SDN Fenerbahçe Kulübü

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Asbaşkanımız Ali Yıldırım, teknik direktörümüz Aykut Kocaman için linç kampanyası başladığını söyledi.

Asbaşkanımız Ali Yıldırım, teknik direktörümüz Aykut Kocaman için adeta bir linç kampanyası başlatıldığını savunarak, “Aykut Kocaman’ı kimse değersizleştiremez. Yaşadığımız sıkıntılı 3 Temmuz sürecinde ayakta kalmamız bazı insanların gücüne gitti” dedi.

Şampiyonlar Ligi play-off turunda bugün deplasmanda Spartak Moskova ile yapacağı karşılaşma öncesi Luzhniki Stadı’nda antrenman yaptığı sırada basın mensuplarıyla sohbet eden Ali Yıldırım, özellikle medyada Kocaman’a yöneltilen eleştirilere sert çıktı.

“Aykut Kocaman’ı kimse değersizleştiremez” ifadesini kullanan Fenerbahçe Asbaşkanı, şunları kaydetti: “Aykut Kocaman bizim için her zaman Sayın Aykut Kocaman’dır.“

3 Temmuz sürecinden bu yana ayakta kalmamız insanların gücüne gitti. Aykut Hoca için bir linç kampanyası başlatıldı.

Taraftar oyuna gelmesin
Aykut Kocaman ilk sezonunda lig şampiyonluğu kazandı. İkinci sezonunda iki final oynadı. Şampiyonluğu olağanüstü şartlara rağmen son anda kaçırdık. Aynı masada oturduğumuz insanlar dahi bu kampanyanın içinde yer alıyor. Biz burada olduğumuz müddetçe Aykut Hocamız da burada olacak. Biz hocamızın başarılarından ve kişiliğinden çok memnunuz. Sportif başarılar gelip geçici şeyler. Kişilik önemli, adamlık önemli. Taraftar ile Aykut Kocaman arasına nifak sokmaya çalışıyorlar. Lütfen taraftarımız bu oyuna alet olmasın. Fenerbahçe taraftarı için biz gerekeni yapıyoruz ve yapacağız.”

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
zaten Aykut hocanın kişiliğine, adamlığına hiç bişey demedik, demeyizde, dedittirmeyizde!

kocaman.jpg

yoksa şu Adama kim ne diyebilirki...

bizim tek derdimiz topla. şu top iyi oynansın başka derdimiz yok çok şükür..

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Aykut Hoca Bizim Evladımızdır.
Sonuna kadar sahip çıkarız.
Ama mantalititesini değiştirmeli artık.
Sen herhangi bir takımda degilsin.
Sen FENERBAHÇEMİZİN Teknik Patronusun.
Küçük düşünemezsin,korkmamalısın.
Bu futbol bize yakışmaz.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
selamun aleyküm
[MENTION=71554]cobra11[/MENTION] doğru diyorsun şahsiyet olarak iyi ama teknık açıdan , canımızı sıkıyor.

aynen [MENTION=47324]mustang[/MENTION] abi biraz hırs lazım kuyt,caner her maç öyleler bunun diğer oyunculara da yansımasi lazım

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ve Aleykum Selam [MENTION=74929]Korpe[/MENTION]
Aynen katılıyorum size.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Fenerbahçe'de Volkan sürprizi!

Fenerbahçe'de Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçında sakatlanan tecrübeli Volkan Demirel'in son durumu doktorları bile şaşırttı.

Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçında omzundan sakatlanan ve ameliyat olmayı reddeden Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, kulüp doktorlarını bile şaşırttı.

En az 1.5 ay sahalardan uzak kalması beklenen milli kalecinin, gelecek hafta Kadıköy'de oynanacak Spartak Moskova rövanşında sahada olacağı öğrenildi.

Sarı lacivertli ekibin teknik heyeti, Volkan'ın oynayabilecek olmasını büyük bir sürpriz olarak değerlendirirken, normal şartlarda bir futbolcunun bu sakatlık nedeniyle uzun süre oynayamayacağını belirtti.

Milli kalecinin sahalara erken dönmesi, Aykut Kocaman'ın da yüzünü güldürdü.

Kaynak

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
evet bugün maç var kocamanın yeni taktiği işe yarayacakmı hep birlikte göreceğiz.

bu arada türkiyede galatasarayın yapmış olduğu kural hatasıyla çalkalanıyor, bunu fenerbahçe yapmış olsaydı şimdi gs-bjk'li arkadaşlar bu konuyu burda açmıştı, bakıyorumda spor bölümünde bu konuyu açan yok nedense işlerine gelmiyor. :D

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Yabanci oyuncu hatasimi bu gün bir yerde vardı ama dikkat etmedim

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yabanci oyuncu hatasimi bu gün bir yerde vardı ama dikkat etmedim

internette, gazetelerde, spor yorumcuları bunları konuşuyorlar.

kimisi kural hatası var diyor, kimisi yok diyor. ama bu kural hatasını fenerbahçe yapıyor olsaydı gs'li,bjkli fenerbahçeyi asar keserlerdi.

ben bu yorumu gündeme getirdim diye gsli arkadaşlar bana kızmaya başlıyor, biri kalkıp bana antu kafası diyor, terbiyesizlik ediyor ben şikayetimi yaptım artık modlar o yazıyı silermi bilemiyorum

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=10880]masterbaba[/MENTION] sizleri görmek :)

adonia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aykut hoca çok efendi bir adam fakat biraz pasif kalıyor biraz cesaretli olmalı radikal kararlar almalı devamlı yan pas ile olmaz atak olmalı.gs maçında adamlar 10 kişi kalmış hala yan pas biz bu değiliz.şahsen ben gs maçlarında hiç bir çekincem olmadı hep kazanırız gözüyle bakarım baktımda ama şimdi bu mantalite ile olmaz.radikal kararlar almazsa düşüncem biraz ses yükselecek bu spartak maçı önemli nokta

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
evet bugün maç var kocamanın yeni taktiği işe yarayacakmı hep birlikte göreceğiz.

bu arada türkiyede galatasarayın yapmış olduğu kural hatasıyla çalkalanıyor, bunu fenerbahçe yapmış olsaydı şimdi gs-bjk'li arkadaşlar bu konuyu burda açmıştı, bakıyorumda spor bölümünde bu konuyu açan yok nedense işlerine gelmiyor. :D

hocam süper kupa maçında yok hakem kötüydü şuydu buydu diyenler dün kasımpaşanın verilmeyen %100 penaltısı hakkında 1 kelime etmediler. boşver onları işlerine öyle geliyor.

bugün günlerden FENERBAHÇE !...

Mert Günok, Gökhan Gönül, Joseph Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Moussa Sow.

kadromuzu sevdim beklediğim bir kadro iş yapacak bence bu kadro.

Hadi inşallah iyi bir skorla dönecez bu maçtan.

kadroda şöyle bir değişiklik isterdim. selçuk yerine topuzu koyup topuzun yerinede krasic yada stoch olmalıydı bence..

adonia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mehmet topal selçuk şahin in eski futbolu gibi atak oynasa ve şu egemen in yerine bizim semih defans oynasa daha uygun olur.at çöp egemeni niye aldılar onuda anlamadım ya

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
mehmet topal selçuk şahin in eski futbolu gibi atak oynasa ve şu egemen in yerine bizim semih defans oynasa daha uygun olur.at çöp egemeni niye aldılar onuda anlamadım ya

egemen bu maçta iyi oynar bence yobo yla anlaşırlar. bekir in sıkıntısı egemenede yansıyordu bence.

adonia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
egemen bu maçta iyi oynar bence yobo yla anlaşırlar. bekir in sıkıntısı egemenede yansıyordu bence.
umarım öyledir bende diyorum bir kişi daha vardı :) bekir doğruya valla iyi yapmış hoca bravo bi radikal karar alması lazımdı alex te yok olabilecek en iyi kadro olmuş.oyun kurgusuda iyi olursa bu maç 3.1 fenerbahçe alır diyorum.sanki fener köy takımı onu yenme bunu yenme kimi yenecek asıl küme maçlarında daha kuvvetli takımlar olacak.büyük düşünmek lazım

birde alex olayı var sonsuza kadar alex le gidilmeyeceği kesin buna göre yırtıcı bi orta saha oyun kurucu lazım ama en iyisinden parası neyse verilip alınacak

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
M. United A. Ferguson ile yıllardır çalışıyor, her sene şampiyonmu oluyor hayır, başarılarının yanında başarısızlıklar ve mağlubiyetlerde var ama onlar bizim medya gibi 3-4 maç kötü oynadı diye hemen ipini çekmiyorlar.
Bizde nedense sabır yok 2-3 maç kötü sonuç alınca hemen bir suçlu arıyoruz ve onu yargılamadan asıyoruz.
Aykut Kocaman bizi zor günlerde sırtlayıp o günlerden çıkmamıza ön ayak olmuştur bu kötü günlerinde de biz taraftarların Aykut Kocaman'a sahip çıkması gerekir.
Seni KOCAMAN seviyoruz....
Her 2 maçta da başarılar diliyoruz

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
hocam süper kupa maçında yok hakem kötüydü şuydu buydu diyenler dün kasımpaşanın verilmeyen %100 penaltısı hakkında 1 kelime etmediler. boşver onları işlerine öyle geliyor.

bugün günlerden FENERBAHÇE !...

Mert Günok, Gökhan Gönül, Joseph Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Moussa Sow.

kadromuzu sevdim beklediğim bir kadro iş yapacak bence bu kadro.

Hadi inşallah iyi bir skorla dönecez bu maçtan.

kadroda şöyle bir değişiklik isterdim. selçuk yerine topuzu koyup topuzun yerinede krasic yada stoch olmalıydı bence..

Hocam o konuda yazacaktım 1 tane net penaltı verilmedi diye, sonradan da nasıl olsa birşey anlatamam boşyere ortamı germeyim dedim, hiçbir Galatasaraylı da o konuyla ilgili tek kelime etmedi, sadece penaltı pozisyonu değildi hakem Kasımpaşa aleyhine çok kötüydü.

Kendi konumuza dönelim,
Kadro beklenildiği gibi, Alex yok. İnşallah Alex'i aramayız. Başarılar Fenerbahçeme.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
güzeldık ama son vurusu yapacak adam yok ortada adam yok :s

emenıkede penalti yaptırmak ıcın neler yapiyor

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
bir nebze iyiyiz normal oyunumuzun daha %50 siyiz. dahada iyi olabiliriz. :)

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Gol yedik 2-1 oldu. Kötü oldu bu

Bu arada siyah bantla çıkma talebimiz sportif bir aktivite olmadığından red edilmiş.

Maç bittikten sonra mı oyuna müdahale edecek acaba aykut hoca

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Sow çıkardın henry i niye alıyon henry aldın sow'u niye çıkarıyon

87.dk dan sonra caner çok işe yarar sanırım :)

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
0-0 la aynı skor bence. ikisindede gol atıp yenmemiz gerekecek bi farkı yok bence.

yenecez inşallah kadıköyde..

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
yahu ıkıncı golde adamın onunde kuyt var sadece herkes onde duruyor adam bosta bariz gol alex neden yok stoch neden yok

aykut kalkıp adamı hangi dakka sokuyor sow cıkariyon henry alıyor ne alaka ne tras caner ilk yari olacakti yada ıkıncı yari gol attıktan sora girecekti

emenıkeyi acayip kaldırmıslar kendısını padisah zannediyor

ılk yarı iyi top yaptık son durumu yapacak adam yok idi sow ile kuyt arkasına bir adam lazim

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
2. gol de acayip moralim bozuldu.. (bizim kiler hiç volkanın böyle bir duruma düşeceğini düşünmediler robot sankı)