SDN Fenerbahçe Kulübü

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Kulübümüze verilen 6 maçlık ceza 5’e indirildi
Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Galatasaray maçı sonrası çıkan olaylarla ilgili PFDK’nın Kulübümüze verdiği 6 maçlık cezayı 5’e düşürdü.

Konu ile ilgili olarak TFF’nin resmi internet sitesine yapılan açıklamada şu ibarelere yer verdi:

"Fenerbahçe AŞ.’nin PFDK’nın 17.05.2012 tarihli ve E. 2011-2012/1177, K.2011-2012/1415 sayılı kararına karşı yapmış olduğu itiraza ilişkin Kurulumuzun E.2012/153 numaraya kayıtlı dosyası incelendi. Yapılan müzakere neticesinde,

PFDK’ca Fenerbahçe AŞ’ye müsabaka sonrasında yapılan flaş röportaja futbolcu ve teknik sorumlu katılımını sağlayamamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle FDT’nin 48/5-d maddesi uyarınca 10.000.-TL para cezası; basın toplantısına futbolcu ve teknik sorumlu katılımını sağlayamamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle FDT’nin 48/5-d maddesi uyarınca 10.000.-TL para cezası; takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle FDT’nin 41/2 maddesi uyarınca 8.750.-TL para cezası verilmesinde subut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından itirazın reddine PFDK’ca verilen cezaların oybirliğiyle onanmasına,

PFDK’ca Fenerbahçe AŞ’ye taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle FDT’nin 54/2 maddesi uyarınca verilen 6 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezasında, Fenerbahçe AŞ yöneticisi Ali Koç, stad müdürü Ayhan Bak ve futbolcu Volkan Demirel’in saha olaylarının önlenmesi için gayret gösterdikleri, bu durumun da temsilci raporunda yazılı olması ve yayıncı kuruluştan temin edilen görüntülerden de anlaşılması karşısında FDT’nin 14.maddesi çerçevesinde takdiren 1 müsabaka indirim yapılarak cezanın neticeten 5 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası şeklinde düzeltilerek oybirliğiyle onanmasına (2012/151 K.)

www.fenerbahce.org

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bu savcı neyin kafasını yaşıyor acaba? 39 yıl hapis istedi adam

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Savcı, Aziz Yıldırım'ın Gençlerbirliği - Fenerbahçe, Karabükspor - Fenerbahçe maçlarından cezalandırılmasını istedi

Savcı, Aziz Yıldırım'a haksız ekonomik çıkar suçundan ceza istedi

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
karar çıkmazsa bi 25 gün daha bekleriz artık , bitmek bilmiyor şu dava . Doğru karar verilsinde beklemeye razıyız tabi , orası ayrı konu .

Karar verilmez ise kasıma ertelenme durumu olabilir. Savcı mütalaa veriyor.

Sahte diploma ve sinav sorularindan cezalandirilsin Olgun peker dedi savci.. tehdit,darp suclarinin cogu beraat istedi
Aziz Y; haksiz ekonomik cikar cezalansin, manisa-ts beraat,
bursa-ibb beraat, gencler fb macinda cezalansin
Trabzon bursa tesvik cezalansin, eskisehir trabzon cezalansin
FB ibb cezalansin, karabuk fb cezalandrlsin, fb ankaragucu cezalandirilsin, trabzon ibb cezalandrlsin
Sivas fb cezalandirilsin,Orgut sucundan da cezalandirlsin

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
5 ay ileriye ertelenmesine pek olanak vermiyorum , bekleyelim bakalım bugün çıkacak mı kararlar

Düzenleme : Aziz yıldırım'ın şike ve teşvik suçlarından kaçar yıl , haksız ekonomik çıkar suçundan kaçar yıl cezası istendiğini bilen paylaşırsa güzel olur

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
5 ay ileriye ertelenmesine pek olanak vermiyorum , bekleyelim bakalım bugün çıkacak mı kararlar

Düzenleme : Aziz yıldırım'ın şike ve teşvik suçlarından kaçar yıl , haksız ekonomik çıkar suçundan kaçar yıl cezası istendiğini bilen paylaşırsa güzel olur

O daha sonra belli olacak maalesef. Şuan savcı özet geçiyor.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Savcı iddianame'yi hazırlarken mütalaa da aradan çıksın diye onuda hazırlamış :)

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Bülent uygununda suç örgütüne üyelikten cezalandırılması..

Oradaki herkesi çeteye bağlayacak sanırım.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Büyük ihtimalle yeni sezonda şike sorununun kafalardan kalkması için bugün kararlar verilecek , Allah herkesin hakkında hayırlı olanı nasip etsin , doğru kararlar verilir umarım .

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
19 maç 13'e inmişti şimdi 9'a inmiş :)

Göksel gümüşdağ ne örgüt üyeliğine yeterli delil olmadığından!! Fb ibb maçından beraat Istemi

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
9'u tutuklu 93 sanık vardı sanırım , bu ceza ve beraat talepleri 2 saat sürer :)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
"Mahkeme başkanı "E bize bişi yok mu? Canımız çekti" dermiş..." şeklinde dönen yorumların gerçekten olabileceğinide düşünmüyor değilim :)

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Koskoca İlker Başbuğ'u tutuklatmış cumhuriyet savcısı Cihan Kansız , iyi çalışmış işine .

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Sadri sener, sivas Fb tesebbus'ten cezalandirilsin

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Aziz Yıldırım: "Türkiye bu komediyi izlesin." İzliyoruz...

bu savcı kafayımı yedi sadrinin beraatini istiyor sonra sivas maçında teşvik vermekten cezalandırılmasını. adamın kafa sulanmış​

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
cobra11 iyi misin ?

- Sadri Şener Fenerbahçe-Ankaragücü teşvik primi girişimi suçlamasından beraat etsin.

- Sadri Şener Sivasspor-Fenerbahçe maçında teşvik pirimi girişiminden cezalandırılsın.

Rica ediyorum artık Savcı , hakim ve adalet sistemini zedeleyici mesaj atmayın .

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
cobra11 iyi misin ?

- Sadri Şener Fenerbahçe-Ankaragücü teşvik primi girişimi suçlamasından beraat etsin.

- Sadri Şener Sivasspor-Fenerbahçe maçında teşvik pirimi girişiminden cezalandırılsın.

Rica ediyorum artık Savcı , hakim ve adalet sistemini zedeleyici mesaj atmayın .

ntvspor son dk sı öyle dedi, Sadri şenerin beraatı istendi dedi. ona göre yorum yaptım.

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Savcı motor gibi mubarek.Ne ara hazırladın 260 sayfa belgeyi.

Reaksiyon puanı
10,315
adalet birgün mutlaka tecelli edecektir. buna inanıyorum. ama şimdi değil.
baksanıza trabzon cenahına toptan beraat, fenerbahçe tarafına toptan hapis yolları.

artık iyice inandım ki, bu işin şikeyle falan ilgisi yok. bu çok derinlerde bir operasyondur, çok önceleri karar verilmiş, akabinde de suç icat etmek için senaryolar yazılıp hayata geçirilmiştir.

ama ne ki, gerçeklerin bir gün mutlaka gün yüzüne çıkmak gibi kötü bir huyu vardır.

birgün perde aralanacak, neyin ne olduğunu görebileceğiz ya, şimdilik yapacak bişey yok, bekleyip göreceğiz.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
çapraz sorguların devam ettiği gün sonunda 260 sayfalık bir mütalaa sunan savcımız var. yani bize demek istiyor ki benim fikrim değişmedi ben iddianamedeki herşeyi aynen destekliyorum siz boşuna bu kadar duruşma yaptınız. mütalaayı iddianameyle birlikte hazırlamış bence