ProgramLama41
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
Maçın geniş ama gerçekten geniş özeti var mı fenerbahçeli arkadaşlar ben dağdaydım izleyemedim ??
Maçın geniş ama gerçekten geniş özeti var mı fenerbahçeli arkadaşlar ben dağdaydım izleyemedim ??
Fenerbahçe evinde tur atlar... Aykut hoca biraz daha akıllı hamle yapmalı...
aynı görüşteyim. aslında bu sezonki en iyi maçlarımızdan birini oynadık zaten.ama hala saçma oynuyoruz. saçma hamleler oldu.
bu arada İlkan'ı izleyin arkadaşlar 12 dev adam maçındamaç ntvsporda
@Korpe haberler belli ya, ben umutluyum rövanş için. Bişeyler olacak bu takımdan eminim. Zaten en iyi oyunumuzu oynadık bu sezonki. Ki zaten bu sezon oynadığımız en güçlü rakipti bence.İşte tek sorun aykut hocanın seçimleri, oyuncu değişiklikleri, oyuna müdahalesi.
![]()
Boş ver bunları [MENTION=74929]Korpe[/MENTION]krasic de az da olsa ısınmıs takıma biraz zaman alıcak oda hizli kuyt gibi olmasada su dort oyuncu beni cok etkılıyor sotch kuyt caner birde krasic suan
şu adiliğe bak ya malum gaste ve haber kanalı
http://www.htspor.com/futbol/haber/769913-bunu-da-gordu
ortalıgı germek ıcın neler yapiyorlar
Abi M.Topuz, M.Topal, Selçuk ve Cristian'ı bir arada oynatırsan tabii ki orta alanda kalabalık olursun, rahat çıkmalarına engel olursun ancak adamlarda üretkenlik yok. O takım sadece bir savunma takımı olur ki defansta nasıl hatalar yapılıyor gol yememek bile mümkün olmuyor. Cristian'ın bir Alex olmasını bekleyecek değiliz. Pozisyona giremedik doğru düzgün. Dün akşam ki Spartak Moskova'yı duman etmemiz gerekir. Bu takımda hiç bir halt yok vallahi.
tamam işte alex in yerini baroni alamaz orası kesin zaten. ama sezon başından beri burda kaç kere dedik bizi ileri taşıyacak pas yapacak, ara pasları atacak, topu kanatlara dağıtacak ve en önemlisi koşacak mücade edecek bir orta saha lazım. bunun içinde paraya kıyıp adam akıllı bir oyuncu almamız gerekirdir ki halada gerekli alınmalıda bence. işte o zaman tam olacak bişeyler.. şampiyonlar ligi önemli doğru ama avrupa ligide var bu işin diğer ucunda, herşey şampiyonlar ligi içinde yapılmamalı. şampiyonlar ligine kalırsak transfer yapacaz diye birşeyi ben asla kabul etmiyorum.
![]()
buda benim kızım
Abiler,ablalar,kardeslerim![]()