritik bir maçta beklemiyordu. Peki bu radikal değişikliği spor yorumcuları nasıl değerlendirdi?[/h]
Fenerbahçe'nin, Spartak Moskova karşısında yakaladığı beraberlik tur kapısını araladığı sırada ikinci golü kalesinde gördü. Skor sarı Lacivertlilerin aleyhine dönünce taraftarın da gözü sahada Alex'i aramaya başladı.

Yıllardır takıma katkısı tartışılan Alex'i böyle önemli bir maçta sahaya sürmeyen Aykut Kocaman bu değişikliğin sinyalini sezon başında yaptığı açıklamalarda vermişti. Dün kafasındaki yeni Fenerbahçe için ilk adımı attı.

Ancak skor, taraftarı tatmin etmeyince yeni bir tartışma başladı. Peki spor yazarları Aykut Hoca'nın kadro tercihini nasıl değerlendirdi?

RIDVAN DİLMEN:
"Bu maç maksimum berabere biterdi ya da Fenerbahçe en fazla tek farkla mağlup olurdu. Bu kadroya bakarsak bunu söyleyebiliriz. Kocaman, rakibini durdurmak amacı ile sahaya çıktığını gösterdi. Aykut Kocaman'ın genel olarak uluslararası karşılaşmalarda tarzı budur. Fenerbahçe'nin bu şekilde bir kadro ile çıkmasını yanlış bulmadım. İkinci karşılaşmada turu geçmeye çalışacaklar. Bence bu kadro yapısı ikinci maça endeksli bir maçtı."

HINCAL ULUÇ:
"Alex benim için önemli bir futbolcu değil. Alex, Fenerbahçe gibi yıllardan beri çok kötü top oynayan bir takımın içinde anlık parlamalarıyla gol yaratan bir adam. Bu Fener'de oynar ama bir düzen içinde oynayan bir takımda, 90 dakikanın sadece 10 dakikasında oynayan bir adamın yeri yok. Alex, Fener'i kurtarır işte o kadar!.."

OĞUZ ÇETİN:
"Alex'in sahada olmamasının sebebi oyun düzeninde belirlenen bu stratejidir. Aykut hoca bu oyun stratejisinde top hakimiyetinden ziyade oyunun savunma bölümünü daha iyi yerine getirebilecek isimleri tercih etti. Bu skoru lehimize çevirebilmek için kendi sahamızda böylesine tehlikeli bir takıma karşı gerekli savunma önlemlerini almak kaydıyla mutlaka ve mutlaka oyuna etki edebilecek, rakip kalede etkin olabilecek oyuncuların, özellikle Krasic, Stoch, Kuyt ve Alex'in ilk 11'de yer bulması gerekir."
UĞUR MELEKE:
"Netice fena değil, İstanbul’da 1-0’ın avantaj hanesinde olması kabul edilebilir; dolayısıyla Moskova’da Alex’in hiç dakika almaması üstünde de fazla durmayacağım. Ama en azından şunu eklemek lazım: Bu defansif diziliş Spartak Moskova’ya karşı kabul edilebilir, ama Elazığ’a karşı çift ön liberoyla oynamak kabul edilemez. Fenerbahçe’nin rakibi kim olursa olsun onlara saygı duyması doğal, ama bir büyük takımın saygıyla korku arasındaki ince çizgiyi de geçmemesi gerek."
SELÇUK YULA:
"F.Bahçe sanki Cristian'ın ayaklarına bakar gibiydi. Cristian ne zaman ileride baskıya gitse takımı da arkadan sürükledi... Sow-Krasic değişikliği daha erken olmalıydı. Bir de Topuz çıkarken gözlerimiz Bienvenu yerine Alex'i aradı."
ERSİN DÜZEN:
"Aykut Kocaman, sahaya çıkardığı kadro ile rakipten çekindiğini ve beraberliği planladığını gösterdi. Kimileri bunu korkaklık olarak değerlendirebilir ama çift eleminasyonlu maçlarda bu tür stratejilere saygı duyuyorum. Alex’in yokluğunda Baroni o göreve soyunmuştu...
Sahada oyunu dinlendirebilecek, pas yapacak, takımı set halinde hücuma çıkartacak bir oyuncu yoktu. O an muhtemelen herkes Alex’in kulaklarını çınlattı..."
TAYFUN BAYINDIR:
"Alex’i oynatmamak dirençli olmak adına mantıklı olabilir. Peki alternatifi kim olmalı? Sow ve Kuyt’a ne Cristian ne Mehmet Topal ne de Selçuk Şahin pasörlük yapmadılar. Çünkü görevleri o değildi.
Kocaman Alex’siz bir kadro tercih ederek, adeta son 10 yılın F.Bahçe’sinin genleriyle oynadı. Bambaşka bir görüntü vardı Moskova’da. İlk topu kalecisiyle oyuna sokan ve bunu stratejisinin ana unsuru olarak sahaya yansıtan F.Bahçe, dün bir sezonun toplamındakinden daha fazla degaj tercih etti. Bu görüntü bile F.Bahçe’nin sahaya oynamak için değil, oynatmamak amacıyla çıktığının kanıtıydı."

http://www.ntvmsnbc.com/id/25376094/

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
ALLAH RAZI olsun abim adı ayşe beril :) inşallah o günleri görürüz abi

Şuan trt 3 de dünki macı yorumluyorlar fırsatım yok izlemeye ama su sözleri dikkatimi cekti bir yorumcunun spartaprak okdr ahım şahım ve abartılacak bir takım değilmiş..

Ağzı olan konusuyor haber dekı yorumlar icin aykut da fazla birşey söylememiş zaten..

cincoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION] hayır ekletmedim kime söylemem lazım eklenmek için

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION] :) etiketlemek yeter sanırım cincoz u eklermisin?

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Dün akşam oynanan Spartak Moskova – Fenerbahçe maçında yedek kulübesinde oturan Brezilyalı yıldız Alex, karşılaşma sonrasında teknik direktör Aykut Kocaman hakkında “Tek kelimeyle açıklamak gerekirse kıskançlık! Neden beni yedeğe çekti anlamadım” şeklinde attığı tweeti, gelen tepkiler üzerine kaldırdı… Brezilyalı oyuncu ayrıca “Hocanın kararlarına hep saygılıyım ve hiç sorgulamadım. Her şeyden önemli olan kulüp ve hedefleridir” dedi.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spartak Moskova karşısına sürdüğü 11’de savunmayı ön planda tuttu. Bu taktiğin gereği olarak kaptan Alex’i yedek kulübesine oturtan Kocaman, Krasic ve Stoch gibi yıldızlarına da 11’de görev vermedi.

Gökhan Gönül’ün takıma katılmasının ardından Orhan Şam kendini kenarda bulurken, savunmanın önünde kesici olarak Selçuk Şahin-Mehmet Topal ikilisi tercih edildi. Sol açık olarak Sow’u düşünen Kocaman, Kuyt’ı ise tek forvet olarak sahaya sürdü. Sarı-lacivertlilerin hocası, Semih’i 18 kişilik kadroya bile almazken, tercihini Bienvenu’den yana kullandı.

“TEK KELİMEYLE KISKANÇLIK”

Aykut Kocaman’ın taktik tercihinde ilk 11’de yer alamayan Alex de Souza bundan hiç memnun kalmadı. Kaptan, ısınmaya bile çıkmazken, yedek bankına geldiğinde oldukça düşünceli ve sinirli olması dikkatlerden kaçmadı. İkinci yarıda Krasic, Caner ve Bienvenu’ye şans tanıyan Aykut Kocaman’ın 90 dakika yedek beklettiği Alex maçtan sonra twitter’dan sarı-lacivertli teknik adama yüklendi.

Brezilyalı bir vatandaşıyla sohbet eden tecrübeli futbolcu, maçta yedek kalmasıyla ilgili bir soruya, “Bir gün sana anlatırım. Tek kelimeyle açıklamak gerekirse kıskançlık! Neden beni yedeğe çekti anlamadım. Zamanla hikayenin tamamını sana anlatırım” ifadelerini kullandı.

TWEETİ SİLDİ

Brezilyalı yıldız gelen tepkiler üzerine attığı tweeti sildi ve "Hocanın kararlarına hep saygılıyım ve hiç sorgulamadım. Her şeyden önemli olan kulüp ve hedefleridir" yazdı.

Kaynak

400.jpg

cincoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şimdiden teşekkürler [MENTION=74929]Korpe[/MENTION] [MENTION=158637]angel75[/MENTION]
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION] eklendim bende 12 Numaraya teşekkürler sağolun

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Arkadaşı ekledim ilk mesaja ama şunu belirteyim fenerbahçenin bu seneki oyun şeklini hiç beğenmiyorum.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
ben elazığspor maçını izledikten sonra.moskova maçını izleme gereği bile duymadım.4-5 yeriz zannediyordum.yine iyi bir skor almışız.zaten defansı saymıyorum bile.bir maç gol yemiyelim kurban kesecek hale geldik.
bu sözde orta sahaya oyuncusu.
c480k.jpg

buda lugano defans oyuncusu
.
c4822.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
spartak moskava maçında bizi destekleyen galatasaray ve beşiktaş taraftarına teşekkür ederiz benden avrupa kupalarında tam destek helal olsun görmek istediğimiz güzellik trabzonlu taraftalarada ayrıca teşşekkür cami ve türk bayrakları yakanların yanında oldukları için tabiki hepsi için değil orda olup onları destekleyenlere

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
şimdi ligtv de rus basınındaki haberleri söylüyolarda onlarda genelde, "istanbulda zor bir maç bizi bekliyor" şeklinde.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
yaaa birşey soracağım.. yediğimiz 2. golden önce atılan kornerde top doğru yerden mi atıldı? topun korner çizgisinin içinde olması gerekmiyor mu?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
yaaa birşey soracağım.. yediğimiz 2. golden önce atılan kornerde top doğru yerden mi atıldı? topun korner çizgisinin içinde olması gerekmiyor mu?

maçın tamamını izledim, bende seninle aynı görüşteyim. hatta korner kullanılmadan arkadaşıma top sanki çizginin dışında dedim ama hakem golü verdi maalesef

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
hakem genel olarak iyi yönetti 2,3 hatasi vardi ama okadar da abartılacak durum değildi , [MENTION=283243]ProgramLama41[/MENTION] abartma istersen suan FENERBAHCE kulubu konusun dasin espiri de olsa bu tür muhabbetlere bura da girme mümkünse hoş değil.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16

onu bende farkettimde artık yapacak bişey yoktu gündeme getirmeyim dedim :)

işte o an. sanki azıcık ucunda çizgiye değiyo gibide hakemin gözünün önünde artık görmeliydi yani hiç yoktan biraz daha geri aldırmalıydı topu bence. :)

c4cv1.png

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
735.221’den Biri, Sen Fenerbahçeli...

giris.jpg

Geçen Yıl;

En çok sen koştun takımınla, en çok sen alkışladın sahada onurumuz için mücadele edeni, en çok sen oradaydın arman için tarihin için…

Destek olmak için skora bakmak aklına hiç gelmedi senin, hatalı pas'ta da alkışladın takımını, gol yediğinde de…

İsmine bakmaksızın destek oldun Çubuklu'yu taşıyanlara; galibiyette ise dünyalar senin oldu…

90 dakika 'durmaksızın' destek verdin, 90+3'te hala tribündeydin, Fenerbahçeli olmanın ne güzel bir şey olduğunu haykırıyordun!

Hüzne boyanan anları sen aydınlattın bazen sabaha karşı Sabiha Gökçen'de, bazen gece geç vakitte Can Bartu'da…

Geçen yıl kaldırım tribününden gelen 'Sarı' sesine, sen de içeriden seslendin var gücünle 'Lacivert' diye…

Sarı ile Lacivertin birleştiği en 'güzel nokta' oldun, Fenerbahçe'yi eleştirenlere, Fenerbahçe'nin gücünü görmeyenlere en 'güzel ders', en 'güzel cevap' oldun!

Gün yine o özel günlerden bir gün…

Gün, Fenerbahçeliler için 'Nöbet Değişimi Beyler!' günü…

Gün, kaldırımdan gelecek "Sarı'ya", tüm sevginle "Lacivert" deme günü…

Gün, çocuğunu elinden tutup Saracoğlu'na gelme, biz yine buradayız deme, geçen yılın tesadüf olmadığını gösterme, Fenerbahçe ile bütün olma günü…

Gün, geçen yıl mabedi dolduran 735.221 kişiden biri olma günü…

25 Ağustos 2012, Cumartesi, 21:45'te, evimiz Saracoğlu'nda, G.Antep maçında görüşmek üzere…

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
S. Moskova maçı biletleri 25 Ağustos Cuma günü satışa çıkıyor

2012-08-22_fbmoskova446.jpg

Fenerbahçemiz ile Rusya’nın Spartak Moskova takımları arasında, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda 29 Ağustos Çarşamba günü oynanacak Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçına ait biletlerin satışına, 24 Ağustos Cuma günü başlanacak.

Biletler; 24 Ağustos Cuma günü Kongre Üyelerimize, 25-26 Ağustos Cumartesi ve Pazar günleri Kongre Üyelerimiz ile Fenerbahçe Taraftar Kart sahipleri ve faturalı Fenercell kullanıcıları için satışa sunulacak. Biletlerin genel satışına, 27 Temmuz Pazartesi gününden itibaren başlanacak.

Kongre Üyelerimiz 5, Platinium Taraftar Kart ve Premium Kart sahipleri 3, Gold Kart sahipleri 2, Fenercel faturalı hat kullanıcıları ve Classic Kart sahipleri ise 1 adet bilet alabilecek.

Bilet fiyatları ise şöyle:

TÜRK TELEKOM VE MİGROS TRİBÜNÜ : 44.00 TL
FENERIUM ÜST NISSAN TRİBÜNÜ H-I BLOK : 88.00 TL
FENERIUM ÜST NISSAN TRİBÜNÜ C-D-F-G BLOK : 110.00 TL
FENERIUM ALT G BLOK : 165.00 TL
FENERIUM ALT B-F BLOK : 215.00 TL
FENERIUM ALT C-E BLOK : 255.00 TL
FENERIIM ALT D BLOK : 265.00 TL

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
[MENTION=283243]ProgramLama41[/MENTION] en yakın iddaa bayisine gidip dilediğin takıma oynayabilirsin. O muhabbeti burada yapmayın!..