SDN Fenerbahçe Kulübü

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Mesajlara değil ama mümkün olduğu kadar silinmesi gereken konulara ö.m. atmaya çalışıyoruz. Bu benim müdahale ettiklerim diğer yönetici arkadaşlarda farklı değil.

Bunun her birine ö.m bilgi vermeye kalkarksak buna ne can dayanır nede ömür yeter. Hatalı yaptığım bir şey olursa dönüp her zaman özür dilemişimdir bilen bilir. Sonuçta hepimiz insanız bir hatam varsa affola

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Mesajlara değil ama mümkün olduğu kadar silinmesi gereken konulara ö.m. atmaya çalışıyoruz. Bu benim müdahale ettiklerim diğer yönetici arkadaşlarda farklı değil.

Bunun her birine ö.m bilgi vermeye kalkarksak buna ne can dayanır nede ömür yeter. Hatalı yaptığım bir şey olursa dönüp her zaman özür dilemişimdir bilen bilir. Sonuçta hepimiz insanız bir hatam varsa affola
Eyvallah Redfoks. Zaman yetmeyebilir ama sonuçta modsunuz, üyeler de birer insan ve bilgilendirilmek herkesin hakkı. Bir şekilde zaman yaratılmalı.

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
bugün 6s yazılmıştı böyle şeylere dikkat arkadaşlar sonra tartışma çıkıyor. bugün onun yazıldığını gördüm hiç hoş hareketler değil tamamen tartışmaya çıkarmaya yönelik. herkes daha dikkatlı olsa dostça tartışşak ne gereği var boş boş tartışmanın

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
bugün 6s yazılmıştı böyle şeylere dikkat arkadaşlar sonra tartışma çıkıyor. bugün onun yazıldığını gördüm hiç hoş hareketler değil tamamen tartışmaya çıkarmaya yönelik. herkes daha dikkatlı olsa dostça tartışşak ne gereği var boş boş tartışmanın
Kendi adıma geçmişi unutuyorum.
Bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacağım.
Sizlerinde buna dikkat etmesi temennisi ile.
İyi Forumlar.

Reaksiyon puanı
10,315
kesinlikle katılıyorum.
aslında staddaki terör bu forum konularında başlıyor. sora stada kadar uzanıyor.
keşki bizler SDN olarak örnek taraftarlık anlayışını buradan başlatarak diğerlerine de örnek olabilsek...
inanın bunu çok isterim.
sonuçta hepimiz bu ülkenin çocuklarıyız, bazen aynı çatı altında, aynı aile içinde birbirini canı gibi seven insanlar bu iki güzide kulübün formalarıyla yaşıyorlar.
tamam rekabet olsun, birbirimize yine takılalım... ama, kırmadan, incitmeden!
nezaheti bozmadan, muhabbete halel getirmeden.
sadece ince latifelerle, mizahi argümanlar kullanarak...
bu bir hayal mi, yoksa ben rüya mı gördüm?! :)
ama samimiyim,
inanın!

bu mesajım sayfanın sonuna kalınca atlandı.
uzunca bir tartışma sonunda gelinen nokta cidden sevindirici ve umut verici bir gelişme olmuş.
sevindim sahiden.
tartışma böyle olur diyorum, hakaret etmeden, kırıp dökmeden...
vakarı, seviyeyi bozmadan, koruyarak...
bu vesileyle herkese teşekkür ediyorum.
yeni bir sayfa açılması fikri güzel.
katılıyorum, ve bundan böyle bu minval üzre yürümek hepimize kısmet olur inşaallah.

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
iyi akşamlar ,
yukarıda yer alan tartışmalarda benim adımında geçtiği yorumlar vardı.Bir fenerbahçeli olarak gidip galatasaray veya beşiktaşın (diğer takımların) forum sayfalarını incelemem , inceleme gereğinide duymam , kendi alanlarıdır orada istediklerini paylaşırlar , bu düşünce ile FB tarafınında bu şekilde olduğu zannı ile basından bir kaç haber paylaştım.Gördüğüm o ki bizim sayfalarımız ( FB ) çok dikkatle izleniyormuş ...her şeyde bir hayır vardır derler ya... bu olay beni çok sevindirdi..her yerde her zaman olduğu gibi bizi izleyen takip edenlerin olması ne mutlu ....( bu durumdan kendimize bir paye çıkardık , buna bir itiraz yoktur ,tartışmalara yol açmaz umarım )
Sonuç olarak ; Tartışma yaratmak gibi art bir niyetim yoktu , hatta bu tartışmaların olacağını bile düşünmeden kendi aramızda muhabbet olsun diye haberleri geçtim. Olayların karşıklı anlayış ve saygı içinde tatlıya bağlanmasına sevindim.

Son olarak Yukarıda yer alan tartışmalara yol açtığım düşünülüyor ve özür dilenmesi gerekiyor ise .....tartışmada taraf olan tüm arkadaşlardan özür dilerim.....
Syg..

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Günaydın.Saygıdeger Renkdaşlarım,Kardeşlerim.Gününüz Hayırlı Olsun.Rabbim Yardımcımız Olsun.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
günaydın arkadaşlar.. ankara maçına gitcek olan var mı ya ben heveslendim biletixde görünmüyor bitmiş herhalde biletler yada satışa mı çıkmadı =)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın büyük taraftarlar... neler olmuş buralarda böyle?? ama konuşmaların güzel sonlanmasına çok sevindim...

--- Mesaj Güncellendi ---

arkadaşlar [MENTION=138307]technomind[/MENTION]'dan haber alan var mı?

artiss10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Biletleri diğer büyük takımların aksine,3-4 katı fiyata satıyorlarmış..

Eeee o zaman ankaragücüKümeye, bir daha da dönmemek üzere inşallah.Amin.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
günaydın büyük taraftarlar... neler olmuş buralarda böyle?? ama konuşmaların güzel sonlanmasına çok sevindim...

arkadaşlar @technomind'dan haber alan var mı?

İşte geldim buradayım... Bugün biraz yoğunluğumuz vardı.. Anca fırsat buldum :) Lakin dediğin gibide fotoğraf çekiyordum hani yalan değil :))

Reaksiyon puanı
10,315
Fenerbahçemiz yarı finalde
2012-03-07_ceyhan446.jpg

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımız, Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek final maçında karşılaştığı Ceyhan Belediyesi’ni 70-59 mağlup ederek, yarı finale yükseldi. Takımımız yarı finalde 9 Mart Cuma günü Mersin Büyükşehir Belediye ile karşılaşacak.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=28280

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Yeni Makineniz ile çektiğiniz fotoğraflarınızı bekliyoruz merakla.

sayın [MENTION=47324]mustang[/MENTION], beyefendinin makinesi o kadar kaliteliymiş ki "çektiğim fotoğrafların boyutları buralara sığmaz" falan gibilerinden laflar ediyor :):)

bu arada günaydııııınnnnn.... çok güzel birgün... inşallah hepimiz içinde tüm saatler iyi geçer...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34

sayın @mustang, beyefendinin makinesi o kadar kaliteliymiş ki "çektiğim fotoğrafların boyutları buralara sığmaz" falan gibilerinden laflar ediyor :):)

bu arada günaydııııınnnnn.... çok güzel birgün... inşallah hepimiz içinde tüm saatler iyi geçer...
Yapmayın yahu,canım fotoğraflardan mahrum kalacağız desenize.:w00t::D

Günaydınlar Efendim...!
Gününüz Hayırlı,Kazancınız bol,Herkes için İyi bir gün olsun.:yes:

KEPAZELİK ÖDÜLÜ

yDA6i.jpg

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin açıkladığı "Geleneksel Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri" hukuksuzluğun, temel hak ve özgürlüklerin ihlalinin ülkemiz için ne denli sıradanlaştığının göstergesi olmuştur. İleri demokrasilerde hukuka saygının temel hak ve özgürlüklerin korunmasının en büyük teminatı basındır. Yaşadığımız bu örnek tuzun koktuğunu acı bir gerçek olarak bizlere göstermektedir.

Tuz kokmuştur, dahası kokan tuz ödüllendirilmiştir. Bu fotoğraf ve haberi ödüle layık görenler bu kareye kendi suretlerini yerleştirdiklerinde, yani empati yaptıklarında içlerinin nasıl acıyacağını anlayacaklardır. Üstelik bu fotoğraf ve haber, 25 milyondan fazla taraftarı olan bir spor kulübünün başkanına aittir. Yani bu fotoğrafın ve haberin yaktığı yürek sayısı milyonlarcadır.

3 Temmuz 2011 sonrası yaşanan olumsuzlukların normalleştirilmesi için ülkemizin en yetkili mercileri bu denli çaba harcarken, bu ödül normalleşme sürecine vurulmuş ağır bir darbedir. Üstelik söz konusu sürece ilişkin yargılama da başlamıştır. Yargılama aşamasında yapılan bu ödüllendirme masumiyet karinesinden yararlanan ve henüz hakkında nihai karar verilmemiş bulunan Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın yargılamasını da etkileyecek niteliktedir. Adil yargılamayı etkilemek, ceza kanunumuz bakımından suçtur. Bu suçu işleyenlerin ise saiki bellidir. Şöyle ki;

- TGC'nin ödüllendirdiği bu fotoğraf ve haber, başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın temel hak ve özgürlüklerine saldırıdır.

- TGC'nin ödülü; esasen kanunun suç saydığı bir fiilin övülmesi mahiyetindedir. Zira bu fotoğraf emniyet kayıtlarından çalınarak yayınlanmış olup bunu yapanlar aleyhine ceza yargılaması halen devam etmektedir.

- TGC'nin ödülü Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın özel hayatının gizliliğinin ihlalinin de açıkça ödüllendirilmesidir.

- TGC'nin ödülü, nihayetinde Başkanımıza ve onun nezdinde Fenerbahçe Spor Kulübü'ne ve büyük Fenerbahçe camiasına hakarettir.

Kendi yazdığı kuralları ortada iken bu fotoğraftan ve haberden ödül çıkarmak ödüle layık bir davranıştır.

Bugün halen Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'ne üye olan ve bu cemiyetin kurallarına inanan gerçek gazetecilerin bu rezilliğe bir son vermek adına ivedilikle adım atması gerekmektedir.

Bu fotoğrafa ve habere verilen ödül iptal edilmeli ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım ve onun şahsında 105 yıllık bir geçmişe sahip Fenerbahçe Camiasından özür dilenmelidir.

Bu ödül Türkiye'de bir kısım gazetecinin geldiği hak, hukuk, ahlak tanımaz noktanın gazetecilerin en üst örgütü tarafından da onanması anlamına gelmektedir. Bu meslek yolunda canlarını dahi vermiş Abdi İpekçi, Çetin Emeç, Uğur Mumcu ve spor dünyasına adını yazdırmış İslam Çupi gibi birçok ismin yanında adına gazeteci demeye utandığımız, bu haberi aday gösteren, seçen ve bu seçime onay verenleri kınamıyor, lanetliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü
​http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=28262

Yukarıda Günaydın dedim Saygıdeğer FENERBAHÇELİ Dostlarım ,Arkadaşlarım.:(
Günümüz Aydın olsun ,Moralli başlayalım dedim güne ama,bu haberi okudum.:confused1:
Sinirim tepeme çıktı yahu,bu nasıl bir kepazeliktir,İnanamıyorum gerçekten.:mad:
Nedir bu oynanan oyunlar Takımımız üzerindeki,yeter artık yav.:mad::mad:

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
bunu okumuştum dün [MENTION=47324]mustang[/MENTION]... diyecek birşey yok... ona oy verenlere laf etmek lazım...
her türlü yıkmaya, yıldırmaya çalışıyorlar... fakat bunların hiçbiri ile bizi yıkamayacaklarını anlayacak zekaya sahip olmadıkları için artık sadece gülüyorum...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
bunu okumuştum dün @mustang... diyecek birşey yok... ona oy verenlere laf etmek lazım...
her türlü yıkmaya, yıldırmaya çalışıyorlar... fakat bunların hiçbiri ile bizi yıkamayacaklarını anlayacak zekaya sahip olmadıkları için artık sadece gülüyorum...
Nereye kadar,sabır sabır sabır.
Çok Üzerimize geliyorlar çok.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Günaydınnn... Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun Dişi Kanaryalar :)

Bu arada Aynen abi sığmıyor ya, küçültüncede görüntü kalitesi düşüyor :P hizli resim sitesine atamıyorum boyutları büyük diyor :D iki arada bi derede kaldım :D

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar meyve veren ağacı taşlarlar diyerek moralimizi bozmayalım .. her zaman FB üzerinden , kendilerine paye çıkaracak , çıkarmaya çalışacak insanlar olacaktır. Buda FB 'nin büyüklüğünden ileri gelmektedir.Yıllar öncesinde iki takımımız tek başlarına baş edemedikleri FB 'ye karşı dost olmuşlardı ..

Reaksiyon puanı
10,315
dünya standartları üzerinde altyapı başarısı ve üzerine gelen bütün branşlarda şampiyonluk...
birilerini fena korkutmuş olmalı!
bastılar düğmeye...
ne ki, geçecek bu günler...
bizi sadece kısa bir süre beklettiler, oyaladılar...
hepsi o kadar!
biz ayaktayız, omuz omuzayız...
yürüyüşümüz, kararlılığımız.... daha sağlam temeller üzerinde devam ediyor.
daha bileylenmiş, daha kavi olarak...
sadece biraz sabır gerekiyor...

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Günaydınnn... Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun Dişi Kanaryalar :)

Bu arada Aynen abi sığmıyor ya, küçültüncede görüntü kalitesi düşüyor :P hizli resim sitesine atamıyorum boyutları büyük diyor :D iki arada bi derede kaldım :D

teşekkürler technomind... kulüpte bakıyorumda bir kutlayan sensin :)

Reaksiyon puanı
10,315
teşekkürler technomind... kulüpte bakıyorumda bir kutlayan sensin :)

yav bizim kültürümüzde her gün kadınlar günüdür.
biz de kadın hayatın merkezindedir.
batı geçmiş asırlarda mesela yaşlıları yalnızlığa mahküm eder, yılda bir gün onu hatırlar, onun için bir gününü tahsis eder, 364 gün tarafına uğramazdı.
keza eski batı kültüründe kadın dış kapının mandalı gibi algılanagelmiş, biraz moral olsun diye de yılın bir gününü onlara tahsis etmişlerdi.
bu günlerin hikayesi bu türden şeylerdir.
o yüzden ki ben anama, babama, sair sevdiklerime şu günün kutlu olsun, bu günün kutlu olsun demeyi zül addetmişimdir.
çünkü anam da, babam da, sevdiklerim de bir ömür her Allahın günü benim hayatımın merkezinde olan insanlardır.
onlara "... günün kutlu olsun" dediğimde sanki, "ben sizi 364 gün yok saydım, kaale bile almadım, ama bugünümü sana tahsis ettim, hadi kutlu olsun" gibi bir mana tedai ettiğini zannediyor ve utanıyorum söylemeye...

365 günün kutlu olsun [MENTION=158637]angel75[/MENTION] ve onun şahsında tüm kadınlarımız. :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
yav bizim kültürümüzde her gün kadınlar günüdür.
biz de kadın hayatın merkezindedir.
batı geçmiş asırlarda mesela yaşlıları yalnızlığa mahküm eder, yılda bir gün onu hatırlar, onun için bir gününü tahsis eder, 364 gün tarafına uğramazdı.
keza eski batı kültüründe kadın dış kapının mandalı gibi algılanagelmiş, biraz moral olsun diye de yılın bir gününü onlara tahsis etmişlerdi.
bu günlerin hikayesi bu türden şeylerdir.
o yüzden ki ben anama, babama, sair sevdiklerime şu günün kutlu olsun, bu günün kutlu olsun demeyi zül addetmişimdir.
çünkü anam da, babam da, sevdiklerim de bir ömür her Allahın günü benim hayatımın merkezinde olan insanlardır.
onlara "... günün kutlu olsun" dediğimde sanki, "ben sizi 364 gün yok saydım, kaale bile almadım, ama bugünümü sana tahsis ettim, hadi kutlu olsun" gibi bir mana tedai ettiğini zannediyor ve utanıyorum söylemeye...

365 günün kutlu olsun @angel75 ve onun şahsında tüm kadınlarımız. :)

yaa bende takılıyorum zaten...:)
dediğiniz gibi haklısınız hergün hepimiz için önemli...

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ya arkadaşlar bu aydınlar gene coştu adam neredeyse kendini satıcak Fenerbahçe başkanı olmak için...
Şike dedi uefa hakkımızı çaldı aziz yıldırımın yokluğundan yararlanıp başkan olmaya çalıştı ters tepti şimdide başkan olursam 100 milyon dolar hibe ediceğim demiş BU TAKIM SATILIK DEĞİLDİR AYDINLAR !

Bu arada haberlerde görmüştüm bende küçük bir hatırlatma yapıyım dedim =)

Selçuk Şahin yıkılmaz, Muslera seninle başa çıkamaz

[video=youtube;ALkcH32iNuY]http://www.youtube.com/watch?v=ALkcH32iNuY[/video]

Reaksiyon puanı
10,315
selamun aleykum,
hayırlı sabahlar olsun SDN Fenerbahçe kulübü'nün nezih üyeleri...
gününüz bereketli olsun, sevgi ve muhabbetle dolsun.

* @mswebmaster MAA'nın bugün bir demecini okudum, ben böyle birşey söylemedim, birileri benim adıma demeçler uyduruyor gibi şeyler söylemiş.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Yenilmeyiz inşallah artık. Sow ve Alex gol atsın da başka bir şey istemiyorum.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Ya arkadaşlar bu aydınlar gene coştu adam neredeyse kendini satıcak Fenerbahçe başkanı olmak için...
Şike dedi uefa hakkımızı çaldı aziz yıldırımın yokluğundan yararlanıp başkan olmaya çalıştı ters tepti şimdide başkan olursam 100 milyon dolar hibe ediceğim demiş BU TAKIM SATILIK DEĞİLDİR AYDINLAR !

Bu arada haberlerde görmüştüm bende küçük bir hatırlatma yapıyım dedim =)

Selçuk Şahin yıkılmaz, Muslera seninle başa çıkamaz

[video=youtube;ALkcH32iNuY]http://www.youtube.com/watch?v=ALkcH32iNuY[/video]

sanki canlı izliyormuş gibi bağırıyorum yaaa :):)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Yenilmeyiz inşallah artık. Sow ve Alex gol atsın da başka bir şey istemiyorum.

Hiç merak etme bugün yenilmiyeceğiz,bu maçıda çok rahat kazanacağımıza inanıyorum... Skor olarakda 1 - 4 diyorum...

Sonrasındaki parçamı armağan ediyorum...

Hatıralar sarmış 4 - 1 yanımı diye :)