SDN Fenerbahçe Kulübü

Reaksiyon puanı
10,315
Ïyi yapmışsınızda mesajları silmeklede.
Bunu daha adilane yapmak ise amacınız Sdn galatasaray kulibünün 703. Sayfasınada bir bakınız lütfen.
Futbol dışında neler var orada @Mai Nai.

bence de!
forum bu, adı üstünde... tartışma alanı.
üzgünüm, bunu asla söylemek, kimseyi kırmak istemezdim ama...
galatasaraylı mod arkadaşların bizim sayfalarda kullandıkları yetkilerini aynı adalet ölçüleri içinde başka kulüp sayfalarında da kullanmalarını beklemek çok şey istemek midir bilmiyorum ama, bu bir hak olsa gerek diye düşünüyorum.

kimseden tarafsız olmasını bekleyemeyiz ama, adil olunması her daim beklenir.

aslını sorarsanız, küfür, hakaret olmadıkça hiç birinden silmeleri gerekmiyor, tartışma olduğu yerde kalmalı...
biz galatasaraylı arkadaşlarla medeni ölçüler çerçevesinde tartışır, anlaşırız bi şekilde.
ne ki, eğer futbol dışında yazılanları, ufak tefek tartışmaları ille de silip temizleyeceğiz diyorsanız bu kararınızı her tarafta uygulamaya bakın arkadaşlar, inanın bu sizi daha sevimli ve adil kılar.

@detmania beni anlayacaktır!

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
evet dün aksam bir haber yayınlamıstım [MENTION=158637]angel75[/MENTION] hayırlisi olsun o yuzden sekeri yükselir.

Günaydın @erjan @lord87,@|SeYYaH|

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Biz buraya yorum yapıyoruz.
Adamlar gidip kendi sayfalarında önce bizimle dalgasını geçiyor.Sayfa kastığımız iddia ediyorlar.Ondan sonra aklınca dalgasını geçtiğini sanan vatandaş bir renkdaşımıza yok sen benim arkadaş listemdeydin martavalını okuyor.(Gidiniz bakınız kulüplerinin 702 ve 703 sayfaları )Daha hakkımda ve Hakkımızda neler yazılımış.Ben bunların sayfasına prensip olarak hiçbir şey yazmadım yazmamda,okur çıkarım.)
Şu forumda Gs liler ile aramızın iyi olmasını isteyen birisiyim.
Ama yapılanlar ortada.
Burada dost gözüküyorlar,öbür tarafta atıp tutuyorlar.Samimi değiller.
Onun için Hiçbir Gs linin Bizim konumuza yazmasını ben kendi adıma istemiyorum Arkadaş.
Şurada düzgün Muhabbetlerimiz var,Ne güzel birbirimiz ile Günaydınlaşıyoruz,Selamlaşıyoruz.Adamlar bunu bile yapmacık buluyor, tabii bunu kendi sayfalarında söylüyorlar.

Reaksiyon puanı
10,315
Edep namına gram nasip almamış insanlara bir şeyleri anlatmaya çalışmak benim hatam aslında.
Bıraklım kumda oyuncaklarıyla oynasınlar.

bu alıntıyı fazladan bir tartışma yaratmak için yapmadım,
sadece bizim sayfalarımızın üzerinde demoklesin kılıcı gibi gölgesi eksik olmayan yetkili arkadaşlara ithaf etmek için alıntıladım.

*arkadaşlar benim bu mesajım galatasarayla alakalı olarak sondu. bir daha sportif konularda polemik, tartışma olmayacak şahsım adına.
bu arkadaşa yerinde cevap yazdım, ne olur, Allah için burada bi daha cevap vermeyin, tartışma, polemik olmasın.

artık bu konu kapansın, herkes kendi evinde muhabbetine devam etsin.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
303328_4144427455511_1556169837_n.jpg

Rakip(ler) Tam Kadro Sahada !

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
antu.com emre icin güzel video hazirlamiş..

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Yıldırım duruşmaya katılamayacak!

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen futbolda şike iddialarına ilişkin dava bugün devam edecek. Sağlık problemleri yaşayan Aziz Yıldırım duruşmaya katılamayacak.

Haberin devamı için tıklayınız.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION] senden ricam lütfen bu sayfaya o kaynaktan haber ekleme. Her kaynağı kullan ama onu değil.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
anlayacağını pek sanmıyorum çünkü bu sefer tartışma çıkan yorumlar arasında onunda yorumu var, hatta ilk başlatanlar arasında.

Hangi yorumdan söz ediyorsunuz?

Bugüne kadar, sizi karşı (taraftar anlamında) kırıcı yorum yapmamaya çalıştım.

Ama olmuşsa affola. Ben bir şey yapmışsam, özür dilerim, hiç sorun olmaz.

Diğer konuya gelince, elimden geleni yapıyorum bu konuda.Herkese adil olmaya çalışıyorum fakat sayın @|SeYYaH| mesajlarının silinmesi çok yanlış algıladı.

Bakın arkadaşlar,

Sizin mesajınızın, karşı tarafın konuyu uzatmaması içinde silinebilir.Siz bir mesaj yazarsınız veya alıntı yapılmıştır, konu uzayacaktır ve silinir.Boş yere tartışma çıkmasın diye.

Adalet konusunda herkese eşit olmaya çalışıyorum, mod olalı bir buçuk ay oluyor ve,

Bugüne kadar yetkilerime renk karıştırmadım, karıştırmam da.

Varsa bir kusurum özür dilerim.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hangi yorumdan söz ediyorsunuz?

Bugüne kadar, sizi karşı (taraftar anlamında) kırıcı yorum yapmamaya çalıştım.

Ama olmuşsa affola. Ben bir şey yapmışsam, özür dilerim, hiç sorun olmaz.

Diğer konuya gelince, elimden geleni yapıyorum bu konuda.Herkese adil olmaya çalışıyorum fakat sayın @|SeYYaH| mesajlarının silinmesi çok yanlış algıladı.

Bakın arkadaşlar,

Sizin mesajınızın, karşı tarafın konuyu uzatmaması içinde silinebilir.Siz bir mesaj yazarsınız veya alıntı yapılmıştır, konu uzayacaktır ve silinir.Boş yere tartışma çıkmasın diye.

Adalet konusunda herkese eşit olmaya çalışıyorum, mod olalı bir buçuk ay oluyor ve,

Bugüne kadar yetkilerime renk karıştırmadım, karıştırmam da.

Ama, kendi kulübümüze istediğimi yazarım!
o zaman bizde istediğimizi yazabiliriz buraya,
tartışma uzamasın diye mesaj siliyoruz diyorsunuz, tartışmayı sizin bölümünüzde başlıyor ve ikinci mesaj size ait,
tartışma başlatan mesajlar hala duruyor ama bizim verdiğimiz cevaplar silinmiş,
sizin bölümünüzde, bize edepsiz diyorlar o mesajlar normal değil mi?
sizin bölümümünüzde, bizim burda yaptığımız muhabbet için gereksiz diyorlar o da normal,
ama biz cevap verince tartışmayı uzatıyor oluyoruz değil mi?
benim silinen mesajımı gördün mü bilmiyorum, ben sadece mesaj kasan kişinin ismini sordum, kışkırtıcı hiçbirşey yazmadım ama mesaj silinmiş, sizin taraftaki hakaretler hala yerinde duruyor.
neyse, bu forumda adalet beklediğimiz kişi sayısı iyice azalıyor, siz hakaret edin veya edenlere göz yumun bakalım,
biz susarız yine ama siz "biz susdurduk" sanmayın, biz edebimizden susarız.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Hocam, sıkıntı olan mesajı raporlayın.

Moderatöre bildir butonu bu yüzden ver.

Hiç bir mod arkadaşım yazılan tüm mesajları takip edemezler.Raporlarsınız! silinmez!

O zaman sorun var demektir.Ama görmemiş isek, ne yapabiliriz.Bizde insanız.

Ayrıca kendi kulübüme yazarım derken, sizin hakkınızda ki yorumlardan bahsetmedim.

Bir ara bu yüzden yorum yapmama kararı almıştım, çünkü yanlış anlaşılıyor.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bizim verdiğimiz cevapları moderatör'e mi bildirmişler, o yüzden mi silinmiş?
Moderatörler görmemiş olabilir ama o olayları başlatan mesajılardan ilkini bizzat siz yazdınız,
Moderatörlere hangi birini bildirelim,
Bizim cevaplarımızı görenler nasıl oluyorsa birtürlü yapılan hakaretleri görmüyorlar,
Şu kadarını söyleyim, ben gidipde küfür etmedikten sonra kimseyi şikayet etmem, ettikleri hakaretleri insanların iç muhasebesine bırakıyorum,
Zaten şu dakikadan sonra kimseden de adalet beklemem, kimi kime şikayet edeceğiz.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Hocam, söz konusu mesajların linkini bana atar mısınız?

Benimkini de atın.

Ben gerekeni yaparım, ona emin olun. [MENTION=32823]lord87[/MENTION]

Tüm arkadaşlara söylüyorum,

Sorunun çözülmesi için, bahsi geçen mesajlarımızı sildim.

Umarım bu konu kapanır.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hocam, söz konusu mesajların linkini bana atar mısınız?

Benimkini de atın.

Ben gerekeni yaparım, ona emin olun. @lord87
sizin yazdığınızda dahil pek çoğunu silmişsiniz,
aslında artık gerek yoktu, sizde iyi bilirsiniz ki "geç gelen adalet, adalet değildir"
neyse, bu konu sıktı artık, soğumak istemediğimiz insanlardan biraz daha soğuduk.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Ïyi yapmışsınızda mesajları silmeklede.
Bunu daha adilane yapmak ise amacınız Sdn galatasaray kulibünün 703. Sayfasınada bir bakınız lütfen.
Futbol dışında neler var orada @Mai Nai.

Futbol dışı muhabbet her yerde var, asıl önemli olan sert tartışma ortamından uzak durmak.

Tartışmayın diyemem, kendinizi kaybedercesine laf kavgasına girmeyin diyebilirim

Varsa bir durum raporlarsınız, siz tarafınızdan gelen bir rapor olmadan maalesef her mesajınızı kontrol edemeyiz.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bir mesaj yüzünden soğukluk olacaksa ise, canınız sağolsun.

Bir hatırlatma yapmak gerekirse,

Eğer hoşuna gitmeyen bir durum, mesaj varsa ise,

Online isem, bana pm atın, değilsem raporlayın.

Böyleyece bu tür sorunları halletmiş oluruz.

iyi günler arkadaşlar.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
UEFA, Beşiktaş Kulübü'nü Avrupa kupalarından 1 yıl men etti

BEŞİKTAŞ'IN AVRUPA'DAN 1 YIL MEN EDİLMESİNE TEPKİLER...

ESKİ YÖNETİCİ CELAL KOLOT: BENİM İÇİN SÜRPRİZ OLMADI

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Celal Kolot, siyah beyazlı takımın Avrupa kupalarından bir yıl men edilmesini değerlendirdi.

Kolot, DHA'ya yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Böyle bir ceza bekliyordum. Benim için bir sürpriz olmadı. Bu Fikret Orman'ın bir suçu değil. Tamamen bir önceki yönetimin başkanı olan Yıldırım Demirören'den kaynaklanmaktadır. Aslında yönetim, hemen radikal kararları alıp, bu fırsatı değerlendirmeli ve yeni bir çıkış planı aramalıdır. İlk kazma futbol takımına, daha sonra da inşallah İnönü'ye vurulur."

kaynak dha.com.tr

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar.
Sizi defalarca uyardım ama hala tartışma için bir şekil buluyorsunuz ya, size de aferin.
Küfür, hakaret vb terbiyesizlikleri ki, genelde zaten olmaz, moderatöre aktarın.
Gereğinin yapılmasını bekleyin.
Ötesi, muhatap olmayacağımız yanıtlar olmalı.
Şahsınıza bir yanıt hakkı doğuracak bir yazı yoksa boşverin. Geçin.

Siz Fenerbahçe sempatizanı iseniz eğer, en büyük sizsiniz, büyüklük daima sizde kalmalı.
Filanca ileti içime sinmedi, diye algılamayın.
Sessiz kalın.
Unutmayın, Fenerbahçe'den bu ülkede en fazla cefayı Galatasaray çekmiştir.
Yıllarca yenememe dışında, geçtiğimiz yıllarda bir sezonda namağlup şampiyon olacaklarken, sadece iki kez yenilmişlerdir.
Bilin bakalım kime? :)
Siz sakinliğinizi koruyun, büyüklüğünüze gölge düşmesin.
Unutmayın,
"Söz gümüş ise, sukut altındır."

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Arkadaşlar.
Sizi defalarca uyardım ama hala tartışma için bir şekil buluyorsunuz ya, size de aferin.
Küfür, hakaret vb terbiyesizlikleri ki, genelde zaten olmaz, moderatöre aktarın.
Gereğinin yapılmasını bekleyin.
Ötesi, muhatap olmayacağımız yanıtlar olmalı.
Şahsınıza bir yanıt hakkı doğuracak bir yazı yoksa boşverin. Geçin.

Siz Fenerbahçe sempatizanı iseniz eğer, en büyük sizsiniz, büyüklük daima sizde kalmalı.
Filanca ileti içime sinmedi, diye algılamayın.
Sessiz kalın.
Unutmayın, Fenerbahçe'den bu ülkede en fazla cefayı Galatasaray çekmiştir.
Yıllarca yenememe dışında, geçtiğimiz yıllarda bir sezonda namağlup şampiyon olacaklarken, sadece iki kez yenilmişlerdir.
Bilin bakalım kime? :)
Siz sakinliğinizi koruyun, büyüklüğünüze gölge düşmesin.
Unutmayın,
"Söz gümüş ise, sukut altındır."

Sizinle renkdaş değilim ama;

Bu yorum alkışlanır!

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
sayın deatmania ,
yeni fark ettim hayırlı olsun , adaylıktan asıl göreve geçiş yapmışsınız...

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Herkese iyi günler arkadaşlar nasılsınız? :) Ben çok iyiyim finallerim bitti bir boşluğa düştüm :D

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Sağol sen nasılsın [MENTION=20926]checkirge[/MENTION] Hadi geçmiş olsun bakalım. Benim daha başlamadı bile :ohmy: