SDN Fenerbahçe Kulübü

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Korpe saol sanada.geçmiş ola gider bu maç belliydi zaten böyle olacağı.100 yıl bu kadroyla çık iyi futbol oy na ya man..bırakın kazanmayı.....

gidin uyuyun arkadaşlar.hiç ümit beklemeyin.transfer yapılmazsa daha berbat olacak bu takım.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Mehmet Topal ve Orham Şam çıkıyor yerine Mehmet Topuz ve Baroni giriyor

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
o kadar mı kötü oynuyoruz yaa, şu takım bi toparlanamadı gitti yav.

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
adamın kafaya sert top çarpıyor, adam yerde, fenerliler devam ediyor, hakem kafaya gelen şutta bile oyunu durdurmuyor, fener gol atıyor.... tam fener işi gol.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
adamın kafaya sert top çarpıyor, adam yerde, fenerliler devam ediyor, hakem kafaya gelen şutta bile oyunu durdurmuyor, fener gol atıyor.... tam fener işi gol.

tamda fener karşıtı yorumu ... bilmiyorum anlatabildimmi

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
tamda fener karşıtı yorumu ... bilmiyorum anlatabildimmi
Alakası yok tarafsız olun bıraz..
adam yerde yuzune top gelmıs yatıyor hakem devam edıyor herkes neredeyse durmusken fb gol atıyor..
bosluktan yararlanıyor yoksa fb gol atamazdı.. bu kadar kotu oynarken hakeme dua edın..

bır kere de tarafsız gorun bırseyı haklı degılsınız her konuda

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Alakası yok tarafsız olun bıraz..
adam yerde yuzune top gelmıs yatıyor hakem devam edıyor herkes neredeyse durmusken fb gol atıyor..
bosluktan yararlanıyor yoksa fb gol atamazdı.. bu kadar kotu oynarken hakeme dua edın..

bır kere de tarafsız gorun bırseyı haklı degılsınız her konuda

bunu bana söyleyebilmen için ilk mesajında tam fener işi gol diye yazmamalısın yani tarafsızlık öyle olyor

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Tv kanallarındaki yorumcular yetmiyor zaten bize de yorumcu lazim (bayram günü kalp kırmayalım.. diyoruz)

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
yazıklar olsun takımın hali ne böyle amatörde bile böyle maçlar oynanmıyor 10 kısı takımı yenemıyoruz

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
vallahi fenerli değilim de olur böyle şeyler lig başında. kadronun oturması lazım.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION] teşekkürler dostum sanada iyi bayramlar

Arkadaşlar birşeyi demeden geçemiycem Fener ikinci yarının sonlarında biraz canlansada , attığınız gol yakışmadı . Bir oyuncu yerdeyken oyunun o kadar süre devam etmesi yakışık almadı ya hakemin durdurması ya futbolcuların topu taça atması gerekliydi .

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
ne zaman 4-4-2 ye geçtik takım top yapar oldu arkadaş. şu aykuta haftalardır diyoruz şöyle oynayalım diye illa zora düşünce aklına gelecek...!

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Belki ders almıştır Aykut hoca :( son 20 dk yı tekrar izler inşallah 70 dakikada yapamadığı atağı yaptı takım sadece sabır diyelim ...

uzun sürecek ve hiçte hoşuna gitmeyecek demişti kraliçe hatırlayan vardır :)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ohh bee maç bitti 10 kişilik Elazığspor dan 1 puan kopardık Allah bereket versin.

Bu ne arkadaş yaa 10 kişilik takım karşısında galibiyet alamıyoruz, artık yavaş yavaş kelle istemeye başladım.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
yazıklar olsun takımın hali ne böyle amatörde bile böyle maçlar oynanmıyor 10 kısı takımı yenemıyoruz

aynen inşallah anlarlar artık böyle gitmeyeceğini.500 yılda oynasalar bu takım bu kadroyla oturmaz.bir maçta gol yemeyelim be kardeşim.mert desen her top gelince kalbimizi tutar olduk.yeter.bir tane organizasyon atılmış gol görmedim daha.defans yol geçen hanı.kaleci berbat.ooo ooo en az bir defansa bir ortasaha oyuncusu şart.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Bu arada maç 90+5 değilmiydi. Maçı 90+4 de niye bitirdi anlamadım.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
@Korpe teşekkürler dostum sanada iyi bayramlar

Arkadaşlar birşeyi demeden geçemiycem Fener ikinci yarının sonlarında biraz canlansada , attığınız gol yakışmadı . Bir oyuncu yerdeyken oyunun o kadar süre devam etmesi yakışık almadı ya hakemin durdurması ya futbolcuların topu taça atması gerekliydi .

şimdi diğer konuya bakmadım ama mutlaka orda belli arkadaşlar konunun dibine vurmuşlardır. bu sezon bizim klubumuz pek tartışamaya girmeyecek. o yüzden bu tür yorumlarınızı ordan yapabilirsiniz. tartışmadan takımımızı tartışacaksak herzaman burda yorumlarınızı görmek isteriz. :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
gereksiz okadar adam var gonderin gitsin alın ortaya bir adam ya cokmu zor neyi beklıyorlar neyin pesindeler cozemedim gitti

bu arada bu aksam bayağı ziyaretcimiz var masallah :)

ana sayfa dan gorünüyor zaten mesajlar :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
388119_458993784133263_732463941_n.jpg

o değilde bu adamın her hareketi her golü bir cevaptır... 31 yaşında, ölmüş sonra almışsınız boşuna para vermişsiniz demişlerdi :) demekki ölüsü bile yetiyor yaşına hiçbişey demiyorum ... Her oyunumuz bir Kuyt gibi yürekten oynasa keşke Erzurumdaki maçta resmen delirdi dedim bu adama o takımımızı sahipleniyor bizde onu ve diğer oyuncularımızı sahiplenelim takım dediğin taraftarı ile olur...

SARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII