SDN Fenerbahçe Kulübü

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Hayırlı Sabahlar. [MENTION=74929]korpe[/MENTION] [MENTION=142183]CuMaAli[/MENTION].

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
sanada [MENTION=167111]PcMühendisi[/MENTION]

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Mehmet Topal'ın Fenerbahçe'ye transferi konusunda Valencia'dan her ne kadar aksi açıklamalar gelse de sarı-lacivertlilerin işi çoktan bitirdiği belirtildi.

İspanyol Las Provincias gazetesi, Emre'nin Atletico Madrid'e imza atmasından sonra Topal'a kesin ihtiyaç duyan F.Bahçe'nin bu konuda çok ciddi olduğunu yazdı. Sarı-lacivertlilerin, Topal için her şartı zorladığı, hatta 6 milyon euro'ya ikna ettiği Valencia'nın son anda geri adım atma ihtimaline karşılık imzalanan protokole ceza maddesi bile koydurduğu iddia edildi. Sözleşmenin 1 Haziran itibarıyla hayata geçmesinin de beklendiği dile getirildi.

MİLLİ MAÇLARIN BİTMESİNİ BEKLİYORUZ

Mehmet Topal'ın menajeri Batur Altıparmak, transferle ilgili konuşmak için milli maçların bitmesini beklediklerini açıkladı. Altıparmak, "Şu anda bu konuda konuşmamız doğru olmaz. Milli maçlar bittikten sonra Mehmet'le konuşarak gerekli açıklamayı yapacağız" dedi.

kaynak dha.com.tr

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Günaydın Fenerbahçeli arkadaşlar ,günaydın SDN ailesi….

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
günaydin [MENTION=30440]zatura[/MENTION] sanada

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Ve Emre imzaladı

Milli futbolcu Emre Belözoğlu, Madrid'de bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra Atletico Madrid Kulübü ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

fft1mm1761423.jpg

Atletico Madrid Kulübü’nün anlaşmalı kliniği olan FREMAP’ta sağlık kontrolünden geçen Emre Belözoğlu, kulüp doktoru ile birlikte basına açıklama yaptı. İnter’de oynadığı dönemden dolayı İtalyanca bilen Emre, İspanyol basının yönelttiği bazı sorulara İspanyolca cevap vermeye çalıştı.

Klinikten çıkarken ellerini kaldırarak İspanyolca "Muy bien (Çok iyi)" diyen Emre, "Her şeyin çok iyi gittiğini ifade etti. Bir İspanyol gazetecinin, "Arda Madrid’te bir sezon geçirmesine rağmen İspanyolca öğrenemedi sen ise İspanyalca konuşmaya başladın" şeklindeki yorumuna, Emre İspanyolca kelimeler kullanarak, "İtalyancayı bildiğimden az da olsa İspanyolca kendimi ifade edebiliyorum" diye karşılık verdi.
Öte yandan, Atletico Madrid Kulüp doktoru da Emre’nin sağlık durumun çok iyi olduğunu belirterek, "Hiç bir sağlık problemi yok, hemen oynamaya hazır bir futbolcu. Kkilo, boy ve kas yapısı olarak her şey uygun. Kalbinde de hiç bir sıkıntısı yok" açıklamasında bulundu.
Atletico Madrid Kulübü yöneticileriyle öğle yemeği yiyecek olan milli futbolcu, daha sonra Milli Takım kampına katılmak üzere Lizbon’a hareket edecek.

Kaynak fanatik.com.tr

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
2009-07-15_emre446.jpg

2008 yılından itibaren formamızı giyen Emre Belözoğlu'nun, kulübümüzdeki görev süresi, 2011-12 sezonu itibariyle sona ermiştir.

Kulübümüzde forma giydiği süre boyunca başarılarımızdaki payı ve hizmetlerinden ötürü kendisine teşekkür ediyor; bundan sonraki futbol hayatında Emre Belözoğlu'na başarılar diliyoruz.

Kaynak FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
lise demi :) bu hafta cogu kardesımızın sınavı bitiyor kendı kardesim de dahil :)

Reaksiyon puanı
10,315
[h=1]Hamit 'anlaştık' dememiş![/h][h=2]Galatasaray ücreti duyunca şoka girdi[/h]
İspanyol Marca gazetesi Real Madrid'li Hamit Altıntop'un "Galatasaray'la anlaştım" şeklinde bir açıklaması olmadığını yazdı.

Hamit Altıntop, İspanyol Marca gazetesine bir açıklama yaparak "Başka bir kulüple anlaşmadım" dedi.

Hamit Altıntop'a Türk basınına açıklama yapıp "Galatasaray'la anlaştım" deyip demediği soruldu.

Hamit, "Hiçbir şey imzalamadım. Başka bir kulüple anlaştığım doğru değil. Böyle bir şey söylemedim" dedi.

Anadolu Ajansı dün bir haber geçerek Hamit Altıntop'un "Galatasay'la anlaştım" dediğini iddia etmişti.

http://www.ahaber.com.tr/Spor/2012/05/31/hamit-anlastik-dememis

Birileri fena havalanmıştı, hava basıyorlardı ortalıkta...
"biz böyle transfer yaparız" falan diye...
galatasaray muhabirleri fenerbahçe aleyhinde yalan-kurgu haberlerle (örnek, dünkü star gazetesinde çıkan mektup zırvası gibi) dezenformasyon yaparken, diğer taraftan galatasaray lehinde de böyle uyduruk kaydırık haberlerle taraftarlarına gaz vermeye çalışıyorlar ya, aslında hem takımlarına, hem taraftarlarına, hem de gazetelerine büyük kötülük yaptıklarını düşünüyorum.

çünkü yalan'ın bir gün meydana çıkmak gibi kötü bir huyu vardır demişlerdir.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın 12 Numaram... ben yokken neler yaptınız bakalım? :)

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Günaydın [MENTION=158637]angel75[/MENTION] tadı tuzu yoktu valla nerelerdeydin bakiym :) :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın [MENTION=167111]PcMühendisi[/MENTION]; sende durumlar nedir?

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Günaydın Fenerbahçeli arkadaşlar ,günaydın SDN ailesi….

Bugün yetiştim... :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=30440]zatura[/MENTION]; hoş geldin ve günaydın [MENTION=167111]PcMühendisi[/MENTION]; ne zaman senden "çooook iyiyim" dediğini duyacağım?

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] kaderde ne varsa onu çekiyoruz kardesm ya sdn bizi ayakta tutuyor.