SDN Fenerbahçe Kulübü

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=70615]erjan[/MENTION] 2 hafta boyunca boşluk duygusunu yaşamak istiyorum :) sonra yine meşgul olacağım stajım var 18 haziranda başlıyor. 1 ay SDN den uzak kalma ihtimalim de var :crying:

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=70615]erjan[/MENTION] ben de onu düşünüyorum nasıl geçecek 1 ay diye :) ama bir taraftan da heyecanlıyım ilk stajımı yapacağım bakalım bana ne yaptıracaklar :D

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ne ısmarlıyorsun o zaman bizlere :D

bir tepsi baklavaya anlaşır mıyız? :D
baklava.jpg

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Offff anlaşmak ne kelime [MENTION=20926]checkirge[/MENTION] yıkılırız :P

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=70615]erjan[/MENTION]; gerçekten iyi bir gol...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
UEFA Tahkim Kurulu, Bursaspor Kulübü'ne Avrupa kupalarından 1 yıl men cezası verdi.

Yeşil beyazlı kulüp, bonservis bedelinin geç ödenmesinden dolayı UEFA Disiplin Kurulu tarafından 200 bin Euro cezaya çarptırılmıştı. Yeşil beyazlı kulüp, UEFA Tahkim Kurulu'na taşıdığı konu karara bağlandı. UEFA, yeşil beyazlı kulübe 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası verdi.

Bursaspor'un Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Öztürk Yazıcı, "Bugün bizim de UEFA'daki MBesuma ile ilgili davamız karara bağlandı. Aldığımız duyuma göre 1 yıl men cezası verildi. CAS süreci var. Bu süreç 15-20 gün sürüyor. UEFA'da oluşturulan disiplin müfettişliğinin yeni kararları. Yeni bir komitenin yeni uygulamaları. Dolayısıyla CAS net cevabı verecektir. Ama şunu söyleyelim bizim dosyamızla Beşiktaş'ın dosyası çok ayrı arasında çok fark var" dedi.

kaynak dha.com.tr

UEFA, Beşiktaş ve Bursaspor'un ardından Gaziantepspor'a da Avrupa kupalarından 1 yıl men cezası verdi.

GAZİANTEPSPOR, UEFA'NIN 1 YIL MEN KARARINA İTİRAZ EDECEK

Gaziantepspor, UEFA'nın kırmızı siyahlı kulübün Avrupa Kupaları'ndan 1 yıl men edilmesi kararına itiraz edecek.

Gaziantepspor Kulübü Başkan Vekili Ömer Çelik, kendileri dışında Beşiktaş ve Bursaspor'u da Avrupa kupalarından 1 yıl men eden UEFA'nın kararı konusunda şunları söyledi:

"UEFA kararıyla ilgili itirazımızı yapacağız. Gerekli girişimlerde bulunacağız. Gaziantepspor, UEFA'nın tüm şartlarına uyuyor. Bu kararın tekrar gözden geçirilmesini talep edeceğiz.

Kaynak dha.com.tr