angel75
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 18

Fenerbahçe taraftarı önünde oynamayı 4 gözle bekliyorum
Fenerbahçemizin ara transfer döneminde renklerine katmak istediği Moussa Sow İstanbula geldi. Afrika Uluslar Kupasında mücadele eden Senegal Milli Takımının kadrosunda yer alan Moussa Sow sağlık kontrolünden geçmek ve sözleşmesini imzalamak üzere Ekvator Ginesinden özel uçakla Sabiha Gökçen Havaalanı Genel Havacılık Terminaline getirildi.
Moussa Sowu havaalanında Profesyonel Futbol Takımımızın İdari Menajeri Hasan Çetinkaya çiçeklerle karşıladı. Kalabalık bir taraftar topluluğu tarafından da, havaalanında tezahüratlarla karşılanan Senegalli oyuncu, şu açıklamalarda bulundu:
"Burada olmak çok güzel"
Öncelikle burada olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Sow, "Her şey güzel. Çok mutluyum. Gelir gelmez taraftarları burada görmek çok güzel. Çok mutluyum" dedi.
"Fenerbahçenin çok büyük bir kulüp olduğunu biliyorum"
Türkiye ve Fenerbahçe ile ilgili neler bildiği ile ilgili soruya Sow, "Fransada doğduğum büyüdüğüm mahallede Türk arkadaşlarım vardı. Hep bana Türkiyenin güzelliğinden bahsederlerdi. Ayrıca takım arkadaşlarım Dia ile Niang da İstanbulun güzelliğinden ve Fenerbahçenin çok büyük bir kulüp olduğunu belirtti" şeklinde cevapladı.
"Gelir gelmez taraftarın coşkusunu gördüm"
Fenerbahçe taraftarını havaalanında gördüğü için çok mutlu olduğunu ifade eden Sow, "Çok mutluyum. Gelir gelmez de bu coşkuyu burada görmek beni çok mutlu etti. Fenerbahçe taraftarı önünde oynamayı 4 gözle bekliyorum" diye konuştu.
Haberin devamı