SDN Fenerbahçe Kulübü

Reaksiyon puanı
10,315
@|SeYYaH|; sizde iyi ki varsınız....
bu daha başlangıç :)

estağfirullah!
yolumuz biraz uzun, koşumuz son hızla devam edecek inşaallah.
bu biraz da atletizmdeki bayrak koşusuna benziyor. yani bir ekip işi.
umarım şimdilik biraz uzak gibi duran hedefimize varmak kısmet olur bizlere...
hedefimizin ne olduğunu söylememe gerek yok, siz biliyorsunuz! :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
estağfirullah!

bilmezmiyim? :) çıldırtacağız :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
estağfirullah!
İyi Akşamlar Kardeşlerim.
Ben Geldim.:)
Seyyah Kardeşim dediğiniz gibi yol uzun,zorlu,taş,toprak,çamur.
Ama şu son bir kaç ayda SDN FENERBAHÇE KULUBÜNDE oluşan Arkadaşlık,Taraftarlık,Renkdaşlık,Gönüldaşlık hakikaten takdire şayan.:flowers:
Yollar ne kadar zor olsada bu ekip bütün bunları aşacak,kararlılıktadır.
Bu takımın arkasında böyle taraftarlar oldukçada İnşaallah sırtı yere gelmeyecektir.:)
Bu zorlu bir süreç belki aramızdan kayıplarda olabilir.Ama her gidenin yeri bu camiada doldurulacaktır.
Ben bu takımın bir taraftarı,gönüldaşı vede sizler gibi renkdaşlarım olduğu için kendimi şanslı sayıyorum.:rolleyes:
İnşallah bizlerin ve takımımızın en kötü günü böyle olması dileğiyle.
Saygılar.Kardeşlerim.:)

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Bende bi kaç arkadaşa özelden mesaj attım bu konuya bekleniyorsunuz şeklinde :) Umarım katılırlar buraya :)

Neyse ben paylaşımlarıma devam ediyim.

[video=youtube;bZjjQnb1T0Y]http://www.youtube.com/watch?v=bZjjQnb1T0Y[/video]

Saldırın forma için sizde savaşın
Şampiyonluk inanın şimdi çok yakın
Kupalar yükselecek ellerimizde
Vurun, Kırın, Parçalayın !

Reaksiyon puanı
10,315
yol uzun,zorlu,taş,toprak,çamur.

o yollar bir gün asfalt hatta otoban olacaktır bi iznillah mustang.
biz öyle olduğunu biliyoruz, ama ergeç bütün türkiye bir gün bunu mutlaka öğrenecektir.
hayatım boyunca bir şeye hep inandım, eğer biri kirlenmişse gizlese bile sızıyor!
aziz başkan kirli bir adam olsaydı bu insanlar onu böylesine ölümüne desteklemezdi, o kir sızar iğrendirirdi insanları, en yakınında olanlar bile kaçardı yanından.
çünkü Allahın kanunudur, kirlenmişleri o asla korumaz, yüzlerinin kızarıklığını hissettirir insanlara, o olmazsa başka türlü gösterir kirli suratlarını...
velhasıl-ı kelam, hakikat bir gün mutlaka tecelli edecek, hak yerini bulacaktır.
aslan! postuna bürünmüş tilkilerle yapılan dansı küheylanlar kazanacaktır en sonunda...

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Hadi bide omuz omuza yapalım hep beraber....

[video=youtube;j34BG1F49YA]http://www.youtube.com/watch?v=j34BG1F49YA[/video]

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
LP1Nm.jpg

Kimileri bu hareketi 'çimleri öpme' olarak gördü. İşin aslını bizzat Senagalli yıldız açıkladı.

Yere kapanan Moussa Sow, hareketinin "çimleri öpme" değil "secdeye varma" olduğunu açıkladı. Fenerbahçe'nin golcüsü Sow dindar çıktı. Namaz kılmak için yetkililerden mescit açılması talebinde bulundu.

Çok şey bekliyor sarı lacivertli taraftar ondan. Bienvenu ve Semih'in çare olamadığı forvet hattına ilaç niyetine transfer edildi. Yeteri kadar top alamasa da ilk maçını boş geçmedi Senegalli yıldız.
ALLAH'A VE İSLAM DİNİNE İNANIYORUM
FBTV'de katıldığı canlı yayında, sarı-lacivertli taraftarların SMS ile gönderdikleri soruları yanıtlayan Sow, Beşiktaş maçında gol attıktan sonra dua etmesiyle ilgili bir soru üzerine, ''Beşiktaş'a karşı gol attığım için Allah'ıma teşekkür etmek için dua ettim. Hiçbir şey rastlantısal olarak ortaya çıkmıyor. Allah'a ve İslam dinine inanıyorum. Maçlardan önce de dua ediyorum'' diye konuştu.MÜSLAMAN ÜLKE OLDUĞU İÇİN TÜRKİYE'Yİ SEÇTİM

Avrupa'da kendisini isteyen çok kulüp olmasına karşın Fenerbahçe'yi tercih ettiğini anlatan Senegalli oyuncu, ''Türkiye büyük ve müslüman bir ülke. Fenerbahçe de çok büyük bir kulüp, çok büyük oyuncular burada forma giydi. Çok iyi bir karar verdim, burada mutluyum. Basit bir hayat yaşayan, çok dini bütün biriyim. Şimdiden Fenerbahçe'ye adapte oldum. Burada daha ileriye gitmek için çalışacağım'' ifadelerini kullandı.
Lille'den büyük umutlarla transfer edilen oyuncu, Fotomaç'a konuşarak takımının Beşiktaş'ı 2-0 yendiği maçtan sonra çıkan söylentilere son noktayı koydu.HER GOLDEN SONRA SECDEYE GİDİYORMüslüman olan ve Fransa'da oynarken de her golden sonra secdeye kapanan Senegalli, bu geleneği Türkiye'de sürdürdü.TESİSE MESCİT İSTEDİ

Samandıra'daki Can Bartu Tesisleri'ne mescit açılması talebinde de bulunan Sow, idari menajer Hasan Çetinkaya ile görüştü. Çetinkaya da, "Tesislerde dini vecibelerimi yerine getirmek istiyorum. Eğer uygun bir oda mescit olarak hizmet verirse sevinirim" diyen Sow'a bu talebi yönetime ileteceği karşılığını verdi.
MAÇTAH SONRA İLK DEMECİ NE OLMUŞTU?Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Sow, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında şunları söylemişti: MUHTEŞEM BİR TARAFTAR''Stoch ve Alex ile pozisyonlar yakaladık. Oyun üstünlüğü bizdeydi. İlerleyen dakikalarda topu Beşiktaş'a verdik, ama savunmayı iyi uyguladık ve kalemizi gole kapattık. 3 puan aldığımız için çok mutluyum.Fransa ile burası kıyaslanamaz. Gelmeden önce 'Çok ateşli taraftar önünde oynayacaksın' diye anlatmışlardı, ancak bu kadarını beklemiyordum. Muhteşem bir taraftar vardı. Beşiktaş maçıyla başlamam olumlu oldu. Taraftarın her zaman arkamızda olduğunu görmek futbolcu için moral veriyor. Amacım bu taraftara uzun süre hizmet etmek.FUTBOL SERT OYNANIYOR

Niang, Türkiye'deki futbolun, savunma oyuncuların sertliğini, hakemlerin buna müsamaha gösterdiği anlatmıştı. Bu akşam ben de bunu gördüm. Ancak şikayet edecek bir şey yok. Burası Türkiye, futbol sert oynanıyor. Ancak buraya uyum sağlayacağım.

Teknik kapasitesi yüksek, üst düzey oyuncular var. Türk futbolunun çok kaliteli olduğunu düşünüyorum. Bu akşam da iyi oynadık ve biz büyük takımız, maçı kazandık. Karşımızda da büyük bir takım olan Beşiktaş vardı, onlar da iyi oynadı.
ÇOK MUTLUYUM

İki antrenmandır takımın içinde yer alıyorum ve çoğu arkadaşlarımı tanımıyorum. İlk kez birlikte oynama şansı yakaladık. Mutlaka birtakım dezavantajlarım olmuştur ama bu akşam elimden geleni yapmaya, takıma uyum sağlamaya çalıştım. Bireysel olarak çok istenen performansı bulamamış olsam da, takım olarak gerçekleştirmiş olduğumuz galibiyetten dolayı çok mutluyum. Defansif olarak çok iyi bir maç çıkardık, gol yemedik. Sonuç itibariyle 2-0'lık bir galibiyetle elde ettik. Kendim ve takımım adına çok mutluyum.''

Kaynak : http://www.internethaber.com/moussa-sow-fenerbahce--399994h.htm#ixzz1lovu0M99

Reaksiyon puanı
10,315
Vurun, Kırın, Parçalayın !

hayır!
her ne ad altında olursa olsun bu tür söylemler bizim kulübümüzün tarihine, felsefesine asla yakışmaz.
vurarak, kırarak, parçalayarak gelen, getirilen şampiyonluklar, başarılar bize lazım değildir.
biz sevgiyle, muhabbetle...
vakar ve teenni ile yolumuza ilerledikçe varız ve ancak öyle var oluruz. o zaman bir anlam ifade eder.
alkolden zum olup ortalığı ateşe verenlerin, ortalığı kırıp dökenlerin, kan akıtan vampir tipli adamların bizim aramızda işi olmamalı...
fenerbahçelilik bir kültürdür, saygınlık, efendilik, sevgi ve muhabbet üzerine inşa edilmiş bir kültür.
bu kültürden nasibi olmayan yamyam ruhlu parazitler bizim bünyemizi işgal etmemeli, yanımızda yer almamalı,
bizim adımızı, markamızı, kimliğimizi kirletmesine asla müsaade edilmemeli...

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
size katılıyorum. yenilmeme psikolojisi üzerinden hocalık yaparsanız böyle oluyor zahir. haliyle yöneticilerin müdahalesi de kaçınılmaz oluyor. iyi de oluyor demek ki!
bunu geçmişte ali şen yapmıştı, onun bu tür müdahaleleriyle bir şampiyonluk kazanmıştık. bana öyle geliyor ki fenerbahçe aykut hocaya bi kaç gömlek geniş geliyor.

k.b. giremiyordum bir kaç gündür. haklısın biraz büyük başında duracak biri olmayınca dediğim gibi azizde aykutun başındayken aykut iyidi. geçen sene ikinci yarıda bir kez savunma oynamıyan takım bu sene daha ofansif maça çıkmadı . fenerbahçe defansif oynuyamaz arkadaş bunu anlamıyorlar . özellikle aykut (mesela gs maçına çıktığı takım ben kadro açıklandığın fark yemesek bari demiştim =) )

Aziz yıldırımı çok eleştirirlerdi hocaların oyun taktiklerine karışıyor diye demekki adamı bir bildigi varmış

Ama son sözüm aykut böyle oynatarak takımı hem fenerbahçe camiasına hem takıma yazık ediyor.

Reaksiyon puanı
10,315
Galatasaray M.P 65-81 Fenerbahçe

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 17. Haftasında, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Galatasaray Medical Park ile karşılan Fenerbahçemiz, rakibini 65-81 mağlup ederek zirvedeki yerini korudu.

Karşılaşmanın ardından Asbaşkanlarımızdan Ali Koç ile Yönetim Kurulu Üyelerimizden Semih Özsoy, soyunma odasına giderek, oyuncularımızı ve teknik heyetimiz tebrik etti.

Öte yandan Takımımızın yeniden kadrosuna kattığı ABD’li oyuncu Cappie Pondexter, lige derbi maçıyla döndü.

İki ekipte ilk hücum şanslarını iyi değerlendiremezken ilk basket Fenerbahçemiz adına Taylor’un faul atışıyla geldi. Galatasaray Medical Park ise rakibine Fowles’ın basket faulden bulduğu sayı ile karşılık verdi. İlk dakikalarda hücumda etkili olan Takımımız ikinci dakika geride kalırken skoru 3-8 yaptı. Ev sahibi ekip suskunluğunu ise Charles ile bozdu. Derbide ilk periyodun son 6 dakikasına girilirken Sarı Kırmızılılar farkı 3 sayıya indirdi (7-10). Taurasi ve Fowles’ın basketleriyle Galatasaray Medical Park skoru 12-13’e getirdi. Hücumda daha etkili olan Fenerbahçemiz Taylor ile skoru 16-19 yaptı. Zorlu derbinin ilk periyodu21-21 eşitlikle sona erdi.

İkinci periyotta ilk basketi Fenerbahçemiz Nevriye Yılmaz ile buldu. Galatasaray Medical Park ise rakibine Tina Charles ile cevap verdi. Prince’in basketiyle Sarı kırmızılılar periyotta son 6 dakika 25 saniyeye girilirken 27-25 öne geçti. Mc Coughtry ve Pondexter ile Fenerbahçemiz yeniden üstünlüğü yakaladı (27-28). Skor üstünlüğünü koruyan Takımımız periyotta son 2 dakikaya da 31-36 üstün girdi. Zorlu derbinin ilk yarısı 37-38 Fenerbahçemizin üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçta ikinci devreye Sarı Kırmızılılar Taurasi’nin basketiyle başladı. Fenerbahçemiz ise rakibine Birsel Vardarlı ile cevap verdi. Hücumda daha etkili olmak isteyen ev sahibi ekip rakibi karşısında 43-42 üstünlüğü yakalasa da, Takımımız hemen karşılık verdi (43-44). Nefes kesen maçta son beş dakikaya 50-50 eşitlikle girildi. Üstünlüğünü yeniden ele alan Fenerbahçemiz son periyoda da 56-60 önde girdi.

Son periyoda etkili başlayan Fenerbahçemiz üst üste sayılar bulurken Sarı Kırmızılar ise hücumda etkisiz kaldı. Galatasaray Medical Park periyottaki ilk sayısını Taurasi ile 33. dakikada buldu (58-64). Etkili oyununu sürdüren Fenerbahçemiz salondan 65-81 galip ayrıldı.

SALON: Abdi İpekçi Spor Salonu
HAKEMLER: Özlem Yalman, Ahmet Ersan Ergüler, Kaan Büyükçil

GALATASARAY MEDİCAL PARK (65): Epiphanny Prince 13 (1 ribaund, 1 asist), Bahar Çağlar 4 (5 ribaund, 1 asist), Işıl Alben (8 ribaund, 2 asist), Diana Taurasi 20 (3 ribaund, 6 asist), Sariye Kumral, Melisa Can (2 ribaund), Tina Charles 8 (10 ribaund, 1 asist), Syliva Fowles 20 (10 ribaund),

FENERBAHÇE (81): Birsel Vardarlı 6 (6 asist),Esmeral Tunçluer 2 (1 ribaund, 2 asist), Nevriye Yılmaz 16 (7 ribaund), Penny Taylor 8 (5 ribaund, 1 asist), Ivana Matovic 17 (3 ribaund), Nevin Nevlin (3 ribaund), Cappie Pondexter 7 (3 ribaund, 1 asist), Angel McCoughtry 25 (5 ribaund),

1.PERİYOT:21-21
2.PERİYOT:16-17
3.PERİYOT:19-22
4.PERİYOT:9-21
http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=27898

budur!
teşekkürler kızlar... çok anlamlı bir galibiyet aldınız.
eze, eze...
bizden ali cengiz oyunlarıyla taurassiyi götürenlere verdiğiniz bu cevap harikaydı...

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Galatasaray M.P 65-81 Fenerbahçe

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 17. Haftasında, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Galatasaray Medical Park ile karşılan Fenerbahçemiz, rakibini 65-81 mağlup ederek zirvedeki yerini korudu.

Karşılaşmanın ardından Asbaşkanlarımızdan Ali Koç ile Yönetim Kurulu Üyelerimizden Semih Özsoy, soyunma odasına giderek, oyuncularımızı ve teknik heyetimiz tebrik etti.

Öte yandan Takımımızın yeniden kadrosuna kattığı ABD’li oyuncu Cappie Pondexter, lige derbi maçıyla döndü.

İki ekipte ilk hücum şanslarını iyi değerlendiremezken ilk basket Fenerbahçemiz adına Taylor’un faul atışıyla geldi. Galatasaray Medical Park ise rakibine Fowles’ın basket faulden bulduğu sayı ile karşılık verdi. İlk dakikalarda hücumda etkili olan Takımımız ikinci dakika geride kalırken skoru 3-8 yaptı. Ev sahibi ekip suskunluğunu ise Charles ile bozdu. Derbide ilk periyodun son 6 dakikasına girilirken Sarı Kırmızılılar farkı 3 sayıya indirdi (7-10). Taurasi ve Fowles’ın basketleriyle Galatasaray Medical Park skoru 12-13’e getirdi. Hücumda daha etkili olan Fenerbahçemiz Taylor ile skoru 16-19 yaptı. Zorlu derbinin ilk periyodu21-21 eşitlikle sona erdi.

İkinci periyotta ilk basketi Fenerbahçemiz Nevriye Yılmaz ile buldu. Galatasaray Medical Park ise rakibine Tina Charles ile cevap verdi. Prince’in basketiyle Sarı kırmızılılar periyotta son 6 dakika 25 saniyeye girilirken 27-25 öne geçti. Mc Coughtry ve Pondexter ile Fenerbahçemiz yeniden üstünlüğü yakaladı (27-28). Skor üstünlüğünü koruyan Takımımız periyotta son 2 dakikaya da 31-36 üstün girdi. Zorlu derbinin ilk yarısı 37-38 Fenerbahçemizin üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçta ikinci devreye Sarı Kırmızılılar Taurasi’nin basketiyle başladı. Fenerbahçemiz ise rakibine Birsel Vardarlı ile cevap verdi. Hücumda daha etkili olmak isteyen ev sahibi ekip rakibi karşısında 43-42 üstünlüğü yakalasa da, Takımımız hemen karşılık verdi (43-44). Nefes kesen maçta son beş dakikaya 50-50 eşitlikle girildi. Üstünlüğünü yeniden ele alan Fenerbahçemiz son periyoda da 56-60 önde girdi.

Son periyoda etkili başlayan Fenerbahçemiz üst üste sayılar bulurken Sarı Kırmızılar ise hücumda etkisiz kaldı. Galatasaray Medical Park periyottaki ilk sayısını Taurasi ile 33. dakikada buldu (58-64). Etkili oyununu sürdüren Fenerbahçemiz salondan 65-81 galip ayrıldı.

SALON: Abdi İpekçi Spor Salonu
HAKEMLER: Özlem Yalman, Ahmet Ersan Ergüler, Kaan Büyükçil

GALATASARAY MEDİCAL PARK (65): Epiphanny Prince 13 (1 ribaund, 1 asist), Bahar Çağlar 4 (5 ribaund, 1 asist), Işıl Alben (8 ribaund, 2 asist), Diana Taurasi 20 (3 ribaund, 6 asist), Sariye Kumral, Melisa Can (2 ribaund), Tina Charles 8 (10 ribaund, 1 asist), Syliva Fowles 20 (10 ribaund),

FENERBAHÇE (81): Birsel Vardarlı 6 (6 asist),Esmeral Tunçluer 2 (1 ribaund, 2 asist), Nevriye Yılmaz 16 (7 ribaund), Penny Taylor 8 (5 ribaund, 1 asist), Ivana Matovic 17 (3 ribaund), Nevin Nevlin (3 ribaund), Cappie Pondexter 7 (3 ribaund, 1 asist), Angel McCoughtry 25 (5 ribaund),

1.PERİYOT:21-21
2.PERİYOT:16-17
3.PERİYOT:19-22
4.PERİYOT:9-21
http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=27898

budur!
teşekkürler kızlar... çok anlamlı bir galibiyet aldınız.
eze, eze...
bizden ali cengiz oyunlarıyla taurassiyi götürenlere verdiğiniz bu cevap harikaydı...

offf yine mi yaaaa??? :)

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
hayır!
her ne ad altında olursa olsun bu tür söylemler bizim kulübümüzün tarihine, felsefesine asla yakışmaz.
vurarak, kırarak, parçalayarak gelen, getirilen şampiyonluklar, başarılar bize lazım değildir.
biz sevgiyle, muhabbetle...
vakar ve teenni ile yolumuza ilerledikçe varız ve ancak öyle var oluruz. o zaman bir anlam ifade eder.
alkolden zum olup ortalığı ateşe verenlerin, ortalığı kırıp dökenlerin, kan akıtan vampir tipli adamların bizim aramızda işi olmamalı...
fenerbahçelilik bir kültürdür, saygınlık, efendilik, sevgi ve muhabbet üzerine inşa edilmiş bir kültür.
bu kültürden nasibi olmayan yamyam ruhlu parazitler bizim bünyemizi işgal etmemeli, yanımızda yer almamalı,
bizim adımızı, markamızı, kimliğimizi kirletmesine asla müsaade edilmemeli...

Bence orda vurmak kırmak parçalamak derken, tüm hırsınızla oynayın fenerbahçe düşmanlarını yenmek için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışısın anlamında olarak algılamıştım ben ilk olarak ama sizin anlatımınızda doğru tabi, ama şimdiye kadar öyle bi olayla karşılaşmadığımız için benim aklıma gelmemişti o tarafı :)

k.b. giremiyordum bir kaç gündür. haklısın biraz büyük başında duracak biri olmayınca dediğim gibi azizde aykutun başındayken aykut iyidi. geçen sene ikinci yarıda bir kez savunma oynamıyan takım bu sene daha ofansif maça çıkmadı . fenerbahçe defansif oynuyamaz arkadaş bunu anlamıyorlar . özellikle aykut (mesela gs maçına çıktığı takım ben kadro açıklandığın fark yemesek bari demiştim =) )

Aziz yıldırımı çok eleştirirlerdi hocaların oyun taktiklerine karışıyor diye demekki adamı bir bildigi varmış

Ama son sözüm aykut böyle oynatarak takımı hem fenerbahçe camiasına hem takıma yazık ediyor.

Bence aykut hoca acemiliğini fenerbahçede atıyor. :) fenerden önce pek bişey yapmış sayılmaz zaten. Ama tabi bi sene başındaki oyuna bakarsak bide şimdikine bakarsak ilerleme olduğunu görebiliriz. Bence aykut hoca doğruyu çabuk yakalayacak inş. Tabi kendi içimizden biri olması ne kadar kötü oynarsa bizim sabretmemizi sağladı ve bu sayede bizde güzel günler göreceğiz. hiç yoktan yılda 1 teknik direktör değiştirmeyeceğiz.

Halada yanlışları var tabi aykut hocanın oyuncu değişiklikleri olsun ilk 11 leri olsun ama zamanla düzeleceğini düşünüyorum.

Son olarakta

Sen Bizim KOCAMAN Gururumuzsun..!

diyerek cümlelerimi bitiriyorum :)

--- Mesaj Güncellendi ---

Kızlarımızı tebrik etmeyi unuttuk bide :)

Teşekkürler ve Tebrikler Kızlar...

[video=youtube;ZfNNJ5EHYzI]http://www.youtube.com/watch?v=ZfNNJ5EHYzI[/video]

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Teşekkürler Kızlarımıza.Ama bu FENERBAHÇE de çok oluyor yav.
Bunlarla yapılan her maçın sonucu galibiyetle bitince,maçların zevki kalmıyor.
Çok oluyoruz biz çok.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Vallahi Rezalet Billahi Rezalet, Nerde Kaldı Ezeli Rekabet ?

Galatasaray ile 5 ana branşta yapılan son 102 maçın 82'sini kazandığımızı biliyor muydunuz?

:clap::clap:

Reaksiyon puanı
10,315
Galatasaray ile 5 ana branşta yapılan son 102 maçın 82'sini kazandığımızı biliyor muydunuz?

bilmiyordum, müthiş bir rakam!
durum bu olunca aynı liglerde oynamamız biraz haksızlık gibi durmaya başladı.
bu duruma bir çare bulunmalı bence! :)))

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Yok be abi, olmazsa olmazlar.. hep var olsunlar bence :)

[video=youtube;vwOYhK-YGu8]http://www.youtube.com/watch?v=vwOYhK-YGu8&feature=related[/video]

Biraz mazii yapalım dedim :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Fenerbahçe, bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Karabükspor maçını kazanırsa lig tarihinde bir ilke imza atmış olacak.

Profesyonel lig tarihinde, aldığı galibiyet ve attığı gol sayılarıyla zirveye çıkan Fenerbahçe, bu hafta Karabükspor karşısında kazandığı takdirde, lig tarihinde toplamda 3 bin puanın üzerine çıkan ilk takım olacak.Lig tarihindeki 54 sezonda, bugüne dek çıktığı 1757 maçta 2 bin 998 puan alan sarı-lacivertliler, Karabük deplasmanında 3 puan alırsa, toplam puanını 3001'e yükseltecek.23. haftada Mersin İdmanyurdu maçında aldığı galibiyetle, lig tarihindeki 1000. galibiyetini elde eden ilk ekip olan sarı-lacivertliler, geçen sezon 13. haftada Fenerbahçe'nin Bucaspor'u 5-2 yendiği maçta 3000. gole ulaşan ilk takım unvanını almıştı.2011-2012 futbol sezonuna, daha önceki 53 sezonda topladığı 2 bin 947 puanla giriş yapan sarı-lacivertli ekip, bu sezon 25 maçta topladığı 51 puanla, lig tarihindeki toplam puanını 2 bin 998'e yükseltti.

Kaynak : http://www.internethaber.com/fenerbahce-ilk-karabukspor--400252h.htm#ixzz1lumubBwX

İlklerin takımıyız.Biz yaşayan tek Efsaneyiz.Biz FENERBAHÇE yiz.
:clap::clap::thumbup::D

Reaksiyon puanı
10,315
14 Şubat’ta Silivri’de

Fenerbahçe taraftar grupları ve dernekleri, 14 Şubat 2012’de yapılacak ilk duruşmada, Silivri’de bir araya gelerek; tutuklulukları süren Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, Asbaşkanlarımız Sayın Şekip Mosturoğlu, Sayın İlhan Ekşioğlu, Mali İşler Müdürümüz Sayın Tamer Yelkovan ve Amatör Şubeler Genel Koordinatörü Sayın Cemil Turan’a destek olacak, onları yalnız bırakmayacaklar.

Sarı Lacivert Derneği, Fenerbahçeliler Derneği ve bir çok taraftar grubu, 14 Şubat 2012 Salı sabahı 05.30’da Eski Salı Pazarı’nda bir araya gelecek, duruşmanın görüleceği Silivri’ye gidecektir.devamı...

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
yaaaa Sivas maçı kadınlar ve çocuklar ile izlenecek... bu demek oluyor ki gitmiyorum.... çok moralim bozuldu :(

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
arkadaşlar 2 gündür #dansozaydinlar dönüyor twitter da ben anlayamadım 2 gündür pek imkanım olmadı haber okumayada. Bilgisi olan biri beni bilgilendirebilirmi? :)

Reaksiyon puanı
10,315
arkadaşlar 2 gündür #dansozaydinlar dönüyor twitter da ben anlayamadım 2 gündür pek imkanım olmadı haber okumayada. Bilgisi olan biri beni bilgilendirebilirmi? :)

[MENTION=71554]cobra11[/MENTION] o adrese baktım, gözlerime inanamadım gerçekten. MAA adlı kişiye ben de çok kızmışımdır; fakat o adam iyidir, kötüdür her ne olursa olsun fenerbahçe alt yapısına yıllarca büyük hizmetler yapmış gerçek bir fenerbahçelidir. ona yapılan onca küfür hakaret içimi acıttı doğrusu. çok yakışıksız buldum. bunları oraya da yazmak isterdim; ne ki aynı küfürlerin bana da edileceğini bildiğim için vazgeçtim. geçen gün yine bu sütunlarda bir vesileyle yazmıştım, fenerbahçelilik saygın bir kültürdür, bizden terbiye, nezaket, zerafet ister. biz değil aydınlar'a, düşmanımız dahi olsa birine bu tarz küfür ve hakaretlerde bulunamayız, bulunmamalıyız diye düşünüyorum.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
2lkx4.jpg

Fenerbahçe sevdası anlatılamaz yaşanır diyen tüm taraftarlarımız için 14 Şubat Sevgililer Gününe özel olarak hazırlanan tişörtler tüm Fenerium’larda satışa sunuldu. Bu 14 Şubat diğerlerinden farklı olacak temasıyla çalışılan ve Başkanımızın siluetinin de içerisinde bulunduğu sınırlı sayıdaki beyaz renk tişörtler ise sadece stadyum mağazaları ve www.fenerium.com.tr internet sitesinden satışa sunuluyor.