SDN Fenerbahçe Kulübü

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
=) haklısın izimizi kaybettirelim

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Adalı oluyor da Yıldırım neden olmasın!

ybgWY.jpg

“Aziz Bey aday olur mu?” diye soruyorlar. Ben de her ortamda “Siler süpürür” ve “Ceketini koysa kazanır” diyorum.Aday olmasını engelleyecek bir durum yok. Serdal Adalı, Beşiktaş’a aday oluyorsa Aziz Yıldırım neden olmasın?Para konuşmak bize yakışmaz. Ben dahil hiçbir arkadaşım verdiğimiz paraları geri almadık, almayacağız da.

spacer.gif

F.BAHÇE camiası 3 konuya odaklanmış durumda:
1-Önümüzdeki hafta oynanacak G.Saray derbisi.
2-Aziz Yıldırım’ın verdiği talimatla Aykut Kocaman’ın sözleşmesinin 3 yıl uzatılması.
3-Mayıs ayında yapılacak seçimli genel kurul.
Sarı lacivertli kulübün başkan vekili Nihat Özdemir, bu konularla ilgili bilgiler verirken, net bir mesaj verdi:
- “Aziz Bey aday olur mu?” diye soruyorlar. Aday olmasını engelleyecek bir durum yok. Serdal Adalı, Beşiktaş’a aday oluyorsa Aziz Yıldırım neden olmasın!
İşte Nihat Özdemir’in verdiği mesajlar...
Bu ayın sonunda her şey netleşir
Mayıs sonunda yapacağımız kongre öncesi herkes “Aziz Bey aday olur mu?” diye soruyor. Ben de bulunduğumuz ortamlarda “Siler süpürür” ve “Ceketini koysa kazanır” diyorum. Haksız da değilim. Bugün aday olmasını engelleyecek bir durum yok. Bu ayın sonunda yapılacak dava sonrası birçok şey netleşir. Serdal Adalı, Beşiktaş’a aday oluyorsa Aziz Yıldırım neden olmasın? Olacaktır da. Şu an sadece şampiyonluğu düşünüyoruz.
Daha dikkatli olmak zorundayız
Şu sıralar ortam bir hayli gergin. Biz G.Saray maçı öncesi sükunetimizi korumalıyız. Her iki taraf da bunu yapmalı. Maç öncesi gerginliği tırmandıracak açıklamalardan kaçınmalıyız. Çıkacak kavga kimseye bir şey kazandırmaz. Bir gencimizin başına bir şey gelse hangi vicdan yanmaz. Daha dikkatli olmak zorundayız. Biz üzerimize düşeni yapacağız ve maç gününe kadar konuşmayacağız.
Yönetimden kimse kuruşunu geri almaz
Ben 17 yıldır kulübüme hizmet veriyorum. Para konuşmak bana yakışmaz. “Şu kadar verdik, bu kadar alacağımız var” demedik, demeyeceğiz. Ben dahil hiçbir arkadaşım verdiğimiz paraları geri almadık, almayacağız da... Hibemizi yaparız.
Kocaman F.Bahçe için büyük şans
Hocamızla sözleşme uzatma kararı almamıza birçok kişi şaşırmış olabilir. Sadece başkanımızın değil bizim de isteğimiz bu doğrultudaydı. Aykut Hoca taraftarımızın sevdiği önemli bir isim. İlk yılında şampiyon yaptı. Doğru bir karar aldık. Başka bir şeye gerek var mı? Önümüzdeki hafta imza töreni yapılacak. Binlerce taraftarımızı imza törenine bekliyoruz. Hayırlı olsun.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20094031.asp

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bence kocamana destek verecek biri lazım rıdvan gibi beraber çalışacak aykut taktik anlamda biraz eksik kalıyor gibi geliyor bana oyuncu değişliklerinde geç kalıyor

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bence kocamana destek verecek biri lazım rıdvan gibi beraber çalışacak aykut taktik anlamda biraz eksik kalıyor gibi geliyor bana oyuncu değişliklerinde geç kalıyor
Bir Teknik Direktörün başarısıda elindeki Futbolcunun kalitesine bağlı bir yerde.
Bu sene şu veya bu şekilde kadromuz zayıftı,geçen seneki kadronun üzerine takviye yapılabilse idi.Bugün Aykut Hocamızın başarısını konuşuyor olacaktık belkide.
Aykut Hocaya ben güveniyorum ikinci bir teknik adamın faydası olmaz diye düşünüyorum.
Bence her şekilde Aykut Hocamızın arkasında durmalı yönetim.
Bunuda sözleşmesini uzatarak yapacak gibi görünüyor.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bir Teknik Direktörün başarısıda elindeki Futbolcunun kalitesine bağlı bir yerde.
Bu sene şu veya bu şekilde kadromuz zayıftı,geçen seneki kadronun üzerine takviye yapılabilse idi.Bugün Aykut Hocamızın başarısını konuşuyor olacaktık belkide.
Aykut Hocaya ben güveniyorum ikinci bir teknik adamın faydası olmaz diye düşünüyorum.
Bence her şekilde Aykut Hocamızın arkasında durmalı yönetim.
Bunuda sözleşmesini uzatarak yapacak gibi görünüyor.

evet sözleşme bunun kanıtı ama bu sene bir gariplik var takımda hep önce iken deplasmanda puan kaybediyoruz birde o aykutun takımı yaslaması yok mu uyuz oluyorum ya bırak bassın takım gençlerbirliğinde bak ofansif oynadılar gördük gerçek fenerbahçeyi kaybettiğimiz puanlara deydi mi

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
evet sözleşme bunun kanıtı ama bu sene bir gariplik var takımda hep önce iken deplasmanda puan kaybediyoruz birde o aykutun takımı yaslaması yok mu uyuz oluyorum ya bırak bassın takım gençlerbirliğinde bak ofansif oynadılar gördük gerçek fenerbahçeyi kaybettiğimiz puanlara deydi mi
Evet buna katılıyorum.Takım geri yaslanmamalı,gol atıp üzerine yatmamalı.
Ama her maçtada ofansif oynayacak bir kadromuzda yok maalesef.
Orta sahamız zayıf,Alex in yapabilecekleri belli.Mehmet Topuz bu sene kendinden beklenenide veremedi.Emre sakatlıklarla boğuştu,birde şu sinirlerine hakim olamaması da var.
Gençlerbirliği maçında takım aşırı bilenmişti,birine patlayacaktı oda onlara nasip oldu.
Gönül ister FENERBAHÇE savaşçı olsun,geride bile olsa,bir şekilde mücadele etsin.
Ama şu şike safsatası herşekilde Koca bir camiayı etkiledi,Futbolcuları etkilememeside imkansızdı.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Evet buna katılıyorum.Takım geri yaslanmamalı,gol atıp üzerine yatmamalı.
Ama her maçtada ofansif oynayacak bir kadromuzda yok maalesef.
Orta sahamız zayıf,Alex in yapabilecekleri belli.Mehmet Topuz bu sene kendinden beklenenide veremedi.Emre sakatlıklarla boğuştu,birde şu sinirlerine hakim olamaması da var.
Gençlerbirliği maçında takım aşırı bilenmişti,birine patlayacaktı oda onlara nasip oldu.
Gönül ister FENERBAHÇE savaşçı olsun,geride bile olsa,bir şekilde mücadele etsin.
Ama şu şike safsatası herşekilde Koca bir camiayı etkiledi,Futbolcuları etkilememeside imkansızdı.

ama yapma abi şikenin arkadasına daha ne kadar saklanacaklar bir yenildik aman şikeden dediler kaç puan kaybettik hemde kaybedilmiyecek puanlar öndeyken verdiğimiz maçlar yani.. geçen sene bu takım 2.yarı ofansifti şimdi neden olmasın

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
ama yapma abi şikenin arkadasına daha ne kadar saklanacaklar bir yenildik aman şikeden dediler kaç puan kaybettik hemde kaybedilmiyecek puanlar öndeyken verdiğimiz maçlar yani.. geçen sene bu takım 2.yarı ofansifti şimdi neden olmasın
Yok şikenin arkasına saklanmak hata olur zaten.
Ama etkilendiğimizde bir gerçek.
Dikkat ediniz.FENERBAHÇE ye karşı ligin en dibindeki takım bile kendinden beklenmeyen performansı gösterebiliyor.
Çünkü FENERBAHÇEMİZ karşısında bir gol atmaları,galip gelmeleri onlar için çok iyi bir reklam.
Bunun için var güçleri ile saldırıyorlar.
Tabii biz FENERBAHÇEYİZ.
Herşekilde yenmemiz lazım,ezik futbol bize hiçbir zaman yakışmaz.Bence takım yenilebilir ama iyi oynayıp yenilsin kendi adıma gam yemem.
Todor Veselinoviç vardı bir aralar bir hatırlarmısınız.
Takım gol yerdi,ama bilirdikki bir şekilde bu maçı FENERBAHÇE çevirirdi.
Hemde ne çevirme adamaları gol attığına pişman ederdi.
O sene gol rekoru kırmıştık.
İnşaallah bu günleride görürüz.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yok şikenin arkasına saklanmak hata olur zaten.
Ama etkilendiğimizde bir gerçek.
Dikkat ediniz.FENERBAHÇE ye karşı ligin en dibindeki takım bile kendinden beklenmeyen performansı gösterebiliyor.
Çünkü FENERBAHÇEMİZ karşısında bir gol atmaları,galip gelmeleri onlar için çok iyi bir reklam.
Bunun için var güçleri ile saldırıyorlar.
Tabii biz FENERBAHÇEYİZ.
Herşekilde yenmemiz lazım,ezik futbol bize hiçbir zaman yakışmaz.Bence takım yenilebilir ama iyi oynayıp yenilsin kendi adıma gam yemem.

öyle tabi ya en bariz örnek geçen hafta sivas maçı bize karşı oynadıkları futbola bak galatasaraya karşı futbola adamlar pas veremiyordu bize karşıda hepsi messi oldu

Reaksiyon puanı
10,315
öyle tabi ya en bariz örnek geçen hafta sivas maçı bize karşı oynadıkları futbola bak galatasaraya karşı futbola adamlar pas veremiyordu bize karşıda hepsi messi oldu

sahi ya, neydi öyle kepazelik?!
bize karşı oynadıkları oyunun onda birini oynamadılar galatasaraya karşı.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sahi ya, neydi öyle kepazelik?!
bize karşı oynadıkları oyunun onda birini oynamadılar galatasaraya karşı.

Erman Kılıç neydi birde en kötü oynuyan oydu adam hiç koşmadı her topu kaybetti istatisliklere baksak bir tane isabetli pası yoktur abartısız

Reaksiyon puanı
10,315
güya geçen yıl son maçta bize karşı şike yapmışlardı ya,
yeminle söylüyorum o maçtaki gayretlerini gösterselerdi bile yeterdi yine...
ne diyelim, bize karşı o vicdansız iddianameyi hazırlayan savcı iki maçı yan yana koyup incelese ne düşünürdü acaba?

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
güya geçen yıl son maçta bize karşı şike yapmışlardı ya,
yeminle söylüyorum o maçtaki gayretlerini gösterselerdi bile yeterdi yine...
ne diyelim, bize karşı o vicdansız iddianameyi hazırlayan savcı iki maçı yan yana koyup incelese ne düşünürdü acaba?

Fener şike yaptı diye düşünürdü =) Çünkü bu kulubün önüne başka türlü geçemezler .şu bir gerçekki fenerbahçe türkiyenin en büyük kulübü tüm sportif ve altyapı faliyetleriyle

Reaksiyon puanı
10,315
Fener şike yaptı diye düşünürdü =) Çünkü bu kulubün önüne başka türlü geçemezler .şu bir gerçekki fenerbahçe türkiyenin en büyük kulübü tüm sportif ve altyapı faliyetleriyle

evet olanlara bakılırsa öyle gözüküyor. çünkü adaletin tecellisi için değil, sadece fenerbahçeyi suçlu çıkarmak kaygısıyla uğraştılar, didinip durdular.
ben mahkemenin sonucundan eminim, ama bu adamlar o gün ne diyecekler çok merak ediyorum.
ama ne var ki, minareyi çalan kılıfını hazırlarmış derler, bulurlar bir yolunu gene nasıl olsa...
bahane mi yok!

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
evet olanlara bakılırsa öyle gözüküyor. çünkü adaletin tecellisi için değil, sadece fenerbahçeyi suçlu çıkarmak kaygısıyla uğraştılar, didinip durdular.
ben mahkemenin sonucundan eminim, ama bu adamlar o gün ne diyecekler çok merak ediyorum.
ama ne var ki, minareyi çalan kılıfını hazırlarmış derler, bulurlar bir yolunu gene nasıl olsa...
bahane mi yok!

bence mahkeme sonuçlandığından hiç biri insan içine çıkamıyacaklar .. çünkü istediklerini yapamadılar düşündükleri gibi olsaydı şimdiye kadar harcıyacaklardı bizi ama hesap tutmadı

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Son gülen iyi güler.
Bu camiaya özür borçlular.
O günleride göreceğiz İnşaallah....!

--- Mesaj Güncellendi ---

Kocaman'dan Galatasaray'a!..

WFB3N.jpg

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Kocaman, "Öncelikle şunu belirtmek gerekiyor, "Zor oyunu bozar" diye futbolun içinde bir söz var. 100 yıllık bir takım Ankaragücü. Ancak çok genç bir takımla mücadele ediyorlar. Bugün de çok koşup, çok mücadele ettiler. Zeminin kötü şartları da üstüne eklenince top kontrolünde zorluk yaşadık. Rakibimiz de çok istekli oynadı ve bu bizim işimizi çok zorlaştırdı. Ancak artık finale geldik. Buraya gelirken tek hedefimiz 3 puandı. Play-off olmak üzere toplam 10 maçımız var. Galatasaray maçını da kazanarak seriye bağlamak istiyoruz" diye konuştu.

31. haftada lider Galatasaray'ı ağırlayacakları derbi maçına da değinen Kocaman, "Geçen haftaki maçtan sonra da söylemiştim. Her şeyden önce bir Galatasaray maçı. Kendi sahamızda olduğunda daha da farklı bir anlam ifade ediyor. Hem bütün futbolseverlere, hem de 9 puan önümüzde olan Galatasaray'a gücümüzü, oyunumuzu göstermek için büyük bir fırsat olacak bu karşılaşma" dedi.

Sarı-Lacivertli kulüp ile olan sözleşmesi 3 yıl daha uzatılan Aykut Kocaman, "Bana gazeteci arkadaşlarım sürekli olarak kontratımı soruyorlardı. Ben de hep sözleşmede yazan o süre çok önemli değil demiştim. Ancak yeni sözleşme imzalamam bize güvenildiğini gösteriyor. Sportif direktörlüğe ve teknik direktörlüğe başladığım günde olduğu gibi bugün de bana güvenlere teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini noktaladı
.

Reaksiyon puanı
10,315
aykutun sözleşmesi üç yıl uzatıldı ya, hayırlı olur inşaallah.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
derbinin günü ve saati çok iyi oldu... şimdi sıra biletix başında geçirelecek zamana geldi:)

Reaksiyon puanı
10,315
benim maça gelebilme şansım yok maalesef...
ama yüreğimi sizlere emanet ediyorum, siz izlerken sizinle beraber atacaktır.
o saatler ömrümün en bitip tükenmez saatleri olacağından kuşkum yok,
yüreğimle beraber dualarımı da göndereceğim sizinle...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
benim maça gelebilme şansım yok maalesef...
ama yüreğimi sizlere emanet ediyorum, siz izlerken sizinle beraber atacaktır.
o saatler ömrümün en bitip tükenmez saatleri olacağından kuşkum yok,
yüreğimle beraber dualarımı da göndereceğim sizinle...
+1 Kardeşim.:flowers::)

Reaksiyon puanı
10,315
Galatasaray maçının biletleri satışa çıkıyor

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında, Fenerbahçemiz ile Galatasaray arasında, 17 Mart Cumartesi günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak maçın biletleri 13 Mart Salı günü satışa çıkıyor.

13 Mart Salı günü Kongre Üyelerimiz için satışa sunulacak biletler, 14 Mart Çarşamba ve 15 Mart Perşembe günü Fenerbahçe Premium Kart ile Fenerbahçe Taraftar Kart sahipleri için satışa çıkacak. Biletler genel satışa, 16 Mart Cuma günü sunulacak.

Bilet fiyatları ise şöyle:

Türk Telekom ve Migros Tribünü: 66,00-TL

Fenerium Üst H-I Blok: 132,00-TL

Fenerium Üst C-D-F-G Blok: 154,00-TL

Fenerium Alt G Nissan Blok : 205,00-TL

Fenerium Alt B nesine.com Blok : 255,00-TL

Fenerium Alt F nesine.com Blok: 255,00-TL

Fenerium Alt C-E Blok: 305,00-TL

Fenerium Alt D Ford Blok: 315, 00 TL

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=28314

bilet fiyatları bayağı tuzluymuş yav! :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Galatasaray maçının biletleri satışa çıkıyor

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında, Fenerbahçemiz ile Galatasaray arasında, 17 Mart Cumartesi günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak maçın biletleri 13 Mart Salı günü satışa çıkıyor.

13 Mart Salı günü Kongre Üyelerimiz için satışa sunulacak biletler, 14 Mart Çarşamba ve 15 Mart Perşembe günü Fenerbahçe Premium Kart ile Fenerbahçe Taraftar Kart sahipleri için satışa çıkacak. Biletler genel satışa, 16 Mart Cuma günü sunulacak.

Bilet fiyatları ise şöyle:

Türk Telekom ve Migros Tribünü: 66,00-TL

Fenerium Üst H-I Blok: 132,00-TL

Fenerium Üst C-D-F-G Blok: 154,00-TL

Fenerium Alt G Nissan Blok : 205,00-TL

Fenerium Alt B nesine.com Blok : 255,00-TL

Fenerium Alt F nesine.com Blok: 255,00-TL

Fenerium Alt C-E Blok: 305,00-TL

Fenerium Alt D Ford Blok: 315, 00 TL

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=28314

bilet fiyatları bayağı tuzluymuş yav! :)

derbi fiyatları böyle malesef... ben kara kara ne yapsam diye düşünüyorum... bunca sene hep evde izledim... bu sene acayip gitmek istiyorum ama gitmesem de diyorum :)

bu arada günaydıııııııııın 12 NUMARA...

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Ocak ayının golü yine Stoch’tan

Sponsorlarımızdan Ülker’in düzenlediği ve Resmi İnternet Sitemiz aracılığıyla gerçekleştirilen ’Ülker Ayın Golü’ yarışmasında, Ocak ayının kazanan golü ve talihliler belli oldu. Miroslav Stoch’un, ligin 21. haftasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan Fenerbahçe-Kayserispor maçının 77. dakikasında attığı gol, ’Ülker Ocak Ayının Golü’ seçildi.

fenerbahce.org

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Dünkü bir gazetede çıkan yazı ;
Metropoll araştırma şirketi taraftarların siyasal tercihi ile ilgili araştırma yapmış .. Taraftar sayısında fenerbahçe Lidermiş en çoktaraftar bizde diyenler için ... pc den resim yükleme adımı olmadığı için yazıyı koyamadım ..
GS'lerin %48 , FB'lerin %46, BJK'lerin %42 'si , TS'lerin %65.5 'i AKP'ye oy veriyormuş .. CHP en fazla oyu BJK'dan alıyormuş .. MHP'ye en çok destek sağlayan TS imiş..