Ïyi yapmışsınızda mesajları silmeklede.
Bunu daha adilane yapmak ise amacınız Sdn galatasaray kulibünün 703. Sayfasınada bir bakınız lütfen.
Futbol dışında neler var orada @Mai Nai.
anlayacağını pek sanmıyorum çünkü bu sefer tartışma çıkan yorumlar arasında onunda yorumu var, hatta ilk başlatanlar arasında.@detmania beni anlayacaktır!
Edep namına gram nasip almamış insanlara bir şeyleri anlatmaya çalışmak benim hatam aslında.
Bıraklım kumda oyuncaklarıyla oynasınlar.
anlayacağını pek sanmıyorum çünkü bu sefer tartışma çıkan yorumlar arasında onunda yorumu var, hatta ilk başlatanlar arasında.
o zaman bizde istediğimizi yazabiliriz buraya,Hangi yorumdan söz ediyorsunuz?
Bugüne kadar, sizi karşı (taraftar anlamında) kırıcı yorum yapmamaya çalıştım.
Ama olmuşsa affola. Ben bir şey yapmışsam, özür dilerim, hiç sorun olmaz.
Diğer konuya gelince, elimden geleni yapıyorum bu konuda.Herkese adil olmaya çalışıyorum fakat sayın @|SeYYaH| mesajlarının silinmesi çok yanlış algıladı.
Bakın arkadaşlar,
Sizin mesajınızın, karşı tarafın konuyu uzatmaması içinde silinebilir.Siz bir mesaj yazarsınız veya alıntı yapılmıştır, konu uzayacaktır ve silinir.Boş yere tartışma çıkmasın diye.
Adalet konusunda herkese eşit olmaya çalışıyorum, mod olalı bir buçuk ay oluyor ve,
Bugüne kadar yetkilerime renk karıştırmadım, karıştırmam da.
Ama, kendi kulübümüze istediğimi yazarım!
sizin yazdığınızda dahil pek çoğunu silmişsiniz,Hocam, söz konusu mesajların linkini bana atar mısınız?
Benimkini de atın.
Ben gerekeni yaparım, ona emin olun. @lord87
Ïyi yapmışsınızda mesajları silmeklede.
Bunu daha adilane yapmak ise amacınız Sdn galatasaray kulibünün 703. Sayfasınada bir bakınız lütfen.
Futbol dışında neler var orada @Mai Nai.
Arkadaşlar.
Sizi defalarca uyardım ama hala tartışma için bir şekil buluyorsunuz ya, size de aferin.
Küfür, hakaret vb terbiyesizlikleri ki, genelde zaten olmaz, moderatöre aktarın.
Gereğinin yapılmasını bekleyin.
Ötesi, muhatap olmayacağımız yanıtlar olmalı.
Şahsınıza bir yanıt hakkı doğuracak bir yazı yoksa boşverin. Geçin.
Siz Fenerbahçe sempatizanı iseniz eğer, en büyük sizsiniz, büyüklük daima sizde kalmalı.
Filanca ileti içime sinmedi, diye algılamayın.
Sessiz kalın.
Unutmayın, Fenerbahçe'den bu ülkede en fazla cefayı Galatasaray çekmiştir.
Yıllarca yenememe dışında, geçtiğimiz yıllarda bir sezonda namağlup şampiyon olacaklarken, sadece iki kez yenilmişlerdir.
Bilin bakalım kime?
Siz sakinliğinizi koruyun, büyüklüğünüze gölge düşmesin.
Unutmayın,
"Söz gümüş ise, sukut altındır."
sayın deatmania ,
yeni fark ettim hayırlı olsun , adaylıktan asıl göreve geçiş yapmışsınız...