SDN Fenerbahçe Kulübü

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
aleykümselam [MENTION=74929]Korpe[/MENTION]

gününüz güzel geçsin inşallah arkadaşlar.. :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Selamun Aleykum Renkdaşlar.
Bayramınız Mübarek Olsun.
Bkalım Moskova maçı ne olacak.
Bu maçtan umutluyum.
İzinden önce İnşallah iyi bir sonuç alırız.
22 sinde izine ayrılıyorum.23 ünde Fethiyedeyim.
Oradan buralarda olmaya çalışırım.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
aleyküm selam [MENTION=47324]mustang[/MENTION] insallah

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Aykut un yeni açıklamaları okuyan,dinleyen varımı? Bir kaç yerde gördüm ilgilenmedim yeterince uyuz oldum çünki

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Aykut un yeni açıklamaları okuyan,dinleyen varımı? Bir kaç yerde gördüm ilgilenmedim yeterince uyuz oldum çünki

Sparta bizden biraz daha iyi felan demiş. Nazım hikmetin mezarını ziyaret etmek istiyorum orada demiş.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
sen ne diyorsun kardesim bu duruma

Aykut hocanın yapmış olduğu taktik sistem çökmüş durumda. Ya sistemini değiştirecek yada fenerbahçe onu değiştirecek.

İlk golden sonra sürekli geriye çekilme, yanlış oyuncular ile başlama eksiklileri var. Saldıran bir takım yok sahada.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Aykut hocanın ne kadar Fenerbahçeli olduğunu iyi biliyoruz, Fenerbahçeliliğinden şüphemiz yok.
Bende Aykut hocanın başarılı olmasını çok istiyorum ama çok bariz hatalar yaptı, hatalarından ders alıp tekrarlamasa yine birşey demem ama hep aynı hataları tekrarladı.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
abi, adam dediğim dedik peşinde gidiyor onun takımın basina getirilme nedeni o anki durumlar (aziz yıldırımın içeri alınması kulup üzerine oynanan oyunlar) dan dolayi FENERBAHÇE den gelme takımı motive edicek dağılmasını engelleyecek birisi lazimdi o da aykut idi yaptıkları güzeldi iyi şeylerdi ama adamın kapasitesi bu yani baska bişi olmaz benim bir beklentim yok ondan

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Aykut Kocaman hala kendini İstanbulspor veya Ankaraspor kulübünde zannediyor. Taktiklerini buna göre yapıyor. Bu fikrinden kurtulması gerekiyor

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Aynen öyle transfer yapılan oyunculari karşısına alip bişi amlatmiyor adamın yuz yuze bir muhabbeti yok kestirip atıyor herseyi hakkımızda hayırlısı para verilen adamlara yazık okadar oyuncu var selçuk,bekır,topuz la olacak iş değil

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Abi duygusal yolla olacak iş değil bizimkiler öyle bakıyor, kanayan parmak kesilir.

Reaksiyon puanı
10,315
arkadaşlar, şu linkte aykut kocaman ile ilgili bir haber var. pek güvenemediğim için buraya alıntılamadım.

nazım hikmetin mezarını ziyaret ayakları falan benim de hoşuma gitmedi ama, nihayetinde herkesin fikrine saygı göstermek zorundayız. buna bişey diyemem ama, sparta moskovanın bizden üstün bir takım olduğunu söylemesi gerçekten kabul edilebilir bir gaf değil. buna yenilgiye kılıf hazırlamak derler. en basitinden bal gibi korkaklık derler.

daha önce de savunduğum gibi, yine aynı şeyleri söylüyorum, yarın da, hatta şampiyon olsak da yine aynı şeyleri söyleyeceğim... fenerbahçe aykut kocamana bir kaç gömlek geniş geliyor. ciddi tavrını, efendiliğini falan beğeniyorum ama, bu onun fenerbahçemize hoca olmasına yeterli kriterler değil ne yazık ki!

onda eksik olan, bilgiden, tecrübeden daha önce cesaret ve özgüvendir. bunlar onda yok ne yazık ki... yeteri kadar bilgi ve tecrübesi olmadığı gibi...

biz de bir atasözü var, "katrandan pekmez olmaz" derler...

bilgi ve tecrübe zamanla kazanılır, dolayısıyla bu eksiği tolore edilebilir de...

cesaret ve özgüven doğuştan, yaratılıştan var olan şeylerdir ki, maalesef bunu ona kazandırmak imkansız gibi...

fizikci

Doçent
Reaksiyon puanı
12
fenerbahçe her zaman en büyük olarak kalmaya devam edecektir

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Selçuk ve Mehmet topuzun sözleşmesi bu sene sona eriyor. Bakalım uzatacaklar mı?

Bu sene sözleşmesi bitecek oyuncularımız.

ALEXSANDRO DE SOUZA
MEHMET TOPUZ
ÖZER HURMACI
RECEP NİYAZ
SELÇUK ŞAHİN
VOLKAN DEMİREL

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
volkan gitmez alex belli değil iyi bir teknık adam gelırse o belesten para alanlarida gonderir insallah |seyyah| abi a haber pek yalan haber yaptiğini duyulmamış bende rast gelmedim

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
ben canlı izledim basın toplantısını, bildiğin bizden daha iyiler dedi Aykut hoca. ama o nazım hikmet olayı gene bizim basının b*k yemesi. geldi şu maç öncesi sorduki nazım hikmeti ziyaret edecekmisiniz? sanane l*n demek lazım böylelerine işte.

yokta neye göre iyiler her yıl en az 30bin kombinemi satıyolar, formamı satıyolar, oyuncularımı iyi. Kimi istediysen o alınmadımı aykut hocam demezlermi. sende güçlü takım kuraydın o zaman demi.

yok ben gene kadromuza güveniyorum. kadroya lafım yok sadece 1 transfer gerekli o kadar bence. yoksa halen iddia ediyorum şu takıma rakip dayanmaz. ama oynasınlar yeterki, kendileri gibi oynasınlar fazla bişey istemiyoruz.. :)

haberde demesine gerek yokki zaten. aykut hocanın son şansı yarınki maç. bugün dediki aykut hoca "taa 3 temmuzdan beri bu maçı bekliyoruz aklımız hep burda" elazığ maçından sonrada dedi aklımı moskova maçında tamam Aykut hocam şu 2 maçta şu takımı adam akıllı oynat herşeyi unutalım söz veriyoruz. ama yok gene herzamanki gibi oynarak bize gelme lütfen, artık taraftarın sesi yüksek çıkar.. :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
sanane demesi kolay da sonra aykutun ismi kalırmı bilmem medya onu iyi br yere otuturur. [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] abime katılıyorum [MENTION=71554]cobra11[/MENTION] kardeşim takım çok iyi ortaya bir adam lazim okadar. aykut taraftar gözü ile bakmiyor. oyuncu gozü ile bakmiyor

iceman bosuna demiyorlar adama ertugrul da oyle idi bir zamanlar adam aştı kendisini

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Gaziantep’teki terörist saldırıyı lanetliyoruz

2008-08-11_bayrak446.jpg

Gaziantep metropol Şehitkamil İlçesi’ndeki Karşıyaka Polis Merkezi’nin önünde, bomba yüklü bir aracın teröristlerce infilak ettirilmesi sonucu, ilk belirlemelere göre 8 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği, bir çoğu ağır olmak üzere 60’tan fazla vatandaşımızın da yaralandığı haberini büyük bir üzüntü ve tepkiyle öğrendik.

Tüm yurtta bayram sevincinin yaşandığı bu günlerde önce Hakkari, ardından da Gaziantep’te gerçekleştirilen bu hain ve kalleş terörist saldırıları lanetliyoruz. Ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar; başta yaşamını yitiren vatandaşlarımızın yakınları olmak üzere tüm Ulusumuza başsağlığı diliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Bugün yürekten Fenerliyiz. Haydi Fener, gönüller seninle, Allah yardımcınız olsun.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Roberto Carlos Moskova'da Fenerbahçe'mizi ziyaret etti...

A0wzfvYCYAIB9vC.jpg

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Tünaydınlar herkese..

resimlerin devamınıda ben koyuyum :)

[TABLE="width: 924"]
[TR]
[TD="width: 232, align: center"][/TD]
[TD="width: 462, align: left"]
2012-08-20_carlos1.jpg

2012-08-20_carlos2.jpg

2012-08-20_carlos3.jpg

2012-08-20_carlos4.jpg

2012-08-20_carlos6.jpg

2012-08-20_carlos5.jpg

2012-08-20_carlos7.jpg

2012-08-20_carlos8.jpg

2012-08-20_carlos9.jpg

[/TD]
[TD="width: 10, align: left"]
clearpixel.gif
[/TD]
[TD="width: 232, align: center"][TABLE="width: 232"]
[TR]
[TD]
clearpixel.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]
clearpixel.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
clearpixel.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
clearpixel.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
clearpixel.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
clearpixel.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]
clearpixel.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]
clearpixel.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 232"]
[TR]
[TD]
clearpixel.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
clearpixel.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Roberto Carlos'un Moskova'da Fenerbahce kampina yaptigi ziyaretin goruntulerini 13.00 bulteninde izleyebilirsiniz.

Bugün #FenerbahcemizSahayaSiyahBantlaCiksin ! Süper Lig'de cumartesi rakibimiz Gaziantepspor en iyi şekilde karşılansın !

BİLGİLENDİRME// Kulübümüzün siyah bantla maça çıkmak için, bu sabah itibariyle gerekli görüşmelere başladığı öğrenildi. TEŞEKKÜRLERİMİZLE!

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
BİLGİLENDİRME// Kulübümüzün siyah bantla maça çıkmak için, bu sabah itibariyle gerekli görüşmelere başladığı öğrenildi.