@cobra11 o adrese baktım, gözlerime inanamadım gerçekten. MAA adlı kişiye ben de çok kızmışımdır; fakat o adam iyidir, kötüdür her ne olursa olsun fenerbahçe alt yapısına yıllarca büyük hizmetler yapmış gerçek bir fenerbahçelidir. ona yapılan onca küfür hakaret içimi acıttı doğrusu. çok yakışıksız buldum. bunları oraya da yazmak isterdim; ne ki aynı küfürlerin bana da edileceğini bildiğim için vazgeçtim. geçen gün yine bu sütunlarda bir vesileyle yazmıştım, fenerbahçelilik saygın bir kültürdür, bizden terbiye, nezaket, zerafet ister. biz değil aydınlar'a, düşmanımız dahi olsa birine bu tarz küfür ve hakaretlerde bulunamayız, bulunmamalıyız diye düşünüyorum.
245. numarayı ben alabilir miyim?
İçerde 1 , Dışarda 1 diyorsun yani
Bence Sow olucak, 0 - 2![]()
listeye baktığımda şuan 244 kişi var yoksa ben mi yanlış görüyorum? o numarayı istememin de ayrı bir nedeni yok sıradaki numarayı alayım dedim.@_ErKaN_ listeyi gördüğüne göre o sıranın başka birine verilmiş olduğunu da görmüşsündür kardeş.
sıra 257'ye gelmiş bulunuyor, size bu numarayı verebiliriz ancak abim.
sorsaydım bi mahzuru olur muydu acaba, özellikle niye bu numarayı istediğinizin?
listeye baktığımda şuan 244 kişi var yoksa ben mi yanlış görüyorum? o numarayı istememin de ayrı bir nedeni yok sıradaki numarayı alayım dedim.
Neden memnun değilsin @angel75 ? sırf bayanlar dolu olduğunda heyecanlı olmuyor ondan mı ? yada farklı bir sebep varmı)
cunku bundan once ki macta daha kucaginda 10 aylik bebegi ile gelen bir bayanin ve 5-6 yasinda ki bir cocugun o kadar insan icerisinde merdivenlerde yere dusup ezildigini gordum...
tabi aslinda bu uygulamayi cikaranlarda degil o cocuklari stada getiren bayanlarin kabahati...
heyecanli da olmuyor... cunku tezahurat falan bilmiyorlar...
ama en onemli sebep sen yoksunkim bagiracak senin kadar
![]()
[video=youtube;ApNfl1qcMR4]http://www.youtube.com/watch?v=ApNfl1qcMR4[/video]
En çok sevdiklerimden bir taneside budur.... Alev Alev Ve Mohikandan sonra)
Veeee mac basladi... skorlari burada paylasirimm...
ancak etkili baslayan ta
raf karabuk.. uzulerek soylemek gerekirse...
Askin saati arkadaslar....
19:07