SDN Fenerbahçe Kulübü

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bu işler biraz yetki işleri kardeşim.
Bizim Renkdaşımız bir mod yok.Dolayısıyla konuyu düzenleme yetkimizde yok.Bir tek @REDFOKS Sizi kaydedebilir listeye.Yada Renkdaş olmasakda Samimiyetine güvenebileceğimiz @deatmania bu işi yapabilir.

Hocam, yapacaktım ama Redfoks yapmış.

Böyle bir durum olursa, bende de isteyebilirsiniz.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben anlıyacağımı anladımda, fenerin transfer yapması gs ilgilendirmez, hesapta soramaz.
ilgilendirdiği yok zaten. senin aklın fikrin galatasaray. :D işin gücün twiterdaki gs ile alakalı siteleri takip etmek. nasıl bir psikoloji ise artık. :D korma, kadıköyde kupayı da aldık. daha beterini yapmayız. :D

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ilgilendirdiği yok zaten. senin aklın fikrin galatasaray. :D işin gücün twiterdaki gs ile alakalı siteleri takip etmek. nasıl bir psikoloji ise artık. :D korma, kadıköyde kupayı da aldık. daha beterini yapmayız. :D

gs twittini takip etmem twitter kullanmasını biliyorsanız, ana sayfaya girdiğinizde ister istemez o yorum sizin karşınıza çıkıyor, o yazı gözüme çarpınca bende yayınlıyayım dedim.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Arkadaşlar, yeri gelmişken hatırlatayım.

Mustang hocam, liste için, bizim renklere bağlı mod yok demiş.

Bir kez daha belirteyim ki, modluğu rengi yok.Tamam ben Galatasaray'lıyım ama bu hiç bir zaman moderasyona yansımaz.Eğer yaparsam, buyur yaptın deyin bana.O konuda sıkıntı yok.

Bunu sizlere yeri gelmişken söyleyeyim dedim, hocam sende yanlış anlama, sadece örnekti :) [MENTION=47324]mustang[/MENTION]

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Arkadaşlar, yeri gelmişken hatırlatayım.

Mustang hocam, liste için, bizim renklere bağlı mod yok demiş.

Bir kez daha belirteyim ki, modluğu rengi yok.Tamam ben Galatasaray'lıyım ama bu hiç bir zaman moderasyona yansımaz.Eğer yaparsam, buyur yaptın deyin bana.O konuda sıkıntı yok.

Bunu sizlere yeri gelmişken söyleyeyim dedim, hocam sende yanlış anlama, sadece örnekti :) @mustang
Yok Kardeşim yanlış anlamam,senin,samimiyetine güvenim tam.O konuda sıkıntı yok.:yes:
Ama yinede Renkdaş mod olsa daha iyi olurdu,manasında söyledim.Gerçi sağolsun REDFOKS hallediyor işlerimizi.Sende yapabileceğini söylemişsin.Sorun yok ozaman.Bu üyelik işlerinde başına ekşirim haberin olsun.:mrgreen::D

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Ben Galatasaray'lıyım kardeşim, sizin işlerinizle mi uğraşıcam :D :D (şaka :) )

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
[video=youtube_share;s5LTGW7CBEM]http://youtu.be/s5LTGW7CBEM[/video]

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
AueqUk5CAAA-v2F.png

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yanlız Dirk Kuyt ile Fenerbahçemizin ilğilendiğini hiç bir yerde duymadım.Adı bile telaffuz edilmedi.
Helal olsun Yönetime Sessizce işi bitirmişler.

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
finaller bitti , sınav sonuçları açıklandı mı ?

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
yeni sistemi bilmiyorum , finaller sonrası kaldığınız dersler ile ilgili başka sınav ( eskinin bütünleme ) var mı ?

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Üniversiteye göre değişiyor hocam.Bazı arkadaşların okulunda var ama bizde yok (sakarya üniversitesi)

Bizde şöyle, vize ve finale giriyorsun, sınavın ortalaması denen "çan" diye bir şey var.Onu geçmek zorundasın.Diğer türlü büt falan yok.

Geçemezsen yaz okuluna gidiyorsun.Yaz okulunda da geçemezsen, seneye bir daha okuyorsn.

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
vize ve finalin ortalamaya etkisi aynı mı ? yoksa vizede aldığın notun % 40 ' ı + final notunun %60 ' gibi bir oran varmı ? birde her sınavda aldığın not en az şu kadar olacak gibi bir şart varmı ? dersin çalışkanları çok olunca Çan eğrisi hali ile değişiyordur .. allah kolaylık versin tüm öğrencilere ....

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Vize Final deyince ,Yüksekokulda son sınıftaki durumum aklıma geldi.:(
Tam Final haftasında hastalanmıştım.:crying:
Dolayısıyla Finallerin hiçbirine giremedim ve bütün derslerden Bütünlemeye kalmıştım.
Ama çalışıp hepsini verdim çok şükür.
Ama çok zor günlerdi o günler.Okumaktan soğudum ta o zamanlar.