SDN Fenerbahçe Kulübü

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Maçın geniş ama gerçekten geniş özeti var mı fenerbahçeli arkadaşlar ben dağdaydım izleyemedim ??

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe evinde tur atlar... Aykut hoca biraz daha akıllı hamle yapmalı...

aynı görüşteyim. aslında bu sezonki en iyi maçlarımızdan birini oynadık zaten. :) ama hala saçma oynuyoruz. saçma hamleler oldu.

bu arada İlkan'ı izleyin arkadaşlar 12 dev adam maçında :) maç ntvsporda

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Oyuncumuz Selçuk Şahin; Spartak Moskova karşısında alınan mağlubiyetin Kadıköy’de oynayacağımız rövanş karşılaşmasının avantaja dönüştürüleceğini belirterek; "Bugünkü mağlubiyetin ardından çok daha fazla çalışacağız. Tabi üzücü bir skor. Ama kendi evimizde bunu avantaja çevirebiliriz. Çok basit iki gol yedik" dedi.

Maçın ardından FB TV’ye açıklamalarda bulunan Selçuk Şahin, "Öncelikle ülkemizde yaşanılan şehit haberlerine çok üzüldüğümü söylemek isterim. Maça dönecek olursak, alışık olmadığımız bir zeminde oynadık. İyi bire rakiple karşılaştık, takım olarak sahaya yerleşmeye çalıştık. Ona göre bir takımla sahaya çıktık. Ama yemememiz gereken iki basit gol yedik. Ancak kendi evimizde oynayacağımız rövanş mücadelesi için şanlı olduğumuzu düşünüyorum. Alacağımız galibiyetle Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak istiyoruz. Saha içine iyi mücadele ettik. Bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum" şeklinde konuştu.

Sahanın suni çim olmasıyla ilgili de bir açıklama yapan Selçuk Şahin; "Hem saha, hem de top ile ilgili bir sorun vardı. Türkiye’dekiyle farlıydı. Aslında Moskova’ya 2 gün önce geldik alışmak adına. Maçın ilerleyen dakikalarında da bu alışkanlığımızı gösterdik. Tabi normal sahada yani çim sahada çok daha iyi performans sergileyebilirdik. Bu skoru avantaja çevirmek bizim elimizde" dedi.

Kalemizde gördüğümüz iki golün de çok basit bir şekilde yendiğini söyleyen oyuncumuz Selçuk; "Aslında çok basit goller yedik. Tüm takım yerleşmişken, gol yemek üzücü. Basit bir gol yedik. Onlar da bunu değerlendiler. Ama kendi evimizde taraftarımızın da desteğiyle Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak için mücadele edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Kaynak

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Aykut Kocaman: "Çok ucuz bir gol yedik.

Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman, Spartak Moskova'dan yediğimiz 2. gol ile ilgili "Herşeyi bu kadar iyi düşündükten sonra o 2. gol bize hiç yakışmadı, çok ucuz bir goldü" dedi.

Öncelikle Gaziantep'te gerçekleşen alçakça saldırıya olan tepkisini dile getiren Kocaman, ardından maçı değerlendirdi. "Kısaca ve kestirmeden cümlemi söyleyeyim" diyen Kocaman sözlerini "Herşeyi bu kadar iyi düşündükten sonra o 2. gol bize hiç yakışmadı, çok ucuz bir goldü" diye sürdürdü.

İlk 20-20 dakikalık periyodda Spartak'ın her rakibine yaptığı gibi hızlı vert saldırmasını beklediklerini ve böyle de olduğunu belirten Kocaman, bu süreçte çok hata yaptıklarını vurguladı. İlk yarının sonlarında daha etkili olmaya başladıklarını, ikinci yarıda da oyunun ilk yarıya oranla daha dengeli gittiğini belirten Aykut Kocaman "Türk takımlarının genel rahatsızlığı, işler iyi gidince hata yapılıyor. Golü bulacacağımızı düşündüğümüz anlarda savunmada açık verdik. Ardından avantaj sağlayacak golü de bulduk ama sonra çok ucuz bir gol yedik" dedi.

Kocaman sözlerini "Çok etkili olduğumuz söylenemez. Tur ortada, hatta galibiyetten ötürü biraz daha Spartak tarafında" diyerek tamamladı.

Volkan Demirel: “En kısa sürede takımdaki yerimi alacağım

Yaşadığı sakatlıktan dolayı kadroda yer almayan Kalecimiz Volkan Demirel, Spartak Moskova ile oynanan karşılaşmada takımı yalnız bırakmamak adına Moskova’ya geldiğini belirterek, "Takımıma destek olmak için buradayım. Sahadaki arkadaşlarımızın hepsi iyi mücadele etti. Süper Kupa karşılaşmasında yaşadığım bir sakatlık sonrası sahada yer alamadım. Tabii ki gönül isterdi ki, sahada olmak ama dediğim gibi sakatlık yaşadığım için olmadı. Ama en kısa sürede takımdaki yerimi alacağım" açıklamasında bulundu.

Maçın ardından FB TV’ye açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, "Evet, bizim için şansız bir akşam oldu. Basit iki gol yedik, ama bu skoru kendi evimizde avantaja çevireceğiz. Kendi sahamızda oynayacağımız rövanş karşılaşmasında taraftarımızın da desteğiyle Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalan taraf olacağımızı düşünüyoruz. Sadece biraz daha zamana ihtiyacımız var. Takımımıza yeni katılan arkadaşlarımız var. Birlikte iyi işler yapacağımızı düşünüyorum. Sadece bazı talihsizlikler, bazı sakatlıklar yaşadık. Şu an için moral ve motivasyona ihtiyacımız var. Bu seneki takımımız da geçen sene ki kadar iyi. Kaliteli oyuncular var kadromuzda. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Geçen sene de taraftarımız yanımızdaydı. Bu sayede iyi işler yaptık. Onlar bizim yanımızda olduğu sürece Fenerbahçe adına iyi şeyler olacak" dedi.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda, 25.08.20112 tarihinde oynayacağımız, 12 yaş ve altı çocuklar ile kadınların izleyebileceği Fenerbahçe-Gaziantepspor Spor Toto Süper Lig 2. hafta müsabakasına ait biletlerin dağıtımına 22 Ağustos Çarşamba günü başlanacaktır.

Biletler 22 Ağustos Çarşamba günü saat 14.00’te bayan kongre üyelerine ve taraftar kart sahiplerine, 23 Ağustos Perşembe günü saat 10.00’dan itibaren kadın ve çocuklara genel dağıtıma çıkacaktır.

Bilet dağıtım noktaları

1.Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı bilet gişesi
2.Merter Migros Biletix gişesi
3.Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Arena bilet gişesi

NOT: STADYUMUMUZA BİLETSİZ TARAFTAR ALINMAYACAKTIR. KİMLİK FOTOKOPİLERİNİ İBRAZ ETMEK ŞARTIYLA BİR KİŞİYE İKİ BİLET VERİLECEKTİR. BU MAÇTA KOMBİNE KARTLAR GEÇERLİ OLMAYACAKTIR.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=71554]cobra11[/MENTION] [MENTION=70615]erjan[/MENTION] günaydın hos geldiniz şu haberlere bakalım da konusalim :)

aynı görüşteyim. aslında bu sezonki en iyi maçlarımızdan birini oynadık zaten. :) ama hala saçma oynuyoruz. saçma hamleler oldu.

bu arada İlkan'ı izleyin arkadaşlar 12 dev adam maçında :) maç ntvsporda

henry girmesi canerin sonradan dahil olmasi stoch ile alex in olmamasi bir kac unsur daha var onlarida katarsak oyun olarak iyi idik ama kuyt ve sow un arkasinda adam kesin lazim 2,gol de cok belesti.

selcugun acıklamalarinin bir kısmına katılıyorum bir kısmı cok gereksiz.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION] haberler belli ya, ben umutluyum rövanş için. Bişeyler olacak bu takımdan eminim. Zaten en iyi oyunumuzu oynadık bu sezonki. Ki zaten bu sezon oynadığımız en güçlü rakipti bence. :) İşte tek sorun aykut hocanın seçimleri, oyuncu değişiklikleri, oyuna müdahalesi. :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
antep maçi da cocuklara ve hanımlara acık sadece ..

@Korpe haberler belli ya, ben umutluyum rövanş için. Bişeyler olacak bu takımdan eminim. Zaten en iyi oyunumuzu oynadık bu sezonki. Ki zaten bu sezon oynadığımız en güçlü rakipti bence. :) İşte tek sorun aykut hocanın seçimleri, oyuncu değişiklikleri, oyuna müdahalesi. :)

yahu ılk yarı cok baskılı ıdık son hamleyi yapacak adam yok idi var aslında ama onlari birakmıyorlar ondan 1 adam lazim diyorum ya ben com umutlu idim hele bir atagımız vardi sow bekledi gelmedi gelseydi ondan sonra almıstık maci zaten.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
bence Alex bu maçta hiç bişey yapamazdı, baroni nasıl koştu orda çabaladı baskı yaptı. hiç yoktan adamların rahat çıkmasını engelledi. alex o baskıyı yapamayacaktı daha rahat çıkacaklardı bu sefer daha çok pozisyon ve daha çok gol olacaktı.

dünki maçta defansımız ne kadar iyi olsada aslında ileri uçta baskı yapan mücadele eden takımı gördüm ben defansı ileri uçta yapmaya başladık aslında, o dağılmadan önceki santos lu luganolu niang lı takımı hatırladım her baskı yapışımızda, birazda duygulandım :) işte asıl umutlanmam bu yüzdendi. :)

yok yok güzel günler görecez, sadece hocamızın biraz daha iyi hamleler yapması gerek. :)

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Abi M.Topuz, M.Topal, Selçuk ve Cristian'ı bir arada oynatırsan tabii ki orta alanda kalabalık olursun, rahat çıkmalarına engel olursun ancak adamlarda üretkenlik yok. O takım sadece bir savunma takımı olur ki defansta nasıl hatalar yapılıyor gol yememek bile mümkün olmuyor. Cristian'ın bir Alex olmasını bekleyecek değiliz. Pozisyona giremedik doğru düzgün. Dün akşam ki Spartak Moskova'yı duman etmemiz gerekir. Bu takımda hiç bir halt yok vallahi.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Günaydın Renkdaşlarım.

Dünkü maçta Volkan olsa idi,en azından bir beraberlik alırdık bence.
Alex olmadanda bu takım olabilecek gibi.
Ama Alex işte durur durur,bir hareketiyle maçı aldırır.
Kuyt yine mükemmeldi.
Aykut Hocanın Daum dan kalma şu son dakika değişiklikleri çok saçma.
Caner ve Krasiç i son 10 dakikada alıp ne yapılabilir ki.
Mehmet Topal da hala uyum sorunu var.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
krasic de az da olsa ısınmıs takıma biraz zaman alıcak oda hizli kuyt gibi olmasada su dort oyuncu beni cok etkılıyor sotch kuyt caner birde krasic suan

şu adiliğe bak ya malum gaste ve haber kanalı

http://www.htspor.com/futbol/haber/769913-bunu-da-gordu

ortalıgı germek ıcın neler yapiyorlar

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
krasic de az da olsa ısınmıs takıma biraz zaman alıcak oda hizli kuyt gibi olmasada su dort oyuncu beni cok etkılıyor sotch kuyt caner birde krasic suan

şu adiliğe bak ya malum gaste ve haber kanalı

http://www.htspor.com/futbol/haber/769913-bunu-da-gordu

ortalıgı germek ıcın neler yapiyorlar
Boş ver bunları [MENTION=74929]Korpe[/MENTION]
Bu takımı altaylı ve saz gurubu yönetmiyor.
Bunlara kalsak FENERBAHÇE Diye bir takım ortada olmazdı.
Bir sonraki maçta Alex i kesinlikle oynatmalı.
Caner ve Krasiç yada Stoch kesinlikle olmalı.
Sow ile Kuyt iyi anlaşıyorlar.Yine çift forvet ile oynamalıyız.
Moskova da hiç iş yok emin olun.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Abi M.Topuz, M.Topal, Selçuk ve Cristian'ı bir arada oynatırsan tabii ki orta alanda kalabalık olursun, rahat çıkmalarına engel olursun ancak adamlarda üretkenlik yok. O takım sadece bir savunma takımı olur ki defansta nasıl hatalar yapılıyor gol yememek bile mümkün olmuyor. Cristian'ın bir Alex olmasını bekleyecek değiliz. Pozisyona giremedik doğru düzgün. Dün akşam ki Spartak Moskova'yı duman etmemiz gerekir. Bu takımda hiç bir halt yok vallahi.

tamam işte alex in yerini baroni alamaz orası kesin zaten. ama sezon başından beri burda kaç kere dedik bizi ileri taşıyacak pas yapacak, ara pasları atacak, topu kanatlara dağıtacak ve en önemlisi koşacak mücade edecek bir orta saha lazım. bunun içinde paraya kıyıp adam akıllı bir oyuncu almamız gerekirdir ki halada gerekli alınmalıda bence. işte o zaman tam olacak bişeyler.. şampiyonlar ligi önemli doğru ama avrupa ligide var bu işin diğer ucunda, herşey şampiyonlar ligi içinde yapılmamalı. şampiyonlar ligine kalırsak transfer yapacaz diye birşeyi ben asla kabul etmiyorum.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Doğru diyorsun okadar abarttilarkı dün izledim kendi sahalarinda nasildilar, burada da adamlar kasar ama işte aykutun taktık anlayısını daha iyi goreceğiz umarim beni yanıltır.
Aykut mactan oncekı demecinde bizden daha iyi demese idi büyütmeseydi gozünde belkı oyuncular da biraz doping etkısı yapardi..

hakkımızda hayırlisi

tamam işte alex in yerini baroni alamaz orası kesin zaten. ama sezon başından beri burda kaç kere dedik bizi ileri taşıyacak pas yapacak, ara pasları atacak, topu kanatlara dağıtacak ve en önemlisi koşacak mücade edecek bir orta saha lazım. bunun içinde paraya kıyıp adam akıllı bir oyuncu almamız gerekirdir ki halada gerekli alınmalıda bence. işte o zaman tam olacak bişeyler.. şampiyonlar ligi önemli doğru ama avrupa ligide var bu işin diğer ucunda, herşey şampiyonlar ligi içinde yapılmamalı. şampiyonlar ligine kalırsak transfer yapacaz diye birşeyi ben asla kabul etmiyorum.

bende topalin yerıne ortaya anadolu takımlarından birisini alsalar di daha iyi olurdu..

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
şu kağıt parçası satan adamların linkini bizim sayfaya koymayın ya, gördükçe sinir oluyorum..

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
ve cristian artık eskısı gii form tutmuyor bilmiyorum farklı gorebilirsiniz ama bence trannsfer listesine konmalı selcuk da durdu durdu güzel bir pas cıkardi ama topuz,topal bunlar yetmiyor

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın 12 Numaram...
Saracoğlu'n da eleriz bu takımı merak etmeyin.. Selçuk ile başlamayalım.. Alex ilk yarım saat olsun... Caner son 5 dakika değil ilk dakikadan oyunda olsun tamamdır bu iş :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=71554]cobra11[/MENTION] bende sevmiyorum ama adamlarin yaptiğini bugun okudugum gordum 6 7 sayfada bile yok hepsi cok iyi seyler solemiş adamlar yine alaka ya maydonoz yapmıs sadece gorün diye paylastim

günaydın melek :)

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Ben selçuktan gene bir süpriz bekliyordum. şöyle ceza sahasına yakın yerlerden bi tane vurur atar diyodum ama olmadı :D

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
antu_21_08_2012_60.jpg

adamsın!!

antu_21_08_2012_55.jpg

antu_21_08_2012_13.jpg

cincoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Günaydın renktaşlarım sarı lacivert bir gününüz olsun :)

Spartak Moskova ile Kadıköy Cehenneminde yapacağımız maçta onların taraftarı gibi stadın yarısını boş bırakmayacağız boş bir tek yer kalmıycak ve sonunda turu geçen taraf biz olacağız...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
sağolun varolun ALLAH RAZI olsun ALLAH herkese nasip etsin..