SDN Fenerbahçe Kulübü

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Teşekkürler EsEs,bir şeyler yapacağını hissetmiştim.Buda iyi oldu.:D

--- Mesaj Güncellendi ---

[h=1]Bir Tek Sana Tutuldu Bu Kalpler[/h]
[video=youtube;r8IUxK9NfOw]http://www.youtube.com/watch?v=r8IUxK9NfOw[/video]

Reaksiyon puanı
10,315
İBB maçı hazırlıkları başladı

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında, 25 Ocak Çarşamba günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) ile karşılaşacak Fenerbahçemiz, maçın hazırlıklarına sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 25 dakika süren antrenman, basına kapalı gerçekleştirildi.

Üst sahada gerçekleştirilen antrenmanda, Kayserispor maçında görev alan oyuncularımız idmanı rejenerasyon çalışması ile tamamladı. Diğer oyuncularımız ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları çalışmalara, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması ile devam etti. Ardından dar alanda pas organizasyonları çalışan oyuncularımız, antrenmanı yine dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.

Semih takımla çalıştı
Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncularından Semih Şentürk takımla birlikte çalışmalara başladı. Bir süredir sakatlığı ve tedavisi nedeniyle takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Semih Şentürk, İstanbul Büyükşehir Belediye maçı hazırlıkları ile birlikte takımdaki yerini aldı. Semih çalışmaların tamamında takımla birlikte yer aldı.

Senegal Milli takımının kampında yer alan Issiar Dia antrenmanda yer almazken, Serdar Kesimal, Selçuk Şahin, Sezer Öztürk ve Bekir İrtegün ise takımdan ayrı, kendilerine hazırlanan özel çalışma programı ile antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçemiz İstanbul Büyükşehir Belediye maçı hazırlıklarını 23 Ocak Pazartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 12.00’de başlayacak antrenman basına açık gerçekleştirilecek.

haber linki

Teşekkürler EsEs,bir şeyler yapacağını hissetmiştim.Buda iyi oldu.:D

aynen! :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bitti kalem doldu defter efsaneler ölmez Lefter

[video=youtube;PIcfnf_6Krk]http://www.youtube.com/watch?v=PIcfnf_6Krk[/video]

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
C.tesi macta epey bi bagirdik :)) FenerBahcemizin golu 10 numaraaaaa Lefterrrrr

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
bu konumuzun dışındaki konularda yazmayalım arkadaşlar.. sürekli bizleri kışkırtma içerisindeler... bırakalım kendi kendilerine eğlensinler...

Maçtan......
20xmk.jpg

20xmy.jpg

20xn4.jpg

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Katılıyorum sana angel75,sürekli kışkırtma peşindeler.:cursing:
FENERBAHÇE liler olarak rengarenk tiplerin oyununa gelmeyelim.:)
Bundan sonra kendi adıma takımımla ilğili hertürlü konuyu bu başlık altına açacağım.:yes:
Ve bu çeşitlere cevap vermemeye çalışacağım(tabii dayanabilirsem,kendi adıma kaç kere söz vermişliğim var tabii, oda ayrı.):(
Bu arada resimler için teşekkürler.Hepsi çok güzel.:flowers:
Bu arada bayan olduğunuzu geçen bir vesile ile öğrendim.Bizim takımımızada böyle asil kızlarımız yakışır.
Saygılar Kardeşim.:yes:

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
[video=youtube;7n6fT_0zii4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7n6fT_0zii4[/video]

Katılıyorum sizlere, başka yerlerde yazmıyalım ne yaparsa yapsınlar.. :)

Buda Benim videom olsun sizlere, Alex De Souza'nın penaltı atışı :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[video=youtube;7n6fT_0zii4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7n6fT_0zii4[/video]

Katılıyorum sizlere, başka yerlerde yazmıyalım ne yaparsa yapsınlar.. :)

Buda Benim videom olsun sizlere, Alex De Souza'nın penaltı atışı :)
Yanlışlıkla diğer konuya yazmışım burayada yazayım.:D
Teşekkürler kardeşim maça gidemiyoruz sayenizde oraların havasını teneffüs edebiliyoruz.Lütfen bu video ve fotolarına devam et.:flowers:
Bu arada videoda maç sonucu niye 4-1:mrgreen:

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Adamlara bir avans ben vermiştim :)) hahaha :D

Ben eksik etmem gittikçe burada paylaşacağım birazdan arşibvi göneriyorum buraya :))

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Adamlara bir avans ben vermiştim :)) hahaha :D

Ben eksik etmem gittikçe burada paylaşacağım birazdan arşibvi göneriyorum buraya :))
Eyvallah kardeşim ellerin dert görmesin.:flowers:
Ama bizimkilerde sarının yanında kırmızıyı görmesin kardeşim:devil2: bu kadar mı olunur değil mi yani:D

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
20z8l.jpg

20z97.jpg

20z81.jpg

Çekebildiklerim bu kadar olmuş :) diğerlerini tam yakalıyamamışım ya :D bir dahaki sefere süper bir makineyle gidicem :D komple maçı çekicem :P

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=138307]technomind[/MENTION]; videoyu izlerken yine bağırdım çünkü FENERBAHÇEliyiz diye :)
[MENTION=47324]mustang[/MENTION]; bütün maç boyunca 1 tane atacaklar deyip deyip durdu [MENTION=138307]technomind[/MENTION]... deli etti beni... neyse bu sefer olmadı :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Fenerbahçe Grundig: 3 -Torul Gençlik: 0
Aroma Erkekler Voleybol Ligi’nin13. Haftasında, Burhan Felek Spor Salonu’nda Torul Gençlik ile karşılaşanFenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımımız, Gümüşhane ekibini 3-0 mağlup etti.

Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanın karşılaşmada, setleri; 25-12, 25-23ve 25-19 önde tamamlayan Takımımız salondan 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçlapuanını 30 yükselten Fenerbahçemiz zirve mücadelesini sürdürdü.

Salon:Burhan Felek Voleybol
Hakemler:Erdal Akıncı, Metin Korkut

Fenerbahçe Grundig:Emre, Arslan, Turgay, Hakan, Miljkovic, Coskovic, (Burak, Marshall)
Torul Gençlik:Vefa, Victor, İbrahim, Pedro, Murat Tokgöz, Murat Palavar,(Bulut, Hürol,Baran,Gökhan )

Setler: 25-12,25-23, 25-19
Süre: 71dakika (20,26,25)

Reaksiyon puanı
10,315
Bundan sonra kendi adıma takımımla ilğili hertürlü konuyu bu başlık altına açacağım.:yes:

uzun süredir bunu yazmak, anlatmak istemiştim. her türlü muhabbet, sohbet ve konularımızı burada paylaşırsak çok daha iyi ve güzel olur, kesinlikle katılıyorum bu fikre.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ondan zaten videoyada yazmışım kayseri 1 diye :D
Ama 6-0,4-0 daha çok yakışıyor.Bu rengarenklere ve hem cinslerine.:laugh:

Fener'de alt yapıdan 16. yolcu

Fenerbahçe, 2007 yılından bu yana alt yapıda forma giyen 20 yaşındaki savunma oyuncusu Hasan Erbey'i Konyaspor'a kiraladı. Nitekim sarı-lacivertli ekibin alt yapısında bu sezon büyük bir değişim yaşanıyor.

spacer.gif

Sarı-lacivertliler, Şubat 2011'de Pendikspor'dan alınan 1992 doğumlu Eren Hoş'la 20 Ocak'ta yollarını ayırmış, Recep Berk Elitez'i de 13 Ocak'ta Erciyesspor'a kiralamıştı.

Bugün itibariyle Samandıra'dan bir genç yetenek daha gitti. A2 takımıyla 10 maça çıkan Hasan Erbey, Konya Torku Şekerspor'a kiralık gönderildi.

15584057.jpg
Böylece Fenerbahçe alt yapısında, bu sezon 7'si kiralık olmak üzere 16 oyuncuyu kapsayan bir operasyon gerçekleşmiş oldu.

4 GENÇ KALDI

Fenerbahçe'nin mevcut kadrosunda alt yapıdan yetişen 4 futbolcu bulunuyor. Kaleci Mert Günok, Gökay Iravul ve devre arasında geri dönen Özgür Çek de Samandıra'da profesyonelliğe adım atmıştı.

Öte yandan Denizlispor'dan alınan Recep Niyaz da 2010-2011'i A2'de geçirdikten sonra teknik direktör Aykut Kocaman tarafından A takıma alındı.

İŞTE O LİSTE

Hasan Erbey (kiralık-Konya Torku Şekerspor)
Recep Berk Elitez (kiralık-Kayseri Erciyespor)
Eren Hoş (fesih-Beylerbeyi)
Okan Alkan (kiralık-Kayserispor)
Ertuğrul Taşkıran (kiralık-Samsunspor)
Furkan Aydın (kiralık-Bozüyükspor)
Onur Karakabak (kiralık-Manisaspor)
Volkan Babacan (kiralık-Manisaspor)
Abdülkadir Kayalı (fesih-Orduspor)
Alper Piliç (sözleşmesi yenilenmedi-Sancaktepe)
Doğukan Genç (Kayseri Erciyesspor)
Uğur Arslan Kuru (sözleşmesi yenilenmedi-Erzurum BŞB.)
Enis Gül (fesih-Hatayspor)
Serhat Hürriyet (fesih-Hatayspor)
Yağızhan Biber (Orhangazispor)
Birindar Güneş (Uşak Belediye)

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19751325.asp
Amaç burada bu yeteneklerin tecrübe kazanmalarıdır umarım.:)

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
400794_335243726497459_234723553216144_1176746_1931895530_n.jpg

böyle bişey varda bana biraz çakma bi hesap gibi geldi ama artık neysee :)

adamın tweetlerde hep Türkçeymiş şimdi baktımda. Neden acaba :)

Reaksiyon puanı
10,315
o hesabın ben de çakma olduğunu düşünüyorum. adamın türkçe bilmesi, türkçe yazması muhal.
birileri ya bizimle kafa buluyor, ya da başka işler var bu işin içinde.

artiss10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O hesap sahte beyler,ama gülmekten koparıyor :):) takip edin :D

artiss10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bihat Özdemir Yalancıymış,bir palavra daha.Yahu ne kadar büyümüşüz be.Hürriyet'e izlemeye devam edin..

Adam demiş ki 58 madde uygulanırsa Türk Sporu zarar görür demiş,Sürecin başından beri tek doğru olduğunu iddia edenler,şikeyle tbl 'nde oynamaya devam edenler çay koysunlar bir zahmet.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=106247

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Mersin İdmanyurdu maçınınbiletleri satışa çıktı
Spor Toto Süper Lig’in 23.haftasında, 29 Ocak Pazar günü, Fenerbahçemiz ile Mersin İdmanyurdu arasındaFenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak maçın biletleri KongreÜyelerimiz için satışa çıktı.

24 Ocak Salı günü Kongre Üyelerimiz, 25 Ocak Çarşamba günü Fenerbahçe TaraftarKart sahipleri ve faturalı Fenercell kullanıcıları için satışa çıkacak olanbiletler, 26 Ocak Perşembe gününden itibaren genel satışa açılacak.

Kongre Üyelerimiz, Premium Kart vePlatinium Kart sahipleri 5, Gold Kart sahipleri 3, Fenercell Faturalı Hatsahipleri ve Classic Kart sahipleri 1 bilet alabileceklerdir.

Karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle:

Türk Telekom ve MigrosTribünü: 33,00-TL

Fenerium Üst H-I Blok:77,00-TL

Fenerium Üst C-D-F-GBlok: 99,00-TLX

Fenerium Alt G NissanBlok : 125,00-TL

Fenerium Alt Bnesine.com Blok : 175,00-TL

Fenerium Alt Fnesine.com Blok: 175,00-TL

Fenerium Alt C-E Blok:215,00-TL

Fenerium Alt D FordBlok: 225, 00 TL

Sarı ve Lacivert Tribün:120,00

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Kanarya Lefter Küçükandonyadis Dünya Şampiyonu oldu.

[video=youtube;eH7w5aibVaw]http://www.youtube.com/watch?v=eH7w5aibVaw[/video]

Sarı Kanaryamın Güzelliğine ve sesine bakarmısınız.:clap:
Maaşallah Demeyide unutmayınız.:yes:

Reaksiyon puanı
10,315
yav Fenerbahçe'nin kuşları bile şampiyon oluyor.
adamlar korkmasında ne yapsın be! :)))

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
MOUSSA SOW PERŞEMBE GÜNÜ GELİYOR

qDskP.jpg

Seydoux, sarı lacivertli ekibin, Sow için yaptığı öneriyi kabul ettiklerini söyledi ancak olası anlaşmanın içeriği hakkında bilgi vermedi.
Transferin tamamlanmak üzere olduğunu belirten Seydoux, sadece birkaç ayrıntı kaldığını, sağlık muayenesini de içeren bu sürecin ardından futbolcunun Fenerbahçe'de forma giyebileceğini kaydetti.

MOUSSA SOW PERŞEMBE GÜNÜ GELİYOR

Fenerbahçe'nin Lille kulübünden transfer ettiği Senegalli futbolcu Moussa Sow'un Perşembe günü İstanbul'a geleceği öğrenildi.

Dün gece Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Kiğılı'nın katıldığı birtelevizyon programında prensip anlaşmasına varıldığını açıkladığı Senegalli golcü oyuncu Moussa Sow'un Perşembe günü İstanbul'a geleceği öğrenildi. Kiğılı, katıldığı programda Sow'un Senegal Milli Takımı'nda olduğunun altını çizerek, oyuncuyu 24 saatliğine İstanbul'a getirerek imza attırmayı planladıklarını ifade etmişti. Fenerbahçe taraftarının beklediği ikinci müjde ise Ömer Temelli'den geldi. Twitter hesabından taraftarların
sorularını yanıtlayan Temelli, Senegal Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda bulunan Sow'un perşembe günü İstanbul'a geleceğini açıkladı.
"RONALDİNHO SENEYE, KRASİC HAFTA SONU BELLİ OLUR"
Taraftarların Ronaldinho ve Krasic ile ilgili sorularını da yanıtlayan Sarı-lacivertli yönetici, bir taraftarın, "Ronaldinho seneye düşünülebilir mi?" şeklindeki sorusuna "Seneye oluşacak olan yönetim ilgilenirse olabilir" cevabını verirken bir başka taraftarın Juventus forması giyen Milos Krasic ile ilgili transferin gerçekleşme ihtimalini sormasına ise kısaca "Hafta sonu belli olur ama zor" cevabını verdi. Başka bir taraftarın Dia'nın mutsuz olduğu ve ayrılmak istediği yönündeki sorusuna da Temelli,
"Hayır takımda olmaktan gayet mutlu" diye cevap verdi.
İşte Temelli'nin taraftar sorularına yanıtları:
"@omerTemelli: Bir aksilik olmazsa Sow Perşembe günü gelir"
"seliimucak SelimÖmer: @omerTemelli Sow ne zaman İstanbul'a gelebilir Krasic ne oldu geliyor mu?
OmerTemelli: @seliimucak perşembe gelebilir"
"nirvana_kurt_ Efe: @omerTemelli Sow'u Fener'e verdik sadece bir kaç ayrıntı kaldı bunun içinde sağlık muayenesi de var demiş.
@omerTemelli: @nirvana_kurt_ Perşembe günü gelmesini bekliyorum"

http://www.haber7.com/haber/20120125/Lille-Baskani-Fenerbahceyle-anlastik.php

Reaksiyon puanı
10,315
yahu şu Atatürk stadı bize pek uğurlu gelmese de 3-1 kazanacağımız hissi var içimde...

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
açıkcası ben bu akşam diğer takımın maçını izlemek istiyorum...hadi 20:00 mi 20:30 da mı ne başlayan.... çok güzel bir rüya gördüm de :):)
bu maçımız içinde 0-2 veya daha üstü alırız...