mustang
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 34
Bence 1-2 olacak gibi.:yes:
0-1 olsun bizim olsun yinede.
0-1 olsun bizim olsun yinede.
ben tahminde bulunayım,
Bu maç benim nazarımda
1 - 3 olur
Bol gole alıştık)
Ankaragücünden yana hiç umudum yok ama.:glare:
Sarı Laciverti görünce bacakları dolanırsa onu bilmem.![]()
Hayırlısı Olsun FENERBAHÇEMİZE.:yes:dediğim gibi rüya gördüm.. çok da güzeldi... ne olacağı gerçekten bilinmez![]()
yahu neden illa 1 gol kalemizde görüyoruz?? totem mi yapıyorsun anlamıyorum ki![]()
kimine göre totem, kimine göre büyü, kimine göre saçmalık belkide
birtane yedik mi daha bi hırslanıyoruz gibi hissediyorum.. ve o biri hep yazacağım![]()
tamam burada yaz ama bari stadda "bu maç 3-1, 4-1 biter" deme bari...![]()
http://www.htspor.com/futbol/haber/709378-fransizlarin-fenerbahce-ofkesi
İçerde ayrı Fransız'ların dışarıda ayrı fransızların nefretini kazanmışız beylerSelam ederim
![]()
Of Of Of 9. Madde çok fena.. Ortalık karışıcak... Neden eğleneceğin şimdi daha net belli oldu [MENTION=158637]angel75[/MENTION]![]()
9- UEFA Başkanı Sayın Platiniye 2007 Ağustos ayında hem de Fenerbahçenin şampiyon olduğu sezon, tarafımdan bizzat verilen ve Türkiyedeki futbolla ilgili şike, teşvik ve hakem olaylarını anlatan iki adet dosyanın akıbeti nedir ve bu dosya ile ilgili olarak ne gibi işlemler yapılmıştır? Ve bu işlemlerin sonuçlarından Fenerbahçe Spor Kulübü neden haberdar edilmemiştir ?
Oy oy Ağlamak istiyorum.Bilica ya mecbur bıraktılar ya şu takımı.Yapanlar Allah tan bulsun.Küçük Alex ten(Stoch) çok şey bekliyorum ben bu arada.Toto Süper Lig`in 22. hafta deplasmanda İ.B.B ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz sahaya şu onbir ile çıkıyor:Volkan, Gökhan, Yobo, Bilica, Ziegler, Mehmet, Cristian, Stoch, Emre, Caner, AlexBilica oynuyor. Ağlayasım geldi :/
[/COLOR]Oy oy Ağlamak istiyorum.Bilica ya mecbur bıraktılar ya şu takımı.Yapanlar Allah tan bulsun.Küçük Alex ten(Stoch) çok şey bekliyorum ben bu arada.
dün kendimi zaten fenerbahçe ülker le teselli ettimZor oldu ama açılışta kazanmayı bildik.