Genero
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
=) haklısın izimizi kaybettirelim
Bir Teknik Direktörün başarısıda elindeki Futbolcunun kalitesine bağlı bir yerde.Bence kocamana destek verecek biri lazım rıdvan gibi beraber çalışacak aykut taktik anlamda biraz eksik kalıyor gibi geliyor bana oyuncu değişliklerinde geç kalıyor
Bir Teknik Direktörün başarısıda elindeki Futbolcunun kalitesine bağlı bir yerde.
Bu sene şu veya bu şekilde kadromuz zayıftı,geçen seneki kadronun üzerine takviye yapılabilse idi.Bugün Aykut Hocamızın başarısını konuşuyor olacaktık belkide.
Aykut Hocaya ben güveniyorum ikinci bir teknik adamın faydası olmaz diye düşünüyorum.
Bence her şekilde Aykut Hocamızın arkasında durmalı yönetim.
Bunuda sözleşmesini uzatarak yapacak gibi görünüyor.
Evet buna katılıyorum.Takım geri yaslanmamalı,gol atıp üzerine yatmamalı.evet sözleşme bunun kanıtı ama bu sene bir gariplik var takımda hep önce iken deplasmanda puan kaybediyoruz birde o aykutun takımı yaslaması yok mu uyuz oluyorum ya bırak bassın takım gençlerbirliğinde bak ofansif oynadılar gördük gerçek fenerbahçeyi kaybettiğimiz puanlara deydi mi
Evet buna katılıyorum.Takım geri yaslanmamalı,gol atıp üzerine yatmamalı.
Ama her maçtada ofansif oynayacak bir kadromuzda yok maalesef.
Orta sahamız zayıf,Alex in yapabilecekleri belli.Mehmet Topuz bu sene kendinden beklenenide veremedi.Emre sakatlıklarla boğuştu,birde şu sinirlerine hakim olamaması da var.
Gençlerbirliği maçında takım aşırı bilenmişti,birine patlayacaktı oda onlara nasip oldu.
Gönül ister FENERBAHÇE savaşçı olsun,geride bile olsa,bir şekilde mücadele etsin.
Ama şu şike safsatası herşekilde Koca bir camiayı etkiledi,Futbolcuları etkilememeside imkansızdı.
Yok şikenin arkasına saklanmak hata olur zaten.ama yapma abi şikenin arkadasına daha ne kadar saklanacaklar bir yenildik aman şikeden dediler kaç puan kaybettik hemde kaybedilmiyecek puanlar öndeyken verdiğimiz maçlar yani.. geçen sene bu takım 2.yarı ofansifti şimdi neden olmasın
Yok şikenin arkasına saklanmak hata olur zaten.
Ama etkilendiğimizde bir gerçek.
Dikkat ediniz.FENERBAHÇE ye karşı ligin en dibindeki takım bile kendinden beklenmeyen performansı gösterebiliyor.
Çünkü FENERBAHÇEMİZ karşısında bir gol atmaları,galip gelmeleri onlar için çok iyi bir reklam.
Bunun için var güçleri ile saldırıyorlar.
Tabii biz FENERBAHÇEYİZ.
Herşekilde yenmemiz lazım,ezik futbol bize hiçbir zaman yakışmaz.Bence takım yenilebilir ama iyi oynayıp yenilsin kendi adıma gam yemem.
öyle tabi ya en bariz örnek geçen hafta sivas maçı bize karşı oynadıkları futbola bak galatasaraya karşı futbola adamlar pas veremiyordu bize karşıda hepsi messi oldu
Zaten Sivas gibi oynasalardı kesin puan kaybedeceklerdi.sahi ya, neydi öyle kepazelik?!
bize karşı oynadıkları oyunun onda birini oynamadılar galatasaraya karşı.
sahi ya, neydi öyle kepazelik?!
bize karşı oynadıkları oyunun onda birini oynamadılar galatasaraya karşı.
güya geçen yıl son maçta bize karşı şike yapmışlardı ya,
yeminle söylüyorum o maçtaki gayretlerini gösterselerdi bile yeterdi yine...
ne diyelim, bize karşı o vicdansız iddianameyi hazırlayan savcı iki maçı yan yana koyup incelese ne düşünürdü acaba?
Fener şike yaptı diye düşünürdü =) Çünkü bu kulubün önüne başka türlü geçemezler .şu bir gerçekki fenerbahçe türkiyenin en büyük kulübü tüm sportif ve altyapı faliyetleriyle
evet olanlara bakılırsa öyle gözüküyor. çünkü adaletin tecellisi için değil, sadece fenerbahçeyi suçlu çıkarmak kaygısıyla uğraştılar, didinip durdular.
ben mahkemenin sonucundan eminim, ama bu adamlar o gün ne diyecekler çok merak ediyorum.
ama ne var ki, minareyi çalan kılıfını hazırlarmış derler, bulurlar bir yolunu gene nasıl olsa...
bahane mi yok!
Şu futbolumuz ile işimiz zor.Ama FENERBAHÇE Derbilerde bir başka.İnşaallah top bizi sever diyorum.Dev derbinin günü ve saati belli oldu.http://forum.shiftdelete.net/spor/2...|-dev-derbi-spor-toto-super-lig-31-hafta.html
benim maça gelebilme şansım yok maalesef...
ama yüreğimi sizlere emanet ediyorum, siz izlerken sizinle beraber atacaktır.
o saatler ömrümün en bitip tükenmez saatleri olacağından kuşkum yok,
yüreğimle beraber dualarımı da göndereceğim sizinle...
+1 Kardeşim.:flowers:![]()
Galatasaray maçının biletleri satışa çıkıyor
Spor Toto Süper Ligin 31. haftasında, Fenerbahçemiz ile Galatasaray arasında, 17 Mart Cumartesi günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadında oynanacak maçın biletleri 13 Mart Salı günü satışa çıkıyor.
13 Mart Salı günü Kongre Üyelerimiz için satışa sunulacak biletler, 14 Mart Çarşamba ve 15 Mart Perşembe günü Fenerbahçe Premium Kart ile Fenerbahçe Taraftar Kart sahipleri için satışa çıkacak. Biletler genel satışa, 16 Mart Cuma günü sunulacak.
Bilet fiyatları ise şöyle:
Türk Telekom ve Migros Tribünü: 66,00-TL
Fenerium Üst H-I Blok: 132,00-TL
Fenerium Üst C-D-F-G Blok: 154,00-TL
Fenerium Alt G Nissan Blok : 205,00-TL
Fenerium Alt B nesine.com Blok : 255,00-TL
Fenerium Alt F nesine.com Blok: 255,00-TL
Fenerium Alt C-E Blok: 305,00-TL
Fenerium Alt D Ford Blok: 315, 00 TL
http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=28314
--- Mesaj Güncellendi ---
bilet fiyatları bayağı tuzluymuş yav!![]()